Teleutaia lisi... Daktylios
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 142
    Senior Member

Teleutaia lisi... Daktylios

Gnorizo ta panta gia to daktilio. Exo milisei me anthropous pou to exoun kanei kai me pathologous. Aplos, thelo na matho ean gnorizei kapoios, giatrous stin Thessaloniki, pou kanoun auti tin epemvasi. Ean tha ito eukolo, tha ithela ta stoixeia tou giatrou (oste na ertho se epafi) k pou xeirourgoun.

Euxaristo

Senior Member
    Ρίξε μια ματιά στο www.daktylios.gr

ΕΥΗ_ed
    Guest

ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ

Originally posted by dexa
    Gnorizo ta panta gia to daktilio. Exo milisei me anthropous pou to exoun kanei kai me pathologous. Aplos, thelo na matho ean gnorizei kapoios, giatrous stin Thessaloniki, pou kanoun auti tin epemvasi. Ean tha ito eukolo, tha ithela ta stoixeia tou giatrou (oste na ertho se epafi) k pou xeirourgoun.

Euxaristo
    Text

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 23/10 ΓΙΑ ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 31 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΗ

ΕΥΗ_ed
    Guest
    Originally posted by Kleanthis
    Ρίξε μια ματιά στο www.daktylios.gr
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΟΥ. ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 3500 Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ. Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΦΕΡΤΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ. ΣΤΟΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.

Senior Member
    ΕΥΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΓΩ ΘΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 145 ΚΙΛΑ .ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ .ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΣΩΜΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!
    ΧΑΡΗΚΑ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Senior Member
    ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 5000 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΑΝ.ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2500-3000 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!

ΦΙΛΙΑ!!

Junior Member
    dexa στην θεσσαλονικη δεν γινεται η επεμβαση σε κανενα δημοσιο νοσοκομειο.
    επισκεψου λιγο το site daktylios gr. οπου θα βρεις περισσοτερες πληροφοριες και στηριξη ψυχολογικη.αν θελεις βεβαια.

Senior Member
    AGGY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Egw 8a xeirourgi8w sto diavalkaniko!

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
    Μπηκα στη σειρα!!
    Γιατρος :Αποστολακος.
    Τοπος:Διαβαλκανικο Θεσσαλονικης.
    Μετα απο πολλες εξηγησεις , ερωτησεις και απαντησεις ,παρθηκε η αποφαση.
    ΤΡΙΑ ΖΗΤΩ!!!!!
    Αφου γινει θα σας πω λεπτομερειες για το πριν της επεμβασης και το μετα.

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Member
    Όλα βαίνουν καλώς λοιπόν. Εγώ ήδη διανύω το 10ο μήνα με το φιογκάκι μου και είμαι ήδη στα -34 κιλά και το χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!!!! Καλή επιτυχία και καλή κατάβαση κιλών!!!

Senior Member
    Ενα Eυχαριστω στο marinaki απο την μαριναρα!!!

Σου ευχομαι να τα εκατοστησεις!!(ο λογος που λεει)

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Αχ Dexa μου μπράβο!! Φαντάζομαι χαρά που πήρες. Πώς σου φάνηκε ο γιατρός? Πήγες τον είδες απο κοντά? Για πότε λές? Εγώ την Τρίτη 24 του μήνα. Ανχώνομαι λίγο αλλά και χαίρομαι!!
    Καλή επιτυχία κούκλα μου και θα τα λέμε εννοείται!!

Φιλιά
    Ανέτα

Senior Member
    Ο γιατρος souper ανετουλα!!
    Εκλεισα ραντεβου και τον ειδα απο κοντα.Μιλησαμε για τα παντα!!Τον ρωτησα οτι μπορεις να φανταστεις.Και το σημαντικο δεν βαριεται να μιλησει!!19/4 κανω τισ εξετασεις που μου ζητησε
    20-21/4 παιρνω αποτελεσματα και θα τον παρω τηλ. για να τον δω ,να δει τισ εξετασεις και αν ολα ειναι καλα πρωτα ο θεος,σε μια εβδομαδα μου ειπε απο την ημερα που θα τον δω θα κανω την επεμβαση.Υπολογιζω καλα να ειμαστε,τελη του μηνος νατην κανω!!
    Και ο θεος βοηθος!!Ευχομαι καλη επιτυχια και σε σενα και σε μενα φιλη μου!!
    Και φυσικα θα τα λεμε!!Εχουμε δρομο μπροστα μας!!

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!ΦΙΛΙΑ!!!!!

Senior Member
    Oρισαμε ημερομηνια!!8/5/2007!!!!
    Και ο θεος βοηθος!!Μετα απο τα νεα σου αnetoula το αγχως εχει μειωθει κατα πολυ!!
    Η επεμβαση θα γινει στο Διαβαλκανικο θεσσαλονικης με τον κο Αποστολακο.
    Οι εξετασεις που μου ζητησε πριν την επεμβαση να κανω ,τις εχω κανει και ειμαι ετοιμη (σχεδον).Και ειναι οι εξης:Τσεκ-απ αιματος,ηλεκτροκαρδιογραφ� �μα,υπερηχογραφημα ανω κατω κοιλιας.Καποιες συμπληρωματικες θα γινουν στο Διαβαλκανικο πριν την επεμβαση.
    Οι ασφαλειες μου ειναι Ο.Γ.Α και εχω και ιδιωτικη.
    Μου εχει πει τεσσερις μερες πριν την επεμβαση τη φαρμακευτικη αγωγη θα ακολουθησω και μετα την επεμβαση επισης.
    Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Με χαρα και τσαχπινια παιδια!!

Page 1 of 10 123 ... LastLast