Results 136 to 150 of 173
-
12-02-2013, 22:17 #136
Originally posted by marimari
Καλημερααααααααααααα
Ολα καλα οοολα ανθηρά!!!!!!!!!
Μονο 100 γραμ κατω σημερα χωρις γυμναστηριο 3 μερες γιατι εχω παντρευτει το 5χρονο (χωρις σχολειο και δεν ξερω για ποοοσο...λογω απεργιών)...
1000 συγνωμη...μπλεχτηκα με τις διαιτες.Νομιζα οτι επιτρεπόταν το γιαουρτι...αλλα και εμενα τελικα δεν μου αλλαξε τιποτα.Ισως να ειχα χασει παραπανω..αλα δεν πειράζει.
Εχω διαβασει τοοοοοσα πολλα ολον αυτο τον καιρο και εχω μιλησει τοοοσο πολύ για διαιτες που θα εχει γινει το μυαλο μου ετσι::crazy:
Λοιπον καλη συνεχεια με αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!:kiss:
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!!
- 13-02-2013, 08:32 #137
Καλημεραααααααααααααααααα α!!!!!!!
"Κιομως ειμαι ακομα εδω!!!!!"
Το λεω γιατι εκπλήσσομαι με την διαθεση μου να παραμείνω στην διατροφή και στον στόχο , αρα και εδω μεσα να σας γραφω τα απομνημονεύματα μου.
Αλλη μια μερα με τον αγαπημενο μου 5χρονο στο σπιτι και πρεπει ναρχισω να σκεφτομαι το γυμναστηριο το απογευμα που και πολύυυυυυυ κοσμο εχει και δεν το θελω, αλλα και πολλα εχουμε το απογευμα που μας εξουθενώνουν (Αθλοπαιδιές, Αγγλικα , διαβασματα κτλ)
Λοιπον γραμμα απο το μετωπο:
Ετσι οπως την εχω φερει την Αττκινς μου παει και της παω...
Εχω να φαω ψωμι και μακαρονι πολλες μερες και αυτο μαρεσει γιατι σπρώχνει προς το 114 που ειναι ο επόμενος σιωπηλός στοχο μου και εχθες ακουσα το πρωτο θετικο σχολιο αποντον αντρα μου..."Σαν ναχεις χασει λιγο..."
Φισικα το "λιγο" μεταφραζεται σε 4 κιλα που μετραω απο τοτες που ξεκίνησα διατροφη/διαιτα....εχω δροοοοοομο μπροστά μου!!!!!!
Παρατηρήσεις:
Εχω πολύ περισσότερη ενέργεια.Δεν εχω καμια ανάγκη να ξεκουραστώ το μεσημέρι.
Δεν με πιάνει αυτη η αισθηση πως εχουν κατσει πανω μου 7 αθλητες του Σουμο , μετα το φαγητο!!!!!(ετσι αισθανομουν)
Ποναει λιγότερο το σωμα μου απο πριν
Το πιο σημαντικό δεν εχω σκαμπανεβάσματα της ινσουλινης και της γλυκόζης (πριν χορευαν πάσσιον ντόμπλε...)
αρα δεν θελω να φαω κατι σαν λύκος.Απλώς πειναω και αποτι εχω παρατηρήσει πειναω καθε 3-4 ωρες.
Τρωω μεγαλυτερη σαλατα απο αυτη που επιτρεπει (μια σαλατα icberg την ημερα και στα επομενα 2 πιατακια ντοματινια) και 2 φορες την εβδομαδα τρωω και ενα πορτοκάλι γιατι το θελωωωωωω σανννν τρελληηηηηηηηηη.
Τρωω ομως λιγοτερα λιπαρα.Γενικοτερα επειδη δεν τρελαίνομαι γιαυτη την διατροφη, δεν ημουν ποτε του κρεατος, τρωω για να χορτασω και οχι απο απολαυση.Εκει ειναι το μυστικο για μενα.Αν ειχα μια μακαρονάδα δεν θα τελείωνα σε ενα πιατακι.....Ενα πιατακι θα αφηνα.Θατρωγα το υπολοιπο...:lol:
Εχω στραμμένο το βλεμα μου προς τον στοχο και τοχω στο μυαλο μου σε καθημερινή βάση...Καποια στιγμη ενεχει ο κίνδυνος να το ξεχάσω-δεν ειμαι ετοιμη ακομα- και να αφεθώ
Κραταω ημερολόγιο καταστρώματος λιτο αλλα περιεκτικό
Σήμερα ειμαι στα ιδια κιλα τα χθεσινά αλλα δεν με νοιαζει.Αααα και κατι ακομα, δεν εχω κατακρατήσεις οπως πριν.Π.Χ πριν οταν ζυγιζόμουν το βραδυ με έδειχνε 1,5 κιλο πανω παντα.Τωρα ανεβαίνω ζυγαριά καθε βράδυ πριν πεσω και ειμαι μονο 500-700 γρμ πάνω απο το επόμενο πρωι.
Αυυυτααααα σε γενικες γραμμες.
Καλη συνεχεια και παααντααα:Αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!
:kiss:
13-02-2013, 12:36 #138
Καλημεραααααααααααααααααα α!!!!!!!
"Κιομως ειμαι ακομα εδω!!!!!"
Το λεω γιατι εκπλήσσομαι με την διαθεση μου να παραμείνω στην διατροφή και στον στόχο , αρα και εδω μεσα να σας γραφω τα απομνημονεύματα μου.
Αλλη μια μερα με τον αγαπημενο μου 5χρονο στο σπιτι και πρεπει ναρχισω να σκεφτομαι το γυμναστηριο το απογευμα που και πολύυυυυυυ κοσμο εχει και δεν το θελω, αλλα και πολλα εχουμε το απογευμα που μας εξουθενώνουν (Αθλοπαιδιές, Αγγλικα , διαβασματα κτλ)
Λοιπον γραμμα απο το μετωπο:
Ετσι οπως την εχω φερει την Αττκινς μου παει και της παω...
Εχω να φαω ψωμι και μακαρονι πολλες μερες και αυτο μαρεσει γιατι σπρώχνει προς το 114 που ειναι ο επόμενος σιωπηλός στοχο μου και εχθες ακουσα το πρωτο θετικο σχολιο αποντον αντρα μου..."Σαν ναχεις χασει λιγο..."
Φισικα το "λιγο" μεταφραζεται σε 4 κιλα που μετραω απο τοτες που ξεκίνησα διατροφη/διαιτα....εχω δροοοοοομο μπροστά μου!!!!!!
Παρατηρήσεις:
Εχω πολύ περισσότερη ενέργεια.Δεν εχω καμια ανάγκη να ξεκουραστώ το μεσημέρι.
Δεν με πιάνει αυτη η αισθηση πως εχουν κατσει πανω μου 7 αθλητες του Σουμο , μετα το φαγητο!!!!!(ετσι αισθανομουν)
Ποναει λιγότερο το σωμα μου απο πριν
Το πιο σημαντικό δεν εχω σκαμπανεβάσματα της ινσουλινης και της γλυκόζης (πριν χορευαν πάσσιον ντόμπλε...)
αρα δεν θελω να φαω κατι σαν λύκος.Απλώς πειναω και αποτι εχω παρατηρήσει πειναω καθε 3-4 ωρες.
Τρωω μεγαλυτερη σαλατα απο αυτη που επιτρεπει (μια σαλατα icberg την ημερα και στα επομενα 2 πιατακια ντοματινια) και 2 φορες την εβδομαδα τρωω και ενα πορτοκάλι γιατι το θελωωωωωω σανννν τρελληηηηηηηηηη.
Τρωω ομως λιγοτερα λιπαρα.Γενικοτερα επειδη δεν τρελαίνομαι γιαυτη την διατροφη, δεν ημουν ποτε του κρεατος, τρωω για να χορτασω και οχι απο απολαυση.Εκει ειναι το μυστικο για μενα.Αν ειχα μια μακαρονάδα δεν θα τελείωνα σε ενα πιατακι.....Ενα πιατακι θα αφηνα.Θατρωγα το υπολοιπο...:lol:
Εχω στραμμένο το βλεμα μου προς τον στοχο και τοχω στο μυαλο μου σε καθημερινή βάση...Καποια στιγμη ενεχει ο κίνδυνος να το ξεχάσω-δεν ειμαι ετοιμη ακομα- και να αφεθώ
Κραταω ημερολόγιο καταστρώματος λιτο αλλα περιεκτικό
Σήμερα ειμαι στα ιδια κιλα τα χθεσινά αλλα δεν με νοιαζει.Αααα και κατι ακομα, δεν εχω κατακρατήσεις οπως πριν.Π.Χ πριν οταν ζυγιζόμουν το βραδυ με έδειχνε 1,5 κιλο πανω παντα.Τωρα ανεβαίνω ζυγαριά καθε βράδυ πριν πεσω και ειμαι μονο 500-700 γρμ πάνω απο το επόμενο πρωι.
Αυυυτααααα σε γενικες γραμμες.
Καλη συνεχεια και παααντααα:Αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!
:kiss:
Καλή συνέχεια, μην εγκαταλείπεις θα τα πας θαυμάσια!!!1
Αγωνιστικούς χαιρετισμους!!!!
13-02-2013, 15:35 #139
Ναι ειναι αληθεια οτι δεν ταχω προσθαιση στην διατροφη.Ξεκινησα διαιτα στα μεσα του Γεναρη.Εχασα 2 κιλα.Ετρωγα σωστα αλλα περασα ενα άτιμο συναχι που με πηγε πισω πολύ.
Ξαναρχισα την περασμενη Τριτη την Αττκινς και εχασα αλλα 2.Τωρα ειναι στα 115.4 ενω ξεκινησα 120.1 (αποτι βλεπω στα κοιταπια...)
Το αρνητικο ειναι τι πρεπει να διευρύνω το μενου και δεν ειναι ευκολο, το ολο καλο ειναι οτι δεν λυσαω οταν πειναω και το 3 ειναι οτι δεν ειμαι πρησμένη οπως ημουν με οποιαδηποτε διατροφη.
Μεχρι στιγμης δεν εχει εμφανιστει δυσκοιλιότητα ισως επειδη εχω ενταξει μονο στο πρωινο που δεν μπορω να ξεκινησω τη μερα μου με ομελετα η πατσα...ενα Ντουγκανοψωμι.Δηλαδη ενα άτυπο παξιμάδι φτιαγμενο απο πιτουρο σταριου και πιτουρο βρωμης.Εχω ενωσει αποτι καταλαβαινεις τις 2 διαιτες.Εχουν την ιδια βαση γιαυτο!!!!
Δεν ειναι πολύ νοστιμο αλλα δεν εχει αλευρι, μονο φυτικες ινες...
13-02-2013, 18:44 #140
Originally posted by Tassos67
Originally posted by fata_morgana
Και η πρώτη ερώτηση.
Όταν θα μετρήσω τις θερμίδες του λαδιού που θα βάλω το φαγητό πριν μαγειρευτεί πχ έχει 100kcal.Όταν μαγειρεύεται όμως δεν αυξάνονται οι θερμίδες;
Οι μεγαλες διαφορες ειναι ως προς την περιεκτικοτητα τους σε μονο-πολυ ακορεστα και κορεσμενα. Το ελαιολαδο ειναι το καλυτερο γιατι ξεκινα απο ελαχιστα κορεσμενα ως ωμο και αντεχει περισσοτερο απο τα αλλα στο μαγειρεμα.
Δηλαδη απο τι καταλαβα (δεν παιρνω κι ορκο) οι θερμιδες μενουν ιδιες με το μαγειρεμα αλλα χαλαει η ποιοτητα των λιπαρων.
Χαλαει ομως η ποιοτητα οσο πιο μεγαλη ειναι η θερμοκρασια (απο 170-180 και πανω χαλαει παρα πολυ) και οσες πιο πολλες οι χρησεις του ιδιου λαδιου.
Το...ποιον του ελαιολαδου
http://translate.google.com/translat...53%2F04053%2F1
Ωραιες συμβουλες για τηγανισμα (εγω τουλαχιστον εντυπωσιαστηκα)
http://www.efzinamita.gr/article-det...B4%CE%B5%CF%82
Λιγη...(απλη) θεωρια
http://www.depek.gr/content/view/259/198/
Fata, εκει που εισαι ημουν κι εδω που ειμαι θα ερθεις.
Υπαρχουν ατομα που με γνωρισαν στα 75 γυμνασμενα κιλα κι εχουν να με δουν απο τοτε. Αυτα ετσι και με δουν σημερα στα 106 θα παθουν σοκ και θα μου το δειξουν (και φυσικα τα αποφευγω).
Υπαρχουν ομως κι ατομα που με πρωτογνωρισαν στα 150+ και τωρα εχουν αντιληφθει μια τεραστια διαφορα. Οι αντιδρασεις τους ειναι απιστευτες. Απο βλεμματα και σχολιασμους. Ειδικα καποιες με εχουν αφησει αναυδο απο τη συμπεριφορα τους. Υπαρχει κοπελα που της επαιρνα (αδιαφορη) καλημερα με το ζορι. Σημερα με κοιταει στα ματια με χαμογελο και συνεχως επιδιωκει να με καλημεριζει και πρωτη! Αν με ηξερε απο τα 75 κιλα σιγουρα θα με εφτυνε, τωρα ομως...
Οταν με το καλο ερθεις στη θεση μου επειδη εισαι και νεαρη και κοπελα θα δεχεσαι πολλα κοπλιμεντα, πειραγματα και βλεμματα ολων των ειδων (απο αυτους που σε γνωρισαν στα πολλα κιλα σου). Κανε υπομονη, δραστηριοποιησου διατροφικα, χωρις αγχος και θα τα ζησεις. Και θα νοιωσεις μεγαλυτερη ευχαριστηση κι απο σοκολατα.
Σκέφτομαι πολλές φορές εγώ θα αδυνατίσω πραγματικά;Θα φτάσω τα 60;έστω τα 70;ας είναι και 80 δε βαριέσαι!Αλλά αλήθεια θα τα καταφέρω να τα φτάσω ΕΓΩ;Δε θυμάμαι ποτέ αδύνατη.Είναι τόσα μα τόσα πολλά τα κιλά.
Θα αντέξω;Είναι μονόδρομος ο δρόμος που έχω πάρει;
Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις χαχαχα
Εύχομαι,ελπίζω και προσπαθώ...να με πιστέψω.
13-02-2013, 19:47 #141
Ενα "κλικ" κοριτσι μου ειναι...ενα απλό "κλικ" που σου αλλαζει την ζωη και δεν ξερεις ποτε ερχεται...Παντα νομιζεις οτι ειναι αυτο , αλλα μετα απο λιγο βλεπεις οτι δεν ηταν και αυτη τη φορα.Πιστεψετο, παλεψετο τουλαχιστον στην αρχη και θαρθει σταληθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup:
13-02-2013, 19:59 #142
Και εγώ το ίδιο πιστεύω !
Πίστεψε το και θα συμβεί!
Όλοι αυτοί το πίστεψαν και το έκαναν να συμβεί:
http://www.atkinsdietbulletinboard.c...re-after-pics/
13-02-2013, 21:05 #143
Originally posted by need2loose
Και εγώ το ίδιο πιστεύω !
Πίστεψε το και θα συμβεί!
Όλοι αυτοί το πίστεψαν και το έκαναν να συμβεί:
http://www.atkinsdietbulletinboard.c...re-after-pics/
16-02-2013, 10:05 #144
Που ειναι ρε κοριτσια αυτο το βιντεο που λετε;Δεν το βλεπω!!!!!
01-03-2013, 15:22 #145
Originally posted by Tassos67
...Εχω την ιδια απώλεια την ιδια έλλειψη λιγούρας, αλλα νιωθω το στομαχι μου πιο βαρυ....Λοιπον η ιδια απωλεια επειδη καταφερα και ορισα την ποσοτητα της μεριδας ολον αυτον τον καιρο.
Νιωθω δυνατη να χωρισω την τυροπιτα στα 2 και να φαω μονο το μισο χωρις να θελω να κατασπαραξω και το χαρτακι μαζι.
Φυσικα ειναι νωρις για να πω οτι το "νικησα" αλλα τουλαχιστον γινεται και μαρεσει.
Τωρα...με την γυμναστικη ξερω οτι οταν ξεκινας παει πισω η ζυγαρια και το ειδα και εγω, αλλα κανει καλο και αμα συνεχισεις θα δεις κατεβασμα σε 1 μερα αποτομα, μπορει και κιλο...ναι το εχω δει και μαλιστα σε φιλη που ειναι πολύ πιο κατω απο τα δικα μου κιλα...Μην τα παρατας.
Χτες εκανα ζουμπα για πρωτη φορα.Ξετρελαθηκα.Δεν θυμαμαι αλλη φορα στη ζωη μου να μουχει ανεβει τοοοοοσο πολύ η διαθεση.
Χωρος και γυμναστικη μαζι.....Ααχχχχ ποσο λυτρωτικό ειναι αυτο δεν φαντάζεστε.Πολύ μου αρεσε.
Ευχαριστωωωωωωωωω...
Μεχεις βοηθησει πολλες φορες με τα γραφομενα σου!!!!!!!!
Μαγδα στις 23 Φλεβάρη έκλεισα μήνα δίαιτας και Ατκινς, με εξαίρεση μιαμιση εβδομάδα με συνάχι, αρα στο περίπου είναι μήνας η ολη διαδικασία δίαιτας και λιιιιιγης γυμναστικής.Η απώλεια είναι -βάση ημερολογίου- 7,7 κιλα.:yes:
02-03-2013, 12:38 #146
Η καλυτερη μεχρι στιγμης αποτι εχω κανει γενικώς απο διαιτες.Μεσα στα τοοοοσα χρονια που εμπλέκομαι με τις διαιτες μονο αυτη με "εκπαίδευσε" να μην τσιμπολογαω οοοολη την ωρα, να μην εχω λιγούρες και να μην εχω το μυαλο μου διαρκως στο φαγητο, και να μην ειμαι εξαρτημενη-δυστυχως ειμαι βαση δουλειας- με τον υδατανθρακα γενικως.
Ειμαι πολύ ικανοποιημενη και επαναλαμβανω οτι δεν εκανα ΑΠΟΛΥΤΑ Ατκινς, και δεν θεωρω οτι ειναι η καλυτερη διαιτα του κοσμου.Το πρόγραμμά μου ηταν να ξεκινησω με κατι που μου ταιριαζει και σταδιακα να μεταβώ στην Μεσογειακη διατροφη που ειναι το καλυτερο για οοοολους μας.
Η διαιτα θελει μελέτη, θελει συγκεντρωση, θελει προσυλωση -τουλαχιστον σε ανθρωπους σαν εμενα με εντονα υπερφαγικα στο παρελθον- για να βρουμε ποια εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να βοηθησει σε βαθος χρονου.
Ενα μυστικο για τελος.Η πετυχημένη διαιτα ειναι αυτη που μπορει να εκπαιδεύσει...οποια και ναναι!!!!!:yes:
02-03-2013, 13:07 #147
τι υδους υδατανρακες τρως ?στο περιπου δηλαδη?
02-03-2013, 13:57 #148
Η καλυτερη μεχρι στιγμης αποτι εχω κανει γενικώς απο διαιτες.Μεσα στα τοοοοσα χρονια που εμπλέκομαι με τις διαιτες μονο αυτη με "εκπαίδευσε" να μην τσιμπολογαω οοοολη την ωρα, να μην εχω λιγούρες και να μην εχω το μυαλο μου διαρκως στο φαγητο, και να μην ειμαι εξαρτημενη-δυστυχως ειμαι βαση δουλειας- με τον υδατανθρακα γενικως.
Ειμαι πολύ ικανοποιημενη και επαναλαμβανω οτι δεν εκανα ΑΠΟΛΥΤΑ Ατκινς, και δεν θεωρω οτι ειναι η καλυτερη διαιτα του κοσμου.Το πρόγραμμά μου ηταν να ξεκινησω με κατι που μου ταιριαζει και σταδιακα να μεταβώ στην Μεσογειακη διατροφη που ειναι το καλυτερο για οοοολους μας.
Η διαιτα θελει μελέτη, θελει συγκεντρωση, θελει προσυλωση -τουλαχιστον σε ανθρωπους σαν εμενα με εντονα υπερφαγικα στο παρελθον- για να βρουμε ποια εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να βοηθησει σε βαθος χρονου.
Ενα μυστικο για τελος.Η πετυχημένη διαιτα ειναι αυτη που μπορει να εκπαιδεύσει...οποια και ναναι!!!!!:yes:
Η καλύτερη δίαιτα του κόσμου δεν είναι σίγουρα! Έχει όμως όπως λες αυτό το κάτι που σε κάνει να νιώθεις δυνατός απέναντι στο φαγητό! Νομίζω για αρχή είναι πολύ καλή για όλους τους λόγους που ανέφερες!
Εμένα με βοήθησε το γεγονός πως νιώθω ότι δεν θα πεινάσω ποτέ με αυτή την δίαιτα, αυτή η σιγουριά με κράτησε ευχάριστα στη δίαιτα όλο τον 1ο καιρό της προσαρμογής!
02-03-2013, 23:18 #149
Σωστα!!!!!!!!!!!!
Τωρα, οσον αφορα τους υδατανθρακες να σου πω οτι εννοω το πορτοκαλι που εβαζα 1 σχεδον καθε μερα στην σαλατα, περισσοτερα λαχανικα και ντοματα, και φυσικα το ξυλοκρακερακι της Μαγδας αλλα και κατι παρόμοιο δικης μου παρασκευής αλλα το ιδιο -ισως και περισσότερο- άνοστο!!!!!!!!
22-03-2013, 22:50 #150
Δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι ιδιοι.Πιθανολογουμε ή στηριζομαστε σε κατι που μπορει να συμβει σε μεγαλο αριθμο ατομων, μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και οι εξαιρεσεις παντα σένα κανονα.
Κοντος ψαλμος αλληλουια, απο βδομαδα θα παει σε γιατρο και θα δουμε τι θα πει και η επιστημονικη πλευρα...:grin:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή