Results 61 to 75 of 155
-
07-06-2012, 12:50 #61
kelly80 μην απογοητευεσε καθε εμποδιο θα ξεπεραστει και εγω ετρεχα απο εδω και απο εκει ξεκινισα τις διαδικασιες και μετα εγινε εοπυ και εμπλεξα αλλα απο τον αυγουστο που αρχισα το τρεξιμο ειπα οτι εγω θα την κανω ο κοσμος να χαλασει και ηδη εκλεισα το δευτερο μηνα αργησα φυσικα αλλα τελικα τα καταφερα!
μη σε περνει απο κατω !
ολα θα γινουν!
- 08-06-2012, 12:18 #62
παιδάκια καλά...ΠΕΡΑΣΑ,ΠΕΡΑΣΑ,ΠΕΡΑΣΑ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ούτε πανελλήνιες να πέρναγα!χαχαχαχα!
Πήγα σήμερα στο ΙΚΑ Ν.Κόσμου να καταθέσω τα χαρτιά. Είπα στην υπάλληλο για την καινούργια εγκύκλιο και δεν είχε ιδέα! Έτσι πήρε κατευθείαν στη πλατεία θεάτρου! εκεί μίλησε με τον καλό κύριο και της είπε άντε στείλε την να περάσει σήμερα γιατί ακόμα περνάνε με το παλιό σύστημα! και έτσι πήγα αμέσως κέντρο και πέρασα επιτροπή. στην αρχή είπαν οτι δεν θα μου τη δώσουν γιατί τίθεται θέμα ηθικής μιας και εμφανισιακά δεν με έκοβαν να έχω τρελό πρόβλημα αλλά με βάση το ΒΜΙ υποχρεώθηκαν να μου τη δώσουν! Κοίτα που πρέπει να είσαι χειρότερα για να σε περάσουν...τι να πώ?
Δεν ξέρω αν θα ακουστεί μελό αυτό που θα πω αλλά πραγματικά θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ που με την βοήθειά σας το όνειρο πραγματοποιήθηκε μέσα σε 15 μέρες απο τη στιγμή που το πήρα απόφαση. Εκτός απο τον εαυτό σας ΣΩΣΑΤΕ και έναν άλλο άνθρωπο άγνωστο για εσάς και θα πρέπει να είστε υπερήφανοι για αυτό!!!!!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ και να φτάσετε όλους σας τους στόχους!
Θα σας πω τα νέα μου σύντομα!
08-06-2012, 12:43 #63
Kelly80 συγχαρητήρια!!!! Πολύ χαίρομαι που στάθηκες τυχερή και ξεμπέρδεψες γρήγορα. Ας είναι καλά ο καλός ο κύριος! Εύχομαι να βρεις σύντομα κι έναν καλό γιατρό που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη (το γιατρό που ανέφερες δεν τον γνωρίζω) και να προχωρήσεις σύντομα στην επέμβαση. Δεν ακούγεσαι μελό γιατί όλοι εδώ έτσι νοιώθουμε, είμαστε σαν μία οικογένεια και ευγνώμονες που λαμβάνουμε και προσφέρουμε βοήθεια όταν χρειαστεί. Καλή συνέχεια και κράτα μας ενήμερους.
08-06-2012, 12:44 #64
Originally posted by kelly80
τίθεται θέμα ηθικής μιας και εμφανισιακά δεν με έκοβαν να έχω τρελό πρόβλημα
Ναι, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που "κόβουν" με το μάτι, κάπως έτσι απέρριψε ο ελεγκτής του Θριασίου (καρδιολόγος...) την έγκριση που είχα από την πλατεία Θεάτρου για πλαστική αποκατάστασης, καθώς με το μάτι με έκοψε να μην έχω πρόβλημα με το στήθος!
08-06-2012, 15:08 #65
Κελλυυυυυ!! Συγχαρητηρια!! Σου ειχα πει μην το βαζεις κατω!!!
Εννοειτε σαν οικογενεια ειμαστε ολοι εδω, παχουλουλιδες (καποιοι πλεον οχι]
που βοηθαμε ο ενας τον αλλο!! Βρηκες τον γιατρο σου!; Σε λιγο θα μιλαμε για τις απωλειες σου!!!
08-06-2012, 16:26 #66
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Kelly80 συγχαρητήρια!!!! Πολύ χαίρομαι που στάθηκες τυχερή και ξεμπέρδεψες γρήγορα. Ας είναι καλά ο καλός ο κύριος! Εύχομαι να βρεις σύντομα κι έναν καλό γιατρό που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη (το γιατρό που ανέφερες δεν τον γνωρίζω) και να προχωρήσεις σύντομα στην επέμβαση. Δεν ακούγεσαι μελό γιατί όλοι εδώ έτσι νοιώθουμε, είμαστε σαν μία οικογένεια και ευγνώμονες που λαμβάνουμε και προσφέρουμε βοήθεια όταν χρειαστεί. Καλή συνέχεια και κράτα μας ενήμερους.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΑΚΙΑ!
12-06-2012, 14:11 #67
Λοιπόν...τέρμα τα ψέμματα!
την Παρασκευή μπαίνω χειρουργείο!!!!
μου έχουν κοπεί τα πόδια! μου είχαν πει για μετά τις εκλογές και μου ήρθε πολύ απότομο! πείτε κάτι ρε παιδιά!Σας χρειάζομαι!
12-06-2012, 14:20 #68
Το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείς τι θα ψηφίσεις!
Η ώρα η καλή, ρίξε στη βαλιτσούλα σου άνετα νυχτικούλια και ετοιμάσου για λίγες μέρες μακρυά από τα οικογενειακά τρεχάματα. Πιες όσο νερό προλαβαίνεις, καθώς το υπόλοιπο καλοκαίρι θα μετράς τις γουλιές με το σταγονόμετρο, και άρχισε να υπολογίζεις πόσο θα ζυγίζεις το Σεπτέμβρη που θα ανοίξουν οι σταθμοί!
12-06-2012, 14:24 #69
μπράβο κελλυ! Ολα καλα να σου πάνε , και να επιστρέψεις ανανεωμένη να μας πεις την εμπειρία σου!
12-06-2012, 14:28 #70
Kelly80 σου εύχομαι καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Αφού θα χειρουργηθείς την Παρασκευή το πιο πιθανό είναι τη Δευτέρα ή την Τρίτη να γυρίσεις στο σπιτάκι σου και να μας πεις τα νέα σου. Χαίρομαι γιατί πολύ σύντομα θα αρχίσεις να ζεις κι εσύ το θαύμα που ζούμε κι εμείς με την απώλεια των κιλών μας. Καλή δύναμη και περιμένουμε τα σλιβονέα σου.
12-06-2012, 16:37 #71
Κεεελλλλυυυ!!! Στον γιετρο μου πηγες; Σου ειπα οτι ειναι γρηγορος!!!!! Χαχαχα!! Πραγματικα αυτος ο ανθρωπος δεν σου αφηνει χρονο να παιδευεσαι!!! Χαχαχα!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ και μην ανησυχεις εισαι στα καλυτερα χερια! Μπες με το χαμογελο στα χειλει και μην ανησυχεις ολη η ομαδα εχει πολυ πλακα δεν θα σε αφησει να αγωνιας! Εμενα το τι μου ελεγαν δεν υπηρχε! Μου τραβουσε τα μαγουλα ο αναισθησιολογος και μου ελεγε αχουτο μωρε ενα παιδακι που εχουμε εδωωω και οτι δεν θα με αφησει να φυγω απο εκει επειδη εχω πλακα και περναμε καλα!! Χαχαχαχ! Μπες λες και πας σε διακοπες! Εγω αυτο εκανα και ημουν τελειως χαλαρη!
Αχ τι ωραια!! Χαιρομαι που θα την κανεις τοσο συντομα! Εμενα με ειχαν παρει τηλ μια μερα πριν την εισαγωγη! Το ΜΟΝΟ που με ειχε αγχωσει ηταν ποτε θα βρω χρονο να ξυριστω και τελικα τον βρηκα! Και να με τωρα, 2,5 σχεδον μηνες μετα και 24 κιλα κατω!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ και ναι! Την αλλη εβδομαδα θα εισαι μια σληβατη!!!!
12-06-2012, 17:13 #72
ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την υποστήριξη! άντε κι ο Θεός βοηθός!
wow 24 κιλά σε 2 μήνες? WOW! Θέλωωωωωωωω
τώρα έχω διάφορα στο μυαλό...αποτρίχωση, βαλίτσα (τι να πάρω?), ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ :sniff:, τη δουλειά(το λιγότερο που με καίει)...
το χειρουργείο...Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα του Ιπποκρατείου οπότε είμαι αισιόδοξη...:smilegrin:
12-06-2012, 18:43 #73
Ναι ναι!! Σε λιγο θα μετρας και εσυ απωλειες!!
Λοιπον εμενα με βολεψεν οι πιτζαμες (μπλουζα παντελονι) αλλες τις βολεψεν οι νυχτικες! Ο γιατρος μας δεν βαζει ουροκαθετιρα (ευτυχως!) και δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τις πιτζαμες αν σε βολευουν! Ειδη υγ., ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ οπωσδηποτε! Και οτι αλλο θελεις εσυ να εχεις μαζι! Εγω ειχα και λαπτοπ και ταινιες αλλα δεν ειδα ουτε μια τελικα! Κατα την 3η μερα θα σηκωνεσαι και πιο ευκολα απο το κραββατι και θα νιωθεις λες και δεν εχεις κανει επεμβαση, τουλαχιστον εγω ετσι ενιωθα!
Με το καλο και ολα θα πανε τελεια ειμαι σιγουρη!!
Και τα χρηματα που θα εδινες στο ιδιωτικο ειπαμε: κρατατα γιατι σε κανενα χρονο και ουτε θα χρειαστεις ολοκληρη καρνταρομπα!!!!! Φιλακια πολλα πολλα!!!
12-06-2012, 19:01 #74
Kelly80 αυτός ο γιατρός έχει χειρουργήσει πολλούς από εδώ μέσα και δεν είχε κανείς πρόβλημα, είναι πολύ καλός. Και το νοσοκομείο είναι πολύ ευχάριστο στους χώρους του και με πολύ καλές νοσοκόμες. Εγώ δεν έκανα αποτρίχωση και δεν μου ζητήθηκε, προφανώς γιατί η επέμβαση γίνεται ψηλά στο στομάχι. Μετά την επέμβαση να προσπαθείς να περπατάς όσο μπορείς, έστω και δύο βήματα, γιατί όσο πιο γρήγορα σηκωθείς και περπατήσεις τόσο πιο γρήγορα θα αναρρώσεις και θα νοιώσεις καλύτερα. Εγώ σε 4 ώρες μετά το χειρουργείο σηκώθηκα και πήγα στην τουαλέτα και μετά σηκωνόμουνα κάθε τόσο. Την άλλη μέρα είχα συνέλθει και σουλατσάριζα στους διαδρόμους. Δεν είναι εύκολο αφού θα νοιώθεις κάπως αλλά αν πιέζεις λίγο τον εαυτό σου να κάνεις λίγα βηματάκια θα δεις γρήγορα διαφορά. Τα παιδάκια σου ούτε που θα το καταλάβουν ότι έλειψες γιατί θα γυρίσεις γρήγορα στο σπιτάκι σου, σαν να είχες πάει κάπου το σ/κ και να γύρισες. Μην ανησυχείς γιατί είσαι σε καλά χέρια.
12-06-2012, 19:31 #75
κελλυ, να πάρεις και χαρτί υγείας γιατί δυστυχώς ουτε αυτό το υλικό παρέχεται στα δημόσια νοσοκομεία πια!
Πρόσεχε όταν θα γυρίσεις σπίτι ,μη σηκώσεις από τον ενθουσιασμό σου τα παιδάκια σου, τα βάρη απαγορεύονται για πολύ καιρό από εδώ και στο εξής!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία