Results 151 to 165 of 173
-
23-03-2013, 00:35 #151
Μάλιστα! Αυτό είναι που λέμε έχω κακά νέα, έχω και καλά ποια να πω πρώτα; Έτσι που ξεκίνησες σφίχτηκε η καρδιά μου αλλά ευτυχώς παρακάτω είχες και καλά νέα! Έχω δυο φίλες στην ηλικία μου και οι δύο στα 50+ κιλά με ανεβασμένη χοληστερίνη. Λένε ότι δεν έχει να κάνει μόνο με τη διατροφή, μπορεί να είναι και κληρονομικό... Έχεις δοκιμάσει να παίρνεις Ωμέγα - 3 λιπαρά μήπως βελτιώσουν κάτι;
Ο αιματοκρίτης σου μπορεί να έπεσε αλλά είναι οριακά φυσιολογικός έτσι δεν είναι; Αναρωτιέμαι αν θα επηρεαστεί θετικά από το κόκκινο κρέας εφόσον δεν προέρχεται από έλλειψη σιδήρου.
Ο σίδηρος σου πιθανόν να ανέβηκε επειδή τρως κάτι που βοηθάει στην καλύτερη του απορρόφηση σε σχέση με το παρελθόν, λέω τώρα...
Χαίρομαι πολύ για τις τρανσαμινάσες! Υποθέτω ότι επιτέλους το συκώτι σου άρχισε και ξεκουράζεται!
Με τον γιατρό δεν κατάλαβα γιατί στράβωσες, επειδή σου είχε προτείνει να χάσεις βάρος και δεν σου έδωσε χάπια; Αφού το καλό σου ήταν να χάσεις βάρος ! Αυτό με την ινσουλοαντίσταση δεν είναι 1000% σίγουρο αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί οπότε δεν ήταν άκυρο άσχετα αν τελικά δεν σου συνέβει. Το γεγονός του ότι άλλαξες τόσο πολύ τα κιλά σου και τον τρόπο διατροφής (όσο τον άλλαξες) μπορεί να έπαιξε το ρόλο του. Μπορεί και όχι! Ίσως να ήθελε να σε τρομάξει μήπως και σε κάνει να πάρεις πιο εύκολα την απόφαση να αλλάξεις κάτι.
Καταλαβαίνω ότι έχεις μπουχτίσει με το βάρος σου και θέλεις να το χάσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται πάση θυσία αλλά είναι κρίμα να "τρως" τον μυικό σου ιστό!!! Στο τέλος τέλος μπορεί να πρέπει να φτάσεις - 10 κιλά από εκεί που θα μπορούσες να είσαι ,αν είχες διαφυλάξει τους μυς σου, για να φαίνεσαι ωραίος. Μπορεί να ποντάρεις ότι μετά θα ξαναχτίσεις μυς αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο παλιά. Μου θυμίζει λίγο τη λογική που ακολουθεί μια επιτυχημένη δίαιτα : δεν πειράζει αν παχύνω, μπορώ να κάνω δίαιτα και να ξανααδυνατίσω, το έχω κάνει εύκολα στο παρελθόν και θα το κάνω και τώρα! Μέχρι που έρχεται η στιγμή που βλέπεις ότι δεν αδυνατίζεις πλέον με τον ρυθμό που είχες χάσει παλιά και σου μένουν πακέτο τα κιλά...
Πραγματικά μου φαίνεσαι άνθρωπος που ξέρει τι του γίνεται, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτό το θέμα λειτουργείς έτσι! Δηλαδή τι κυνηγάς ένα νούμερο στη ζυγαριά; Σκοπός είναι να φαίνεσαι ωραίος και υγιής. Να μη μοιάζει το σώμα σου με χυμένο λουκουμά. (sorry που το λέω έτσι αλλά αυτή η σκέψη μου έρχεται όταν βλέπω πως είμαι αγύμναστη και χωρίς μυς). Μπορεί να είσαι αδύνατος αλλά το σώμα σου θα είναι μαλακό! Δεν θα έχει ωραία όψη, αλήθεια σου λέω! Αν θυμώσεις για αυτά που σου λέω, ένα έχω να σου πω : :P :P :P
- 23-03-2013, 06:35 #152
Καλημέρα!!! Χρειάζομαι πρωτεινικό πλάνο, για τη south beach που μπορώ να βρω πληροφορίες δε θυμάμαι? Πρέπει να χάσω κιλά άμεσα, θα κάνουμε τη βάφτιση
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα βρήκαμε με τον άντρα μ :yes: Δεν κοιμήθηκα από την αγωνία μ!!!!!!! Ψάχνω και το βιβλίο παράλληλα και ένα πράγμα, να μη το βρίσκω! Πως είναι απέξω θυμάται/το έχει κανείς?
23-03-2013, 08:02 #153
Originally posted by sweetOctober
Καλημέρα!!! Χρειάζομαι πρωτεινικό πλάνο, για τη south beach που μπορώ να βρω πληροφορίες δε θυμάμαι? Πρέπει να χάσω κιλά άμεσα, θα κάνουμε τη βάφτιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα βρήκαμε με τον άντρα μ :yes: Δεν κοιμήθηκα από την αγωνία μ!!!!!!! Ψάχνω και το βιβλίο παράλληλα και ένα πράγμα, να μη το βρίσκω! Πως είναι απέξω θυμάται/το έχει κανείς?
πολλα μπραβο που τα βρηκατε με τον αντρουλη σου, απο οτι καταλαβαινω ειχατε θεμα με τη βαφτιση?? τεσπα , οταν λες αμεσα ποσο αμεσα? γιατι δεν το κανονιζετε πχ για Ιουνιο να εχεις περιθωριο. οι πολλες ζεστες δεν εχουν ερθει ακομα αλλα ειναι αρκετα καλοκαιρι για να το φχαριστηθεις!!
το χω το βιβλιο του αν θες να στο στειλω πες μου!!:starhit:
23-03-2013, 09:36 #154
Καλημερα.Δεν εχω να παρατηρησω κατι στο θεμα του Τασου γιατι ειμαι και εγω σε αναμονη απαντησεων απο την αρχη αυτης της διατροφης μεχρι τωρα.
Η Μαγδα εντοπισε αρκετα απαυτα που προβληματισαν και εμενα στο συγκεκριμενο μυνημα.
Στο πιο βαθος ομως μπορω να καταλαβω στο απολυτο την φιλοσοφια του Τασου για γρηγορη απωλεια κιλων.
Η εξεταση ουρων τι περιμενεις να σου δειξει;;;
23-03-2013, 15:59 #155
Ιούλιο!!!!!!!!!!!! Μες το φουλ της δουλειάς μ, δε γίνεται αλλιώς. Κάποιοι δικοί μας που τους θέλουμε οπωσδήποτε δεν μπορούν άλλο καιρό.
Βρήκα το βιβλίο, το ρουφάω τώρα και κάνω λίστα με ψώνια!!!! Είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ! Πετάω! Από εκεί που όλααααααααααααααααα ήταν μαύρα επιτέλους να μια αχτίδα. Εχω στεναχωρηθεί μόνο με τη Μάγδα, μακάρι όταν η μια καλά να ήταν όλες βρε κορίτσια.Originally posted by ton76
Καλημέρα!!! Χρειάζομαι πρωτεινικό πλάνο, για τη south beach που μπορώ να βρω πληροφορίες δε θυμάμαι? Πρέπει να χάσω κιλά άμεσα, θα κάνουμε τη βάφτιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα βρήκαμε με τον άντρα μ :yes: Δεν κοιμήθηκα από την αγωνία μ!!!!!!! Ψάχνω και το βιβλίο παράλληλα και ένα πράγμα, να μη το βρίσκω! Πως είναι απέξω θυμάται/το έχει κανείς?
πολλα μπραβο που τα βρηκατε με τον αντρουλη σου, απο οτι καταλαβαινω ειχατε θεμα με τη βαφτιση?? τεσπα , οταν λες αμεσα ποσο αμεσα? γιατι δεν το κανονιζετε πχ για Ιουνιο να εχεις περιθωριο. οι πολλες ζεστες δεν εχουν ερθει ακομα αλλα ειναι αρκετα καλοκαιρι για να το φχαριστηθεις!!
23-03-2013, 19:57 #156
Ιούλιο!!!!!!!!!!!! Μες το φουλ της δουλειάς μ, δε γίνεται αλλιώς. Κάποιοι δικοί μας που τους θέλουμε οπωσδήποτε δεν μπορούν άλλο καιρό.
Βρήκα το βιβλίο, το ρουφάω τώρα και κάνω λίστα με ψώνια!!!! Είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ! Πετάω! Από εκεί που όλααααααααααααααααα ήταν μαύρα επιτέλους να μια αχτίδα. Εχω στεναχωρηθεί μόνο με τη Μάγδα, μακάρι όταν η μια καλά να ήταν όλες βρε κορίτσια.Originally posted by ton76
Δημητρούλα πόσο πολύ φαίνεται ότι είσαι χαρούμενη, πολύ μου αρέσει!!!!
Τελευταία φαινόταν ότι ήσουν στις μαύρες σου και τώρα λάμπεις!
23-03-2013, 21:31 #157
πραγματικά
πολύ χαίρομαι που δε σε παίρνει αποκάτω. Είμαστε αγωνίστριες, και τα κιλά είναι το λιγότερο. Εδώ τόσα άλλα διεκπαιρεώνουμε! Αν μας χαμογελάσει λίγο η τύχη θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Αλλά στην ουσία δε με νοιάζει, ζευγάρι ενωμένο ποτέ νικημένο.
24-03-2013, 01:45 #158
Originally posted by Tassos67 Δεν έχει νόημα για διαβητικό ο έλεγχος ύπαρξης μακροχρόνιας κέτωσης αφού μέχρι να γίνει μακροχρόνια θα έχει πεθάνει.
Δεύτερον δεν έπιασα το θέμα μακροχρόνια και προσωρινή, δηλ αν είσαι για ενα χ χρονικό διάστημα δεν θα είσαι και για ένα υποδιάστημα του? Δηλ. αν εγώ τώρα αυτη τη στιγμή κάνω το τεστ με τα στικάκια (είχα στην εγγυμοσύνη αλλά δεν θυμάμαι πως λέγονταν) και είμαι σε κέτωση δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ήμουν και 10 μέρες πρίν.
Αν όμως ήμουν επί ένα μήνα πρίν, το πιθανότερο δεν είναι ότι αυτη ακριβώς τη στιγμή, χωρίς στικάκι, πάλι θα είμαι? Δεν ξέρω αν κατάλαβες τί δεν κατάλαβα :starhit:
ΑΠό κέτωση ό,τι γνωρίζω από τη διατροφή του διαβήτη κύησης, μη σε μπερδεύω!
24-03-2013, 01:47 #159
συγνώμη και η south beach σε βάζει σεκέτωση? Στο βιβλίο δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, άλλωστε είναι τίγκα στα σαλατικά, ακόμα και τις 2 πρώτες εβδομάδες που είναι σούπερ αυστηρή!!!
24-03-2013, 13:11 #160
Τάσο ουδεμία σχέση η σαουθ με ατκινς, τουλάχιστο όσο γνωρίζω από άτκινς μέσα από εσάς! Η σαουθ έχει από όλα. Στερητικές είναι μόνο οι 2 πρώτες εβδομάδες απεξαρτησης :love: σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
24-03-2013, 22:24 #161
Originally posted by Tassos67
Γιατί να σφιχτεί; Ένας "κακός κύριος" λιγότερος! :P
είμαστε συναγωνιστές, δεν μπορώ να αδιαφορώ για έναν συμφορουμίτη συναγωνιστή μου!
Είμαι κατά των βοηθημάτων όταν δεν υπάρχει πολύ έντονη άσκηση. Αν υπάρχει έλλειψη τότε πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει η διατροφή. Πάντως τρώω αρκετό τόνο και σολωμό κατα διαστήματα και γενικώς πολύ ψάρι (σαρδέλα και γαύρο).
Θα ξανακάνω εξετάσεις Chol,HDL,LDL σε ένα μήνα. Αν συνεχίσει έτσι τότε θα πάω σε γιατρό για στατίνες. Αλλά διατροφή δεν αλλάζω. Tο Γενάρη είχε πέσει στο 209 από 217 και τώρα πήγε στο 233. Περίεργα πράματα.
Σύμφωνα με το διάστημα των ορίων αυτού του κέντρου που έκανα τις εξετάσεις είμαι εκτός. Σύμφωνα με τα όρια αιμοδοσίας είμαι εντάξει αλλά πάνω στο όριο. Και οι υπεύθυνοι μπορεί να με απορρίψουν. Όμως η αιμογλοβίνη μου είναι καλή και μετράει κι αυτή.
Είδες που σε παραπλάνησα! Είναι δυνατόν ένας άνδρας στην ηλικία μου να πετάει τη σκούφια του για 0-300, drift, burn out και wheelies και να μην είναι τόσο "ρηχός" ώστε να κυνηγά την ένδειξη μιας ζυγαριάς;!
Σκοπός είναι να μην μπω από αυτή την ηλικία στο χειρουργείο για ολική αρθροπλαστική γονάτου κι αν είναι δυνατόν ποτέ. Να μείνω με το γνήσιο γόνατό μου. Όλα τα άλλα είναι παράπλευρες απώλειες. Τι να την κάνω την...ομορφιά άμα γίνω...βιονικός κι αλλάζω γόνατο κάθε το πολύ πέντε χρόνια λόγω μεγάλης επιβάρυνσης εξαιτίας της φύσης της εργασίας μου. Οπότε το βασικό είναι το βάρος μου. Δηλαδή η ένδειξη της ζυγαριάς. Δηλαδή αν είναι δυνατόν καταιγιστική απώλεια κι ότι θέλει ας είναι. Αρκεί να γίνει με τρόπο ώστε να υπάρχει διατήρηση εφ'όρου ζωής. Οπότε όπως βλέπεις δεν έχουμε κανένα κοινό κίνητρο.
Από αυτομαστίγωμα διαπρέπεις. Εμείς ως άνδρες άλλα πράματα βλέπουμε και στο σώμα και στο χαρακτήρα και το ξέρεις. Ειδικά όταν μεγαλώνουμε και πήζει το μυαλουδάκι μας.
Αλήθεια λες; Πήζει το μυαλουδάκι σας; Πως γίνεται τότε και κάτι μπάρμπες αφήνουν το σπίτι τους και την οικογένεια τους για κάτι πιτσιρίκες;
Άντε καλέ! Ψέμματα μου λες! Ζηλεύεις αφόρητα και θες να μου το χαλάσεις :P
Όταν πιάσω τα 60- κιλά (όταν κι αν κάποτε τα πιάσω) πιστεύω ότι κάποια στιγμή το σώμα μου θα τραφεί κυριολεκτικά από την περισσευούμενη σάρκα του. Αλλά και να μην γίνει έτσι...ας περπατάω εγώ με το original γόνατό μου κι όλα τα άλλα...
Είμαι στη φάση που απλώς βαδίζω χωρίς να κουτσαίνω και ΧΑΙΡΟΜΑΙ. Αυτό δύσκολα μπορεί να το καταλάβει άλλος. Κι αυτό έχει αλλάξει εντελώς τις προτεραιότητές μου.
έτσι και φτάσεις τα 60 κιλά πριν από εμένα δεν σου ξαναμιλάω ποτέ !!!!
20-05-2013, 19:25 #162
Παιδια καλησπερα!! Γραφω εδω μηπως το δει κανεις που να ξερςι απο low carb διαιτα.. Κανω 5 βδομαδες low carb, οχι ατκινς, απλα χαμηλων υδατανθρακων και χαμηλων λιπαρων. Η ζυγαρια εδω και δεκα μερες εχει κολλησει.. Τι μπορει να φταιει; Η μονη αλλαγη ειναι οτι την τελευταια βδομαδα επινα λιγοτερο νερο και τρεις φορες εφαγα για απογευματινο ζελε λαιτ.. Δεν αντεχα αλλο χωρις γλυκο...
Τι λετε να κανω;;;Πως να ξεκολλησω;Ισχυει αυτο που λενε οτι αν αυξησεις μια μερα τα λιπαρα και τις θερμιδες ο οργανισμος ξεμπλοκαρει;;Τους υδατανθρακες δε ρισκαρω να τους αυξησω,φοβαμαι..
21-05-2013, 11:46 #163
Καλημερα Τασσο!Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!Εχω διαβασει πολλα απο τα γραφομενα σου και
πραγματικα νιωθω χαρουμενη που μου απαντησες. Σχετικα με τη διατροφη μου τωρα.. Δε νομιζω οτι 1πεφτω εξω στην ποσοτητα των θερμιδων και των υδατανθρακων γοατι τα μετραω πολυ προσεκτικα.. επισης να σου πω οτι οταν λεω χαμηλους υδατανθρακες εννοω 20_50 αναλογα τη μερα και θερμιδες 1100-1200.Σε οτι αφορα στην αυξηση των υυδατανθρακων ,εχεις δικιο δε μπιρω να ζω ετσι για παντα γι αυτο και θα προσθεσω σιγα σιγα φρουτα και μετα βρωμη και καποια ριγμη προιοντα ολικης..
Οσο για τα γλυκα.. μεγαλο προβλημα..σκεφτομαι ομως οτι μου κανει καλι η αποτοξινωση
απο τη ζαχαρη και τα κακα λιπαρα που εχουν τα γλυκα κι ετσι παιρνω κουραγιο.. Νομιζω τελθκα οτι ειναι θεμα ψυχολογιας.. Σημερα εχω διπλα μου .δυο κουτια γλυκα και δε μου κανουν καμια αισθηση..
Θα προσπαθησω να ακουσω τη συμβουλη σου και να μυν ασχολουμαι τοσο με τη ζυγαρια αλλα με τα βηματα που πρεπει να κανω ωστε να τρεφομαι σωστα καθ να ειμαι καλα..
22-05-2013, 11:21 #164
Καλημερα!! Πως ειμαστε σημερα;;Εγω εδω στον αγωνα..
Τασσο μου δεν γινεσαι αδιακριτος don t worry! Λοιπον, ειμαι 32 ετων,υψος 1.63 (πανυψηλη δηλαδη!) και 65 κιλα (τελευταιο ζυγισμα 18/05) . Ποσοστο λιπους 34%μετρημενο στη ζυγαρια μου πριν ξεκινησωδιαιτα
και ημουν 69.3 κιλα. Γυμναστικη δεν κανω δυστυχως αλλα μολις τελειωσω με κατο εξετασεις που εχω αυτη την περιοδο θα αρχισω οπωσδηποτε!!Τι εξετασεις εκανες για να δεις αν εισαι σε κερωση; Και επισης, ειναι καλο να ειμαστε σε κετωση η οχι;;;Τα εχω μπερδεψει...
Μια τυπικη μερα των πρωτων 6 εβδομαδων περιλαμβανει:
Πρωι- Ενα ποτηρι γαλα 2% ,2 φετες γαλοπουλα,μια φρυγανια σκανδιναβικη(3 υδατανθρακες,30 θερμιδες)
Η` γαλα με δημητριακα ατκινς
Δεκατιανο- 15 αμυγδαλα
Μεσημερι - Σαλατα με α) ψαρι β) κοτοπουλο γ) μοσχαρι/χοιρινο απαχο 200 γρ
Απογευμα : αγγουρακια με 2 φετες γαλοπουλα
Βραδυ: Μισο απο μεσημεριανο
Απο το Σαββατο στο πρωινο θα εχω και γιαουρτι με αμυγδαλα και
δεκατιανο φρουτο μαζι με μια φετα τυρι.Μετα απο δυο βδομαδες,το πρωινο γονεται βρωμη με γαλα και μια φορα τη βδομαδα λαδερο και μετα απο αλλες τρεις βδομαδες μια φορα μακαρονια.Πως σου φαονονταιβολα αυτα;;;Θελω πολυ τη γνωμη σου!! Εσυ ποσα κιλα εχασες;;;Γυμναστικη κανεις;
24-05-2013, 10:47 #165
Καλημερα! 66 κιλα βρε θηριο;;;Τι να σου πω τωρα;Μπραβο;Ακουγεται πολυ λιγο για τετοιο αποτελεσμα!!! Και το σημαντικοτερο ειναι οτι το κανεις χωρις να πιεζεσαι και να στερεισαι αυτα που σου αρεσουν!! Κι εγω σε
αυτο στοχευω.Παντως εγω δε νομιζω οτι κανω κλασικη ΑΤΚΙΝΣ γιατι απ οτι εχω διαβασει στην ατκινς εχει πολυ λιπος και αρκετες θερμιδες. Νομιζω οτι μοιαζει πιο πολυ με south beach.. Ανευ ουσιας το ονομα,το βασικο ειναι να εχει αποτελεσμα.. Για την ομοιοτητα με τη need θα συμφωνησω αλλα δεν ηξερα οτι εκανε ατκινς. Βεβαια εκεινη κανει γυμναστικη οποτε τα αποτελεσματα δε συγκρινονται.Εσυ θελεις να χασεις κι αλλα;;Σχετικα με την κετωση διαβασα διαφορα αλλα αποφασισα να μην κανω εξετασεις.. Δεν ξερω ,νομιζω οτι μου γινεται εμμονη σιγα- σιγα.. Για τις θερμιδες δεν ειμαι πολυ σιγουρη,τις μετραω στο περιπου.. λες να πεφτω τοσο εξω;;Η διατροφη αυτη ειναι σε γενικες γραμμες προσωρινη αλλα θελω να κρατησω καποια βασικα χαρακτηριστικα οπως τα 5 γευματα και τις σαλατες .Θα προσεχω το γλυκαιμικο δεικτη, θα τρωω μονο προιοντα ολικης αλεσης και γενικα στοχος μου ειναι να εχω μια ισσοροπια στο θεμα διατροφολογιο μου. Γυμναστικη δεν εχεις χρονο να κανεις η εχεις αλλο θεμα;Εγω οπως σου ειπα τωρα δεν προλαβαινω αλλα και οταν αρχισω θα κανω περιορισμενα πραγματα λογω προβληματος στο ισχυο..
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή