Results 16 to 30 of 155
-
15-05-2012, 12:41 #16
aggeloydaki σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. απλά έχω αγχωθεί γιατί διάβασα (δεν θυμάμαι σε ποιο site) οτι κόπηκαν κατά 50% οι επιδοτήσεις του ΙΚΑ στα δημόσια για τα τα υλικά και τη νοσηλεία και έχω τρελαθεί. βέβαια και πάλι το ποσό δεν θα φτάσει το κόστος του ιδιωτικού αλλά...θα δούμε.
τουλάχιστοβ μίλησα χθες με τον άντρα μου και έχω 100% συμπαράσταση. με τους γονείς μου θα αρχίσει η μεγάλη σφαγή!
- 15-05-2012, 15:15 #17
kelly μου εγω εκανα μικρο μπαιπας στο ιπποκτρατειο και το εκανα με το ικα δεν πληρωσα τιποτα απλα αν σε βαλουν σε 2κλινο πληρωνεις 30 ε την μερα για τη διαφορα θεσης
κατα τα αλλα και εγω ειχα ακουσει οτι κοβοντε οι επιτροπες αλλα ακομη μια χαρα καραταει και απο οτι ακουσα τωρα αυτες οι επεμβασεις δε θα κοπουν γιατι λεει επιδοτουντε απο την εοκ (οσο ειμαστε ακομη μεσα) σου στελνω το τηλ της επιτροπης να παρεις να ρωτισεις οτι θες η κυρια που απανταει ειναι πολυ ευγενικη και κατατοπιστικη !
15-05-2012, 17:56 #18
καλησπερα πριν ενα μηνα περασα απο επιτροπη και εκανα γαστρικο δακτυλιο και οχι μανικι η τπτ αλλο ....διοτι το μανικι χανεις αποτομα και πιστεψε με για να πηγαινω γυμναστηριο δεν υπηρχε περιπτωση....οσον αφορα την πτυχωση επεισης δε το διακηνδηνευσα με ραματα κτλπ και εκανα δακτυλιο μου καλυψε 2000 το ταμειο και 2500 πληρωσα εγω σε ιδιοτικη κλινικη
15-05-2012, 18:17 #19
jojokaki ο δακτυλιος δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη επιλογη για τα κιλα σου ασε που δεν εχει και τα καλυτερα αποτελεσματα οπως εχει αποδειχθει στατιστικα.οσο για το γυμναστηριο εγω δεν εχω κανει τιποτα εκτος απο περπατημα.μην νομιζεις οτι αν χτυπιεσαι στα γυμναστηρια δεν θα κρεμασεις.δεν γινεται να χασεις τοσα κιλα και να μην χαλαρωσεις με οποιο τροπο και αν το κανεις.και οταν λες δεν διακινδυνευσες την πτυχωση για τα ραματα τον δακτυλιο που ισως σου δημιουργησει προβληματα και που ειναι και ξενο σωμα δεν το σκεφτηκες?
15-05-2012, 18:19 #20
Originally posted by lila198621
οσο για το γυμναστηριο εγω δεν εχω κανει τιποτα εκτος απο περπατημα.μην νομιζεις οτι αν χτυπιεσαι στα γυμναστηρια δεν θα κρεμασεις.δεν γινεται να χασεις τοσα κιλα και να μην χαλαρωσεις με οποιο τροπο και αν το κανεις.
15-05-2012, 18:23 #21
εγω εχασα 30 κιλα ετσι πριν χρονια και ολα κρεμονταν γιωργο οποτε εχω αλλη αποψη
15-05-2012, 18:26 #22
Παιδια δεν χρειαζεται να με αποπερνεται! δεν ειπα κατι κακο για τον γιατρο του Ριο ουτε και για την ομαδα του! Η αληθεια ειναι ομως οτι ε3ησου καλη δουλεια γινεται και με αλλους γιατρους και οχι μονο με αυτον του Ριο! δεν μπορουμε να ισοπεδονουμε ολους τους υπολοιπους γιατρους και να ε3ημνουμε μονο εναν! Επισης εχω γνωστους που εκαναν προσφατα επεμβαση στο Ριο και ο γιατρος ΜΟΝΟ επιτυρουσε! Και για να το λεω κατι 3ερω! Μπορει να μην χειρουργει τους παντες και μονο καποιους απο αυτους! Επισης μην παρουσιαζοθμε το Ριο σαν ΜΟΝΟδΡΟΜΟς διοτι ολοι 3ερουμε οτι δεν ειναι!
Ακομα και εκει να ειχα κανει την επεμβαση την ιδια απο4η θα ειχα!
Επισης συγνωμη που θα το πω κι ολας αλλα μου φαινεται ε3ερετηκα γελοιο να καθομαστε και να "μαλωνουμε" για λογαριασμο του καθε γιατρου! η δουλεια τους φαινεται και χωρις διαφημιση απο εμας!
Τεσπα ελπιζω να παρεις την σωστη αποφαση kelly80 μου και συγνωμη αν φανηκα καπως στο 1ο μου ποστ δεν σε μαλωνα σε θεμα πτυχωσης απλα επειδη ειναι καινουρια επεμβαση εγω ουτε καν την σκεφτηκα! :wink1::wink1:
Α! Επειδη λες οτι μια λες οτι θα το κανεις και μια κανεις πισω εγω θα ελεγα να κατσεις να τ απεις με τον εαυτο σου και η αποφαση θα παρθει απο μονη της!! :wink2:
15-05-2012, 18:29 #23
εγω εχασα 30 κιλα ετσι πριν χρονια και ολα κρεμονταν γιωργο οποτε εχω αλλη αποψη
Όμως γίνεται κι αλλιώς. Χωρίς κρεμάσματα΄. Το πιο δύσκολο σημείο απ' όλα είναι η κοιλιά κι αυτό γιατί πρέπι να κάνεις πολύ εξειδικευμένη άσκηση για να δέσει.
Στα γρήγορα και χωρίς άθληση σίγουρα θα χαλαρώσει το δέρμα. Όμως να ξέρεις ότι το σώμα και το δέρμα φυσικά έχει την τάση να σφίγγει αν οι αλλαγές είναι αργές.
15-05-2012, 18:52 #24
βασικα ναι τα εχω σκεφτει ολα πριν μπω χειρουργειο αλλα να σου πω κατι εγω πιστευω πως για τον καθενα δεν ειναι το ιδιο χειρουργειο και δεν αναφερωμαι μονο για θεμα κιλων...και στο μανικι αυτο που ηθελα να αποφυγω ειναι τα περισσοτερα χειρουργεια για να μην κρεμασω επειδη το ειχε πει και ο γιατρος πως παντα χρειαζωνται επειδη τα χανεις αποτομα...οποτε θελω σιγα σιγα δεν με βιαζει κατι εξαλου..
15-05-2012, 22:01 #25
Originally posted by giorgosdelta
οσο για το γυμναστηριο εγω δεν εχω κανει τιποτα εκτος απο περπατημα.μην νομιζεις οτι αν χτυπιεσαι στα γυμναστηρια δεν θα κρεμασεις.δεν γινεται να χασεις τοσα κιλα και να μην χαλαρωσεις με οποιο τροπο και αν το κανεις.
15-05-2012, 22:08 #26
wow προφανώς και δε σε αποπαίρνουμε, ούτε βέβαια μαλώνουμε για οποιονδήποτε γιατρό
Αν διάβασες αυτά που έγραψα είπα ότι υπάρχουν απ'όσο ξέρω αξιόλογοι γιατροί που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Όμως από τη στιγμή που δεν έχω προσωπική εμπειρία δε μπορώ να μιλήσω για αυτούς παρά μόνο για τον δικό μου γιατρό που τυχαίνει να είναι αυτός που χειρουργεί στο Ρίο
Προσωπικά δεν παρουσίασα ποτέ το Ρίο ως μονόδρομο. Ως χειρουργημένη όμως εκεί δεν μπορώ παρά να σταθώ στην εξαιρετική τους οργάνωση. Δε θεωρώ ότι είναι μεμπτό να λέμε την άποψή μας περί του γιατρού και του νοσοκομείου που επιλέξαμε να απευθυνθούμε για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Όσον αφορά τους γνωστούς σου που χειρουργήθηκαν εκεί και ο γιατρός μόνο επιτηρούσε καταλαβαίνεις ότι δεν με καλύπτει η απάντηση σου "για να το λέω κάτι ξέρω". Τέτοια πράγματα δε λέγονται έτσι χωρίς αποδείξεις και ειδικά όταν δεν έχεις προσωπική εμπειρία. Μπορείς να μας πεις ακριβώς πώς το ξέρεις? Αν όχι καλύτερα να μη σπιλώνεις έτσι τη φήμη ενός γιατρού, όποιος κι αν είναι αυτός.
Ελπίζω να μη νομίζεις ότι σε αποπαίρνω απλά θα ήθελα να διευκρινίσεις κάποια από τα λεγόμενά σου.
Kelly80 συγνώμη για την κατάχρηση του ποστ σου. Απ'όσο γνωρίζω οι επεμβάσεις δικαιολογούνται από τον ΕΟΠΥ εφόσον πληρείς τα κριτήρια οπότε μη φοβάσαιΚαλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις!
16-05-2012, 00:31 #27
σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες και τις γνώμες σας!ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΚΤΑ!Να είστε καλά!όταν καταλήξω κάπου θα σας πω!και βέβαια όποια άλλη γνώμη καλοδεχούμενη!
16-05-2012, 10:24 #28
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Κέλυ μου διάβασα που έγραψες πως προβλέπεις πως με τους γονείς σου θα αντιμετωπίσεις "πρόβλημα",κοίτα να δεις πως έχει το θέμα,όποια επέμβαση επιλέγουμε την επιλέγουμε για να ζήσουμε εμείς καλύτερα!!! και όχι για να ευχαριστήσουμε ή δυσαρεστήσουμε τους άλλους!Το καλό και θετικό είναι πως έχεις την στήριξη του άνδρα σου και αυτό μετράει πάνω από όλα!Εγώ όταν αποφάσισα πως θέλω να χειρουργηθώ,πήρα τον αντρούλη από το χέρι και πήγαμε στην ενημέρωση που γίνεται στο Ρίο (ή για να είμαι πιο σωστή αυτός με πήρε από το χέρι μιας και αυτός μου έκλεισε το ραντεβού μέσα σε μία εβδομάδα από την στιγμή που το αποφάσισα και παρόλο που δεν ήταν ένθερμος υποστηρικτής της επέμβασης ήρθε μαζί μου
) έτρεξε μαζί μου για όλες τις εξετάσεις,προσπάθησε να τρέξει την όλη υπόθεση όσο περισσότερο γίνεται.Στους γονείς μου δεν είπα κουβέντα,τους είχα δει στο παρελθόν να είναι απόλυτα αρνητικοί σε αυτές τις επεμβάσεις και να σκέφτονται "αν θες να αδυνατίσεις,το βουλώνεις για να μην τρως και αδυνατίζεις" συν το γεγονός πως είχαν δει φιλικό μας πρόσωπο να έχει κάνει παράκαμψη να εξακολουθεί να τρώει και να έχει πάρει πίσω όλα τα χαμένα του κιλά!Επειδή είχα μπροστά μου μεγάλο χρόνο αναμονής δεν είπα τίποτα,ούτε όταν μετά απο 8 μήνες με ειδοποίησαν για την ημερομηνία της επέμβασης τους είπα τίποτα.3 μήνες περίπου πριν την επέμβαση τους το είπα σε στύλ "'αντε ότι γλυκά φάω μέχρι τον Μάιο μετά τέρμα" και έτσι τους εξήγησα τι είχα αποφασίσει να κάνω,προς μεγάλη μου έκπληξη δεν μου έφεραν καμία αντίρησση !τους μήνες που μεσολάβησαν μέχρι την επέμβαση που και που με ρώταγαν κάποια πράγματα τι και πως ,και τι θα τρώω μετά,και πως θα είναι τα πράγματα.Σχεδόν έχω χρόνο μετά είμαστε στο σημείο που ο πατέρας μου ,μου λέει πολύ συχνά μην χάσω άλλο,όταν έρχονται οι φίλοι του που με ξέρουν από μικρό κοριτσάκι με φωνάζει να με δουν και τώρα το κάνει με περηφάνεια και το βλέπω,πριν χρησιμοποιούσε κατά την δική του κρίση σαχλά αστεία του στυλ "η ʼννα είναι χοντρή σαν πατάτα" (απευθυνόμενος στις μικρές ανηψιές μου,οι οποίες πάντα από την πολύ αγάπη του έλεγαν πως όχι ) ή σε τραπέζι με συγγενικά άτομα ούσα 85 κιλά γύριζε και έλεγε "μην τρως και παχύνεις" εννοώντας πως είμαι ήδη αρκετά παχιά και άπειρα άλλα που αυτός όταν του έλεγες με πειράζει που τα λες απαντούσε πως τα λέει χαιδευτικά και είναι αστεία.ΧΑ ΧΑ πολύ αστεία γελάσαμε! Για αυτό σου τονίζω ότι αποφασίσεις κάντο για εσένα και μόνο,η δική σου ζωή είναι δύσκολη λόγω των κιλών όχι η δική τους!Εσύ θα έχεις μελλοντικά προβλήματα υγείας και όχι αυτοί!Πάρε μία απόφαση,και όταν νιώσεις αρκετά δυνατή στάσου απέναντί τους και απλά ανακοινωσέ την χωρίς να τους αφήσεις περιθώρια να αρχίσουν τα μα-μου και τα γιατί!
16-05-2012, 12:13 #29
aggeloudaki (όνομα και πράγμα!!!!:smilegrin
αυτά ακριβώς που περιγράφεις είναι που φοβάμαι με τους γονείς μου. η μαμά μου λόγω μέσης έκανε δίαιτα και έχασε 30 κιλά οπότε θα μου πει : τι τα θες τα χειρουργεία? κλείσε το στόμα σου.καταλαβαίνω οτι το πιο μεγάλο ζόρι της είναι ο φόβος του χειρουργείου γενικότερα,για το παιδί της αλλά....
πιστεύω πως θα ακολουθήσω την τακτική σου (αυτό σκεφτόμουν και εγώ) και θα τους το πω 1 εβδομάδα πριν το χειρουργείο. 3 μήνες=απεριόριστη μουρμούρα και τσακωμοί. (ο μπαμπάς μου πιστεύω θα το πάρει εντελώς ψύχραιμα και θα με στηρίξει).
άντε να δούμε...
17-05-2012, 02:39 #30
welldah δεν προσπαθω ΟΥΤΕ και θελω να σπιλώσω οπως λες την φημη του γιατρου γιατι 1ον δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος και 2ον δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ κερδος για να θελω να το κανω αυτο!
Οσον αφορα τις αποδει3εις που ζητας τι να σου πω? δεν εχω καμερες στα χειρουργεια για να σου στειλω! 3 ανθρωποι που γνωριζω πολυ καλα (η μια εκανε την επεμβαη 6 χρονια πριν και οι αλλοι 2 πριν απο περιπου 1.5 χρονο1) μου ειπαν οτι ο ΙδΙΟς ο γιατρος τους ειπε οτι δεν τους εγχειρισε ο ιδιος διοτι εν το εκρινε απαραιτητο!
Τωρα τι να πω? Να λενε 4εματα δεν το νομιζω γιατι απο οτι μου ειπανε κατα τα αλλα ειναι κατευχαριστημενοι με την δουλεια που εγινε! Τεσπα αυτο που εχει σημασια πιστευω ειναι το αν η kelly80 βρηκε τις απαντησεις που ζητουσε....
Τι θα μπορούσε κάποιος να πουλάει μέσω ίντερνετ;
07-07-2025, 12:05 in Με καφέ και συμπάθεια....