εοπυ και sleeve - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    katie εισαι και εσυ στο ταμειο τραπεζων...??? ( πραγματικα δεν ξερω τι θα γινει με το ταμειο μας μου εχουν σπασει τα νευρα πραγματικα....) εσυ την εχεις κανει την επεμβαση....???

Senior Member
    ναι την εχω κανει εδω και 1,5 χρονο. κανε υπομονη ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μπουμε στον εοπυυ τελικα διοτι το ταμειο μας ειναι καθαρα ιδιωτικου δικαιου δεν παιρνει καμια επιχορηγηση απο το κρατος και δεν δινει συνταξεις. οποτε εχουμε ελπιδα

Senior Member
    πρεπει να περιμενω να ωριμασει λιγο το πραγμα....και ο θεος βοηθος..μεχρι τωρα εχω ακυρωσει 2 φορες τη γαστροσκοπηση..!!!

Senior Member
    www.otoe.gr, www.tayteko.gr» για παραπανω πληροφοριες. αποψη μου μην το αργεις . τρεχα για την γαστροκοπηση και κατεθεσε χαρτια οσο ειναι καιρος για να παρεις εγκριση. Η εγκριση κανει και 2 μηνες να βγει. Μεχρι 31/12 εχουμε απαλλαγη απο τον ΕΟΠΥΥ. Απο την στιγμη που θα το παρεις αποφαση δεν γινονται τα πραγματα γρηγορα , ειναι ΕΛΛΑΝΤΑ εδω

Senior Member
    σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε λιγες μερες θα παω σιγουρα να κανω την γαστροσκοπηση!!!!!!!!!!

Senior Member
    αντε μπραβο ενημερωαασε μας για την πορεια σου. καλη τυχη.

Senior Member
    μπορω με πολυ μεγαλη ευχαριστηση να σας πω οτι καταφερα εχθες να κανω την γαστροσκοπηση και τις εξετασεις αιματος!!!!!! ζοριστηκα μονο λιγακι με την γαστροσκοπηση αλλα ο γιατρος που μου την εκανε ηταν καταπληκτικος και με βοηθησε πολυ!!!!!!!!! η γαστροσκοπηση μου ηταν πολυ καλη , τωρα περιμενω να βγουν και οι εξετασεις αιματος...μετα θα παρω και το χαρτι απο τον χειρουργο για να παω να τα καταθεσω...ελπιζω να μου πανε ολα καλα απο εδω και στο εξης και να μην αντιμετωπισω παλι προβληματα με το ταμειο....:sniffle: καθως ακουγονται διαφορα..( ελπιζω να μην εκανα τζαμπα τοσες εξετασεις )....

Senior Member
    δεν τις εκανες τσαμπα. προχωρα Μαρια και ολα θα πανε καλα. Απλα εχε υπομονη διοτι η επιτροπη συνεδριαζει μια φορα το μηνα. Ποια ειναι τα κιλα σου και το υψος σου?

Senior Member
    σημερα η μαμα μου πηρε τηλεφωνο στην ταυτεκω και το σηκωσαν μετα απο πολυ καιρο! στην αρχη μιλησε με ενα θεοτρελο , αλλα στην συνεχεια μια κοπελα της εξηγησε ολη τη διαδικασια, της ειπε καλυτερα να στειλω τα χαρια με κουριερ επειδη θα παρει 2 μηνες απο τη στιγμη που θα τα καταθεσω..εμενα αυριο θα βγουν οι εξετασεις και την επομενη βδομαδα λογικα θα στειλω τα χαρτια!!!! katie εσυ τι πιστευεις αν στειλω τα χαρτια τελος ιουνη ποτε θα παρω το οκ.? τελος αυγουστου η μπορει και λιγακι πιο νωρις.??
    τωρα ειμαι στα 93 -94 κιλα , με υψος 1,57

Senior Member
    το δυμηνο το θελεις κοριτσι οπωςδηποτε , πεφτει και καλοκαιρι στην μεση με αδειες και τετοια οποτε χαλαρωσε και περιμενε. Απο Σεπτεμβρη θα εχεις νεα σιγουρα.
    ομως εχω μια ερωτηση, το bmi σου ειναι κατω απο 40 με αποτελεσμα αν δεν εχεις συνοδα προβληματα οπως πιεση ή διαβητη να ειναι δυσκολο να παρεις εγκριση, το εχεις ψαξει αυτο το κομματι? στο λεω για να μην τρεφεις ελπιδες καθως δεν δινουν εγκρισεις για κατω απο 40 bmi χωρις να συνοδευονται απο σοβαρο προβλημα υγειας....

Senior Member
    ναι τα εχω ψαξει ολα...ειναι κατω απο 40 αλλα ειναι πανω απο 35. ο γιατρος μου ειπε οτι αν εχεις κατω απο 40 αλλα πανω απο 35 με συνοδα προβληματα υγειας δινουν εγκριση. εγω τωρα που εχω παχυνει κανω και διαφορα επεισοδια αυξημενης πιεσης ( μεχρι και στο 19 εφτασε!!!!!! ) και επισης εχω και κληρονομικο με το ζαχαρο ( η μαμα μου ειναι διαβητικη ) ...εχω επισης ινολυαλγια μια ρευματοειδης παθηση και εχω αφορητους πονους σε ολο το σωμα και στους μυς μου , οπου ολα αυτα θα καλυτερευσουν με την απωλεια βαρους και εχω παρει και χαρτι απο τον ρευματολογο που τα γραφει...
    πφφφ...ελπιζω να μην παει πολυ αργα τον σεπτεμβρη! ηλπιζα να την κανω πριν την εξεταστικη του σεπτεμβρη αλλα μαλλον πως δεν θα προλαβω. ελπιζω τουλαχιστον να προλαβω πριν αρχισει το καινουριο εξαμηνο , να μην κανω και απουσιες στη σχολη μου!!!!

Senior Member
    λυπαμαι που αντιμετωπιζεις ολα αυτα τα προβληματα... ευχομαι γρηγορα να κανεις την επεμβαση και να ανακουφιστεις απο ολα οσα σε βαραινουν. Υπαρχει βεβαια και μια μικρη περιπτωση να προλαβεις την επιτροπη του Ιουλιου και ετσι να εχεις την εγκριση νωριτερα , ποτε δεν ξερεις ,μπορει να εισαι τυχερη. Αλλιως θα σε συμβουλευα κανε πρωτα την εξεταστικη και μετα το χειρουργειο. γιατι αλλιως θα την χασεις στα σιγουρα και δεν λεει. το καλυτερο ευχομαι!

Senior Member
    καλα ναι πρωτα απο ολα ειναι η εξεταστικη και η σχολη μου...ειμαι και στα τελειωματα σχεδον δεν λεει να χανω ετσι τα μαθηματα!!!!
    επισης ευχομαι να γινει κατι και να με ειδοποιησουν πιο νωρις..
    και οσο για ολα τα προβληματα που εχω σκεφτομαι οτι στα 90 κιλα και 21 χρονων και ειμαι σαραβαλο .δεν τα σηκωνω τοσα κιλα.....που να παω 30 χρονων να εχω κανει παιδια και να εχω παρα ακομα περισσοτερα κιλα ...θα εχω αποκτησει και ζαχαρο και μετα ..καλα κρασια..και η μαμα μου την ιδια πορεια με μενα ειχε και χρειαστηκε να παει στα 140 κιλα για να κανει κατι πιο δραστικο ( αυτη εχει βαλει δακτυλιο αλλα δεν της εχει παει και πολυ καλα)....τα βλεπω ολα αυτα και γι αυτο πηρα την αποφαση να κανω το σλιβ. γιατι δεν θελω να φτασω πρωτα τα 130 κιλα για να το κανω. παρολο που πολλοι θα με κατακρινουν που θα κανω στα 21 μου κατι τετοιο...δεν με απασχολει...εγω το μονο που θελω ειναι να σταματησω να ειμαι παχυσαρκη διοτι δεν μπορω να χαρω ακομα και τα πιο απλα πραγματα ....!

Senior Member
    Mariakriti εφόσον δεν μπορείς να διαχειριστείς το βάρος σου και έχεις και προδιάθεση για διάφορα προβλήματα υγείας δεν έχει σημασία που είσαι νέα, σημασία έχει να κάνεις κάτι δραστικό ώστε να προλάβεις να διατηρήσεις την υγεία σου. Επειδή είμαι κι εγώ διαβητική από μικρή δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου, κι εσύ με τη μητέρα σου ξέρεις τι εστί βερύκοκο που λένε. Οπότε για μένα είναι σωστή η απόφαση που πήρες για να μπορέσεις να αδυνατίσεις, να βελτιώσεις και να διατηρήσεις την υγεία σου σε καλά επίπεδα.

Senior Member
    παντα ημουν υπερβαρη αλλα τα τελευταια 4 χρονια ειμαι τοσο παχυσαρκη ( απο 70 κιλα πηγα στα 96 )... εχω κανει 2 προσπαθειες να κατεβω παλι εστω στα 70..τιποτα...πηγα μεχρι τα 80 και μετα ξαναπηρα πιο πολλα απο οσα εχασα για ακομα μια φορα.... περυσι οταν εκανα τη διατροφη και ειχα χασει 10 κιλα με τη διατροφη ειχα ξαναμπει εδω μεσα και ειχα γραψει πως σκεφτομαι να κανω σλιβ και ειχαν πεσει 1-2 ατομα να με φανε....οτι ειμαι πολυ μικρη , οτι αφου χανω τα κιλα με διατροφη τι το θελω το χειρουργιο και κατι τετοια...τελικα γυρισα και τα ξαναπηρα ολα τα κιλα και πηρα και παραπανω.καθε φορα που χανω τα ξαναπαιρνω και τελικα φτανω σε πιο πολλα κιλα την καθε φορα...πλεον δεν με χωρανε τα ρουχα μου , κουραζομαι μολις κανω 5 βηματα , δεν μπορω να σκυψω ουτε να βαλω τα παπουτσια μου καλα καλα...και λεω οχι δεν προκειται να το ξανααφησω και καθε χρονο να παιρνω 10 κιλα...τωρα που ακομα δεν εχω χασει τελειως τη μπαλα, λεω θα το κανω (το σλιβ ) και θα το παλεψω οσο πιο πολυ μπορω!!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast