Πως ανεβαίνεις πάλι... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    εγω θα προτεινα να ανεβεις ισως εκπλαγεις θετικα!
    εγω παντως δεν αντεχω να μη ξερω και απορω πως κρατιεσαι...μη φοβασαι θα ξερεις τουλαχιστον που βρισκεσαι

Senior Member
    Θανο εγω μεχρι να με ανεβασει ο γιατρος για να δει ποσα ειμαι πριν την επεμβαση, ειχα πανω απο 5-6 χρονια να ανεβω!! Ειχα καταλαβει βεβαιως βεβαιως οτι εχω ξεπερασει το προιγουμενο ρεκορ μου και δεν ηθελα να ξερω αποτελεσματα!!!
    Απλα καταλαβα οτι το να μην ανεβαινω τοσα χρονια ηταν μονο και μονο για να κλεισω τα ματια στην πραγματικοτητα!! Εννοειτε οτι φοβομουν τι θα αντικρισω αλλα μαλλον πιο πολυ φοβομουν οτι δεν θα βρω τροπο να αντιμετωπισω την κατασταση μου! Το πρωτο βημα πιστευω ειναι να ανεβεις στην ζυγαρια τωρα, αν βαζεις ημ/νιες πιστευω φοβασαι πιο πολυ το αποτελεσμα! Και μετα μολις αρχισεις την διατροφη σου, η ζυγαρια απλα θα λεει ενα νουμερο! Δεν θα παιζει μεγαλο ρολο στο προβλημα σου, γιατι προσπαθεις!! Εγω και τωρα που χανω δεν ανεβαινω παρα μονο καθε 2 εβδομαδες και αν! Αποφασισα οτι δεν θα με κυριευσει εμενα το αγχος για το τι γινεται! Αφου να φανταστεις και τον 1ο μηνα της επεμβασης ανεβηκα μια στις 7 μερες και μια στο μηνα!! Μετα για μια εβδομαδα ανεβενα καθε μερα αλλα το σταματησα!! Σορρυ για το τεραστιο ποστ! Ελπιζω να βοηθησα...

Junior Member
    παιζει πολυ μεγαλο ρολο στην ψυχολογια, αναλογα το αποτελεσμα αν θα νιωσεις καλα η ασχημα. εγω εχω ενα κολημα με την ζυγαρια, ενω στην αρχη ζυγιζομουν μια φορα τη βδομαδα τωρα ζυγιζομαι καθε μερα και εχω καταντισει πολυ αγχωτικη, μονιμο αγχος η ζυγαρια μου εμεινε. εσυ παρε μια βαθια ανασα κ ανεβα, οτι και να δεις, οποιο και να ειναι το αποτελεσμα μπορεις να το αλλαξεις

Senior Member
    εγω ζυγιζομαι σταθερα μια φορα την εβδομαδα και ποτε συχνοτερα, γιατι υπαρχουν παντα αυξομειωσεις και δεν θελω ουτε να χανω το κουραγιο μου,αλλα ουτε και να χαιρομαι ανεδαφικα.επισης δεν θελω να κολλησω υπερβολικα με την ζυγαρια. θελω να με βοηθαει, οχι να της δινω λογαριασμο.
    αν εχω κανει καμια μεγαλη υπερβολη, ισως το καθυστερησω 1 η 2 μερες, οχι παραπανω ομως. μετα ανεβαινω και ο,τι γινει...

για το θεμα "καθορισμος ημερομηνιων", νομιζω οτι ειναι πως λειτουργει στον καθενα.

εγω δεν ζυγιζομουν επι μηνες ενω φοβομουν τι θα δω. ειχα πει μηνες πριν, οχι την προηγουμενη εβδομαδα, περιπου 3 μηνες πριν, οτι 2 ιανουαριου θα ζυγιστω το πρωι και θ αρχισω διατροφη. ουτε 1 ιανουαριου, ουτε ιανουαριο γενικως. στις 2. και αυτο εκανα. σε μενα λειτουργησε σαν ψυχολογικη προετοιμασια ο καθορισμος ημερομηνιας. οπως επισης το οτι εβαλα ρυθμο απωλειας. δεν ηθελα τα παλιοτερα σχεδια μου που ελεγαν "θα τρωω οσο καλυτερα μπορω , κι ο,τι καταφερω". αυτο δεν σημαινει ομως, οτι θα λειτουργουσε το πλανο μου σε ολους.

Senior Member
    2sweetvμπραβο σου κοπελα μου!! Εχασες 20 κιλαααα!!! Σε θυμαμαι οταν ειχες πρωτοαρχισει και εχασες το πρωτο σου κιλακι τι χαρα που εκανες! Και παλι μπραβο! Αλλα 5 και φτανεις το στοχο σου!! Αν επιτρεπεται ποσα εισαι;
    Καλη συνεχεια!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12