ΓΑΣΤΡΙΚΗ ΠΤΥΧΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 155
    Senior Member
    Originally posted by welldah
    Κατερίνα συγνώμη για το off topic αλλά ήθελα να ρωτήσω εσένα και τη Γιώτα πώς τα πάτε με την πλαστική στο στήθος. Σιγά-σιγά έρχεται κι εμένα η σειρά μου....
    Μαράκι, έρχεται η σειρά σου ακούω! Τρέλεια! Θα γίνουμε πολλές! Πάω μια χαρά, είχα πολύ καλή ανάρρωση, έχουν περάσει 40 μέρες και πια δεν νιώθω ότι έκανα επέμβαση, κάτι τσιμπιματάκια φυσιολογικά που και που όταν κουράζομαι! Μέχρι και μπρούμητα κοιμάμαι πια, φοράω μπλούζες που ποτέ στη ζωή μου δεν είχα φορέσει και νιώθω τρομερά ανανεωμένη! Και στα δικά σου, ενημέρωσέ με!

Senior Member
    καλησπέρα σε όλους! είπα να γράψω τα νέα μου για το θεματάκι που τόσο πολύ με βοήθησατε ΟΛΟΙ σας, και σας είμαι πραγματικά ευγνώμων και για τηνυποστήριξη και για τις πληροφορίες που μου δώσατε με u2u!
    Λοιπόν, κατέληξα σε γιατρό (ιπποκράτειο-γαστρικό μανίκι) μου έδωσε παραπεμπτικό και ήδη έχω ξεκινήσει με τις εξετάσεις. έκανα τη γαστροσκόπηση (δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ) και την Πέμπτη θα κάνω τις αίματος και τον υπέρηχο!
    το μόνο πράγμα που στέκεται εμπόδιο είναι αυτό το αναθεματισμένο χαρτί απο ιδιώτη παθολόγο ή ενδοκρινολόγο οτι προσπάθησα 5 χρόνια με δίαιτες και δεν είχα αποτέλεσμα!κανείς δεν δέχεται να μου το γράψει!με είχατε προειδοποιήσει αλλά δεν πίστευα οτι θα ήταν τόσο δύσκολο.φφφφφφφφ......άγχος,ά γχος,άγχος...
    περιμένω αύριο απάντηση απο έναν άλλο γιατρό.για να δούμε...
    ελπίζω να πάνε όλα καλά και να το παρω σύντομα. μετά μου είπαν οτι πρέπει να πάω στο ΙΚΑ να πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και μετά να πάω εγώ τα χαρτιά στη πλατεία θεάτρου για να περάσω γρήγορα απο επιτροπή.άλλη αγωνία απο κει μήπως με απορρίψουν. (ΒΜΙ 43,5). αν πάω στο ΙΚΑ της περιοχής μου και πάρω πρωτόκολλο μετά θα μου δώσουν πίσω τα χαρτιά για να τα πάω εγώ στα κεντρικά?και πρέπει εκεί να κλείσω ραντεβού η πάω πρωί?
    1000000 συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά με δύο μωρά δεν έχω τον χρόνο να το ψάχνω και πάρα πολύ.
    επίσης το είπα τελικά στους δικούς μου και το πήραν πάρα πολύ καλά. απο το μπαμπά το περίμενα αλλά ΚΑΙ η μαμά???? έκλαιγε και με αγκάλιαζε λες και της είπα οτι κέρδισα στο ΛΟΤΤΟ. οπότε έφυγε και απο κει ένα βάρος.
    αυτάάάάάά τα νέα μου!σας αφήνω για να ταϊσω τη μικρή μου (πίνει μόνο κοιμησμένη το γάλα της και κάθε βράδυ γίνομαι γκολ).θα τα πούμε σύντομα!καληνύχτα!

Senior Member
    Κελλυ μου με το καλο να πανε ολα κ να γινουν ακριβως οπως τα θελεις!Παντως πολυ γρηγορα ξεμπερδεψες.με 43,5 δεν υπαρχει περιπτωση να σε απορριψουν.Για τα αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ξερω για το ΙΚΑ.

Senior Member
    μπράβο Κέλλη, μπήκε το νερό στο αυλάκι, οι γιατροί του Ιπποκράτειου είναι αξιόπιστη ομάδα, σου εύχομαι γήγορα να ξεμπερδέψεις με τη χαρτούρα και να σου δώσουν ημερομηνία!

Senior Member
    Go go Κελλυ! Δηστυχως δεν γνωριζω για το ικα αλλα η Καλλιοπη που θυμαμαι μου ειχε πει οτι ειχε το ιδιο προβλημα (δεν της εδιναν το χαρτι οτι εκανε διαιτες για 5 χρονια και κατι τετοιες βλακειες!) τελικα επεισε τον γιατρο και της το εδωσαν! Ελεος ενα φιλοτιμο δεν υπαρχει;

Senior Member
    Μπράβο Kelly80, εύχομαι να πάρεις σύντομα και το χαρτί του γιατρού. Απ'ότι ξέρω θα σου τα δώσουν τα χαρτιά στο δικό σου ΙΚΑ και θα τα πας στην πλατεία θεάτρου χωρίς ραντεβού, πες ότι θέλεις να καταθέσεις τα χαρτιά σου για να περάσεις επιτροπή για χειρουργείο παχυσαρκίας. Θα τα πάρουν και θα σου πουν πότε να πας για να περάσεις επιτροπή, σου κλείνουν σύντομο ραντεβού. Μην ανησυχείς γιατί με το ΒΜΙ που έχεις θα σε περάσουν σίγουρα. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.

Senior Member
    kelly μου ουτε εμενα ηθελε να μου δωσει το χαρτι η ενδοκρινολογος γιατι δεν με ηξερε 5 χρονια
    και της ειπα οτι φυσικα δεν με ηξερε γιατι 4 χρονια εχω ικα και 4 χρονια προσπαθω να βρω ραντεβου για να με δει ενας ενδοκρινολογος
    τελικα μου εδωσε ενα χαρτι που ελεγε οτι προσπαθισα να χασω βαρος αλλα δε τα καταφερα χωρις να γραφει χρονια στην επιτροπη δε μου ειπαν τιποτα το ικα δε το χρειαζετε αυτο το χαρτι και στο ικα βγαλανε φωτοτυπιες τα χαρτια μου τα βαλανε σε ενα φακελο κλειστο και μου τα δωσανε να τα παω στην επιτροπη !
    εκει απλα ειδανε τα χαρτια μου με ρωτισαν αν εχω κανει ξανα επεμβαση και αν εχω προβληματα υγειας και τελικα μου δωσανε την εγκριση !
    τοσο απλα!

Senior Member
    mermaid τι να σου πω? με έχουν απορρίψει ήδη 7 γιατροί.έχω βάλει λυτούς και δεμένους. τι να πω? η ενδοκρινολόγος μου μπορεί να μου γράψει χαρτί για 2,5 χρόνια που όντως με παρακολουθεί.(μου εξήγησε πως οι περισσότεροι -και αυτή μαζί- δεν αρνούνται επειδή δεν θέλουν να βοηθήσουν αλλά επειδή ο ΕΟΠΥΥ πλέον κάνει πολλούς ελέγχους σε αυτά τα θέματα και φοβούνται μην μπλέξουν).λες να της ζητήσω να γράψει κάτι αόριστο και να πιάσει?ή να γράψει μόνο για τα 2,5? περιμένω απάντηση απο άλλους 3 γιατρούς. όποιον ήξερα τον έχω χώσει κανονικά.
    Η πλάκα παιδιά είναι οτι πήρα στη πλατεία θεάτρου και ένας σούπερ κύριος μου είπε να πάω σε να κάνω την αίτηση και το πρωτόκολλο κατευθείαν εκεί -θα με βοηθήσει αυτός- για να μην μπλέκω με το ΙΚΑ της περιοχής μου και μου έκλεισε ραντεβού για επιτροπή την άλλη Παρασκευή στις 10:00!!!! καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο απεγνωσμένα χρειάζομαι το χαρτί.
    όταν έχω νεότερα θα σας πω!ουφ! καλά που έχω και εσάς και παίρνω κουράγιο!φιλιάάάάά!

Senior Member
    Kelly80 αν δεν καταφέρεις να πάρεις το χαρτί που να λέει για 5 χρόνια πες στην ενδοκρινολόγο σου να μην σου γράψει για 2,5 χρόνια αλλά να το αφήσει αόριστο, όπως έκανε και η Καλλιόπη. Μπορεί να σου γράψει ότι μου έγραψε κι εμένα ο διαβητολόγος μου (είμαι διαβητική οπότε θα με περνούσανε έτσι κι αλλιώς): "Κακοήθης παχυσαρκία με ΒΜΙ... (όσο έχεις) που παρά τις επανειλλημένες προσπάθειες απώλειας βάρους υποτροπιάζει. Υπάρχει απόλυτη ανάγκη για ριζική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας."
    Ελπίζω να τα καταφέρεις και να περάσεις την άλλη εβδομάδα από επιτροπή. Καλή επιτυχία.

Senior Member
    Καλη επιτυχια Κελλυ με την επιτροπη και ευχομαι να πανε ολα καλα και ο 8ος γιατρος να ειναι και ο τυχερος σου!!!

Senior Member
    Καλημέρα και καλό μήνα!
    Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!μακάρι να πάνε όλα καλά και να πάρω την έγκριση! Σήμερα περιμένω απάντηση απο άλλους 2 γιατρούς.
    Τζίνα για καλό και για κακό πήγα στην ενδοκρινολόγο μου και πήρα χαρτί που έγραφε ακριβώς οτι και το δικό σου. (το είχα κάνει copy και της το πήγα!χαχαχαχα - το έγραψε αμέσως!). ας το έχω έτοιμο σε περίπτωση που δεν βρω κάποιον να μου γράψει την 5ετία και ο Θεός βοηθός.
    Χθες που μίλησα με έναν άλλο γιατρό ( έφαγα και εκεί πόρτα) μου είπε οτι είναι παράλογο να τους νοιάζει εαν έκανα ή οχι προσπάθειες απώλειας βάρους αφού έτσι κι αλλιώς το ΒΜΙ είναι πάνω απο 43 και χρειάζομαι την επέμβαση. όπως επίσης οτι δεν χρειάζεται να δικαιολογήσουν επίπλέον έξοδα ξένου σώματος όπως ο δακτύλιος και οτι το χαρτί που ζητάνε στην ουσία είναι χαζό και άχρηστο...άντε βγάλε άκρη.
    Τρίτη λέω να πάω να καταθέσω τα χαρτιά (λογικά τη Δευτέρα δεν λειτουργούν λόγω Αγίου Πνεύματος) και με το καλό την Παρασκευή επιτροπή.:thumbup:

Senior Member
    με το καλο κοριτσι μου , καλη επιτυχια και περιμενουμε τα καλα σου νεα

Senior Member
    ευχαριστώώώώώώώώώώώώώώώ!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Kelly80 είμαι σίγουρη ότι και για την 5ετία να μην σου γράψουν θα καταφέρεις να κάνεις τη δουλειά σου με το χαρτί της ενδοκρινολόγου, όπως έκανε και η Mermaid. Καλή επιτυχία την Τρίτη, να πάνε όλα καλά και κράτα μας ενήμερους.

Senior Member
    καλημέρα σε όλη την παρέα!!!! Τα νέα μου...
    Πήρα σήμερα το πρωί να επιβεβαιώσω οτι θα πάω να καταθέσω τα χαρτιά μου στη πλατεία θεάτρου για να περάσω αύριο επιτροπή και ο καλός κύριος μου είπε οτι ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και πως πρέπει να πάω 100% στο ΙΚΑ της περιοχής μου για την αίτηση και πως αυτοί μετά κάνουν διαβιβαστικό στο ΚΕΣΥ (νέο κεντρικό συμβούλιο υγείας) ώστε να αποφασίσουν εαν θα περάσω επιτροπή.και λόγω εκλογών μπορεί να πάει μετά τις 17/06.ΚΑΛΟ Ε???????????? Εφαγα τρελή απογοήτευση...

Έχω σήμερα ραντεβού και με έναν ιδιώτη γιατρό, τον κύριο Σπηλιόπουλο Γιώργο. Τον ξέρει κανείς απο εσάς?Χειρουργεί στο Ιατρικό Περιστερίου και στον Λευκό Σταυρό στους Αμπελοκήπους.Έχει χειρουργήσει μια φίλη και έμεινε κατευχαριστημένη...

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast