ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ.. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 126
    Senior Member
    Λιλούκο μου γλυκό ήμουν σίγουρη ότι θα νιώσεις καλύτερα! Χαίρομαι πολύ που κατάφερες να κάνεις το ραντεβού σου με την διατροφολόγο και τα βρήκατε. Εύχομαι το νέο σου διατροφολόγιο να σου ταιριάξει καλύτερα και να μπορέσεις να ισορροπήσεις και στο βάρος σου και διατροφικά! Μην ξεχνάς ότι όσο χειρότερα νιώθεις τόσο πιο σημαντικό είναι να πας στα ραντεβού σου, εκεί θα λάβεις ελπίδα, γνώση και θα σε καθησυχάσουν από τους φόβους σου.
    Θα με χάσετε ίσως λίγο γιατί έπιασα δουλίτσα σήμερα και έχω να παραδώσω μία δουλειά μέχρι την άλλη Παρασκευή και θα τρέχω! Είμαι χαρούμενη που μετά από 10 μήνες σχεδόν ανεργίας βρήκα κάτι πάνω στο αντικείμενο μου! Λιλούκο μου θα μπαίνω να τα λέμε απλά μπορεί να λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση :lol:

Senior Member
    Originally posted by lilouko 22
    ακομα δεν ειμε καλα αλλα τουλαχιστων μπορω να πω οτι ειμε καλυτερα..
    λοιπον σημερα πηγα στη μοναδα.(πριν παω πηρα τηλεφωνο και ζητησα να δω τη διατροφολογο γιατι ειναι αναγκη και τελικα ειχε ελευθερο κενο και πηγα) τελικα την ψυχολογο θα την δω την πεμπτη γιατι κατι της ετυχε αλλα δεν πειραζει.με την διατροφολογο ειπαμε διαφορα και της ειπα πως εχουν τα πραγματα και οτι πρεπει μεχρι τις 7 ιουλιου να ειμε 49,5 με 50 κιλα (και υγιης) και μου εκανε αλλο προγραμμα.σε δυο βδομαδες θα την ξαναδω.(και πραγματικα εαν ξερω οτι θα αρχισω να χανω ξανα βαρος με υγιηνο τροπο τοτε θα τους κοψω τους εμετους τελιως)
    ξεκιναω και ο θεος βοηθος.αντε να δουμε τι θα γινει, ελπιζω να αρχισω να χανω με φυσιολογικο τροπο.
    απο αυριο αρχιζω!:wink2:
    θα κολισω και το προγραμα στον τοιχο της κουζινας εκει που μαγειρευω να το βλεπω καθε μερα!:)

και τωρα που ειπα τα δικα μου να πω και τιποτα αλλο.
    Dark Elf εισαι πολυ τυχερη που η μαμα σου σε στιριζει (εκμεταλευσου το αυτο για να γινεις πιο γρηγορα καλα)
    μολλις τελειωσω με τους αγωνες (δηλαδη στις 30 ιουνιου) σου υποσχομε οτι θα σου πω να κανονισουμε οποσδιποτε.:wink2:

Ελλη μου εχεις δικιο ετσι ειναι, ειμουν σε αθλια κατασταση και τωρα νιωθω αρκετα καλυτερα μετα το ραντεβου.ειναι ακομα τοσο νωρις μαλλον και εγω τοσο ανιπομονη.ελπιζω να δω συντομα αποτελεσματα ομως.:P
    (ειμε αδιορθοτη μερικες φορες):wink2:

μου δινετε παντος ολοι εδω περα πολυυυυυ κουραγιο να συνεχισω για να γινω καλα!:grin:
    μπράβο που κατάφερες και την βρήκες!
    σου απάντησα στο μήνυμα αλλά ήρθε μετά την επίσκεψη στην διατροφολόγο
    μόνο προσπάθησε εάν πεινάς ή δεν αισθάνεσαι καλά, ζαλάδες ή πόνους στους μύες, να την ενημερώσεις ούτως ώστε να τροποποιήσει το πρόγραμμα ανάλογα, το βασικό είναι να είσαι εσύ καλά και όχι το χαρτί στον τοίχο της κουζίνας :)
    πες μας πως τα πας!

Σημερα εχω το πρωτο ραντεβου με την ψυχολογο.
    ναι Ελλη μου οντος το καινουργιο διατροφικο πλανο που μου εδωσε με βολευει πολυ πιο πολυ και ειμε καπως πιο ηρεμη τωρα.:wink2:
    μου ειπε οτι με αυτο θα χασω το βαρος που θελω και φυσιολογικα.. αντε να δουμε!
    χερομε παρα πολυ για την δουλεια σου (φτου φτου φτου);)
    δεν πειραζει, οποτε μπορεις να μπενεις να λεμε πως παμε.εγω εδω ειμε. :)

otiosa σε ευχαριστω πολυ για το μυνιμα.τωρα εχω αλλο διατροφολογιο αλλα θα το εχω και αυτο στα υποψην μου.
    εγω παλι ευτυχως καταφερνω να ακολουθω τετια προγραματα σε χαρτι.:)

σημερα μεχρι τωρα ολα καλα.

α και ειμε εδω για οποια με χρειαστει για οτιδιποτε αμα μπορω να βοηθισω!;)

Senior Member
    Λιλούκο μου τι κάνεις; Πως πήγε σήμερα το ραντεβού σου;

καλα, δεν ειπαμε και πολλα πραγματα.θα την ξαναδω σε δυο βδομαδες.
    δεν μου ειπε τιποτα να κανω οπως μου ειχες πει εσυ ελλη μου.μονο αφου την ρωτισα μου ειπε να μην μενω μονη μου μετα το φαγητο για να μην σκεφτομε να το βγαλω.μονο που αυτο δεν γινετε γιατι με τους δικους μου δεν μπορω να κατσω αφου δεν μου φεροντε και τοσο ομορφα και αυτο παντα με κανει χειροτερα.αλλα ουτε και να φερνω κοσμο μεσημεριατικα στο σπιτι ή να πηγενω εγω στα δικα τους γιατι νιωθω ασχημα.(και δεν μπορω να το κανω και καθε μερα..) :/
    δεν ξερω τι θα κανω.. τωρα προσπαθω να βρισκω αλλους τροπους να με απασχολω.
    ενας χρονος μου εχει μεινει ρε γαμοτο για να σηκωθω να φυγω απο δω μεσα.. και το ξερω οτι αμα φυγω θα γινω πολυ πιο γρηγορα καλα.. :@

αυτες τις μερες τα πηγα μετρια.. βασικα δεν ακολουθισα το διαιτολογιο και εκανα τα δικα μου.. τουλαχιστων δεν ξανααυξισα τους εμετους.ειμε ακομη στον ενα την ημερα και μαλιστα μικρο.. παλι καλα.
    θελω να τους κοψω τελιως.
    α η ψυχολογος μου ειπε επισεις οτι εχω εθιστει καπως στους εμετους και γι αυτο μου ειναι τοσο δυσκολο να μην κανω κανεναν μια μερα.
    ειναι τρελο χτες π.χ. δεν μου χρειαζοταν να κανω, εφαγα φυσιολογικα και ομως απο το ξερο μου το κεφαλι με πιεσα να κανω.
    τι βλακιες που κανω.. τελος παντον θα το παλεψω.:wink2:

εσυ ελλη μου τι κανεις?πως τα πας?
    οι υπολιπες κοριτσια τι κανετε?;)

Senior Member
    λιλουκο καλημερα!!!!διαβαζω το τοπικ σου εδω και μερες και σημερα αποφασισα να σου γραψω.καταλαβαινω οτι μπορει να εχεις προβληματα με τους γονεις σου ομως το να περιμενεις να περασει ενας χρονος για να φυγεις απο το σπιτι σου δεν λυνει καποιο σου προβλημα.οταν αφηνουμε πισω μας οσα πραγματα μας ενοχλουν και μας στεναχωρουν χωρις να τα αντιμετωπιζουμε και να τους δινουμε λυση να ξερεις οτι σιγουρα θα τα βρεις μπροστα σου χειροτερα απο οτι τα αφησες.

Senior Member
    Λιλούκο μου η ψυχοθεραπεία θέλει πολύ χρόνο για να δουλέψει θετικά στην ψυχολογία σου και για να μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα κάποια πράγματα. Σου έχω ξαναπεί ότι θαυμάζω το πόσο ανεξάρτητη είσαι για την ηλικία σου. Μην το παρακάνεις όμως καρδιά μου. Όλοι έχουμε ανάγκη την φροντίδα των αγαπημένων μας. Δεν ξέρω για πιο λόγο η σχέση σου με τους γονείς σου είναι τόσο απόμακρη και γιατί δεν σου φέρονται όπως θα ήθελες αλλά εκεί έχεις να κάνεις πολύ δουλίτσα. Μην τους απορρίπτεις, προσπάθησε να δουλέψεις με την ψυχολόγο την πληγωμένη σχέση σας και να βρεις τρόπο να τους ακουμπάς με τα λόγια σου χωρίς να καταλήγετε σε καυγάδες ή σε λόγια που πονάνε. Αν βελτιώσεις την σχέση σας σίγουρα τα πράγματα για εσένα θα είναι καλύτερα.
    Όσο για το πως να αντιμετωπίζεις την βουλιμία θα το συζητήσετε σιγά σιγά με την ψυχολόγο. Προς το παρόν προσπαθεί να σε μάθει και να γνωριστείτε καλύτερα. Εϊναι σημαντικό να αναπτύξετε εμπιστοσύνη μεταξύ σας και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτή μαζί της και να συζητάς τις βαθύτερες σκέψεις σου. Όσο πιο ειλικρινής είσαι με τον εαυτό σου και με την ίδια τόσο πιο καλή δουλειά θα κάνετε στην πορεία. Μπορεί να σου πει και πράγματα που δεν θέλεις να ακούσεις. Καμιά φορά μπορεί να θυμώσεις και μαζί της, αλλά η αλήθεια καμια φορά πονάει. Μπορεί να έχετε και διαφωνίες, αλλά θα παλέψεις για να τις λύσετε. Όλο αυτό θέλει το χρόνο του αλλά σε βάθος χρόνου θα σε βοηθήσει πάρα πολυ. Ο κάθε ψυχολόγος είναι διαφορετικός και δουλεύει διαφορετικά. Μην είσαι ανυπόμονη θα δεις ότι σιγά σιγά θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.
    Το γεγονός ότι έχεις μειώσει τους εμετούς είναι πολυ σημαντικό αλλά εδώ έρχεται η σκληρή αλήθεια που λέει ότι άμα δεν λύσεις τις προβληματικές σου σχέσεις δεν θα λυθεί και η βουλιμία. Η φυγή δεν είναι λύση. Όταν θα φύγεις θα βρεις άλλα πράγματα να σε στεναχωρούν και να σε ωθούν στο ξέσπασμα των εμετών. Το σημαντικό είναι να μάθεις να διαχειρίζεσαι διαφορετικά αυτά που σε στεναχωρούν. Αν το κάνεις αυτό τότε θα αντιμετωπίσεις με καλύτερη επιτυχία και την απαλλαγή από την βουλιμία. Να έχεις στα υπόψη σου ότι όσο περισσότερα χρόνια παραμένεις στην βουλιμία τόσο πιο δυνατή θα είναι η εξάρτηση σου από αυτή. Ο εγκέφαλος μας έχει την τάση να κάνει συγκεκριμένες συνδέσεις σε κάποια συναισθήματα και να σου δημιουργεί αυτόματες αντιδράσεις χωρίς σκέψη. Πως για παράδειγμα έχουμε μία φαγούρα και αυτόματα πάμε να ξυθούμε χωρίς να το σκεφτούμε; Κάπως έτσι είναι και με τους εμετούς. Συγκεκριμένα συναισθήματα και καταστάσεις σε ωθούν να ξεσπάς στο φαγητό και μετά για να αποσυμφωρήσεις το στομάχι και την ψυχή σου καταλήγεις στην κάθαρση δηλαδή στον εμετό. Έτσι βγάζεις την "κακή" τροφή από το σώμα σου με την ελπίδα ίσως να ξεριζώσεις και τα αρνητικά συναισθήματα. Αυτή λοιπόν σε γενικές γραμμές είναι η ψυχολογική εξάρτηση από την βουλιμία και την υπεεφαγία (και για μένα περίπου το ίδιο είναι απλά χωρίς τους εμετούς...) Προσπάθησε να παρατηρήσεις τον εαυτό σου και να δεις τις συνδέσεις που κάνεις. Δηλαδή αφού έχεις ένα επεισόδιο κάτσε και σκέψου όλα τα βήματα που σε οδήγησαν εκεί. Αν καταλάβεις το μοτίβο που ακολουθείς σιγά σιγά θα μπορέσεις και να το αλλάξεις ;)

Ο άλλος παράγοντας που σε οδηγεί στην βουλιμία έχει να κάνει με βιοχημικές ελλείψεις. Όταν θρέφεις φτωχά το σώμα σου για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε είναι αναμενόμενο να σου λείπουν θρεπτικά συστατικά. Το σώμα σου πεινάει και θέλει να αναπληρώσει τα κενά. Εδώ έρχεται η διατροφή και τα συμπληρώματα για να καλύψουν το κενό. Γιατι αν αυτό το κενό δεν καλυφθεί τότε παλεύεις την βουλιμία με το ένα χέρι δεμένο! :crazy: Έτσι πρέπει να κάνεις μία ισορροπημένη θρεπτική διατροφή προκειμένου με τον χρόνο να σου μείνει πλέον μόνο το ψυχολογικό κομμάτι να παλέψεις.

Θα σου γράψω κάποια στιγμή την βιοχημική λειτουργία της διατροφής με τα τρίωρα και τις τριάδες για να καταλάβεις πως βοηθάει το σώμα να είναι καλά. Παρε και τις σπιρουλίνες βρε Λιλούκο μου που σου είπα. Θα σου δώσουν και ενέργεια και θα νιώθεις και λιγότερη πείνα ;). Εμένα με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ!
    Αλήθεια με την τουαλέτα πως τα πας; Ενεργείσαι καθημερινά; Σόρυ που θύγω τέτοιο θέμα :P αλλά είναι σημαντικό για να μην έχουμε κατακρατήσεις και για να μπορέσεις να χάσεις πιο εύκολα το βάρος που θέλεις για τους αγώνες...Όσο έχουμε κατακρατήσεις είναι δύσκολο να χάσουμε βάρος πφφφφ.

Senior Member
    Τα δικά μου τώρα :D
    Πέρασα μία βδομάδα με πολύ τρέξιμο και πολλές ώρες δουλειάς, αλλά μετά από σχεδόν δέκα μήνες ανεργίας ήταν ευχάριστο και ούτε καν ένιωσα κούραση. Πως να νιώσω άλλωστε μετά από τόσο καιρό που κάθομαι και ξεκουράζομαι; :lol:
    Το περιβάλλον μου φαίνεται καλό και το αντικείμενο το ξέρω καλά γιατί είναι αυτό που έκανα τόσα χρόνια τώρα. Έχει κάποιες διαφοροποιήσεις, αλλά δεν με πειράζει, μαθαίνω και προχωράω! Περιμένω πως και πως την Παρασκευή που θα τελειώσω την δουλειά που μου αναθέσανε για να δω τι θα με πληρώσουν και αν θα υπάρξει προοπτική για περαιτέρω συνεργασία και πόσο συχνή θα είναι :D. Κάνω ευχούλες κάθε μέρα να μπορέσω να έχω και εγώ μία θέση μέσα σε αυτή την εταιρεία και να μπορέσω επιτέλους να ξαναρχίσω να κάνω όνειρα.
    Διατροφικά είμαι πολυ καλά αυτές τις μέρες. ʼρχισαν να μου φεύγουν και οι κατακρατήσεις που είχα, τυχαίο; δεν νομίζω!!! Από ψυχολογία είμαι καλά αν και λιγο μουδιασμένη από τις αλλαγές και την αγωνία μου για το τι θα ακολουθήσει. Ετοίμαζα τα ταπεράκια μου από το σπίτι με τους ξηρούς μου καρπούς, με τα φορύτα μου και ένα σάντουιτς για το μεσημέρι και το βράδυ αναγκαστικά έτρωγα το κυρίως γεύμα μου μιας και δεν είχα χρόνο να το φάω μέσα στην ημέρα. Δεν με επηρέασε όμως καθόλου. Αν δεν είχα φαγητό μαζί μου, έπαιρνα φυσικό χυμό από ένα μαγαζάκι για απογευματινό δίπλα στο γραφείο και μία μπαγκέτα με πολύσπορο για μεσημεριανό. Ευτυχώς κάνω καιρό αυτή τη διατροφή και όταν έχω κέφια ξέρω πως να διαχειριστώ την πείνα μου και τις επιλογές μου εκτός σπιτιού. Εγώ τώρα έχω καθαρά το ψυχολογικό κομμάτι να δουλέψω το οποίο είναι και το πιο ζόρικο. Με τον καιρό όμως μαθαίνω καλύτερα τον εαυτό μου και ποιοι είναι οι λόγοι κάθε φορά που με οδηγούν στην υπερφαγία. ʼλλες φορές είναι το άγχος, άλλες επειδή βαριέμαι (αυτό πλέον σπάνια), άλλες επειδή στεναχωριέμαι για κάτι... Προσπαθώ να αλλάζω αυτό που με στεναχωρεί - αγχώνει, όσο αυτό είναι δυνατόν, ή να μοιράζομαι το ζόρι μου με έναν φίλο ώστε να ξαλαφρώσω και να βρούμε παρέα λύση για το πως θα αντιμετωπίσω ότι αντιμετωπίζεται. Ελπίζω τώρα με την δουλεία ότι θα έχω απασχόληση και θα ηρεμήσω, οπότε θα μπορέσω να διαχειριστώ καλύτερα την διατροφή μου. Η πρώτη βδομάδα πάντως ήταν ευοίωνη :D

Senior Member
    Λίλα μου καλωσόρισες στο τόπικ :D
    Συμφωνώ με την άποψη σου 100%. Όσο μακριά και αν φύγουμε γεωγραφικά από το πρόβλημά μας αυτό θα παραμείνει να μας κάνει την ζωή δύσκολη. Δεν είναι λύση να γυρνάμε την πλάτη μας στα προβλήματα μας και να τα αγνοούμε γιατί όντως κάποια στιγμή θα επιστρέψουν δριμύτερα και θα μας κάνουν άνω κάτω. Ειδικά τα οικογενειακά θέματα...
    Εγώ από τότε που έκανα ειρήνη με τον εαυτό μου και με τους γονείς μου, νιώθω πολύ καλύτερα. Και δεν είναι ότι οι γονείς μου άλλαξαν, οι μεγάλοι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν, εγώ άλλαξα και μάλιστα 180 μοίρες! ʼλλαξα την συμπεριφορά μου προς αυτούς, έμαθα να είμαι ψύχραιμη και πιο διαλλακτική μαζί τους και να τους εξηγώ πως νιώθω έστω και αν διαφωνούσαμε. Απέκτησα υπομονή μαζί τους και αυτό με βοήθησε να βελτιώσω τις σχέσεις μας και να είμαστε πολύ καλύτερα. Θέλει δουλίτσα όμως αυτό, αλλά όσο μεγαλώνω βλέπω ότι μου γίνεται πιο εύκολο :)

Λιλα μου καταρχας ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.κοιτα εχεις δικιο σε αυτα που λες και η γνωμη σου δεκτη.πρεπει να λινουμε τα προβληματα μας και οχι να τα προσπερναμε αλλα δεν ειναι παντα εφικτο αυτο.δεν καταδικαζω τιποτα ουτε λεω πως σιγουρα δεν ειπαρχει ελπιδα στη σχεση μου με τους δικους μου απλα εχω προσπαθισει πολυ και πλεον πιστευω πως δεν αξιζει ολη αυτη την ψυχολογικη πιεση.προτιμαω να φυγω μολλις μπορεσω και να εχουμε μια σχεση 'μακρια και αγαπημενοι'.
    για την ακριβεια και τωρα ετσι ειμαστε γιατι δεν μιλαμε πολυ απλα θελω τον δικο μου χωρο και την ησιχια μου γιατι πολλες φορες που με πιανουν τα ευαισθιτα μου εκεινοι ειναι εκει και για εναν απιστευτο λογο (που δεν τον ξερω) παντα τοτε ειναι που μου λενε τα χειροτερα πραγματα και με αποτελιωνουν.τουλαχιστων οταν εχουμε μια αποσταση μιλαμε για πιο λιγο, πιο ηρεμα και σπανια μαλωνουμε ή μου λενε ασχημα πραγματα.δεν ενοω οτι θα φυγω και δεν θα τους ξαναμιλισω απλα θα αυξισω την αποσταση μεταξι μας.. αλλοστε πλεον δεν εχουμε σχεδον καμια επικινονια, ενδιαφερον ή σχεσεις γενικοτερα μεταξυ μας και αυτο ειναι δικη τους επιλογη και οχι δικη μου.εγω απλα πλεον συμφωνω και δεν θελω να μπω στον κοπο και την ψυχολογικη κουραση για να τους παρακαλαω.
    :)

ελλη μου γραφεις τοσο φοβερα..:wink2:
    χερομε παρα πολυ για σενα (και για την δουλεια και για την διατροφη)
    συνεχισε ετσι!;)
    οντος θα δωσω χρονο στην ψυχοθεραπια και γενικοτερα στην θεραπια οσον αφορα αυτο το θεμα!εχω ακομα πολυυυυ δρομο.
    με την τουαλετα ευτυχως ειμε μια χαρα.(φτου φτου φτου)
    αυριο θα παω απο το φαρμακιο να μιλισω με τις κοπελες εκει να δω τι θα μου πουν οσον αφορα τις πολυβιταμινες.
    η σπιρουλινα δυστιχως με πειραζει μαλλον.(θα δοκιμασω απο αλλη εταιρια αργοτερα ομως);)

Senior Member
    Καλησπέραααα! Πως πάνε τα κέφια;
    Εγώ τρέχω αυτές τις μέρες αλλά είπα να περάσω να πω ένα γεια και ότι σε σκέφτομαι Λιλούκο μου :). Μα καλά σε πειράζει η σπιρουλίνα; Για φαντάσου! Εμένα είναι το μοναδικό συμπλήρωμα που το παίρνω και δεν με βαραίνει καθόλου! Τι να πω ο καθένας έχει διαφορετικό πεπτικό. Πάντως εγώ από τότε που την ξεκίνησα έχω δει ότι έχω περισσότερη ενέργεια :D ειδικά τώρα που ξυπνάω πρωί και τρέχω όλη μέρα!
    Το ΣΚ τα έκανα λίγο μαντάρα με την διατροφή μου αλλά από Δευτέρα είμαι Kιουρία! :lol:
    Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή, άλλες μέρες είναι καλές, άλλες μέρες όχι και τόσο. Σήμερα όμως νιώθω πολύ καλά και έχω και μειωμένη όρεξη! Ευτυχώς γιατί το ΣΚ δεν μπορούσα να συγκρατηθώ με την καμία!

Πολύ χαίρομαι που με την τουαλέτα έχετε καλές σχέσεις :P. Εμένα μου πήρε πολύ χρόνο να στρώσω το εντεράκι μου και ακόμη μου κάνει κάτι παραφωνίες που και που :lol:. Αλλά από τότε που κατάφερα να στρώσω νιώθω άλλος άνθρωπος!

ελλη μου δεν πειραζει για το σουκου, ειμε σιγουρη οτι θα τα πας καλυτερα απο δω και περα!:)

εχω και εγω ευχαριστα νεα επιτελους (σχετικα τουλαχιστων)
    αρχισα να περνω πολιβιταμινες (τις απλες τις παουερχελθ .. αχαχχαχαχα ειναι πολυ τραγικο να το γραφεις με ελληνικα γραματα) και μου ξαναρθε περιοδος, πιστευω οτι επεξαν μεγαλο ρολο. :tumble:
    επισεις μου μειωθικαν και οι λιγουρες οποτε σημερα θα κανω παλι προσπαθια να μην κανω καθολου εμετο (δυστιχως ακομη δεν καταφερα να μην κανω ουτε εναν μεσα στη μερα αλλα οκ δεν το βαζω κατω)
    επισεις εχω να πω οτι τα χω κανει λιγο σαλατα με το διαιτολογιο που μου ειχαν βαλει γιατι κανω τα δικα μου μερικες φορες (το ξερω ειναι χαζομαρα αλλα ηθελα να ειμε ηλικρινης):P

αυτες τις μερες εχω λιγο τρεχαματα αλλα δεν ξεχναω καμια σας και χερομε παρα πολυ να μαθαινω νεα σας!<3

Senior Member
    Καλημέρα Λιλούκοοοοο!
    Τι ευχάριστα νέα είναι καλέ αυτά; Δεν θυμάμαι αν είχες αναφέρει ότι σου είχε σταματήσει η περίοδος, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Είναι τόσο σύνηθες στην βουλιμία. Δεν πιστεύω ότι είναι οι πολυβιταμίνες που σου έφεραν πίσω την περίοδο σου Λιλούκο μου, μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι μείωσες πολυ τους εμετούς. Όχι ότι η διατροφή και η θρέψη δεν παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά τις βιταμίνες τις λαμβάνεις πολυ λίγο για να έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Πρόσεχε με τα κιλά σου γιατί είσαι και αθλήτρια και είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα και στο μέλλον λόγω χαμηλού ποσοστού λίπους. Πολύ χαίρομαι που το σώμα σου άρχισε να σου δίνει τα πρώτα σημάδια ότι κάτι κάνεις καλύτερα από πριν :). Συνέχισε να προσπαθείς καλή μου! Μικρές αλλαγές, αργά και σταθερά!!!

ναι το δουλευω.. βρε ελλη μου να σου πω κατι μηπως ξερεις τι μπορω να κανω για να με ξυπναω οταν δεν λειτουργει το μιαλο μου?θελω να πω οτι ενω εχω φτιαξει την διατροφη μου ειναι σαν να με υποχρεονει το μιαλο μου να μου κανω κακο.. καθισα και το σκεφτικα και κατελιξα σε αυτο το συμπερασμα.
    νιωθω οτι πρεπει να με κουρασω και να με κανω να νιωθω ασχημα μερικες φορες (γιατι ειναι τρομερα κουραστικοι οι εμετοι και σωματικα και ψυχολογικα)
    εσυ που τα συζιτας αυτα και με τον ψυχολογο σου τι σου εχει πει να κανεις?θελω τοσο πολυ να καταφερω να μην κανω καθολου εμετο εστο για μια μερα.. ολο λεω οτι θα το καταφερω και ολο αποτυχενω..(και ποσο πια να μην απογοητευομε με αυτο..)

περιμενω να μου πεις και τα δικα σου νεα.πως τα πας?

Senior Member
    Εμένα Λιλούκο μου αυτό που μου δίνει θετική ενέργεια είναι οι δραστηριότητες. Δηλαδή αν δεν έχω σκοπό μία μέρα τότε τρώγομαι με τα ρούχα μου. Θα σου πρότεινα να γεμίζεις την μέρα σου με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν πέρα από τις προπονήσεις σου ή ότι άλλο κάνεις. Να βγαίνεις από το σπίτι, να μην κολλάς στο ιντερνετ πολύ ή στην τηλεόραση. Βγες έξω!

Η ζωή είναι έξω από το σπίτι ;)

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast