ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    zumba?τι ειναι αυτο καλε?

Senior Member
    ειναι προγραμμα αεροβικης γυμναστικης με χορο δες zumba dance στο Youtube για μια ιδεα

Senior Member
    running

800+ kcal/hour

:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Τελικά το τρέξιμοπ είναι η καλύτερη γυμναστική κι είναι γυμναστική για όλους.
    Προχτές στην Καστοριά είχε αρκετούς. Και σε γενικές γραμμές βλέπεις αρκετούς σε αγώνες.
    Από θερμίδες μη το συζητάμε, είναι ηη καλύτερη γυμναστική.
    Και 800 και 1000 ανά ώρα.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Γιώργο και pagratios καλό και χρυσό το τρέξιμο αλλά κάποιος με πολλάαααααααααααααα κιλά είναι σχεδόν αδύνατον να τρέξει!!!πονάνε γόνατα,μέση,λαχανιάζεις με το παραμικρό!!!εγώ ενώ περπατάω γύρω στα 8/ώρα να τρέξω είναι σχεδόν αδύνατον ακόμα και τώρα που είμαι λίγα κιλά

Senior Member
    Αγγελουδάκι αν περπατάς με 8χλμ την ώρα, τότε αυτό είναι περπατοτρέξιμο.
    Το γρήγορο περπάτημα βγάζει 6χλμ/'ωρα.
    Και μιλάω για ανθρώπους 100 και 110 κιλά που τρέχουν, για παραπάνω δε ξέρω. Αλλά για τόσο ξέρω.
    Αν κάποιος είναι παραπάνω ας χάσει τα παραπανίσια και ξεκινάει τότε. Σαφώς ένας άνθρωπος 150 κιλά δε μπορεί να τρέξει, ούτε να περπατήσει καν.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    giorgo τότε κάνω γρήγορο περπατοτρέξιμο :lol::lol: πάντως όποτε έχω δοκιμάσει να τρέξω λαχανιάζω αμέσως και αρχίζει να με πονάει η σπλήνα (ή κάτι τέτοιο ) o άνδρας μου λέει πως το τρέξιμο θέλει συγκεκριμένη τεχνική,κάτι σε σχέση με τις αναπνοές για να αντέχεις και εγώ απλά δεν το έχω

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    giorgo τότε κάνω γρήγορο περπατοτρέξιμο :lol::lol: πάντως όποτε έχω δοκιμάσει να τρέξω λαχανιάζω αμέσως και αρχίζει να με πονάει η σπλήνα (ή κάτι τέτοιο ) o άνδρας μου λέει πως το τρέξιμο θέλει συγκεκριμένη τεχνική,κάτι σε σχέση με τις αναπνοές για να αντέχεις και εγώ απλά δεν το έχω
    8χλμ την ώρα δεν είναι περπάτημα. Εκτός κι αν μετράς κάτι λάθος.
    Εγώ περπατώ γρήγορα 6χλμ/ώρα. Αλλά γενικά δε περπατώ γιατί τρέχω πολύ.
    Το θέμα της σπλήνας συζητήθηκε χθες σε άλλο τρεξιματικό φόρουμ, σου δίνω έναν πολύ κατατοπιστικό σύνδεσμο. Σιγουρέψου ακριβώς για το σημείο που πονάς και το συζητάμε ξανά:
    http://www.scribd.com/doc/8942521/%C...AE%CE%BD%CE%B1

Οι ανάσες στο τρέξιμο είναι ένα καλό κεφάλαιο της προπονητικής. Το πιο κοινό-σωστό είναι ανά 4 βήματα 1 ανάσα, δηλαδη 1 εισπνοή + 1 εκπνοή. Αυτό είναι εύκολο να το μετράς. Μήπως όταν πας να τρέξεις τρέχεις γρήγορα. Αυτό θα σε βγάλει αμέσως νοκ - άουτ. Δοκίμασε να τρέξεις πιο αργά. Στα πρώτα στάδια κάποιου τα 8χλμ/ώρα είναι ένας εφικτός και καλός στόχος. Πχ να τρέξεις 4χλμ σε μισή ώρα. Με τον καιρό κάνε τα 4,5χλμ στο μισάωρο.

Senior Member
    πρεπει να ρωτησεις το γιατρο σου, δεν ξερω αν επιτρεπεται με το θεμα που εχεις...σηκωνεις ηδη αρκετο βαρος, δεν ξερω αν σου χρειαζονται. Γυμναστηριο γιατι δε πας?

Senior Member
    εγώ έκανα περπάτημα με βαράκια στα χέρια στα κιλά σου αλλά και πάλι κουράζουν πολύ. Καλύτερα να απομονώσεις τις μυικές ομάδες που θέλεις αντί να επιβαρύνεις την κίνηση σου. Στόχος είναι να αυξάνεις το αερόβιο κι όχι την αντίσταση ενώ το κάνεις. Για εμένα αυτό ίσχυε στα κιλά σου (με ύψος 1.63)

Page 2 of 2 FirstFirst 12