Results 31 to 45 of 50
Thread: help! please...
-
10-06-2012, 13:51 #31
Λίνα καλησπέρα. Τα υπόθετα γλυκερίνης που σου λέει η Λίλα είναι καλά, αποτελεσματικά και τα πιο ελαφριά υπόθετα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Μην αφήνεις να περνούν πάνω από 2-3 μέρες χωρίς να πας τουαλέτα. Επίσης γράψε ότι θέλεις να ρωτήσεις το γιατρό σου σε ένα χαρτί για να μην τα ξεχάσεις. Δεν μπορώ να σου πω κάτι για τις ανακατωσούρες και την τάση εμετού που έχεις γιατί εγώ δεν είχα τέτοιες ενοχλήσεις. Εξήγησέ τα όμως ακριβώς όπως τα νοιώθεις στο γιατρό σου για να καταλάβει και να σε συμβουλέψει ανάλογα.
- 10-06-2012, 13:54 #32
10-06-2012, 14:06 #33
lina, ο γιατρός μας που μας εκανε την επεμβαση ειναι δια βιου γιατρος μας πια, δεν ειναι ψεκαστε- σκουπιστε- τελειωσατε το χειρουργειο αυτο, και οπωσδηποτε πρέπει να ενημερωνεται για καθε τι που σου συμβαινει, να σου δινει σαφεις οδηγιες και γενικα να παρακολουθει αν ολα πηγαινουν οπως πρέπει. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά υπήρξαν χειρουργημένοι -και μάλιστα πολύ πρόσφατα- που ενω ειχαν ενοχλήσεις και περίεργα συμπτωματα, δεν ενόχλησαν το γιατρό τους ποτέ με μοιραία κατάληξη για εκείνους.. Αυτό στο λέω για να έχεις πάντα το νου σου στον οργανισμό σου, να τον προστατεύεις και να τον φροντίζεις. Δλδ. βουρ στις ερωτήσεις, να τον ξετινάξεις το γιατρό σου!
10-06-2012, 14:11 #34
αυτο θελω κ γω μακ μ αλλα ειναι ποοοοοολυ περιεργος ανθρωπος κ απροσιτος...σημερα θα επιχειρησω να τον παρω ενα τηλ για να τον ρωτησω για τα υποθετα γτ πιστευω πως ειναι ενας σημαντικοσ παραγοντας που με επηρεαζει στισ νευρωσεις.... προσπα8ει το στομαχι να βγαλει αερια κ δεν μπορει, κοινως να ρευτει(χιλια συγνωμη) κ ετσι διπλωνει κ με ξετιναζει!αυτα βεβαια θα του τα εξηγησω απο κοντα αλλα ως την τριτη ισως θα πρεπε να μ δωσει μια λυση αναλογη των υποθετων τουλαχιστον για να τ πω κ αποτελεσματα ως τοτε...
10-06-2012, 14:26 #35
Λίνα ας είναι όσο περίεργος και απρόσιτος θέλει ο γιατρός σου, εσύ μη μασάς, θα του κάνεις όσες ερωτήσεις θέλεις. Θα βγάλεις το χαρτί που θα τις έχεις γραμμένες και θα του πεις μισό λεπτό γιατρέ, έχω σημειώσει τι θέλω να σας ρωτήσω γιατί φοβάμαι μην κάνω κάτι που δεν πρέπει και κινδυνέψει η υγεία μου! Θέλει δε θέλει θα σε ακούσει.
10-06-2012, 17:08 #36
ετσι θα κανω ναι....εχεισ δικιο.... :yes:
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wRFlnn1/]
10-06-2012, 18:25 #37
να ενημερωσω τα παιδακια μ οτι μιλησα με τον γιατρο μ κ του ειπα για τα υποθετα κ για το ποσες μερες εχω να ταισω τα κροκοδειλακια κ μ προτεινε κ εκεινοσ τα συγκεκριμενα υποθετα....αφου λοιπον γυρισω απο το περπατημα θα πεταχτει καποιος δικος μ να παρει.....παιδια ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα χωρις τισ συμβουλες σας!:love::love::love::love:
10-06-2012, 22:14 #38
Λινα εγω οταν προσπαθησα να παρω ντεπον αναβραζον τον πρωτο καιρο μετα την επεμβαση λογω του ανθρακικου που περιεχει το συγκεκριμενο παυσιπονο με εκανε να κανω εμετο . Δεν το ξαναδοκιμασα ποτε ξανα απο τοτε. Ρωτα τον γιατρο αν θελησεις καποια στιγμη καποιο παυσιπονο για οποιοδηποτε λογο πχ πονοκεφαλο ή πονο περιοδου τι να παρεις, διοτι ολα τα υδατοδιαλυτα εχουν ανθρακικο και σε αυτη την φαση σιγουρα θα σε στειλουν σε κενωση.
10-06-2012, 22:59 #39
μου ειχε πει ο γιατρος πως αν καποια στιγμη χρειαζομουν παυσιπονο για οποιονδηποτε λογο να επαιρνα ντεπον αναβραζον πχ κ τωρα να σκεφτεις ειμαι αδιαθετη αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκα τπτ...οσο για τα υποθετα μολισ χρησιμοποιησα ενα αλλα δυστυχως....μαλλον βεβαια ειναι λαθος δικο μ γτ δεν το κρατησα πανω απο 3λεπτα....δεν αντεχα ομως...ενιωθα οπως ακριβως το κλυσμα...
δεν ξερω αν επιτρεπεται να παρω αλλο σημερα αν κ στις οδηγιες λεει 1-2..:sniff:
10-06-2012, 23:06 #40
wildrose88 δοκίμασε να βάλεις και ένα δεύτερο υπόθετο και αυτή τη φορά ξάπλωσε στο κρεβάτι σε εμβρυακή στάση και προσπάθησε να χαλαρώσεις για όση ώρα πρέπει, φαντάζομαι πρέπει να το κρατήσεις για κάνα 10λεπτο αν μπορέσεις. Πρέπει να είσαι πολύ ήρεμη και το σώμα σου χαλαρωμένο για να μπορέσεις να κρατηθείς.
10-06-2012, 23:48 #41
Λίνα επειδή τα υπόθετα γλυκερίνης είναι μαλακά στις οδηγίες λέει ότι μπορείς να το βάλεις πρώτα για 15-20 λεπτά στο ψυγείο για να παγώσει και να σκληρύνει και μετά να το χρησιμοποιήσεις και όταν το κάνεις να μην είσαι όρθια μετά, να καθήσεις ή να ξαπλώσεις όπως σου λέει η Eli.
10-06-2012, 23:58 #42
το εκανα.....ειχεσ δικιο ελι....με βοηθησε αρκετα....ναι τζινακι το εβαλα στο ψυγειο...δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενη με το αποτελεσμα αλλα φανταζομαι ειναι αρχη ακομα... θα φανει....
11-06-2012, 19:38 #43
καλησπερα σε ολους....σημερα η μερα μ ηταν πολυ δυσκολη αφου ζαλιζομουν συνεχως... εχω ριξει πολυ κρυο νερο πανω μ για να συνελθω, εχω πιει το πριμπεραν, ηπια μισο μικρο ποτηρι χυμο, μισο μικρο ποτηρι γαλα, νερο κ ακομα νιωθω χαλια.... ειμαι κ ψυχολογικα πεσμενη βεβαια αφου ο καιρος καλυτερευει κ εγω αντι να κανω βηματα μπροστα..... τελος παντων...αυριο ειναι το ραντεβου με το γιατρο μ κ ελπιζω να βγει κατι καλο απο κει...
11-06-2012, 21:33 #44
Καλησπέρα Λίνα. Μην απογοητεύεσαι, είναι πολύ νωρίς ακόμα και είναι λογικό να νοιώθεις αδύναμη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνεις βήματα μπροστά, απλά ο οργανισμός σου προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της επέμβασης και της απότομης απώλειας των κιλών. Όταν ζαλίζεσαι να προσπαθείς να τρως κάτι ή να πίνεις χυμό για να αποκλείσεις την πιθανότητα η ζαλάδα σου να προέρχεται από υπογλυκαιμία. Να αποφεύγεις την έκθεσή σου στον ήλιο και να επιδικώκεις να είσαι σε δροσερό μέρος για να μην ιδρώνεις και να μην εντείνεται η ζαλάδα σου. Κι όπως είπαμε πάρε χαρτί και μολύβι και βουρ αύριο στο γιατρό. Περιμένουμε τα νέα σου.
11-06-2012, 23:53 #45
εχω σημειωσει ηδη τισ ερωτησεις μ τζινακι μ κ περιμενω απλα να συναντησω το γιατρο....ελπιζω να ξημερωσω ησυχα σημερα κ να κοιμηθω λιγακι....φιλια πολλα
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή