ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΣ

Αργά κ σταθερά δε λένε?Κάνω την αρχή λοιπόν κ κάνω τον ετήσιο απολογισμό μου...αν κ με σκαμπανεβάσματα καλά τα πήγα....ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 105-106κιλά
    -----ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 89κιλά

Senior Member
    Γειά σου eadi. Μπράβο για την απώλεια σου..άντε και είς κατώτερα..!!!

Εγώ τον Ιούνιο του 2011 ήμουν 130 ακριβώς και τώρα ένα χρόνο παρά κάτι είμαι 7,5 κιλά πιο κάτω..
    Το ξέρω οτι θα μπορούσα να ήμουν λιγότερα αλλά δεν είμαι..

γεια σου ελαφακι,αυτα που έχασες ομως δε θα τα ξαναπαρεις ετσι?αυτο αλλωστε δεν ειναι το καλυτερο?μικρα κ σιγουρα βηματακια

Senior Member
    Όχι δεν τα ξαναπήρα αλλά αυτόν τον μήνα έχασα τα περισσότερα απο τα 7,5.
    Ίσως επείδη ξεκίνησα πιο σωστά αυτή την φορά και πήγα σε διατροφολόγο..ποιος ξέρει ίσως να θέλω να έχω κάποιον πάνω απο το κεφάλι μου για να σταματήσω να τρώω..

Εσύ κάνεις κάποια συγκεκριμένη διατροφή?

Ναι βέβαια απο διατροφολόγο λόγω κιλών εγκυμοσύνης κ 10μηνου θηλασμού..όταν θηλάζεις πεινάς διαρκως έτσι ξέφυγα κ στη χοληστερίνη μου οποτε χρειαζόμουν ειδικό,αυτοι ξέρουν καλύτερα καλά έκανες κ ξεκίνησες με διατροφολόγο ετσί δεν θα χεις κ άλλες απώλειες(στην υγεία) θα τρως οτι πρέπει κ χρειάζεσαι χωρίς στέρηση.

Senior Member
    Να σου ζήσει το παιδάκι σου eadi και καλή συνέχεια να έχουμε!!:grin:

Senior Member
    πέρυσι τέτοιες μέρες ήμουν γύρω στα 113, μία ανέβαινα στα 115, μία έπεφτα στα 112, εκεί τριγύρω.
    τότε πήρα απόφαση ότι θα αλλάξω τρόπο ζωής μιας (επειδή φέτος έκλεινα τα πρώτα -άντα) και ότι στα γενέθλια μου το πρώτο ψηφίο θα είναι το 8...
    Δεν τα κατάφερα, ένα βράδυ είχα βγει για τρέξιμο και ένιωσα ένα τράβηγμα στον τένοντα (παλιός τραυματισμός όταν ήμουν σχεδόν 130) και τώρα με ενοχλεί, έχω σταματήσει να τρέχω, μόνο υγιεινή διατροφή και γυμναστική από τη μέση και πάνω.
    Είμαι 95 κιλά, καλά είναι.
    Αν και ο τελικός μου στόχος είναι τα 75, για του χρόνου τέτοια εποχή θα ήθελα να είμαι κάπου στα 85.

eadi να σου ζήσει! :bouncy:

Μπράβο otiosa πολύ σωστή απώλεια κ τα 20 κιλά στόχος σε ένα χρόνο είναι πολύ καλά αν υποθέσεις ότι θα χεις να χάνεις 1.7 περίπου το μήνα,εύχομαι να τα καταφέρεις!
    Ευχαριστώ για τις ευχές σας για την μικρή μου....παρεπιπτόντως τα παιδάκια είναι πολύ καλή γυμναστική...πολύ τρέξιμο!!!!!!!!!χαχαχα:bouncy::bouncy :