Herbal Life - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Thread: Herbal Life

Senior Member
    θα ηθελα να την δω αυτη τη "διαιτολογο"να επρεπε να χασει πολλα κιλα αν θα στηριζοταν στους τρελους της herbal ή αν υα εκανε διατροφη με πρωτεινη απο αυγα, κοτοπουλο κ.α
    αλλα βεβαια αν ειναι να βγαλουμε χρηματα θα κανουμε τα παντα και ας εχει να κανει και με την ψυχολογια καποιου που εχει κανει μεγαλο αγωνα για να χασει πολλα πολλα κιλα!τι να πω!

Member
    Καταρχήν συγχαρητήρια! Έχασες τόσα κιλά μόνη σου! :starhit:
    Για το συγκεκριμένο προϊόν έχω να πω απλά ότι ήταν "ντήλερ" μια γειτόνισσα μιας γνωστή μου και μπίρι-μπίρι γράφτηκε κι αυτή για να τα πάρει σε τιμή "χονδρικής" (πάνε τα ζεστά λεφτάκια!) αλλά αποτέλεσμα 0!
    Εντωμεταξύ η κυρία "ντήλερ" όταν την γνώρισα κατάλαβα πως "έκοβε" το μάτι της κι ανάλογα έλεγε στον καθένα αυτό που θέλει να ακούσει. Είχαμε μαζευτεί 5 κοπέλες και στην καθεμιά έλεγε τι θαύματα κάνει, στην μία είπε ότι θα σταματήσει η τριχώπτωση και θα δυναμώσουν τα μαλλιά, στην άλλη είπε θα αδυνατίσει συλφίδα ότι θα γίνει, στην άλλη ότι θα φύγουν οι τυμπανισμοί και τα πρηξιματάκια, στην άλλη ότι θα φύγει η ακμή και η λιπαρότητα και σε μένα ότι θα μου στρώσει τον κύκλο και έτσι θα αδυνατίσω.
    Ε σιγά μην κάνει τα πάντα όλα πια!
    Επίσης μια φίλη μου έκανε με καρδιολόγο τα σκευάσματα Prevent και από 88 κιλά κατέβηκε 72 σε 3 μήνες και δεν τα ξαναπήρε και έχουν περάσει χρόνια από τότε.
    Εγώ το Lipotox ξεκίνησα μιας και όλα τα φαγητά δεν τα τρώω, δεν πεινάω καθόλου, μικρό το κόστος και ήδη ξεπρίζομαι σιγά σιγά. Θα το κάνω μέχρι να τελειώσουν τα χάπια και οι σκόνες και δεν ξέρω μετά τι θα κάνω. Απλά αισθάνομαι ασφάλεια αν παίρνω κάτι ας πούμε από το να προσέχω απλά τη διατροφή μου, ότι κάνει δουλειά αυτό που παίρνω! Αυτά από εμένα!
    Και πάλι μπράβο σου Αριάδνη!

Junior Member
    Originally posted by AquariumΕπίσης μια φίλη μου έκανε με καρδιολόγο τα σκευάσματα Prevent και από 88 κιλά κατέβηκε 72 σε 3 μήνες και δεν τα ξαναπήρε και έχουν περάσει χρόνια από τότε.
    Εγώ το Lipotox ξεκίνησα μιας και όλα τα φαγητά δεν τα τρώω, δεν πεινάω καθόλου, μικρό το κόστος και ήδη ξεπρίζομαι σιγά σιγά. Θα το κάνω μέχρι να τελειώσουν τα χάπια και οι σκόνες και δεν ξέρω μετά τι θα κάνω. Απλά αισθάνομαι ασφάλεια αν παίρνω κάτι ας πούμε από το να προσέχω απλά τη διατροφή μου, ότι κάνει δουλειά αυτό που παίρνω! Αυτά από εμένα!
    Και πάλι μπράβο σου Αριάδνη!
    όχι οτι ολα αυτά είναι καλύτερα έτσι??? Ότι αντικαθιστά την αυθεντική τροφή εννοείται οτι δεν είναι και αγνό!

Member
    Βασικά δεν πιστεύω ότι και η τροφή είναι αυθεντική ή αγνή όπως λες!
    Σαρανταδώδεκα πράγματα περιέχουν τα πάντα!
    Και φυσικά με μικροσκοπικά γραμματάκια για να περνάνε απαρατήρητα.
    Ότι μπορεί ο καθένας κάνει και ο πνιγμένος απ'τα μαλλιά πιάνεται!

Junior Member
    Κοίτα ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε κάποια πράγματα.
    Προσωπικά έχω κόψει τις βλακείες και τα ανθυγειηνά. Δε λέω οτι δεν θα φάμε και το σουβλάκι μας, και το παγωτό μας, αλλά δεν είναι η βασική μας διατροφή.
    Δεν εμπιστεύομαι χάπια σκευάσματα κλπ. που σου παρουσιάζονται ως φυτικά ή υγειηνά!

Έχω επιλέξει να φτιάχνω μόνη μου ψωμί, γλυκά, μαρμελάδες, μαγιονέζες κλπ.
    Έχω φτιάξει ένα λαχανόκηπο στην αυλή μου και έχω βάλει εποχιακά λαχανικά. Πέρσι τάϊσα αγγούρια όλους τους φίλους και γνωστους μου. Δεν τα προλάβαινα. Και μόνο με νεράκι και ηλιο παρακαλώ. Ούτε καν κοπριά! Οπότε κόβω όσο μπορώ τα ενέσιμα λαχανικά που μου παρουσιάζονται ως φρέσκα και υγειηνά.
    Φτιάχνω σαλαμάκι απο φιλέτο γαλοπούλας μόνη μου. Θέλω να ξεκινήσω να φτιάχνω φρέσκα ζυμαρικά μόνη μου....

Αν έχεις θέληση πολλά μπορείς να κάνεις ώστε να γλιτώσεις τα πρόσθετε και τα συντηρητικά που έχουν οι περισσότερες τροφές. Δε λέω οτι μπορώ να "σώσω τον κόσμο" με αυτή μου την κίνηση αλλά τουλάχιστον μειώνω όσο μπορώ τις πιθανότητες να τρώμε οτι μας σερβίρουν.

Member
    Ε πες το έτσι να καταλάβω τι με λες!
    Εμ έτσι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί από το σούπερ μάρκετ τρώμε την χημεία την ίδια!
    Πάντως όταν πάω στη γιαγιά μου με προμηθεύει με τα πάντα όλα αγνά και πεντανόστιμα! :saint:

Senior Member
    Originally posted by sinaki
    Κοίτα ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε κάποια πράγματα.
    Προσωπικά έχω κόψει τις βλακείες και τα ανθυγειηνά. Δε λέω οτι δεν θα φάμε και το σουβλάκι μας, και το παγωτό μας, αλλά δεν είναι η βασική μας διατροφή.
    Δεν εμπιστεύομαι χάπια σκευάσματα κλπ. που σου παρουσιάζονται ως φυτικά ή υγειηνά!

Έχω επιλέξει να φτιάχνω μόνη μου ψωμί, γλυκά, μαρμελάδες, μαγιονέζες κλπ.
    Έχω φτιάξει ένα λαχανόκηπο στην αυλή μου και έχω βάλει εποχιακά λαχανικά. Πέρσι τάϊσα αγγούρια όλους τους φίλους και γνωστους μου. Δεν τα προλάβαινα. Και μόνο με νεράκι και ηλιο παρακαλώ. Ούτε καν κοπριά! Οπότε κόβω όσο μπορώ τα ενέσιμα λαχανικά που μου παρουσιάζονται ως φρέσκα και υγειηνά.
    Φτιάχνω σαλαμάκι απο φιλέτο γαλοπούλας μόνη μου. Θέλω να ξεκινήσω να φτιάχνω φρέσκα ζυμαρικά μόνη μου....

Αν έχεις θέληση πολλά μπορείς να κάνεις ώστε να γλιτώσεις τα πρόσθετε και τα συντηρητικά που έχουν οι περισσότερες τροφές. Δε λέω οτι μπορώ να "σώσω τον κόσμο" με αυτή μου την κίνηση αλλά τουλάχιστον μειώνω όσο μπορώ τις πιθανότητες να τρώμε οτι μας σερβίρουν.
    Συγχαρητηρια για την ομορφη σου προσπαθεια. Μακαρι να ειχα και εγω την δυνατοτητα να εχω ενα μποστανακι

Junior Member
    Μπορείς να το κάνεις ακόμη και στο μπαλκόνι σου σε μερικές γλαστρούλες. Ξέρω πολλούς που βάζουν μαρουλάκια και αγγούρια.

Page 2 of 2 FirstFirst 12