Results 1 to 3 of 3
Thread: Νεο μελος ατκινς
-
04-06-2012, 12:31 #1
Νεο μελος ατκινς
Καλημέρα και απο μενα και καλή αρχή και συνεχεία σε όλους σας,εχω ξεκινησει και εγω την νεα διαιτα ατκινς,και γραφτηκα σε αυτο το σαιτ για να τα λεμε γιατι και εγω τωρα μαθαινω ,ακομα δεν ξερω να υπολογιζω καλα τους υδατανθρακες που πρεπει να παιρνω στην πρωτη φαση αλλα το παλευω όσο μπορω να είμαι σωστη.Αυτο που εχω να πω ειναι οτι Δεν πειναω ,και ειναι πολυ σημαντικο.Καλη συνεχεια σε ολους!!!
- 04-06-2012, 20:00 #2
Καλη αρχη!Κοιτα εδω τα σχετικα τοπικ και μπες και στο lowcarblife.org.
05-06-2012, 00:22 #3
Γεια σου!
Το νήμα για την άτκινς είναι εδώ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=5246
Επίσης κάθε μέρα ανακαλύπτω μπλογκς αφιερωμένα σε decarbed συνταγές! Απλό google search και άλλοι πριν από μας έχουν ήδη σκαρφιστεί τις λύσεις για ένα κάρο συνταγές!
Για τις πρώτες μέρες στο περίπου χρησιμοποιούσα αυτό Download Atkins Carb Counter, σε ένα περίπου από την λίστα κατάλαβα ότι όλα τα πράσινα λαχανικά έχουν πολύ λίγους υδατάνθρακες ενώ τα πολύχρωμα (ντομάτα, πιπεριές) έχουν λίγους παραπάνω. Στις τελευταίες σελίδες του φυλλαδίου λέει τι επιτρέπεται να τρως τις πρώτες 2 εβδομάδες του induction και τι μετά.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία