help! please... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50

Thread: help! please...

Senior Member
    τωρα τρωω κανονικα σαν σληβατη οχι σαν πρωτα.ειμαι απολυτα ευχαριστημενη και με την ποσοτητα και με την ποιοτητα.με πειραζει ακομα το αυγο το ρυζι και τα ζυμαρικα ομως δεν σκαω κιολας.κοπελια απο τον 3ο ως τον 6ο μηνα επαιρνα αντικαταθλιπτικα γιατι με ειχε παρει απο κατω.τωρα ολα σουπερ!!!!οσο για το πινω κανονικα θα σου πω οχι.ακομα γουλια γουλια το παω.

Senior Member
    Λινα αυτος ο πονος που περιγραφεις μηπως ειναι σαν σφαχτης στον στερνο και πισω στην πλατη? που κραταει για λιγα δευτερολεπτα?

Junior Member
    οχι αγαπη μ.....για να σου εξηγησω οσο πιο καλα μπορω...ειναι η προσπαθεια του στομαχου να βγαλει αερια....νιωθω το στομαχι μ να γινεται κομπος σαν να μαζευεται κ μενει ετσι για δευτερολεπτα κ ξαναξεδιπλωνει κ αυτο γινεται για κανα 5λεπτο....δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω αλλαειλικρινα ειναι τραγικο....μετα με πιανει τρεμουλο κ μειωνονται οι δυναμεις μ...λιλακι κοριτσι μ περασες χοντρο λουκι αλλα χαιρομαι που τωρα τουλαχιστον εισαι καλα...

Junior Member

Senior Member
    Ειδες που τα καταφερες με το τικερακι λινα μου???το παθαινα και εγω αυτο για λιγες μερες οταν επαιρνα το λαπραζολ ομως μου περναγε.

Junior Member
    τα καταφερα γτ ειμαι κ πολυ αλανι να ουμε :P :P :P :P πλακα κανω.... αλλα το κουνελακι στη μεση δεν ειναι τυχαιο....εχω κουνελα εδω στο σπιτι που τη λενε χιονατη κ ειναι ενας απο τους λογους που χαιρομαι καθημερινα.... :spin::spin: στο θεμα μας...η αληθεια ειναι πως σημερα η μερα ηταν πιο ησυχη σε σχεση με τισ προηγουμενες...μονο οταν γυρισα απ το περπατημα μου ηρθε μια σκοτοδινη ασχημη κ κοντεψα να λιποθυμησω αλλα οκ....χωθηκα κατω απ το νερο για καμια ωρα κ συνηλθα.... σαν αμφιβιο που ειμαι :P :P :P ελπιζω καθε μερα να ειναι κ καλυτερη γτ ειλικρινα δεν παλευεται ετσι για πολυ ακομα.....θα κανω κανα φονικο κ θα με γραψουν οι εφημεριδες.... κ οχι τπτ αλλο.....δεν θελω να κλεψω τη δοξα του κασιδιαρη :P :P :P :yes: :yes:

Senior Member
    Λινα παιρνεις laprasol ή losec για το στομαχι σου? οι περισσοτεροι απο εμας παιρναμε για τουλαχιστον ενα μηνα και βοηθα πολυ στους πονους στου στομαχου. Καθε μερα και καλυτερα θα ειναι θα δεις. Προσοχη στο περπατημα και σε καθε ειδους δραστηριοτητα να εχεις μαζι σου παντα λιγο χυμο για να μην παθαινεις υπογλυκαιμιες και ζαλιζεσαι. εγω ζαλιζομουν με το παραμικρο το πρωτο διαστημα

Senior Member
    Originally posted by wildrose88
    μεχρι π μου μιλησε ο πατερας μ γι αυτην την εγχειρηση κ χωρις δευτερη σκεψη ετρεξα στο γιατρο κ εκανα ολες τισ απαραιτητες εξετασεις με σκοπο να την κανω οσο το δυνατον πιο γρηγορα..
    Συγχαρητήρια για την απόφασή σου να προστεθείς στο κλαμπ των χειρουργημένων, καλό κουράγιο και μακάρι να φτάσεις στο στόχο σου. Δεν θα κουραστώ όμως να επαναλαμβάνω πως οι επεμβάσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ!
    Δεν ξέρω τι σου είπε ο πατέρας σου ή ο γιατρός για αυτή την επέμβαση, ή για όποια επέμβαση. Ο δρόμος του χειρουργείου δεν είναι ανώδυνος. Θα έχεις πονάκια, εμετούς, θα κινδυνέψεις από αφυδάτωση, θα προσπαθήσεις να ξαναφάς πιο μεγάλη ποσότητα από όσο σου επιτρέπει η επέμβαση, θα προσπαθήσεις να "ξεγελάσεις" την επέμβαση - και ίσως κάποια στιγμή βρεις τον τρόπο να το πετύχεις.
    Για αυτό και πριν την κάθε επέμβαση πρέπει να ενημερωθείς καλά για τις συνέπειες, τη ζωή μετά, τις καθημερινές αλλαγές στη ζωή και τη διατροφή, για όλα αυτά που θα σε απασχολήσουν τους πρώτους δύσκολους μήνες αλλά και όλα αυτά που θα βρεις μπροστά σου όταν ο οργανισμός αρχίσει να επανέρχεται. Και μόνο όταν είσαι αποφασισμένη εκατό τα εκατό πως θα μπορέσεις να τηρήσεις τις διατροφικές οδηγίες εφ΄όρου ζωής να προχωρήσεις και να αφήσεις μαχαίρι να ακουμπήσει το σώμα σου.
    Ανήκεις δυστυχώς στα άτομα που δεν πήραν την ενημέρωση που έπρεπε εγκαίρως πριν το χειρουργείο. Μακάρι να ευαισθητοποιηθείς τώρα και να το ψάξεις έστω και εκ των υστέρων. Και μακάρι η επέμβαση αυτή να σου "ταιριάξει" και να μπορέσεις να ζήσεις με αυτή, να τη χρησιμοποιήσεις σωστά, ως κατάλληλο εργαλείο και όχι ως μυστική και μαγική συνταγή, και να καταφέρεις να δεις τον εαυτό σου στο βάρος που θέλεις - ήδη το διψήφιο το πλησιάζεις!

Senior Member
    Λίνα καλώς ήρθες στην παρέα μας. Μην ανησυχείς και μην τρομάζεις, κάνε λίγο υπομονή και όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν τώρα θα περάσουν, είναι θέμα χρόνου. Με το νερό είχα κι εγώ θέμα γιατί ενώ διψούσα μπορούσα να πιω μόνο μικρές γουλιές στην αρχή και γέμιζα το στόμα μου με νερό και το έφτυνα ξεγελώντας τον εαυτό μου. Το καλύτερο είναι να έχεις ένα μικρό μπουκάλι με νερό συνέχεια δίπλα σου και να πίνεις γουλιά γουλιά κάθε τόσο. Είναι λογικό να έχεις ζαλάδες γιατί έχεις χάσει σύντομα πολλά κιλά και δεν τρως πολύ, να μην σηκώνεσαι απότομα από την καρέκλα και να προσέχεις όταν σκύβεις. Να πηγαίνεις για περπάτημα μόνο όταν νοιώθεις ότι είσαι καλά και να περπατάς όσο νοιώθεις ότι αντέχεις και όχι μέχρι να εξαντληθείς. Ειδικά τώρα που άρχισαν οι ζέστες να περπατάς ή νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Επειδή δεν πίνεις πολύ νερό ακόμα, καλό είναι να αποφεύγεις να κυκλοφορείς στη ζέστη γιατί αν ιδρώνεις και δεν αναπληρώνεις το νερό στον οργανισμό σου θα πάθεις αφυδάτωση. Προσπάθησε να τρως συχνά, να μην παραλείπεις γεύματα και μην ξεχνάς να τρως μικρές μπουκιές και σιγά σιγά. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου και καλές κατηφόρες.

Junior Member
    καλημερα παιδακια μου....σημερα η μερα ξεκινησε πολυ ασχημα γτ δεν κοιμηθηκα καθολου τη νυχτα λογω ανακατωσουρας....στεγνωνε κ το στομα μ συνεχεια αλλα οταν επινα νερο ενιωθα πως θα παρω αγκαλια τον νεροχυτη παλι....ηπια το πριμπεραν απο πολυ νωρις σημερα αλλα το μονο που καταφερα ηταν να κοιμηθω 2ωρες...katie μου δεν παιρνω κατι γτ δεν μ το χει πει ο γιατρος αλλα την τριτη στο ραντεβου θα τον ρωτησω..το μονο που μ χε πει ηταν πως αν νιωσω εντονο στομαχικο πονο να παρω παυσιπονο σε υγρη μορφη κ οχι χαπι αλλα δεν ηθελα να παρω κατι για να μη με λενε κ υπερευαισθητη...το θεμα μ δεν ειναι οι πονοι...αυτοι παλευονται..το θεμα μ ειναι οι ανακατωσουρες συνεχως..anna65 εχεις απολυτο δικιο γτ δεν το εψαξα αλλα ηταν τοσο μα τοσο μεγαλη η αναγκη μ να χασω κιλα που σκεφτηκα πως οτι κ αν χρειαζεται εγω θα το κανω!ΤΖΙΝΑ μου καλως σας βρηκα....εχουμε ενα κοινο...κ εγω ριχνω νερο στο στομα μ για να ξεγελαστω κ μαλιστα πολυ κ μετα το φτυνω κ αυτο μπορει να το κανω αμετρητες φορες στη μερα...γενικα να βρισκομαι μεσα στο νερο..ακομα δεν ειμαι στη φαση του φαγητου γτ δεν εχω συναντηθει ακομα με τον γιατρο μ αλλα υαρχει κ κατι αλλο που θελω να ρωτησω αν ειχατε αναλογο προβλημα....ενω νιω8ω το εντερο μ να κινειται εχω να τιμησω το wc μου πανω απο 4μερες...σκεφτηκα πως ισως να ευθυνεται κ αυτο οσον αφορα τις νευρωσεις γτ ουσιαστικα δεν περνανε ευκολα αυτα που πινω κ ισως να ζοριζεται διπλα το στομαχι...αντιμετωπισε κανεις αναλογο προβλημα κ αν ναι πως το ελυσε? εγω πχ σημερα σκεφτηκα μεχρι κ το κλυσμα... δεν ξερω

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wYNOuK6/]
    http://tickers.TickerFactory.com/ezt...uK6/weight.png

Junior Member

Senior Member
    εγω εβαζα υποθετα γλυκερινης αν εκανα πανω απο 3 μερες να παω τουαλετα.βεβαια αυτο μου ειχε πει ο γιατρος μου δεν το εκανα απο μονη μου.παυσιπονο για το στομαχοπονο πρωτη φορα ακουω λαπραζολ επαιρνα 3 μηνες εγω γιατι εκανα παλινδρομηση.ισως αυτο να νιωθεις και να το θεωρεις ανακατωσουρα.εγω 2 μηνες κοιμομουν καθιστη.

Junior Member
    κανω υπομονη ως την τριτη να πρηξω τα αυτια κ τα νευρα του γιατρου μ με τις ερωτησεις μ γτ ειλικρινα δεν γινεται....υπομονη αλλες 2 μερες λιλακι μ.....

Senior Member
    που την εκανες ειπες και δεν θυμαμαι???

Junior Member
    γιαννενα....γενικο νοσοκομειο χατζηκωστα...ευαγγελος τσιμογιαννης ο γιατρος μου..

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast