Results 91 to 105 of 173
-
08-02-2013, 14:32 #91
Originally posted by marimari
Νεα απο το μετωπο.
Καταρχας δεν προλαβαινω να σας διαβαζω ολους και αναλυτικα.Μπαινω λιγοτερο απο πριν και γραφεται λες και ειστε οοολοι στενογραφοι!!!!!:smilegrin:
2ον:Παω καλα.Γυμναστικη μερα παρα μερα, περισσοτερη δραστηριοτητα μεσα στην ημερα (εξου και οι λιγοτερες ωρες στον υπολογιστη...) και ειμαι πολύ ικανοποιημενη με τον εαυτον μου που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανταποκρινεται σε εναν καλο τροπο διατροφης (Αττκινς-Ντουγκαν κατι μαζι και τα 2).
Βλεπω διαφορα στο σωμα μου και στα ρουχα μου αλλα πανω απολα στην ενέργεια μου οσο δεν μπορουσα να φανταστω.Δεν ναρκωνομαι σαν βοας το μεσημέρι οπως πριν, φτανει 12.00 το βραδυ και ειμαι ακομη κεφατη, αρχιζει να αποκαθίσταται η χαμενη μου αντοχη στον διάδρομο.
Αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!!!!!:love:
Προσεξτε και αγαπηστε τον εαυτον σας.Δεν θα το κανει κανενας καλυτερα απο σας...
Τώρα θυμήθηκα ότι δεν σου απάντησα για τις βιταμίνες: τις βρήκα σε ένα online ελληνικό φαρμακείο. Είναι της solgar.
Για τον καφέ που είχαμε πει, λέει να μη πίνεις γιατί προκαλεί λιγούρες. Προσωπικά δεν το ακολουθώ.
Εγώ προς το παρόν ακολουθώ το πρόγραμμα μου αλλά μάλλον θα αναβάλω το ζύγισμα για καμιά 10+ ημέρες γιατί είναι να αδιαθετήσω και δεν με συμφέρει να ζυγίζομαι. Για το καλό το δικό μου και όλων των άλλων γιατί θα σας ζαλίσω :saint:
- 08-02-2013, 15:14 #92
marimari :thumbup::thumbup:
Originally posted by need2loose Δεν ξέρω μήπως να την ψάξουμε και σε σχέση με τη λεπτίνη και τη γκρελίνη; Κάπου διάβασα για αυτές δεν θυμάμαι πολλά...
Επίσης, γενικά, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι ο καλός ύπνος (το κατάλαβα τώρα που τον έχασα) βοηθά σε όλες τις πτυχές της καθημερινής μας ζωής (νοητικά, σωματικά) αλλά κυρίως στο αδυνάτισμα.
Εχω τσεκάρει πως, μέσα στους 10 μήνες ζωής του παιδιού μου, σε περιόδους που δεν δούλευα και δεν θήλαζα, όταν είχε ο άντρας μου το παιδί τα βράδυα, και αν δεν ξυπνούσα από τη φασαρία, την επόμενη μέρα ζύγιζα λιγότερο, έτρωγα πιο σωστά και συμπεριφερόμουν τελείως διαφορετικά στο σώμα μου. Εαν αυτό παρατεινόταν για 3 μέρες πχ λόγω δικιάς μου αδυναμίας/βαρεμάρας είχε ο άντρας μου το παιδί, ακόμη κι αν τη μέρα δούλευα ασταμάτητα και δεν πρόσεχα τί έτρωγα, το βάρος μου έπεφτε.
Να πω και το οξύμορο, ότι ακριβώς την ώρα που ξυπνούσα, ακόμα και μετά από έναν καλό ύπνο, είχα άπειρη γκρίνια και η διάθεση έφτιαχνε στν πορεία, ίσως λοιπόν να είναι κάποιες ορμόνες που εκκρίνονται σταδιακά μετά από έναν καλό ύπνο κι όχι τόσο κατά τη διάρκεια του.
PS αν μας διαβάζει κάποιος επιστήμονας ερευνητής, δηλώνω υπέυθυνα πως θα ήθελα να γίνω πειραματόζωο στη διερεύνηση της σχέσης ύπνου-βάρους, αρκεί να κοιμάμαι ανενόχλητη σε στρώμα media strom gold, και το φαγητό να είναι καλό :smilegrin::smilegrin::starhit:
08-02-2013, 15:16 #93
Νεα απο το μετωπο.
Καταρχας δεν προλαβαινω να σας διαβαζω ολους και αναλυτικα.Μπαινω λιγοτερο απο πριν και γραφεται λες και ειστε οοολοι στενογραφοι!!!!!:smilegrin:
2ον:Παω καλα.Γυμναστικη μερα παρα μερα, περισσοτερη δραστηριοτητα μεσα στην ημερα (εξου και οι λιγοτερες ωρες στον υπολογιστη...) και ειμαι πολύ ικανοποιημενη με τον εαυτον μου που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανταποκρινεται σε εναν καλο τροπο διατροφης (Αττκινς-Ντουγκαν κατι μαζι και τα 2).
Βλεπω διαφορα στο σωμα μου και στα ρουχα μου αλλα πανω απολα στην ενέργεια μου οσο δεν μπορουσα να φανταστω.Δεν ναρκωνομαι σαν βοας το μεσημέρι οπως πριν, φτανει 12.00 το βραδυ και ειμαι ακομη κεφατη, αρχιζει να αποκαθίσταται η χαμενη μου αντοχη στον διάδρομο.
Αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!!!!!:love:
Προσεξτε και αγαπηστε τον εαυτον σας.Δεν θα το κανει κανενας καλυτερα απο σας...
08-02-2013, 15:55 #94
Ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!
Παω να φτιαξω Λουκουμαδοψωμο του Πετρετζικη να τεσταρω τις αντιστάσεις μου.Ελπιζω να τα καταφερω...:crazy:
08-02-2013, 16:27 #95
Ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!
Παω να φτιαξω Λουκουμαδοψωμο του Πετρετζικη να τεσταρω τις αντιστάσεις μου.Ελπιζω να τα καταφερω...:crazy:
08-02-2013, 17:06 #96
Αααααχχχ και βαχ...Δεν ειναι για μενα...βασικα ειναι η ζυμη του λουκουμα αλλα σε ψωμι.Κατι σαν μπριος με κανελα και απο πανω σαλτσα καραμελα.Για τα παιδια θα το φτιαξω γιατι τους φτιαχνω ενα γλυκο την εβδομαδα, τους δινω κανα 2 κομμάτια και μοιράζω τα υπόλοιπα στην γειτονιά...:crazy:
08-02-2013, 18:01 #97
να ρωτησω γενικως αν ξερει κανεις για ατομα που εχουν να χασουν λιγα κιλα ειναι καλη διατροφη η ατκινς?
08-02-2013, 18:41 #98
Ολες οι διατροφες καλες ειναι αρκει να μην σου αφερουν ομαδες φαγητων.
Βασικα ειναι για πολλα κιλα και πιο πολύ ειναι για να σε εκπαιδευσει-ετσι το βλεπω εγω- να κρατηθεις μακρια απο τους υδατανθρακες.Αυτοι σου προκαλουν τις περισσοτερες φορες και τις λυγουρες.
Εγω θελω να την κανω μεχρι να μπορω να ελεγχω τον εαυτον μου πανω στα ψωμια, τα σφολιατοειδη που κοβω φλεβες, και φυσικα να χασω τα πρωτα κιλα για να παρει μπρος η αισιοδοξια μου
08-02-2013, 20:39 #99
Originally posted by kellyjo92
να ρωτησω γενικως αν ξερει κανεις για ατομα που εχουν να χασουν λιγα κιλα ειναι καλη διατροφη η ατκινς?
08-02-2013, 21:10 #100
Τι ειναι αυτη η κυρια;;;Σαν ...τσατσαρα μου ακουγεται!!!!!!:lol:
08-02-2013, 21:15 #101
Τι ειναι αυτη η κυρια;;;Σαν ...τσατσαρα μου ακουγεται!!!!!!:lol:
καλό :spin::smilegrin::spin:
δες εδώ
http://www.zoeharcombe.com/
και εδώ
http://www.greekmasa.gr/index.php?op...0&topic=6145.0
08-02-2013, 21:15 #102
Ναι το ειδα στο γκρικ μασα.
Δηλαδη κατι απο Αττκινς με λιγα δημητριακα και ρυζι!!!!!!!!
08-02-2013, 21:19 #103
Ναι το ειδα στο γκρικ μασα.
Δηλαδη κατι απο Αττκινς με λιγα δημητριακα και ρυζι!!!!!!!!
Εγώ ΟΤΑΝ φτάσω στον στόχο μου θέλω να διατρέφομαι σύμφωνα με τη harcombe την θεωρώ απόλυτα υγιεινή διατροφή!
08-02-2013, 21:26 #104
θεωρω οτι η δευτερη φαση της ειναι πολυ καλη,,,,,
08-02-2013, 21:29 #105
Originally posted by need2loose
Originally posted by kellyjo92
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία