(Ατκινς/LowCarb/Χαμηλοί Υδατάνθρακες) - Ημερολόγια καταστρώματος - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 173
    Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by sweetOctober
    Ξέρω μωρέ πάνω κάτω γιατί στον διαβήτη κύησης κυνηγούσαμε (ενώ ήμουν σε αυστηρή δίαιτα) να μη κάνω κέτωση. Αλλά θα πρέπει να μου πείτε πάνω κάτω τί πρωτεινούχα να τρώω, τις ποσότητες θα τις βρω εγώ με θερμίδες. Επίσης σαλάτες που τρώω πολλές, θα πρέπει πχ να μου πείτε αν φάω 500 γρ. λάχανο μήπως ξεφεύγω πολύ σε υδατάνθρακες, να προτιμήσω ντομάτες ή λάχανο ή κολοκυθι (για αστείο το είπα το τελευταίο, λογικά έχει υψηλούς υδατάνθρακες?)και σε τί ποσότητα περίπου. Δηλ. αν τρώω πολύ σαλάτα θα πρέπει να φάω και φρούτο και ψωμί? Εγώ έλεγα κάποιο πιο λιτό πλάνο. Αν έχετε κάτι κατά νου μου λέτε. Θέλω 2-3 μέρες σαν αποτοξινωση, και θα προτιμουσα χωρις φρουτα, μου φερνουν πείνα. Με πολλές σαλάτες κρέας ή και αυγό.
    Μη μου πεις! Πρόλαβες και είδες το πρόγραμμα που είχα ποστάρει; Το έσβησα για να μη σε ζαλίζω, πότε πρόλαβες!

κολοκύθι μπορείς να τρως είναι ο.κ
    δεν μπορείς καρότο, παντζάρι ,καλαμπόκι, αρακά, λεμόνι 2-3 κ.σ

πολύ χαμηλά σε υδατάνθρακες είναι το μαρούλι!
    κολοκύθι , λάχανο 1 φλ. την ημέρα

τώρα σου λέω αυστηρά τι ισχύει, εσύ το προσαρμόζεις, ξέρεις!

'Ολα είναι σχετικά τι σημαίνει αν τρως πολύ σαλάτα αν θα τρως και φρούτο και ψωμί,
    ποιος είναι ο στόχος; μας εξαρτάται!
    ναι κατάλαβα, όχι δεν είδα το πρόγραμμα, είχα βγεί ενδιάμεσα. Οκ όταν θα είναι θα ρποσπαθήσω, και θα σας γράφω εδώ τί τρώω να διορθώνεται. Lowcarb θα είναι ο στόχος, αλλά είμαι ανίδεη και από low και από carb :spin:
    Εχω να πάω σε ένα γάμο και θέλω να ξεφουσκώσω. Αν πάω τελικά με το παιδί...αλλά και να μη πάω θα μου μείνει το αδυνάτισμα :thumbup:

Senior Member
    α και γράφετε κι εσείς τί τρωτε να καταλάβουμε κι εμείς (οι ενδιαφερόμενοι) πάνω κάτω. καλή συνέχεια!

Senior Member
    νακανω μιαερωτηση,,,θα ηθελα αςπουμε νακανω μια τετοια διατροφη....μετα απο 14 μερες μπορω να τρωω φρουτα?

Senior Member
    Originally posted by helena73
    νακανω μιαερωτηση,,,θα ηθελα αςπουμε νακανω μια τετοια διατροφη....μετα απο 14 μερες μπορω να τρωω φρουτα?
    Ανάλογα το τις θέλεις από αυτή τη διατροφή.
    Θεωρητικά φρούτα μπορείς να τρως όχι μετά τις 14 ημέρες αλλά μετά από λίγες ακόμη εβδομάδες. Αν θέλεις να το τηρήσεις κατά γράμμα.
    Το θέμα είναι γιατί να το κάνεις;
    Πόσα κιλά χάνεις τώρα ανά εβδομάδα;
    Με τη διατροφή που κάνεις πεινάς;

Senior Member
    LΛοιπον τελευταια συμπερασματα.
    Ποιος εγραψε οτι η κοκακολα λαιτ εχει υδατανθρακες;Δεν ειδα τιποτα τετοιο.
    Απο την αλλη λεει οτι επιτρεπεται το γιαουρτι το κανονικο με 10% λιπαρα.Εχει ομως 5 γρμ υδατ. στα 100 γραμμαρια.Το κεσεδακι ειναι πανω απο 200 γρμ.Δηλαδη ενα κεσεδακι 10 υδατ;;;Πολύ δεν ειναι;;;
    Παει και το γιαουρτι.Και ηθελα να φτιαξω ενα τζατζικακι!!!!!
    Μαγιονεζες:Εχουν μονο 1,5 υδατ ...καλο αυτο αλλα μονο οι επώνυμες.Ετσι κι αλλιως δεν τρωω αρα δεν με νοιάζει!!!!!Αυτα συνέλεξα...αυτα σας γραφω...

Τα συνολικα μου κιλα απώλειας ειναι 4.
    2 με ισοροπημενη διατροφη και 2 με την Αττκινς (μπασταρδεμενη)
    Ξεκινησα πριν 3 εβδομαδες απο τα 119.5 και ειμαι 115,5.Θα μπορουσα και καλυτερα

Senior Member
    Με την southbeach τρως φρουτα, τρως τα παντα λιγες μερες μετα την εισαγωγη, αλλα σε συγκεκριμενες ποσοτητες. Αν θες βλεπω αυριο το βιβλιο και σου λεω, τωρα εφυγα, φιλακια

Senior Member
    με την διατροφη οχι δεν πειναω,αν πεινασω τρωω λιγη σαλατα η κανα φρουτο,,,κανω τρωω πρωτεινες με σαλατα κ φρουτα κ αναλατους ξηρους καρπους και κανα τοστ

Senior Member
    Originally posted by marimari
    LΛοιπον τελευταια συμπερασματα.
    Ποιος εγραψε οτι η κοκακολα λαιτ εχει υδατανθρακες;Δεν ειδα τιποτα τετοιο.
    Απο την αλλη λεει οτι επιτρεπεται το γιαουρτι το κανονικο με 10% λιπαρα.Εχει ομως 5 γρμ υδατ. στα 100 γραμμαρια.Το κεσεδακι ειναι πανω απο 200 γρμ.Δηλαδη ενα κεσεδακι 10 υδατ;;;Πολύ δεν ειναι;;;
    Παει και το γιαουρτι.Και ηθελα να φτιαξω ενα τζατζικακι!!!!!
    Μαγιονεζες:Εχουν μονο 1,5 υδατ ...καλο αυτο αλλα μονο οι επώνυμες.Ετσι κι αλλιως δεν τρωω αρα δεν με νοιάζει!!!!!Αυτα συνέλεξα...αυτα σας γραφω...

Τα συνολικα μου κιλα απώλειας ειναι 4.
    2 με ισοροπημενη διατροφη και 2 με την Αττκινς (μπασταρδεμενη)
    Ξεκινησα πριν 3 εβδομαδες απο τα 119.5 και ειμαι 115,5.Θα μπορουσα και καλυτερα
    Για την coca cola light εγώ το είπα. Να σου πω την αλήθεια το είδα στο site του Ατκινς και δεν το έψαξα περισσότερο γιατί δεν τη μπορώ καθόλου. Η zero μου κάθεται λίγο καλύτερα.
    'Ισως Αμερική να έχει άλλη σύνθεση, για την zero που το έψαξα πράγματι έχει διαφορετική σύνθεση, στην Ελλάδα ως γλυκαντικό χρησιμοποίουν το κυκλαμικό οξύ, ουσία που στην Αμερική έχει απαγορευτεί εδώ και δεκαετίες!
    Που λέει ότι επιτρέπεται το γιαουρτάκι;
    Στην Ατκινς το απαγορεύει μέχρι να πας στην 3η φάση. Εγώ που στην αρχή δεν το ήξερα και έτρωγα 2-3 κουταλιές της σούπας δεν είδα κάποιο πρόβλημα.

Senior Member
    με την διατροφη οχι δεν πειναω,αν πεινασω τρωω λιγη σαλατα η κανα φρουτο,,,κανω τρωω πρωτεινες με σαλατα κ φρουτα κ αναλατους ξηρους καρπους και κανα τοστ
    Αφού δεν πεινάς γιατί σκέφτεσαι να την αλλάξεις;
    Πόσα κιλά χάνεις την εβδομάδα με αυτή;

Senior Member
    οταν την εκανα κ την τηρουσα,,1μιση με 2 κιλα την βδομαδα

Senior Member
    οταν την εκανα κ την τηρουσα,,1μιση με 2 κιλα την βδομαδα
    τώρα μπερδεύτηκα! 1,5 με 2 με τη δίαιτα που κάνεις και τρως απ'όλα ή έκανες με χαμηλούς υδατάνθρακες παλιά και έχανες τόσο;
    Γιατί αν χάνεις τόσο με προσεγμένη διατροφή είναι super και δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις σε low carb

Senior Member
    Καλημερααααααααααααα
    Ολα καλα οοολα ανθηρά!!!!!!!!!
    Μονο 100 γραμ κατω σημερα χωρις γυμναστηριο 3 μερες γιατι εχω παντρευτει το 5χρονο (χωρις σχολειο και δεν ξερω για ποοοσο...λογω απεργιών)...

1000 συγνωμη...μπλεχτηκα με τις διαιτες.Νομιζα οτι επιτρεπόταν το γιαουρτι...αλλα και εμενα τελικα δεν μου αλλαξε τιποτα.Ισως να ειχα χασει παραπανω..αλα δεν πειράζει.
    Εχω διαβασει τοοοοοσα πολλα ολον αυτο τον καιρο και εχω μιλησει τοοοσο πολύ για διαιτες που θα εχει γινει το μυαλο μου ετσι::crazy:
    Λοιπον καλη συνεχεια με αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!:kiss:

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Καλημερααααααααααααα
    Ολα καλα οοολα ανθηρά!!!!!!!!!
    Μονο 100 γραμ κατω σημερα χωρις γυμναστηριο 3 μερες γιατι εχω παντρευτει το 5χρονο (χωρις σχολειο και δεν ξερω για ποοοσο...λογω απεργιών)...

1000 συγνωμη...μπλεχτηκα με τις διαιτες.Νομιζα οτι επιτρεπόταν το γιαουρτι...αλλα και εμενα τελικα δεν μου αλλαξε τιποτα.Ισως να ειχα χασει παραπανω..αλα δεν πειράζει.
    Εχω διαβασει τοοοοοσα πολλα ολον αυτο τον καιρο και εχω μιλησει τοοοσο πολύ για διαιτες που θα εχει γινει το μυαλο μου ετσι::crazy:
    Λοιπον καλη συνεχεια με αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!:kiss:
    :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit::starhit:

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by fata_morgana
    Βρε παιδιά εγώ δε μπορώ να βγάλω άκρη με το fitday.Πχ άμα έχω φάει μοσχαράκι με μελιτζάνες δε το έχει σαν πιάτο.Και είναι μόνο στα αγγλικά που με δυσκολεύει.
    Μην περιμενεις να βρεις συνθετο φαγητο σε καποιον οποιονδηποτε θερμιδομετρητη Ελληνικο ή ξενο.
    Κι αν βρεις στο υπογραφω οτι ειναι λαθος. Ποσο μοσχαρι και ποση μελιτζανα;
    Μετρας τα βαρη των συστατικων, πχ μοσχαρι, μελιτζανα, λαδι, ντοματα και αναλογα με τον τυπο ψησιματος αναζητας σε ενα λεξικο αγγλοελληνικων την ονομασια τους.
    Πχ μοσχαρι ψημενο χωρις λιπος=veal,cooked,lean only eaten για το fitday 100γρμ ->181 θερμιδες, 5γρμ λιπος, 0γρμ υδατ,33 γρμ πρωτεινες.
    Μελιτζανα=eggplant
    Για μεταφρασεις δες εδω http://www.wordreference.com/gren
    Αφου σε δυσκολευει το fitday και τα αγγλικα κανε το εξης. Παρε απο τη sweetOctober τον τιτλο και τον εκδοτη ή το ISBN του θερμιδομετρητη της και παραγγειλε τον αν δεν υπαρχει στο βιβλιοπωλειο της γειτονιας σου.
    Απο οτι εγραψε δειχνει να ειναι καλος αφου εχει αναλυση σε θρεπτικα συστατικα. Και κανε αποκει τους υπολογισμους σου με απλη μεθοδο των τριων.
    Αν τα πας σχετικα καλα με τα αγγλικα κανε αυτο που κανει η sweetOctober με το fitday. Περνα απο το θερμιδομετρητη αυτα που θες. Ανα γρμ φαγωσιμου και ανα ειδος ψησιματος, θερμιδες,λιπαρα,υδατανθρακ ες,πρωτεϊνες. Και τελικα χρησιμοποιησε το οπως και η sweetOctober δηλαδη να επιλεγεις τα καταχωρημενα σου συστατικα, να εισαγεις τις ποσοτητες που εφαγες και να παιρνεις ημερησια κι εβδομαδιαια αποτελεσματα.
    Παντως μην το αφηνεις στην τυχη. Αξιζει τον κοπο. Αν πραγματικα ενδιαφερεσαι να αποκτησεις διατροφικο υποβαθρο η με οποιονδηποτε τροπο γνωση του τι ακριβως τρως ειναι μονοδρομος.
    Θα κουραστεις λιγο στην αρχη μεχρι να περασεις τα βασικα, μετα θα συμπληρωνεις μονο οτι καινουριο και τελικα θα απολαμβανεις τους κοπους σου πανευκολα.
    Οτι διατροφη κι αν ακολουθησεις θα γνωριζεις που ακριβως βρισκεσαι και ειναι ισως το μοναδικο θεμα το οποιο, χωρις να ειμαι ειδικος, μπορω να προτεινω κατηγορηματικα σε οποιονδηποτε προσεχει τη διατροφη του.
    Θα παιδευτώ αλλά κάτι θα κάνω να το οργανώσω.Θα ρωτάω και και εσάς άμα κάτι δε καταφέρνω.Ευχαριστώ :wink2:

Και η πρώτη ερώτηση.
    Όταν θα μετρήσω τις θερμίδες του λαδιού που θα βάλω το φαγητό πριν μαγειρευτεί πχ έχει 100kcal.Όταν μαγειρεύεται όμως δεν αυξάνονται οι θερμίδες;

Senior Member
    Οχι οι θερμιδες δεν αλλαζουν, απλα οι θερμιδομετρητες εχουν πχ ωμο κοτοπουλο και ψημμενο, για την ευκολια του αναγνωστη, οχι για αλλο λογο. Ελαιολαδο αν δειτε δεν εχει μαγειρεμενο και μη, ενα ειναι το ελαιολαδο

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast