ΓΑΣΤΡΙΚΗ ΠΤΥΧΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 155
    Senior Member
    ninap εύχομαι να είσαι απο τους τυχερούς του Ιουλίου αλλά ακόμα και αν πας για το Σεπτέμβρη μη στεναχωρηθείς. θα περάσει νερό το καλοκαίρι και όλα θα γίνουν!
    lila τι να πω? εγώ τρώω άνετα ένα γιαούρτι σε 25 λεπτά και έχω φρικάρει...
    αν και σήμερα έφαγα ένα αυγό και δεν το έλιωσα καλά και με πέθανε...
    όταν μιλήσω πάλι με το γιατρό μου θα επιβεβαιώσω πόσο στομάχι μου άφησε και τι γίνεται γιατί φοβάμαι μην έγινε τόσος κόπος για το τίποτα.
    όσο για την κεντρική φλέβα μου το έχουν πει κι άλλοι αλλά προφανώς οι γιατροί του Ιπποκρατείου δεν το κάνουν αυτό γιατί υποθέτουν οτι σε 4 μέρες ο ασθενήε βγαίνει .όχι όπως εγώ 13 μέρες μέσα...

Senior Member
    κελλυ εγω 6 μερες εμεινα και τις 5 ειχα την κεντρικη γραμμη.με τοση αντιβιωση τοσα υγρα και τοσα φαρμακα που παιρνεις αυτες τις μερες πως να αντεξουν οι φλεβες.

Senior Member
    παιδιάααααα....βοήθειααααα.. ...τα έχω πάρει στο κρανίο!
    είμαι απο τη Δευτέρα με 38,5 πυρετό ακατέβατο με πόνο στο στομάχι και την καρδιά απο το Σάββατο !τη Τετάρτη πήγα στον ηλίθιο του Ιπποκρατείου γιατί είχα το ραντεβού του μήνα, με πάτησε εδώ, εκεί, είδε και τις εξετάσεις και μου λέει : κάνε και τις τάδε και πάρε με να μου πεις για να ξέρω εαν φταίει το στομάχι.
    έκανα σήμερα και τις υπόλοιπες. τον πήρα τηλ, του είπα τα αποτελέσματα και μου λέει : ε, δεν είναι απο το στομάχι.
    -ναι γιατρέ του λέω αλλά πονάω...έτσι θα πάει όλη μου τη ζωή?
    - θα σου περάσει μου λέει. άντε γειά σου...και το κλείνει...πήρε το 50άρι στην επίσκεψη και τέλος...
    απο χθες πονάω και στα γυναικολογικά και ο γυναικολόγος μου είπε να κάνω καλλιέργεια ούρων για ουρολοίμωξη.θα πάρω τις απαντήσεις το Σάββατο.προς το παρόν τη βγάζω με depon και μπάνια.
    παιδιά παρακαλέστε το Θεό να είναι αυτό γιατί αλλιώς ψήνομαι 1 εβδομάδα και δεν έχω βρει το λόγο.
    όσο για το μ@%$κα, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...όλοι λέτε τα καλύτερα....πως διάολο βγήκε έτσι σε μένα? μήπως γιατί δεν είχατε επιπλοκές ήταν όλα καλά και τώρα στα τέτοια του?είχε κανείς σας παρενέργειες με αυτόν γιατρό?πως σας φέρθηκε?θα τον γδάρω λέμε...
    λέω να μην ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί.να βρω άλλον να με τσεκάρει. (ο κουμπάρος της κολλητής μου κάνει την ίδια δουλειά σε ιδιωτικό).
    πω,πω...38,9...γ@$#%το...απορώ και πως γράφω...τα μάτια μου με πεθαίνουν...
    και πάω και κάθε μέρα στη δουλειά....
    ρε παιδιά το έπαθε αυτό κανείς απο σας?

Senior Member
    Kelly80 δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό που έχεις αλλά πραγματικά ο γιατρός είναι μαράκας. Είμαι της γνώμης ότι πρέπει να ξαναπάς και να του πεις εγώ δεν φεύγω από εδώ αν δεν μου βρεις τι φταίει, δεν γίνεται να είμαι φρεσκοχειρουργημένη, να ψήνομαι στον πυρετό κι εσύ να με στέλνεις στο σπίτι μου!!! Εννοείται ότι αν έχεις και άλλο γιατρό να πας να σε δει αλλά να πιέσεις και τον δικό σου να κάνει κι άλλες εξετάσεις για να βρεις τι φταίει!! Μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά ψάξτο για να σιγουρευτείς. Εύχομαι γρήγορα περαστικά σου.

Senior Member
    Κέλλυ, τι άλλο να πω από περαστικά. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για συμπεριφορές γιατρών μετά από διάφορα περιστατικά μετά την επέμβαση, αλλά η δική σου σπάει κόκκαλα! ʼκου "θα σου περάσει"! Κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει επιπλοκή από το μανίκι, οπότε για αυτό θεώρησε ο μακάκας ότι δεν τον αφορά, αλλά σίγουρα πρόκειται για κάποιο πρόβλημα το οποίο πρέπει να επιλυθεί - ο πόνος είναι πάντα ένας συναγερμός ότι κάτι χτύπησε κόκκινο. Αν υπάρχει γνωστός γιατρός, απευθύνσου σε αυτόν. Ακόμη κι αν είναι απλή ιωσούλα, όλο και κάτι θα υπάρξει να σε βοηθήσει να τον διαχειριστείς. Και πάλι περαστικά και γρήγορα!

Senior Member
    Kelly πως εισαι κοριτσι μου?? Σου κατεβηκε ο πυρετος? Τον δικο μου γιατρο εχεις? Πηγαινε και τριξτου τα δοντια! ΗΜΑΡΤΟΝ! Ακους εκει θα σου κατεβει!!!!!!!!!!! Αντε γιατι τα εχω παρει τωρα!! Η crb σου πως ειναι? Εκανες τις αιματολογικες του μηνα? Μετα απο ποσο καιρο μετα την επεμβαση εγινε ολο αυτο? ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ!!! Ελεος!!

Senior Member
    και ναι παιδιά μου ύστερα απο 2 εφιαλτικές εβδομάδες νοσηλείας στα κεντρικά του Ιπποκρατείου (με 31 τρυπήματα στα χέρια και άλλες τόσες σπασμένες φλέβες) είμαι ακόμα ζωντανή αλλά κομμάτια. Σέρνομαι και προσπαθώ να ξεχάσω τι πέρασα και να ανακτήσω δυνάμεις. και μέσα σε όλα φεύγω αύριο το βράδυ για Χανιά (για χατίρι του συζύγου).
    τι να πω και τι να αφήσω?πραγματικά δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου γιατί μπορεί να αποτρέψω κόσμο και δεν το θέλω επειδή εγώ είμαι η σκυλογκαντέμω του κερατά. το μόνο καλό...δεν έχω διαφυγή....
    εύχομαι σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού (η μια εβδομάδα αδείας πέρασε μέσα στο Ιπποκράτειο) και με το καλό το Σεπτέμβρη να γυρίσουμε ΟΛΟΙ υγιείς και δυνατοί....
    σας φιλώ...

Senior Member
    Kελλυ περαστικα!ησουν απο τους τυχερους αλλα μην το βαζεις κατω!Μαθαιναμε τα νεα σου συνεχεια απο το Ναταλακι.Καλες διακοπες κ κοιτα να ξεκουραστεις στην κρητη!Σου ευχομαι ολα καλα απο εδω κ περα!

Senior Member
    Kelly80 πολύ χαίρομαι που είσαι καλά και γύρισες στο σπίτι σου και στα παιδάκια σου. Μαθαίναμε τα νέα σου και την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησες από τη Ναταλία. Σου εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα και να είσαι πάλι γερή και δυνατή. Καλά κάνεις που προσπαθείς να ξεχάσεις τα ζόρια που πέρασες γιατί αφού τώρα πέρασαν αν τα θυμάσαι μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου. Εύχομαι να περάσεις όμορφα στα Χανιά με την οικογένειά σου, να ξεκουραστείς και να ξεχάσεις τον εφιάλτη που έζησες. Καλές διακοπές.

Senior Member
    Κελί μου επειδή έχω καεί από γιατρούς που άλλους τους έσωσαν τι ζωή και μένα κόντεψαν να με στείλουν στον άλλο κόσμο..λέω να μιλήσεις με τον κουμπάρο τις κολλητής σου..ακούς εκεί σου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα..τον ηλίθιο...τα πήρα αγρια τώρα..και εμενα όλο τέτοια καλά μου συμβαίνουν..ελπίζω εδώ στην Ολλανδία να μην έχω τέτοια όταν κάνω την επέμβαση!
    Εύχομαι γρήγορα γρήγορα να γίνεις καλά κοριτσάκι μου

Senior Member
    Οι επιπλοκές είναι υπαρκτές σε ποσοστό 5% με την ανάλογη ταλαιπωρία,ανάλογα πόσα στάδια της θα περάσει κανείς.Το θέμα είναι να υπάρχει η γνώση της αντιμετώπισης τους και η ανθρωπιά που χρειάζεται ο ασθενής,περαστικά.

Senior Member
    σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!!!!
    το θέμα είναι πως το πρόβλημα δεν λύθηκε, απλά έπεσε ο πυρετός με τόση αντιβίωση (μιλάμε άνετα πάω στρατό τώρα. δεν θα με πιάνει τίποτα!χαχα!). όταν γυρίσω όμως πρέπει να πάω σε ένα κάρο γιατρούς (πνευμονολόγο, ηπατολόγο, κλπ κλπ). όσο για τα της επέμβασης θα πηγαίνω πλέον στο γνωστό μου και οχι στο μάπα το γιατρό. άντε το βράδυ φεύγω (αν και σέρνομαι ρε παιδιά) αλλά ελπίζω να περάσω καλά με τα παιδάκια μου και τον άντρα μου. φιλιά σε όλους...

Senior Member
    Kelly80 να μην κάθεσαι καθόλου στον ήλιο και να έχεις μαζί σου νερό να πίνεις συνέχεια γουλιά γουλιά. Πρόσεχε τον ήλιο γιατί μας εξασθενεί πολύ κι εσύ είσαι ήδη πολύ ταλαιπωρημένη, όσο θα σε βλέπει μέσα στη θάλασσα και μετά να κάθεσαι στην σκιά. Εύχομαι να λυθεί σύντομα το πρόβλημά σου κι αφού έχεις δικό σου γιατρό που τον εμπιστεύεσαι καλά κάνεις και θα πηγαίνεις σε αυτόν. Καλά να περάσετε με την οικογένειά σου.

Senior Member
    ναι θα προσέχω πάρα πολύ.πριν βγω μου έκαναν και μισό λίτρο ορό σιδήρου και θα πάρω και βιταμίνες. για μπάνιο θα πηγαίνουμε μετά τις 18:00 λόγω των παιδιών οπότε θα είμαι καλά. ευτυχώς έχω και αντρούλη σούπερ που δεν με αφήνει να κουνήσω ούτε βλέφαρο με την όλη κατάσταση! we will see...

Senior Member
    Kelly μου βγηκες επιτελους!!! Το λαδακι θα κανει την δουλεια του μην ανησυχεις!!!
    Στειλε μου το τηλεφωνο σου αγαπη μου να σε παιρνω τηλ!! Και να κανονισουμε αν ειναι να τα πουμε και Ηρακλειο...
    Η Ναταλια ειμαι btw... :starhit:

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast