Results 16 to 20 of 20
Thread: xenical???
-
21-05-2012, 15:27 #16
ναι, φιλικη συβουλη ηταν η προτροπη της γυναικολογου μου? η οποια ομως δεν παυει να είναι γιατρος και δεν αποκλειεται να την εχει απασχολησει το θεμα.
οπως συμβουλη αγαπης ηταν αυτη του γιατρου προς τη συζυγο του και του αλλου γιατρου προς την κορη του. ασχετα εαν η μεν ειναι υπερ ενω οι δε ειναι κατα!
παντως, το χαπι δρα στο εντερο αλλα συστηνεται από ενδοκρινολογους και κλινικους διατροφολογους - που στην πλειοψηφια τους ειναι παθολογοι.
και βαριατρικη επεμβαση να εχεις κανει, καποια λιπαρα τα παιρνεις τρωγοντας. ε, αυτό απομακρυνει το 30% αυτων!
anyway? σκεφτηκα να καταθεσω τη δικη μου εμπειρια, μηπως φανει σε καποιον χρησιμη ή εστω ενδιαφερουσα.
το jojokaki είναι ακομα στην αρχη και ο δρομος μπροστα είναι μακρυς (συμφωνα με το tickerακι).
ας μην βριζουμε λοιπον καποιον που είναι τοσο κοντα της ωτσε να τον αποκαλει? ο γιατρουλης μου! εκει ηταν η διαφωνια μου?
ευχαριστω
- 22-05-2012, 00:55 #17
Δεν εβρισε κανεις κανενα!Αλλα αλλος "γιατρουλης" δεν εχει δωσει ποτε τετοια πραγματα σε καποιον που εκανε επεμβαση κ κανει σωστη διατροφη.Ποσο μαλλον αν ο μπαμπας ηταν κ συναδελφος θα προσεχε διπλα τι λεει!Αν το ειπε ποτε δηλ ο χριστιανος!
22-05-2012, 09:05 #18
οταν είχα ρωτησει την ενδοκρινολογο μου για το χαπι αυτο πολυ πριν κανω την επεμβαση, μου ειπε να μην το παρω γιατι εχει πολλες παρενεργειες πολυ μικρο αποτελεσμα αν δεν κανω μια διατροφη οπου θα κοψω τα λιπαρα και τα γλυκα. Οποτε μου λεει αν κοψεις τα λιπαρα και τα γλυκα θα χασεις ουτως η αλλως , τι να το θες το χαπι μετα που ειναι και πανακριβο?
δεν το δοκιμασα ποτε τελικα. ουτε αυτο αλλα ουτε και καποιο αλλο χαπι.
23-05-2012, 23:25 #19
Εγώ το πήρα το "θαυματουργο" χαπι πριν χρονια... τι έπαθα... για 3 μήνες που αντεξα, κυκλοφορουσα με σερβιετα λοχειας για να αποφυγω τα ατυχήματα... και τις περισσοτερες φορες τα κατάφερνα, αλλά όταν συνεβαιναν με εκανα να νοιωθω απαισια... και δεν χρειαζεται να δωσω περιγραφες... Μακροπροθεσμα, μου κατεστρεψε το εντερο - εγινε ευερεθιστο! - και απεκτησα και αιμορροϊδες... Απώλεια βάρους -6 κιλα.
Δεν θα πώ σε κανένα πάρε το χαπι ή μη το πάρεις... απλά λέω αυτά που έζησα. Η απόφαση είναι προσωπική επιλογή του καθενός και καλό είναι να ξέρει όλες τις οψεις του νομίσματος
24-05-2012, 15:23 #20
Νομίζω οτι με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.. Από κει και πέρα ο καθένας είναι αρκετά ώριμος να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις του και να κρίνει ανάλογα!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....