Results 1 to 15 of 23
Thread: Herbal Life
-
29-05-2012, 20:51 #1
Herbal Life
Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να απολογηθώ εάν δημιουργώ ένα τόπικ το οποίο πιθανώς ήδη υπάρχει ωστόσο η αναζήτηση που έκανα δεν μου έβγαλε κάτι το σχετικό.
Είμαι αισίως στα 90 κιλά (με μικρές αποκλείσεις) εδώ και 1.5 μήνα περίπου. Ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο απ τις αρχές του Μάη και γενικά παρόλο που δεν έχω χάσει το τελευταίο δίμηνο πολλά κιλά νιώθω καλά.
Πριν μία εβδομάδα περίπου μου έκλεισαν ραντεβού (σχεδόν με το ζορι) στο γυμναστήριο στο οποίο πηγαίνω για λιπομέτρηση. Αφού έσκασα μύτη λοιπόν σα τη βρεγμένη γάτα (περίμενα να ακούσω κανένα ποσοστό τύπου 65%, και κανένα σχόλιο όπως "συγχαρητήρια ξεπεράσατε σε μετρήσεις τους θαλάσσιους ελέφαντες") έκανα τη μέτρηση και το μηχάνημα απεφάνθη! 36% λιπώδης μάζα. Εγώ μόνο πάρτυ δεν έκανα για το ποσοστό αυτό και ευχαριστούσα από μέσα μου θεούς και δαίμονες. Η διατροφολόγος φυσικά του γυμναστηρίου μου κατέστησε σαφές ότι έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κιλά να χάσω (μου το τόνισε) ενώ εγώ σκεφτόμουνα το τι θα μου έλεγε αν είχα εμφανιστεί πριν κανά δυο χρόνια και 27 κιλά πάνω.
Τέλος πάντων αφού μου εξήγησε τι πρέπει να κάνω (όχι κάτι καινούριο από αυτά που γνωρίζω ήδη) και αφού της εξήγησα πως έχω ήδη χάσει 27 κιλά μόνη μου, μου είπε πως θα πρέπει απαραιτήτως να αυξήσω την ποσότητα της πρωτεΐνης που λαμβάνω καθώς ο μεταβολισμός μου όπως είπε κοιμάται. :shocked2:
Μου υπέδειξε λοιπόν τη σκόνη πρωτεΐνης της Herbalife, μου εξήγησε και την προσφορά που τρέχει στο γυμναστήριο αυτή την εποχή και λίγο πολύ μου υπογράμμισε πως δε θα καταφέρω να χάσω τα υπόλοιπα κιλά μόνη μου. Κατανοώ πως η δουλειά της είναι αυτή και πολύ καλά την κάνει η κοπέλα, ωστόσο εγώ θα πρέπει όντως να ακολουθήσω τις οδηγίες αυτές; Η πρωτεΐνη της herbalife είναι φυτική απ όσο γνωρίζω αλλά στόχο έχει να αντικαθιστά γεύματα, γεγονός που δε με ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί από την πρώτη στιγμή αυτό που ήθελα ήταν να μπω σε μία διαδικασία απώλειας βάρους , ακολουθώντας διατροφικές συνήθειες που θα μπορούσα να υιοθετήσω εφόρου ζωής. Δεν ξέρω τι να κάνω τελικά. Από τη μια το σκεφτόμουν και μόνη μου να καταφύγω σε κάποια σκόνη πρωτεΐνης αλλά από την άλλη θα ήθελα να ακούσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη ή αν έχει ακούσει κάτι , προτού καταφύγω σε αυτό που μου πλάσαρε με εξαιρετικό τρόπο όπως προείπα η διατροφολόγος.
Ζητώ συγνώμη εάν κούρασα με την πολυλογία μου αλλά με έχει βάλει σε σκέψεις η όλη ιστορία και κυρίως μ έχει ρίξει ψυχολογικά η βεβαιότητα της πως δεν θα μπορέσω να χάσω περισσότερα κιλά.
- 29-05-2012, 21:05 #2
Γειά σου Αριάδνη!
Πολλά μπράβο για την απώλεια των κιλών σου και καλή συνέχεια!!
Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δικιμάσει το προιόν αυτό αλλά και ούτε και κάποιο παρόμοιο μιας και είμαι λίγο αρνητική και προκατελειμενη με αυτά.
Πιστέυω οτι η διατροφολόγος του γυμναστηρίου θέλει απλά να κάνει την δουλεία της και όχι να σε βοηθήσει πραγματικά..!! Δεν θέλω να είμαι απόλυτη αλλά αυτό καταλαβαίνω απο την αφήγηση σου..
Και δεν καταλαβαίνω και κάτι ακόμα. Ένας άνθρωπός που έχει μάθει να τρώει παραπάνω απο το κανονικό θα πρέπει σταδιακά να αλλάζει συνήθειες στην διατροφή του και όχι μία και έξω..ʼρα αν αντικαταστήσεις κάποια γεύματα με αυτήν την σκόνη δεν θα πεινάς μετά??
Εντάξει θα σου παρέχει κορεσμό αλλά πως να το κάνουμε διαφορετικό είναι το φαγητό..
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα αλλά δεν νομίζω πως καμία σκονή κάνει την ίδια δουλεία που κάνει η τροφή και οτι δεν θα σε βοηθήσει μελλοντικά να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες..!
καλή δύναμη οτι και να αποφασίσεις!!
29-05-2012, 21:52 #3
Πολυ απλα η συγκεκριμενη διατροφολογος συνεργαζεται με την herbalife και θελει να παρει ποσοστα απο αυτα που θα σου πουλησει.Γνωμη μου μακρυα απο ανθρωπους που σε βλεπουν ετσι $$$$$$$$.Μια χαρα μπορεις να τα καταφερεις μονη σου και να παιρνεις πρωτεινες απο τροφιμα και οχι σκευασματα(τα οποια ειναι και πανακριβα).
29-05-2012, 22:25 #4
Originally posted by goldfish09
Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να απολογηθώ εάν δημιουργώ ένα τόπικ το οποίο πιθανώς ήδη υπάρχει ωστόσο η αναζήτηση που έκανα δεν μου έβγαλε κάτι το σχετικό.
Είμαι αισίως στα 90 κιλά (με μικρές αποκλείσεις) εδώ και 1.5 μήνα περίπου. Ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο απ τις αρχές του Μάη και γενικά παρόλο που δεν έχω χάσει το τελευταίο δίμηνο πολλά κιλά νιώθω καλά.
Πριν μία εβδομάδα περίπου μου έκλεισαν ραντεβού (σχεδόν με το ζορι) στο γυμναστήριο στο οποίο πηγαίνω για λιπομέτρηση. Αφού έσκασα μύτη λοιπόν σα τη βρεγμένη γάτα (περίμενα να ακούσω κανένα ποσοστό τύπου 65%, και κανένα σχόλιο όπως "συγχαρητήρια ξεπεράσατε σε μετρήσεις τους θαλάσσιους ελέφαντες") έκανα τη μέτρηση και το μηχάνημα απεφάνθη! 36% λιπώδης μάζα. Εγώ μόνο πάρτυ δεν έκανα για το ποσοστό αυτό και ευχαριστούσα από μέσα μου θεούς και δαίμονες. Η διατροφολόγος φυσικά του γυμναστηρίου μου κατέστησε σαφές ότι έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κιλά να χάσω (μου το τόνισε) ενώ εγώ σκεφτόμουνα το τι θα μου έλεγε αν είχα εμφανιστεί πριν κανά δυο χρόνια και 27 κιλά πάνω.
Τέλος πάντων αφού μου εξήγησε τι πρέπει να κάνω (όχι κάτι καινούριο από αυτά που γνωρίζω ήδη) και αφού της εξήγησα πως έχω ήδη χάσει 27 κιλά μόνη μου, μου είπε πως θα πρέπει απαραιτήτως να αυξήσω την ποσότητα της πρωτεΐνης που λαμβάνω καθώς ο μεταβολισμός μου όπως είπε κοιμάται. :shocked2:
Μου υπέδειξε λοιπόν τη σκόνη πρωτεΐνης της Herbalife, μου εξήγησε και την προσφορά που τρέχει στο γυμναστήριο αυτή την εποχή και λίγο πολύ μου υπογράμμισε πως δε θα καταφέρω να χάσω τα υπόλοιπα κιλά μόνη μου. Κατανοώ πως η δουλειά της είναι αυτή και πολύ καλά την κάνει η κοπέλα, ωστόσο εγώ θα πρέπει όντως να ακολουθήσω τις οδηγίες αυτές; Η πρωτεΐνη της herbalife είναι φυτική απ όσο γνωρίζω αλλά στόχο έχει να αντικαθιστά γεύματα, γεγονός που δε με ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί από την πρώτη στιγμή αυτό που ήθελα ήταν να μπω σε μία διαδικασία απώλειας βάρους , ακολουθώντας διατροφικές συνήθειες που θα μπορούσα να υιοθετήσω εφόρου ζωής. Δεν ξέρω τι να κάνω τελικά. Από τη μια το σκεφτόμουν και μόνη μου να καταφύγω σε κάποια σκόνη πρωτεΐνης αλλά από την άλλη θα ήθελα να ακούσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη ή αν έχει ακούσει κάτι , προτού καταφύγω σε αυτό που μου πλάσαρε με εξαιρετικό τρόπο όπως προείπα η διατροφολόγος.
Ζητώ συγνώμη εάν κούρασα με την πολυλογία μου αλλά με έχει βάλει σε σκέψεις η όλη ιστορία και κυρίως μ έχει ρίξει ψυχολογικά η βεβαιότητα της πως δεν θα μπορέσω να χάσω περισσότερα κιλά.
Προσπάθησε να αποφεύγεις τέτοιους ανθρώπους που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Το μόνο πράγμα που δε ξέρουν είναι το επίπεδο της βλακείας τους. Δυστυχώς η ανθρωπινη βλακείαείναι άπειρη. Συνέχισε ότι έκανες και θα λάμψεις. Σιγά-σιγά με τη γυμναστική. Έτσι, τα κιλά αν γυμνάζεσαι και διατρέφεσαι σωστά χάνονται αργά.
29-05-2012, 22:42 #5
Μπράβο που έχασες τόσα κιλά μόνη σου...όσο για το σεύασμα θα σου συνιστούσα να το ξανασκεφτείς,όπως είπαν παραπάνω τα παιδιά η συγκεκριμένη διατροφολόγος προσπαθεί να πλασάρει.Για να ''ξυπνήσεις''το μεταβολισμό σου περπάτημα ή ακομα καλύτερα περπάτημα χαλαρό τρέξιμο εναλλάξ κ απο τροφές τα πάντα με μέτρο κ για πρωτείνη τόνο κοτόπουλο αυγό τυρια γιαουρτια κτλ για βραδινο κ είσαι οκ!
29-05-2012, 22:58 #6
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Βασικά μου επιβεβαιώσατε τις δικές μου σκέψεις.
Ως προς το μεταβολισμό μου και την αφύπνιση του, ξεκίνησα περπάτημα από την πρώτη μέρα σχεδόν που άλλαξα τη διατροφή μου. Στο γυμναστήριο το εντατικοποίησα και τελευταία κάνω προσπάθειες να το εναλλάσσω με λίγα λεπτά τζόκινγκ ούτως ώστε να περάσω σιγά σιγά στο τρέξιμο. Θεωρώ λοιπόν πως για να 'χω χάσει 18 κιλά τους τελευταίους 4-5 μήνες ε μάλλον δεν κοιμάται απόλυτα. Κάτι κάνει κ αυτός ο έρμος....τι να πω. :blush:
30-05-2012, 09:50 #7
goldfish09 πραγματικα σε θαυμαζω για την προσπαθεια σου και αυτα που εχει καταφερει μεχρι στιγμης!!! την ξεφτιλησες την "διαιτολογο" με την απωλεια σου να το ξερεις αυτο, απλα δεν στο ειπε.
Εγω στις απειρες προσπαθειες που εχω κανει εχω δοκιμασει και τα προιοντα της Herbal Life για 6 μηνες περιπου. Αγαπη μου κανενα αποτελεσμα..... εχουν πολυ ζαχαρη μεσα αυτα τα σκευασματα και κακα τα ψεματα στην ουσια σου λεει αντι για πρωινο και βραδυνο πινε αυτο το ροφημα , περιπου 250θερμιδες εχει και τπτ αλλο. Δλδ 500 συνολο συν το μεσημεριανο σου , που ποσες ακομη θερμιδες θα εχει αλλες 500 πες. Συμπερασμα πεινας, γιατι παιρνεις μονο 1000 θερμιδες την ημερα και χανεις καποιο βαρος , οταν το σταματησεις ομως και πας να κανεις ισορροπημενη διατροφη ,τσουπ ερχονται τα κιλακια πισω. Ασε που εχεις ξοδεψει και ενα σωρο λεφτα.
Συμφωνω με την προσληψη επιπλεον πρωτεινης σε σχεση με τον μεταβολισμο σου και το γυμναστηριο ( συγχαρητηρια γυμναζεσαι , αυτο ειναι το κλειδι της επιτυχιας) , μπορεις καλλιστα να παρεις σπιρουλινα ( φυτικη πρωτεινη) περαν απο την πρωτεινη που θα περνεις απο τις τροφες σου. Εγω παιρνω σκονη γλουταμινης κατοπιν συμβουλης του διατροφολογου μου ( βοηθα στην επανορθωση και δημιουργια νεων μυων) την βρισκεις σε φαρμακεια ( δλδ δεν πληρωνεις προμηθειες σε διαιτολογους) , εχουν ολες οι μεγαλες εταιριες, πχ Lamberts, Solgar Κλπ ολα αυτα ειναι συμπληρωματα διατροφης ΟΧΙ αντικατασταση γευματος.
Συνεχισε την διατροφη σου και το γυμναστηριο και θα δεις οτι θα εχεις θεαματικα αποτελεσματα.
Και παλι μπραβο για την τεραστια προσπαθεια σου !!
30-05-2012, 10:22 #8
Καλά τσατίζομαι τόσο πολύ με όλους αυτούς τους δήθεν διαιτολόγους που αντί να πουν μπράβο που κατάφερες να χάσεις 27 κιλά σε απογοητεύουν και σου κόβουν τη φόρα μόνο και μόνο για να πάρουν την προμήθεια τους από τα σκευάσματα, αν ήταν καλή διαιτολόγος να σου πρότεινε ένα πρόγραμμα διατροφής και όχι σκευάσματα!! Συγνώμη αλλά πρέπει να τις κάνεις μια γενικότερη δυσφήμιση γιατί αυτό της αξίζει?. Οσο για τις πρωτεΐνες καλό είναι να τις αυξήσεις θα σε βοηθήσουν τρώγοντας περισσότερο κρέας, αυγά και ασπράδια αυγών. Ακόμα μπορείς να πάρεις και ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα χαμηλών υδατανθράκων να το έχεις σαν σνακ ή πρωινό όποτε θέλεις όχι όμως Herbalife. Τα έχω δοκιμάσει και εγώ? και πείναγα σαν τρελή, αν φας μια μεγάλη μπριζόλα θα πάρεις περισσότερη πρωτεΐνη, θα χορτάσεις, θα νοιώσεις ικανοποίηση και θα σου μείνουν και περισσότερα λεφτά. Μπράβο σου για τα κιλά που έχασες και σίγουρα μπορείς να χάσεις και τα υπόλοιπα !!!!!!!!!!
30-05-2012, 10:24 #9
Για να μην παρεξηγηθώ όταν λέω κρέας εννοώ, κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι και κρέας φυσικά.
30-05-2012, 10:38 #10
Ναι ναι συμφωνώ και εγώ με τη διατροφολόγο, χωρίς το herbal life αποκλείεται να χάσεις?
Γιατί είναι γνωστό παγκοσμίως ότι πριν από αυτή την επιστημονική ανακάλυψη ο κόσμος δεν αδυνάτιζε?:crazy:
ΑΣΕ μας κοπελιά, είπαμε να το προωθήσεις αλλά εσύ φτάνεις στα όρια της ηλιθιότητας?
Λοιπόν σοβαρά τώρα, σίγουρα δεν είναι απαραίτητο κανένα σκεύασμα, ωστόσο όντως οι πρωτεΐνες βοηθούν πολύ. Είχα πάρει παλιά και παίρνω που και που και τώρα πρωτεινούχο ρόφημα (όχι τη συγκεκριμένη μάρκα), αλλά επειδή δεν τρώω κρέας και γενικά ζορίζομαι πολύ με οτιδήποτε ζωικό -ενώ αυτό και μαρέσει γευστικά και κάνω και τη δουλειά μου. Αν εσύ όμως μπορείς να πάρεις τις πρωτείνες από φυσικές πηγές, τότε ακόμα καλύτερα, δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις συμπλήρωμα.
Και το σημαντικότερο, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την εως τώρα απώλεια! Εσύ έχεις τσαγανό κοπέλα μου, ποιες πρωτεϊνες και βλακείες :lol:
30-05-2012, 12:36 #11
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Βασικά μου επιβεβαιώσατε τις δικές μου σκέψεις.
Ως προς το μεταβολισμό μου και την αφύπνιση του, ξεκίνησα περπάτημα από την πρώτη μέρα σχεδόν που άλλαξα τη διατροφή μου. Στο γυμναστήριο το εντατικοποίησα και τελευταία κάνω προσπάθειες να το εναλλάσσω με λίγα λεπτά τζόκινγκ ούτως ώστε να περάσω σιγά σιγά στο τρέξιμο. Θεωρώ λοιπόν πως για να 'χω χάσει 18 κιλά τους τελευταίους 4-5 μήνες ε μάλλον δεν κοιμάται απόλυτα. Κάτι κάνει κ αυτός ο έρμος....τι να πω. :blush:
Τώρα που μπορώ και αντέχω να τρέχω λίγο παραπάνω χωρίς να νομίζω ότι θα συνθλιβεί το πόδι μου από το βάρος (you know what I mean :yes: ) ξεκίνησα να αυξάνω τα λεπτά τρεξίματος αλλά ένιωσα τράβηγμα στον τένοντα όπως όταν είχα όταν ήμουν γύρω στα 130, οπότε πρόσεξε μην το παρακάνεις, και αναγκάζεσαι να πεθαίνεις στους κοιλιακούς και στα push-ups για γυμναστική μετά σαν και μέναμέχρι ο τραυματισμός να υποχωρήσει. Ήδη με πονάει λιγότερο, σε κανα δεκαπενθήμερο θα ξαναξεκινήσω
Πρόσφατα έγινα φανατική αναγνώστρια του συγκεκριμένου μπλογκ http://totalfitness-christos.blogspot.co.uk/ λέει αυτός σε κάποιο άρθρο, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο, ότι είναι καλύτερα να γυμνάζεσαι σε "διαφορετικές ταχύτητες", δηλαδή 30 δεύτερα τρέξιμο, 30 περπάτημα, μετά πάλι το ίδιο, το εξηγούσε και επιστημονικά αλλά δεν το θυμάμαι, παρά να κάνεις αγώνα αντοχής.
Σταμάτησα εντελώς την γυμναστική για περίπου 3, 1/2 μήνες όπου έκανα εξολοκλήρου καθιστική ζωή με πολύ φαί. Πήρα μόνο 3 κιλά! περίεργο με τις ποσότητες γλυκών που έτρωγα. Δεν είχα ιδέα ότι ο μυικός ιστός είναι τόσο σημαντικός στο να μην βουβαλοποιηθώ σε χρόνο ντε τε
30-05-2012, 13:57 #12
Η πρωτεΐνη της herbalife είναι φυτική απ όσο γνωρίζω αλλά στόχο έχει να αντικαθιστά γεύματα, γεγονός που δε με ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί από την πρώτη στιγμή αυτό που ήθελα ήταν να μπω σε μία διαδικασία απώλειας βάρους , ακολουθώντας διατροφικές συνήθειες που θα μπορούσα να υιοθετήσω εφόρου ζωής. Δεν ξέρω τι να κάνω τελικά.
30-05-2012, 14:14 #13
Μα τι καλοί που είστε :spin: Μου φτιάξατε και το κέφι. Ευχαριστώ και πάλι και για τις συμβουλές, και για την ενημέρωση!
31-05-2012, 16:47 #14
Σταματησα να διαβαζω οταν ειδα "μου ειπε να παρω κατι της herbalife". Ειναι ενας τυπος που με εχει ΠΡΗΞΕΙ με αυτα τα συμπληρωματα... περνουν ποσοστα επι πωλησης και στα σπρωχνουν ειτε τα χρειαζεσαι, ειτε οχι. Εχω λαβει και εμαιλ οτι ΜΟΝΟ με herbalife μπορει κανεις να εχει μια φυσιολογικη ζωη με φυσιολογικα κιλα.
Να απολυσουν τη διατροφολογο... αν ηξερε τη δουλεια της, δεν θα ασχολιοταν με συμπληρωματα, ακομα και η διατροφολογος που ξεκινησα μαζι, που δεν ηξερε και πολλα, αυτη μου ειπε "μην παρεις συμπληρωματα, πεταμενα λεφτα".
Στη θεση σου θα ζηταγα να δω το πτυχιο της. Επισης κανε google να δεις οτι δεν ειναι εγκριμμενα και για αυτο δεν ειναι σε φαρμακεια, επειδη εχουν επικυνδινες ουσιες.
17-06-2012, 12:39 #15
Κι εγώ μόλις είδα herbalife είπα "ωχ! κι άλλος πιάστηκε κορόϊδο"
Παλιότερα μπήκα στο τρυπάκι δοκιμάσω τα εν λόγω ροφήματα!
Μα πραγματικά, αν παραλήπεις 2 γεύματα της ημέρας και τρως χημικά που σου παρουσιάζονται για υγειηνά, και τρως μονο το μεσημεριανό σου θα χάσεις θες δε θες!
Ωραία διαιτολόγος! Δεν έχουν κάποιο σύλλογο, κάτι να την αναφέρεις??? Μ'αρέσει που ασκεί επάγγελμα σχετιζόμενο με την ιατρική!
Τα χάνω ;
30-04-2025, 00:19 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή