Results 166 to 173 of 173
-
24-05-2013, 11:03 #166
Γραφω απο κινητο γι αυτο βγαινουν καποιες φρασεις περιεργες συντακτικα.. ατιμο smart phone!!:spin:
- 24-05-2013, 23:15 #167
Σε σχέση με το διαιτολόγιο που γράφεις, εγώ δεν τρώω τη φρυγανιά, βάζω μια κουταλιά λάδι, η σαλάτα συνήθως είναι πράσινη και τα γρ. κρέατος/ψαριού/κοτόπουλου είναι 150-200. Οπότε σε θερμίδες είμαι λιγότερα τελικά...Παντως με εχεις εντυπωσιάσει με τις γνώσεις σου!Εχεις διαβάσει πολύ ε??
Να σε ρωτήσω κάτι, με όλο το το θαρρος, τα 68κιλά δεν είναι υπερβολικά λίγα;;;;Τι ύψος έχεις?Σκέψου ότι εγώ που είμαι και γυναίκα, ήμουν 69 με ύψος 1.63 και δε με έλεγες χοντρή.Απλά τσουπωτούλα που λέει και η μαμά μου!Επίσης, τόση μυική μάζα έχασες λόγω του ότι δεν έκανες γυμναστική και λόγω των πολλων κιλών που έχασες?Αυτο όμως δεν είναι περίεργο αφού τρώς πολλές πρωτεινες;Μορει να λεω βλακειες αλλα έτσι το χω στο μυαλό μου..Οτι δηλαδή όταν τρως κυρίως πρωτείνη μειώνεται η μυική απώλεια.
Σε ό,τι αφορά στη γυμναστική μήπως να κάνεις φυσικοθεραπείες με γυμαστική μαζί;Ο γιατρός σου βέβαια ξέρει καλύτερα αλλα στο προτείνω γιατί το είχα κάνει παλαιότερα που δε μπορούσα να κάνω κανονική γυμναστική και με είχε βοηθησει. Έκανα μια ώρα ασκήσεις με το φυσικοθεραπευτή που στόχευαν και στο πρόβλημα και στην εκγύμναση. Ολα αυτά λόγω του προβληματικού ισχύου που σου είπα το οποίο προέκυψε από τροχαίο ατύχημα πριν 10 χρόνια. Αλλά ακόμα με ταλαιπωρεί..
25-05-2013, 20:14 #168
Ναι ειναι λιγες οι θερμιδες τελικα.. Απο σημερα το δεκατιανο ειναι φρουτο και τω πρωι θα τρωω γιαουρτι με λιγα αμυγδαλα και λιναροσπορο οποτε θα ανεβουν λιγο. α επισης τεεις φορες τη βδομαδα θα τρωω ομελετα με 3 ασπραδια και ενα κροκο+λαχανικα οποτε κατι θα γινει. Αυτο που δε μπορω να καταλαβω με τιποτα ειναι το πως ανεβαινουν τα λιπαρα.. Αν τωρα με γαλα 2% και ψητα με μια κουταλια λαδι τα λιπαρα ειναι πολλα οταν θα τρωω και λαδερα και ζυμαρικα με σαλτσα τι θα γινει;
Δεν ξεγελιεμαι για τις γνωσεις σου,το χω τσεκαρει και σε αλλα ποστ σου που δεν αφορουν απλα θερμιδες αλλα πιο συνθετα θεματα!
Επισης τα 68 κιλα στα 18 σου δεν ειναι συγκρισιμο νουμερο κατα τη γνωμη μου. Το σωμα και οργανισμος αλλαζει με τα χρονια και εχει διαφορςτικες αναγκες. Εκανες την ιδια δουλεια τοτε;Κουραζοσουν το ιδιο;
26-05-2013, 12:08 #169
Διαβάζω τις τελευταίες μέρες για την low carb και ξεκίνησα αισίως σήμερα. Έχω όμως μια απορία που μάλλον θα'χει συζητηθεί αλλά είναι αδύνατον να διαβάσω τόσες πολλές σελίδες. Λοιπόν, η ζάχαρη απαγορεύεται, το αλάτι όμως? Μπορούμε να κάνουμε λογική χρήση ή απαγορεύεται κι αυτό δια ροπάλου?
27-05-2013, 15:34 #170
Τασσο γραφτηκα και στο fitday για να βλεπω τι γινεται.. χτες το ριξα λιγο εξω και εφαγα παραπανω σε ποσοτητα.. απο τα επιτρεπομενα μεν ,παραπανω δε. Τωρα αρχισα και τα φρουτα οποτε μου φαινονται ολα πιο ευκολα.. Θα παω και για εξετασεις τελος Ιουνιου και θα δουμε..Le.ka η ζαχαρη απαγορευεται το αλατι οχι.
Μπορεις να ξεκινησεις και να δεις αν σου ταιριαζει η συγκεκριμενη διατροφη και ολοι εδω ειμαστε να σου πουμε την εμπειρια μας.
28-05-2013, 08:42 #171
Καλημέρα Τάσο και στους υπόλοιπους φυσικά!
Δεν βάζω τραγικές ποσότητες αλατιού αλλά το θέλω όσο να'ναι, και είχα ανησυχήσει. Τηρώ αυστηρή Άτκινς από το Σάββατο. Πριν λίγο ζυγίστηκα και είμαι μείον 2 κιλά. Είναι δυνατόν? Μου λένε ότι είναι δυνατόν γιατί έχει βρεθεί το σώμα μου σε κατάσταση κέτωσης. Θα τη συνεχίσω, έτσι κι αλλιώς δεν πεινάω και νομίζω μου έκανε καλό το ότι έκοψα τη ζάχαρη τελείως (δεν ήμουν και πολύ φαν).
Αλλά ρωτάω κι εσάς, είναι δυνατόν? μήπως είναι απλά υγρά επειδή έκοψα την υπερφαγία? :shocked2::shocked2:
29-05-2013, 19:29 #172
Γεια σας παιδιά, παρακολούθησα με ενδιαφέρον τη συζήτηση σας και είπα να σας πω και τα δικά μου συμπεράσματα από την Άτκινς - κετογονική φάση. Το βάρος που έχασα όσο ήμουν πολύ χαμηλά στους υδατάνθρακες ήταν τον 1ο μήνα κατά λίγο περισσότερο από ότι συνήθως και τον 2ο το ίδιο με όλες τις άλλες φορές. Το ότι έτρωγα μόνο πρωτεϊνες με βοήθησε στο να μένω χορτάτη την πρώτη δύσκολh περίοδο. Επιπλέον το παραμύθι της κέτωσης με κρατούσε μακριά από τις ατασθαλίες. Με λίγα λόγια λειτούργησε θετικά για όσο έπρεπε. Ο τρόπος διατροφής όμως αυτού του τύπου είναι κατά την ταπεινή μου άποψη κάτι το οποίο δεν μπορεί να υιοθετηθεί για μεγάλο διάστημα (μιλάω για την 1η φάση της Άτκινς). Αυτό που κατάλαβα από τη μέχρι τώρα πορεία μου είναι ότι το πιο σημαντικό σε μια δίαιτα είναι η επιμονή, η υπομονή και η προσήλωση στον στόχο. Αν τα έχεις όλα αυτά η όποια δίαιτα και να ακολουθήσεις θα έχεις παρόμοια αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι με την αυστηρά πρωτεινική δίαιτα έχεις πολύ περιορισμένες επιλογές γεγονός που μπορεί να είναι οκ για 1-2 μήνες αλλά που μπορεί να κουράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό σταδιακά.
Τη μεγάλη διαφορά σε όλα αυτά κατά την άποψη μου την κάνει η γυμναστική. Μαζεύει απίστευτα το σώμα, δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα! Το σώμα αποκτά σχήμα!
22-10-2016, 21:22 #173
Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνοντας για ατκινς σας βρήκα και εδώ και ώρα σας διαβάζω έχω ήδη χάσει δεκατρία κιλά με την νεα ατκινς και μετά από ένα χαλαρό διάλειμμα συνεχιζω. . Καλή υπομονή σε όλους!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή