εοπυ και sleeve - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    η μαμα μου εχει πολλα προβληματα με το ζαχαρο...τωρα εχει παθει μυελοπαθια , επαθε ριζιτιδα και ειναι σχεδον 1 χρονο με αφορητους πονους απο τον αυχενα μεχρι τα δαχτυλα του χεριου...παιρνει ολη της τη ζωη φαρμακα και θα τα παιρνει για παντα , και καθε τρεις και λιγο εμφανιζεται και αλλο προβλημα που προερχεται απο το ζαχαρο.....δεν θελω να αφεθω και σε λιγα χρονια να αντιμετωπιζω τα ιδια προβληματα..και η μαμα μου για αυτο ειναι τοσο υπερ στο να κανω το σλιβ. γιατι δεν θελει να τραβηξω τα ιδια με εκεινη...

Senior Member
    Mariakriti κι εγώ ήμουνα μία από τα ίδια, έχανα 30 κιλά έπαιρνα 40, έχανα 40 κιλά έπαιρνα 50! Και κάθε τόσο το ζάχαρο να μου επιφυλάσσει και μία έκπληξη και να τρέχω συνέχεια στους γιατρούς. Ευτυχώς τώρα που είμαι στο φυσιολογικό μου βάρος και τρώω συχνά και μικρά γεύματα είμαι καλά ρυθμισμένη. Ακριβώς επειδή είσαι μικρή και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου, κάποια στιγμή θα γίνεις και μανούλα πρέπει να προσπαθήσεις να φτιάξεις το βάρος σου και το σλιβ θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Βέβαια πρέπει κι εσύ να έχεις το νου σου μετά το σλιβ και να μην ξεφεύγεις συνέχεια τρώγοντας γλυκά κι άλλα παχυντικά. Μπορείς να τρως τα πάντα αλλά με μέτρο π.χ. όχι κάθε μέρα όλη μέρα παγωτά. Με το σλιβ όμως είναι πιο εύκολο να το καταφέρεις γιατί θα έχεις πλέον το στομάχι σου ως σύμμαχο.

Senior Member
    τζινα μου και ργω ακριβως ετσι το βλεπω και το σκεφτομαι....αυτος ειναι ο λογος που το εχω παρει αποφαση κιολας!!!!!!!!!!!!!!!:blush:

Senior Member
    ειμαι παρα πολυ χαρουμενη γιατι βγηκαν και οι εξετασεις αιματος και της πηγα στο γιατρο να της δει σημερα!!!!!! μου εδωσε και αυτος το χαρτι που επρεπε και τωρα ειμαι ετοιμη να στειλω τα χαρτια μου αθηνα σε λιγες μερουλες που θα παω στην πολη μου (χανια ) γιατι τωρα εχω ακομα εξεταστικη εδω ηρακλειο...!!!! ανυπομονω να περασουν 2 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncing: :bouncing::bouncing:

Senior Member
    Μπράβο Mariakriti, με το καλό να στείλεις τα χαρτιά σου και που ξέρεις, μπορεί να σε ειδοποιήσουν και νωρίτερα. Όπως και νάχει όμως ο καιρός περνάει γρήγορα κι έτσι πολύ σύντομα θα κλείσεις και ημερομηνία χειρουργείου. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ τζινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    το μονο κακο ειναι οτι η εξετασεις αιματος εδειξαν ψηλη τκε και crp και μου ειναι αυξημενα κοντα ενα χρονο τωρα....και τωρα πρεπει να αρχισω να ψαχνω τι μπορει να συμβαινει.....:barfy:και μπορει να ειναι το οτιδηποτε...οποιαδηποτε φλεγμονη....και θα χρειαστει να κανω χιλες εξετασεις μεχρι να βρω τι μου φταιει...

Senior Member
    Mariakriti υποθέτω ότι ο γιατρός σου θα σου πει τι πρέπει να κάνεις για να βρεις τι φταίει.

Senior Member
    την επομενη βδομαδα που θα παω στα χανια , θα παω να ψαχτω και για αυτο να δω τι γινεται..!!!!!!!!!!!!!!! λοιπον καλο σας βραδυ!!! ονειρα γλυκα!!!!! θα ξαναμιλησουμε βεβαια!!!!!!!!!!!!!!! απλα αυριο γραφω πρωτες βοηθειες πρωι πρωι!!!:smilegrin:

Page 3 of 3 FirstFirst 123