Results 16 to 16 of 16
-
25-09-2012, 14:08 #16
εχω πλεον πειστει,οτι η διαστρεβλωμενη εικονα σωματος ειναι κατι που συμβαινει σε ολους οσους εχουν αυξομειωσεις (σημαντικες) στα κιλα τους και καθολου μονο σε οσους εχουν ανορεξια οπως ειναι η γνωστη αποψη.
εγω πριν χασω τα κιλα με εβλεπα αλλες φορες παχουλη,αλλες φορες συμπαθητικη.παντα αναγνωριζα οτι πρεπει να χασω επειγοντως ,αλλα δεν παθαινα και αηδια με το θεαμα.σε αυτο συνηγορουσε και η παραδοξως παντα καλη ερωτικη-συναισθηματικη μου ζωη.
τωρα οταν βλεπω παλιες φωτος αναρωτιεμαι πως μπορουσα και κυκλοφορουσα ετσι.
οταν εχασα τα πρωτα 5 κιλα, ενοιωθα και εβλεπα αλλαγη πανω μου.
στα 10 κιλα ΕΒΛΕΠΑ μεγαλη αλλαγη, η ψυχολογια μου ηταν στα υψη , τα ρουχα ολα ενα δραμα κλπ
μετα τα 10 κιλα, δεν εβλεπα αλλαγη, εμπιστευθηκα την ζυγαρια μου για την πορεια μου και εξακολουθησα να αισθανομαι τελεια, γιατι με νβαση την λογικη, την ζυγαρια και τα σχολια των φιλων ,ολα πηγαιναν καλα.
μετα τα 12 κιλα, με εβλεπα ιδια αλλα αρχισα να βλεπω τους αλλους να παχαινουν!
εκει που βλεποντας τον φιλο μου τον θεωρουσα πολυ αδυνατο, νομισα οτι παχαινε. ζυγιζοταν και ηταν απολυτα σταθερος.
τωρα ειμαι σε αυτην την φαση. βλεπω την ζυγαρια και τις αντιδρασεις, βλεπω τα ρουχα που ολα πλεουν πανω μου κι εχω αλλαξει γκαρνταρομπα, αλλα δεν βλεπω τεραστιες αλλαγες. τις νοιωθω πληρως ομως απο την γενικοτερη αποδοχη.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια