help! please... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50

Thread: help! please...

Senior Member
    Καλή επιτυχία αύριο στο γιατρό Λίνα, καληνύχτα και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Λίνα μου εύχομαι αύριο να έχεις ένα καλό ραντεβού με τον γιατρό σου και να λύσεις όλες σου τις απορίες αλλά κυρίως να βρεις έναν τρόπο να διαχειριστείς καλύτερα τους πρώτους δύσκολους μήνες. Προσοχή με την ενυδάτωση γιατί αύριο θα είναι μία πολλή ζεστή μέρα. Θα περιμένουμε τα νέα σου :starhit:

Junior Member
    καλησπερα στα παιδακια μ....
    ζητω συγνωμη που δεν ημουν συνεπης στο ραντεβου μας αλλα μ προεκυψε κτ π με κρατησε πισω....οφειλω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας που μου σταθηκατε γτ ειλικρινα ειμαι καλα....δεν υπαρχει κατι να με ταλαιπωρει εκτος απο ορισμενες ζαλαδες που ειναι φυσιολογικες...απο αυριο ξεκιναει η διατροφη με αλεσμενες τροφες κ εχω σκοπο να ακολουθησω τισ συμβουλες σας...η πορεια μ ως τωρα παντως ειναι καλη...ο γιατρος ευχαριστημενος,ο διαιτολογος μ αισιοδοξος....ολα καλα....θα σας ενημερωνω καθημερινα για την πορεια μου.... :cul: :bigsmile::bigsmile:

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wRFlnn1/]

Senior Member
    Λίνα χαίρομαι που είσαι καλύτερα, ελπίζω να σου έλυσε όλες τις απορίες σου ο γιατρός και να σε συμβούλεψε μαζί με τον διαιτολόγο για το τι πρέπει να κάνεις. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.

Senior Member
    Μπράβο Λίνα! καλή συνέχεια ! να προσέχεις με τις ζαλάδες να μην αφυδατώνεσαι

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234