(Ατκινς/LowCarb/Χαμηλοί Υδατάνθρακες) - Ημερολόγια καταστρώματος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 173
    Senior Member
    Να σας πρήξω λίγο ακόμα, πρίν βαλω το παιδι για υπνο και σωριαστο κι γω, (βγαζουμε δευτερο δοντι, σχεδον φαινεται!!!)
    ψαχνομαι για low carb τα φρεσκαρω, ειχα ασχοληθει και παλια με τα γυμναστηρια κτλ
    Ατκινς ειχα παρει το βιβλιο αλλα το ειχα πεταξει (!!!) γιατι απογοητευτηκα.
    Εχω διαβασει στο νετ σχετικα με την southbeach και την Ducan. Η πρώτη μου φαινεται πιο κοντα στη διατροφη που θα μπορουσα να κανω.
    Ειναι low carμπ οντως?
    Στην ατκινς πρεπει να μετραω υδατανθρακες, στις αλλες πρεπει?
    Γενικα αν ξερετε κατι για διαιτες εκτος απο ατκινς θα με βοηθουσε (κι αυτο γιατι για να ειχα πεταξει το βιβλιο θα πει οτι δεν παιζει να την εκανα ποτε μου).
    Να παρω το βιβλιο της southbeach? Τί λετε?
    Μεχρι πριν λιγο καιρο νομιζα οτι δεν μπορω καν να μη τρωω γλυκα, αλλα τωρα που μπηκα ξανα σε φαση διαιτας νιωθω πιο δυνατη.
    Τι να κανω? Με τα βουλιμικα εχει καποια εμπειρια αν βοηθουν? Καποια κυρια ειπε το ιδιο, αλλα τωρα το που...νομιζω σε αυτο το θεμα.
    Ευχαριστω!

Senior Member
    Τασο δε μπορω αλλες τριαδες, μπουχτησα, να καταλαβεις σημερα θα φαω ελευθερα σε ειδος, με θερμιδομετρηση. Σκεψου ποσο κουρασμενη νιωθω ξαφνικα που προτιμω να μετραω θερμιδες παρα να κανω τις γνωστες τριαδες.
    Επιση μου τη δινει που τρωω πραγματα που μου φερνουν πεινα και αν δεν τα ειχα δε θα ετρωγα, πχ μπισκοτα, κριτσινια κτλ.
    Ναι ειναι ισορροπημενη απολυτα αλλα δεν μπορω να τρωω φρουτο σε καθε μου γευμα εκτος απο τα κυριως γευματα, μου τη δινει. Εγω δεν ετρωγα 1 φρουτο πριν και τωρα πλακωνομαι, και τα φρουτα μου φερνουν πεινα.
    Μεχρι πριν λιγες μερες ετρωγα και χορταινα, τωρα βλεπω οτι εχω διαρκως στο μυαλο το τι πρεπει να φαω, αλλιως φοβαμαι μετα για υπερφαγικο. Μου τη δινει ολο αυτο. Ισως ειναι φαση και περασει, θελει προσπαθεια η διαιτα και δεν ειμαι και ξεκουραστη...

Senior Member
    Και ξερεις, παραπανω μου την εδωσε που τσακισα χθε τα μακαρονια, εγω δεν μπορω να φαω λιγα μακαρονια. Η τρωω η οχι. Γενικα σε ολα ετσι ειμαι, αλλα στο φαι εχει πολλους περιορισμους. (λογικο αφου ειναι διαιτα ετσι?)
    Τελοσπαντων θα δω τι θα κανω, αλλα ολα αυταμου την εχουν δωσει, αυτο ειναι το σιγουρο.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by sweetOctober
    Επιση μου τη δινει που τρωω πραγματα που μου φερνουν πεινα και αν δεν τα ειχα δε θα ετρωγα, πχ μπισκοτα, κριτσινια κτλ.
    ότι σου φέρνει πείνα πολύ απλά να μην το έχεις μέσα στο σπίτι σου.έτσι δεν θα το τρως.συμβουλή...μην αλλάζεις κάθε λίγο κ λιγάκι στυλ διατροφής με αυτό τον τρόπο ούτε θα χάσεις κιλά αλλά θα μπερδέψεις κ τον οργανισμό σου που θα μπει σε μηχανισμό άμυνας κ μετά θα χάνεις ακόμα πιο δύσκολα

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    πχ σκέφτομαι για πρωινο μια κις λαχανικων με σπανακι και τυρι, και μια ομελετα μονο με ασπραδια
    ενδιάμεσο γεύμα 2-3 φ. γαλοπούλα βραστή ή και λίγο τυρί
    μεσημεριανό μπριζόλα/κοτόπουλο ψητά με σαλάτα πχ μαρούλι αλλά άφθονη (όταν πεινάω και δεν τρώω φαι τρώω σαλάτες)
    απογευματινο γιαουρτι με κατι αλλο, αλλα τι δεν ξερω
    και βραδυνο το ίδιο με το μεσημερι.
    Τι λετε?
    Α και σκεφτομουν να μη φαω ακριβω μεριδες κρεατικων αλλα παραπανω να με πιασουν. Η και να κανω και τριτο γευμα αν πεινασω. Ειμαι πειναλας :spin:

διαβάζοντας άλλες μέρες τι έχεις φάει νομίζω πως το παραπάνω πλάνο δεν θα σε καλύπτει από άποψη πείνας,και να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως η άτκινς λέει όχι υδατάνθρακες αλλά πρωτείνες αλλά στην ποσότητα των φαγητών ειναι πάντα περιορισμένη ας πούμε δεν μπορεις να φας ένα κοτόπουλο κ μετά να πεις οκ,δεν έφαγα κάτι απαγορευμένο,η μόνη διατροφή που λέει ναι στα απεριόριστά της είναι η ντουκάν αλλά εκεί απαγορεύει πλήρως ζάχαρη,αλέυρι κλπ

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    ότι σου φέρνει πείνα πολύ απλά να μην το έχεις μέσα στο σπίτι σου.έτσι δεν θα το τρως.συμβουλή...μην αλλάζεις κάθε λίγο κ λιγάκι στυλ διατροφής με αυτό τον τρόπο ούτε θα χάσεις κιλά αλλά θα μπερδέψεις κ τον οργανισμό σου που θα μπει σε μηχανισμό άμυνας κ μετά θα χάνεις ακόμα πιο δύσκολα
    μμμ ακριβώς το αντίθετο, όταν αλλάζεις στυλ δεν συνηθίζει ο οργανισμός, δεν ξέρει από που του έρχεται και χάνει κιλά
    Σε άμυνα μπαίνει όταν η διατροφή είναι υπερβολικά υποθερμιδική πχ κάτω από 1200 θερμίδες :wink1:
    Ετσι έχω χάσει πάρα πολλά κιλά! Με θερμίδες και αλλάζοντας διαρκώς μενού.

Αυτά που μου φέρνουν πείνα είναι αυτά που πρέπει να έχω για τη δίαιτα που κάνω, έχει μέσα κρίτσίνια, μπισκοτα κτλ.
    Τα οποία ναι δεν θα τα είχα σπίτι γιατί ο άντρας μου αν δε τα έχει δε τα ζητάει, και θα με βόλευε να μην! Δεν ξέρω αν με πιάνεις.

Συγχαρητήρια για τα κιλά σου! Τώρα το είδα το τικερ, απίστευτη αλλαγή στάσης ζωής έτσι? :thumbup::thumbup:
    Πως είναι να είσαι τόσο λίγα κιλά? Δεν θυμάμαι καν πότε ήμουν τόσα :blush: Ισως παιδί!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    πχ σκέφτομαι για πρωινο μια κις λαχανικων με σπανακι και τυρι, και μια ομελετα μονο με ασπραδια
    ενδιάμεσο γεύμα 2-3 φ. γαλοπούλα βραστή ή και λίγο τυρί
    μεσημεριανό μπριζόλα/κοτόπουλο ψητά με σαλάτα πχ μαρούλι αλλά άφθονη (όταν πεινάω και δεν τρώω φαι τρώω σαλάτες)
    απογευματινο γιαουρτι με κατι αλλο, αλλα τι δεν ξερω
    και βραδυνο το ίδιο με το μεσημερι.
    Τι λετε?
    Α και σκεφτομουν να μη φαω ακριβω μεριδες κρεατικων αλλα παραπανω να με πιασουν. Η και να κανω και τριτο γευμα αν πεινασω. Ειμαι πειναλας :spin:

διαβάζοντας άλλες μέρες τι έχεις φάει νομίζω πως το παραπάνω πλάνο δεν θα σε καλύπτει από άποψη πείνας,και να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως η άτκινς λέει όχι υδατάνθρακες αλλά πρωτείνες αλλά στην ποσότητα των φαγητών ειναι πάντα περιορισμένη ας πούμε δεν μπορεις να φας ένα κοτόπουλο κ μετά να πεις οκ,δεν έφαγα κάτι απαγορευμένο,η μόνη διατροφή που λέει ναι στα απεριόριστά της είναι η ντουκάν αλλά εκεί απαγορεύει πλήρως ζάχαρη,αλέυρι κλπ
    κατάλαβα, κι γω νομίζω θα πεινάσω αλλά δεν χάνω κάτι να το δοκιμάσω για 2-3 μέρες (που θα είμαι διαρκώς με το σπίτι μόνη με το παιδί και θα μπορώ να φάω ό,τι θέλω, ξέρεις χωρίς πειρασμούς).
    Θέλω να ξεφουσκώσω κι άλλο μήπως και ξεντραπώ και πάω γυμναστήριο :starhit:

Senior Member
    Τη Ducan την είδα, δε μου αρέσει, από southbeach ξέρει κάποιος? Με ενδιαφέρει κυρίως με την υπερφαγία τί παίζει, αν βοηθά ή την υποτροπιάζει.

Senior Member
    Τη southbeach την εχω κανει παλιοτερα και απο τοτε εδω και χρονια μου εχει γινει τροπος ζωης,δεν τρωω καθολου ασπρα ζυμαρικα,σφολιατοειδη,ασπρ η ζαχαρη και αλευρι αλλα πολλα λαχανικα,αλευρι και ζυμαρικα ολικης αλεσης,οσπρια και προσπαθω πολυ να μην τρωω γλυκα και αλλες φορες τα καταφερνω και αλλες οχι.Δεν εκανα υπερφαγικα αλλα ειχα παντα ενα θεμα με τα γλυκα και αυτη η διατροφη βοηθαει πολυ γιατι κραταει σταθερο το γλυκαιμικο δεικτη και δεν εχεις εντονες στιγμες πεινας.Παντως να υποτροπιαζει την υπερφαγια δεν γινεται γιατι ειναι πολυ ισορροπημενη διατροφη
    Δες εδω παλιοτερο θεμα http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid143448

Senior Member
    Οκ ευχαριστώ, το βιβλίο αξίζει? Αφού και την 'τελειώσεις΄ τρώς σαν άνθρωπος από όλα? Δηλαδή μακαρόνια που λες έστω και ολικής, ή ρύζι, τρώς ή σου βάζει 1 κουταλάκι? Ευχαριστώ forty!

Senior Member
    To βιβλιο δεν το εχω παρει αλλα εμπαινα σε ξενα φορουμ για τη διατροφη αυτη και εκει ακουλουθουσα κατα γραμμα οτι διαβαζα και τις λιστες τροφων μεχρι που εμαθα και κανω συνδιασμους μονη μου.θα σου απαντησω για τα φαγητα που τρωω στο θεμα για τη διατροφη ...

Senior Member
    Ποιά ξένα φόρουμ? Οι λίστε τροφών ποιές είναι? Τα λινκ πουέχεις βάλει νωρίτερα στο θέμα αυτό ισχύουν? Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις τί πρέπει να τρώω και τί όχι ανα φάση? Διάβασα κάπου οτι αν δε μπορώ να αρχίσω από την "στερητική" φάση 1 μπορώ να πάω κατευθείαν στην 2, ισχύει αυτό?
    Θα πάω σουπερμαρκετ το απόγευμα, ο άντρας μου φεύγει για ταξίδι, οπότε δε θα μπορώ με το παιδί να ξαναπάω. Αν είναι να ψωνίσω απόψε και να δοκιμάσω από αύριο.

Senior Member
    ναι ισχυουν τα λινκ δες αυτο http://www.southbeach-diet-plan.com/food_list.html

την πρωτη φαση την κανεις μονο για να σου κοψει την ορεξη για γλυκα,ζαχαρη αλευρι κλπ. αλλιως μπορεις να αρχισεις κατευθειαν με τη δευτερη,εγω παντα αυτο κανω οταν μπαινω αυστηρα στη διατροφη.

Αυτα ειναι παραδειγματα διατροφης για τη δευτερη φαση
    http://www.southbeach-diet-plan.com/shoppinglist_p2.htm

Senior Member
    Δηλ. είναι πιο εύκολο να μπείς στη δεύτερη φάση κατευθείαν ή το κάνεις όταν είσαι "εξπέρ"? Σε ευχαριστώ πάω για διάβασμα :yes:

Senior Member
    During Phase 1, the foods eaten will be in controlled portions to include chicken, beef, turkey, fish, and shellfish. These type of food can also be eaten along with vegetables, eggs, cheese, nuts, and salads, but all will be in controlled portions too. Refer to the following list to see the type of food that are acceptable in phase 1, 2, and 3. Remember that bread, rice, potatoes, pasta, baked goods, fruit, candy, cake, cookies, ice cream, or sugar will be added back slowly into your diet in Phase 2.

WAW θα τρώω μετά και κεικ και παγωτό? Πεθαίνω :love:

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast