Results 106 to 120 of 173
-
08-02-2013, 21:43 #106
Originally posted by helena73
Originally posted by need2loose
Originally posted by kellyjo92
να ρωτησω γενικως αν ξερει κανεις για ατομα που εχουν να χασουν λιγα κιλα ειναι καλη διατροφη η ατκινς?
Σου έχω στείλει u2u!
- 08-02-2013, 22:03 #107
δεν το ελαβα ακομη...ευχαριστω παντως
09-02-2013, 07:17 #108
αυτο που με χαλαει σε αυτην ειναι οτι απαγορευει τον καφεε
09-02-2013, 11:58 #109
Βρε παιδιά εγώ δε μπορώ να βγάλω άκρη με το fitday.Πχ άμα έχω φάει μοσχαράκι με μελιτζάνες δε το έχει σαν πιάτο.Και είναι μόνο στα αγγλικά που με δυσκολεύει.
09-02-2013, 18:27 #110
ωχ αυτά θα στα πει ο Τασος fata μου, εγώ μόνο με δικές μου τροφές το χρησιμοποιώ, δηλ. βάζω πχ "γαλατάκι μεριδούλα βλάχας light - 16 θερμίδες" ή "κοτόπουλο βραστό 100 γρ. 150 θερμίδες' κι έτσι κάθε φορά που τρώω κάτι το επιλέγω και μένει να βάλω τα γραμμάρια που έφαγα.
Ουσιαστικα εκανα το θερμιδομετρητη μου ηλεκτρονικης μορφής.
Θα μπορουσα να εισαγω και υδατανθρακες κτλ αλλα εμενα δε με ενδιαφερει.
Νομιζω οτι αν θες να στα βγαζει ολα θα πρεπει να δεχτεις να το χρησιμοποιεις στα Αγγλικα, γιατί είναι αρκετα κοπιαστικό να τα περασεις ολα εσυ με το χερι στα ελληνικα, όχι όμως και αδύνατο.
Πχ έχω ένα θερμιδομετρητη που περιέχει και υδατανθρακες λίπη κτλ,
οπότε θα μπορούσα να πατήσω create food και να γράψω "κοτόπουλο βραστό τάδε γραμμάρια τάδε θερμίδες, τάδε λίπη" (όλα αυτά στο πινακάκι που έχει αποκάτω σε κάθε τρόφιμο)
Ετσι μελλοντικά θα είχα όλα τα τρόφιμα που εγώ τρώω στα Ελληνικά και έτοιμα. Αλλά αυτό προυποθέτει να κάνεις τον κόπο 1 φορά να περάσεις όλα τα στοιχεία που επιθυμείς. Εμένα με τις θερμίδες και μόνο που βάζω δε με κουράζει.
Με διευκολύνει που πχ αυριο που θα φάω τις ίδιες φρυγανιές τις έχω έτοιμες μέσα και δε πρέπει να ψάχνομαι.
Επίσης βοηθά στην κατάστρωση ημερίσιου μενού, πχ λες θέλω να φάω 2000 θερμίδες ή 20 υδατάνθρακες, βάζεις τρόφιμα που σου αρέσουν μέχρι να φτάσεις το όριο που έβαλες.
Εχει και απίστευτες ιδιότητες σαν πρόγραμμα, σου βγάζει μηνιαία, εβδομαδιαία κτλ κατανάλωση.
Θα τα δείς αν το αποφασίσεις να εισάγεις τροφές.
Κι εμένα στα Αγγλικά δε με βόλεψε παλιά.
09-02-2013, 18:28 #111
α χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορώ μελλοντικά να κάνω edit food και να βάλω και υδατάνθρακες
09-02-2013, 21:56 #112
αααααααα αυτό εννούσε η φατα μας? Εννοείται ποτέ δεν ψάχνουμε σύνθετα πιάτα. Τάσο νομίζω δεν εννούσε αυτό πάντως
Ο θερμιδομετρητής έχει μερίδες εστιατοριου αλλά ποτέ δεν τα υπολογίζω έτσι, το θεωρώ με τεράστια απόκλιση υπολογισμό χωρίς αξία.
09-02-2013, 21:59 #113
Θα πρεπει να βρω το θερμιδομετρητη μου για να της πω ποιος ειναι, αυτος που χρησιμοποιω τωρα εχει αποκλειστικα και μονο θερμιδες (για να μη χανομαι στα νουμερα). Πάω να τον ψάξω τον άλλο μια που το ανέφερες, δε με χαλάει σιγά σιγά να περνάω και υδατανθρακες στα ήδη υπάρχοντα τρόφιμα στο fitday. Αν συνεχίσω έτσι θα έχω πλήρη γκάμα όσων τρώω με αναλυτικά τα πάντα!
Τον πλήρη θερμιδομετρητη τον ειχα προμηθευτει πάντως από κατάστημα με ειδη γυμναστικής, σε βιβλιοπωλείο μικρό δεν είχα βρει.
11-02-2013, 09:37 #114
Kalhμερα στις αγωνιστριες.
Λοιπον ολα καλα και εχτες-εγραψα αλλου σε γενικες γραμμες τι εγινε με την διατροφη σε αλλο ποστ- και συνεχιζουμε.
Πρωινό ζύγισμα χωρις τουαλέτα και με ρούχα, 115,5.
Δεν εχω λιγουρες και θεωρω οτι αρχιζω να ελεγχω τον εαυτον μου.Εχω να φαω γλυκο πολύ καιρο και υδατανθρακα περιπου 6 μερες.
Αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!!!!!!!!:spin:
11-02-2013, 11:13 #115
Καλημέρα mari, πας σουπερτελειαααααα μπράβο μπράβο!!! Νομίζω έχεις χάσει 2 κιλά? :thumbup::thumbup::thumbup:
Παιδιά σε λίγο καιρό θα χρειαστώ ένα πρωτεινικό πλάνο για 2-3 μέρες, θέλετε να γράφετε τί τρώτε να παίρνω ιδέες? Ευχαριστώ πολυ πολύ!!
(με 2-3 μέρες δε μπαίνω σε κέτωση έτσι?)
11-02-2013, 13:51 #116
Originally posted by sweetOctober
Καλημέρα mari, πας σουπερτελειαααααα μπράβο μπράβο!!! Νομίζω έχεις χάσει 2 κιλά? :thumbup::thumbup::thumbup:
Παιδιά σε λίγο καιρό θα χρειαστώ ένα πρωτεινικό πλάνο για 2-3 μέρες, θέλετε να γράφετε τί τρώτε να παίρνω ιδέες? Ευχαριστώ πολυ πολύ!!
(με 2-3 μέρες δε μπαίνω σε κέτωση έτσι?)
Μπορεί σε 3 ημέρες αν το κάνεις σωστά να μπεις σε κέτωση. Δεν έχει καμιά ουσία να κάνεις κάτι τέτοιο! Σε 2 ημέρες τα επίπεδα υδατανθράκων που έχει το σώμα σου θα εξαντληθούν. Την 3 θα νιώθεις αδύναμη. Από την τέταρτη τα πράγματα αρχίζουν να στρώνουν γιατί πλέον ο οργανισμός μεταβολίζει λίπος για ενέργεια. Από εκεί και πέρα αρχίζεις να νιώθεις τέλεια! Αλλά οι πρώτες 2-3 είναι δύσκολες ημέρες. Κινείσαι με καύσιμο υδατάνθρακα και παύεις να γεμίζεις το ρεζερβουάρ! Το σώμα σου ακόμη δεν έχει "αποφασίσει" να χρησιμοποιήσει λίπος ως ενέργεια στο 100% και έτσι είσαι κάπου στη μέση. Νιώθεις κόπωση , μερικοί νιώθουν ζαλάδα και ναυτία. Ένα τίμημα που αξίζει να πληρώσεις αν θέλεις να συνεχίσεις τον δρόμο. Στην δική σου περίπτωση γιατί να το πληρώσεις; Το πιο πιθανό είναι να νιώσεις χάλια και μπορεί να σου γυρίσει σε υπερφαγικό!
11-02-2013, 14:43 #117
Μα δε θέλω να μπω σε κέτωση καλέ ακριβώς για αυτό το λόγο :thumbup: Για αυτό λέω αν γράφεται τί τρωτε εγώ θα προσθέσω υδατάνθρακες (που θα μου πείτε εσείς ποιους, φαντάζομαι σαλάτες και κανένα φρούτο).
11-02-2013, 15:19 #118
αααααααα!!!!!!
Ακόμη και 2 φ. ψωμάκι μαύρο να προσθέσεις και 1-2 φρουτάκια θα είσαι μια χαρά!
11-02-2013, 15:25 #119
Ξέρω μωρέ πάνω κάτω γιατί στον διαβήτη κύησης κυνηγούσαμε (ενώ ήμουν σε αυστηρή δίαιτα) να μη κάνω κέτωση. Αλλά θα πρέπει να μου πείτε πάνω κάτω τί πρωτεινούχα να τρώω, τις ποσότητες θα τις βρω εγώ με θερμίδες. Επίσης σαλάτες που τρώω πολλές, θα πρέπει πχ να μου πείτε αν φάω 500 γρ. λάχανο μήπως ξεφεύγω πολύ σε υδατάνθρακες, να προτιμήσω ντομάτες ή λάχανο ή κολοκυθι (για αστείο το είπα το τελευταίο, λογικά έχει υψηλούς υδατάνθρακες?)και σε τί ποσότητα περίπου. Δηλ. αν τρώω πολύ σαλάτα θα πρέπει να φάω και φρούτο και ψωμί? Εγώ έλεγα κάποιο πιο λιτό πλάνο. Αν έχετε κάτι κατά νου μου λέτε. Θέλω 2-3 μέρες σαν αποτοξινωση, και θα προτιμουσα χωρις φρουτα, μου φερνουν πείνα. Με πολλές σαλάτες κρέας ή και αυγό.
11-02-2013, 15:43 #120
Originally posted by sweetOctober
Ξέρω μωρέ πάνω κάτω γιατί στον διαβήτη κύησης κυνηγούσαμε (ενώ ήμουν σε αυστηρή δίαιτα) να μη κάνω κέτωση. Αλλά θα πρέπει να μου πείτε πάνω κάτω τί πρωτεινούχα να τρώω, τις ποσότητες θα τις βρω εγώ με θερμίδες. Επίσης σαλάτες που τρώω πολλές, θα πρέπει πχ να μου πείτε αν φάω 500 γρ. λάχανο μήπως ξεφεύγω πολύ σε υδατάνθρακες, να προτιμήσω ντομάτες ή λάχανο ή κολοκυθι (για αστείο το είπα το τελευταίο, λογικά έχει υψηλούς υδατάνθρακες?)και σε τί ποσότητα περίπου. Δηλ. αν τρώω πολύ σαλάτα θα πρέπει να φάω και φρούτο και ψωμί? Εγώ έλεγα κάποιο πιο λιτό πλάνο. Αν έχετε κάτι κατά νου μου λέτε. Θέλω 2-3 μέρες σαν αποτοξινωση, και θα προτιμουσα χωρις φρουτα, μου φερνουν πείνα. Με πολλές σαλάτες κρέας ή και αυγό.
κολοκύθι μπορείς να τρως είναι ο.κ
δεν μπορείς καρότο, παντζάρι ,καλαμπόκι, αρακά, λεμόνι 2-3 κ.σ
πολύ χαμηλά σε υδατάνθρακες είναι το μαρούλι!
κολοκύθι , λάχανο 1 φλ. την ημέρα
τώρα σου λέω αυστηρά τι ισχύει, εσύ το προσαρμόζεις, ξέρεις!
'Ολα είναι σχετικά τι σημαίνει αν τρως πολύ σαλάτα αν θα τρως και φρούτο και ψωμί,
ποιος είναι ο στόχος; μας εξαρτάται!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση