xenical???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: xenical???

Junior Member

xenical???

σημερα ο γιατρουλης μου εειπε να παρω αυτο το σκευασμα λεγωντας πως θα με βοηθησει για κανα 2 με 3 μηνες (ενα πακετο δλδ) το γωριζετε?το εχει παρει κανεις?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    βρε jojokaki.....έκανες δακτύλιο και ο γιατρός σου ,σου προτείνει να πάρεις xenical???Ήμαρτον!!! είναι ένα σκεύασμα που το έδιναν οι γιατροί καθώς δεσμεύει τα λιπαρά από τα φαγητά που τρώμε και το αποβάλουμε στην τουαλέτα!!Εφόσον θα κολουθείς μία διατροφή ούτως ή άλλως χωρίς γλυκά/λιπαρά τι το θέλεις αυτό το πράγμα?το πακέτο είναι για ένα μήνα από όσο θυμάμαι και όχι για 2-3 μήνες,θα πρέπει να παίρνεις ένα χάπι πριν από κάθε κύριο γεύμα σου για να δεσμέυει το επιπλέον λίπος που θα τρως αλλά εάν δεν τρως λίπος δεν έχει κανένα νόημα,επίσης να σου επισημάνω πως αν φας λίγο παραπάνω λίπος σε πιάνει τρομερή διάροια που τρέχεις και δεν προλαβαίνεις.Δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν!!!εγώ το πήρα πριν πολλά χρόνια,δεν έτρωγα λιπαρά ούτως ή άλλως και δεν με βοήθησε σε τίποτα! Από εκεί και πέρα....αν στο προτείνει ο γιατρός σου...τι να πω.....

καλησπερα!

τι γιατρος στο πε αυτο???
    μου κανει εντυπωση πολυ,αν και δεν το εχω δοκιμασει εγω,ξερω οτι προκειτε για ενα φαρμακο τιμης περιπου 80+ e το οποιο οτι λιπαρο κλπ τρως δεν το αποροφα στο στομαχι αλλα το οδηγει στο εντερο προς απομακρινση(να το πω ομορφα). Αν φας τηγανιτο-γλυκο-λαδερο κλπ θα τρεχεις wc αν εισαι τυχερος προλαβαινεις...ειναι λιγακι περιεργο απ αυτη την εννοια...βεβαια ειναι αναλογα τι διατροφη κανεις.... δεν ξερω περισοτερα αλλα αυτα εχω δει με τα ματια μου

Υ.Γ. απ οσο ξερω υπηρχαν και αλλα τετοια παρεμφερεις φαρμακα αλλα τελικα τα αποσυραν! αυτο ειναι το τελευταιο....

Junior Member
    ακουσα ακριβως το ιδιο και λεω κατσε να διασταυρωσω αποψεις γιατι κακα τα ψεμματα εχει και 52 ευρω ετσι....και οχι δε θα το παρω τελικα αφου ειμαι κυρια με τη διατροφη μου δεν υπαρχει λογος σε ευχαριστωωωωωωωωωω

Junior Member
    ουτε στον εχθρο μας δηλαδη ε???χεχεχεχ

επεσε στα 52ε απιστευτο πριν χρονια ειχε πολυ παραπανω και δεν γραφονταν σε κανενα βιβλιαριο!

Junior Member
    ναι επεσε ε καλα ουτε τωρα γραφετε μη νομιζεις

Senior Member
    Νομιζω κοριτσι οτι ψαχνεσαι κ γραφεις πραγματα που εκθετουν!Ειναι δευτερη φορα που θα σου γραψω να μας πεις ποιος ειναι να τον καταγγειλουμε στον ιατρικο συλλογο γιατι αυτα δεν στεκουν κ μαλλον ειναι αλμπανης.Απ'την αλλη επειδη δεν νομιζω οτι τα λεει γιατρος αυτα πρεσεξε τι λες!Σιγουρα εκανες επεμβαση δακτυλιου κ σου εχει δωσει κ ακολουθεις διατροφη γιατρος?

Senior Member
    Ειμαι με τη Γλαυκη σε αυτο.. καν'του αναφορα, ασε το σε τι σε εκθετουν λιποδεσμευτες και χωρις επεμβαση... Εχω και προσωπικη εμπειρια και απο γνωστη... Ειχα παρει ενα στα κρυφα και οταν τα βρηκε ο αντρας μου γιατι αναγκαστικα να του πω τι εγινε, μονο που δεν εξεραγει (γιατρος και αυτος).

Αναφορα να γλυτωσεις κι αλλον κοσμο!

Senior Member
    jojokaki μου είσαι μικρή κοπέλα και ήδη έχεις υποστεί ένα χειρουργείο και μάλιστα πρόσφατα αν έχω καταλάβει σωστά. Αν θέλεις να επενδύσεις 52? πάρε πολυβιταμίνες ή γράψου σε χορό, γυμναστήριο ή κολυμβητήριο εκεί τα λεφτά σου σίγουρα θα πιάσουν τόπο και εκτός αυτού θα δεις και καλύτερα αποτελέσματα.
    Τέτοιου είδους σκευάσματα είναι επικίνδυνα και ας κυκλοφορούν στην αγορά και ας είναι εγκεκριμένα. Σκέψου την θρεπτική ανεπάρκεια που θα βιώσει ο οργανισμός σου καλή μου σε συνδυασμό με τον δακτύλιο! Είναι εγκληματικό ένας γιατρός μετά από βαριατρική επέμβαση να προτείνει τέτοιου είδους σκευάσματα.

Junior Member
    δε θα τα παρω παιδια γιατι μου ειπε και ο πατερας μου που ειναι γιατρος πως δεν χρειαζωνται και ναι μου το ειπε...ψεμματα δεν εχω λογο να σας πω ...οπως και ναχει ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    jojokaki αντί να ρωτήσεις τον πατέρα σου που είναι κατά δική σου ομολογία γιατρός ρώταγες εμάς για το αν θα πάρεις ένα συγκεκριμένο σκεύασμα???λίγο κουλό είναι αυτό....

Junior Member
    πολυ κακο πραγμα να εισαι απολυτος, σ'αυτη τη ζωη... κακο και καθολου - μα καθολου - χρησιμο για τους αλλους!

κι εμενα γιατρος μου το συστησε το xenical - για την ακριβεια, η γυναικολογος μου. με τη βοηθεια του εχασα 40 κιλα (112 --> 72) τα οποια και διατηρω ακομα, 2 χρονια μετα.
    ειναι σκετη χημεια, γι'αυτο και δεν τολμω να το συστησω σε κανεναν... εγω ομως του χρωσταω την επιτυχια μου καθως και την επαναφορα μου στην... ταξη, καθε φορα που κανω ζαβολιες και τσιμπαω 3-4 κιλακια.

απευθυνεται σε αυτους που κανουν διατροφη, ετσι κι αλλιως... μονο τοτε κανει δουλεια και δεν εχει τις δυσαρεστες συνεπειες που περιγραφετε.
    ακριβως γι'αυτον τον λογο ομως ειναι κι ενα ισχυροτατο αντικινητρο για τσιμπολογηματα με snacks, γλυκα, τηγανητα και μαγιονεζες!

Junior Member
    ε κοιτάχτε ο κάθε γιατρός τα παίρνει από διαφορετική εταιρία.. οπότε αν του δίνουν ποσοστά αυτόν, γιατί να μη πει "πάρε και αυτό και αυτό και αυτό" αγνοώντας τις συνέπειες..?

καλημερα και καλη κυριακη!

κανεις δεν ειναι απολυτος νομιζω....αυτο που λεμε ειναι απ τη στιγμη που κανεις μια α βαριοιατρικη ενχειριση και δι δακτιλιο τι το θες αυτο το σκευασμα??(ασχετος των υπολυπων πραγματων),για μενα δεν νομιζω οτι στεκει...
    εσενα σου το συστησε η γυναικολογος???κανονικα για μενα μονο σα φιλη μπορει να στο πει η ξερω να πει εχω κοιταξει αυτο για μενα... σαν ειδικοτητα δεν ειναι σχετικη θα λεγα...φυσικα αποψη μου...
    εμενα τα επερνε η μανα μου πριν 3-4χρονια και ειχε τις συνεπειες που αναφερθκαν και κανενα αποτελεσμα! ειναι ισως και στον οργανισμο τι να πω

Page 1 of 2 12 LastLast