Τι θα κανατε αν ξερατε πως την αλλη βδομαδα ερχεται το τελος του κοσμου .... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 100
    Senior Member
    Κολλησατε με το αλεξιπτωτο lol ενα παραδειγμα εφερα...οχι δεν ειναι τοσο extreme:)
    Φανταζομαι πιο extreme ειναι να παιρνεις μια μηχανη και να τρεχεις με τερμα τα γκαζια σε πολυσυχναστο δρομο:P
    Ααααα και κατι ασχετο συμφωνα με μια εκπομπη που ειχα δει η \"ριψοκινδυνοτητα\" και τα \"extreme\" πραγματα που κανουν μερικοι με κινδυνο της σωματικης τους ακεραιοτητας,τα οποια δεν εχουν καμμια λογικη εκτος απο την εκρηξη της αδρεναλινης μεσα τους ισως,οφειλεται σε γονιδιο...μαλλον ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    deluxe ρετιρέ και γλέντι μέσα στο jaccussi..

Senior Member
    αυτο ειναι κατι που το πιστευεις ΤΩΡΑ.Αναλογα με τις εμπειριες πιστευουμε και διαφορετικα πραγματα,μπορει να αλλαξεις γνωμη σε 5-6 χρονια.(εχουμε φτιαξει ομως τοπικ με αυτο το θεμα,μπορουμε να συνεχισουμε εκει την συζητηση,εδω μιλαμε τωρα για σουζες αντιθετα απο την ροη του δρομου.keep walking ολο φαεινες ιδεες εισαι χεχεχεχεχε.καμια που να μπορουμε να πραγματοποιησουμε?????)(οταν θα παρουμε την ανωνυμη θα την βαλουμε να κατσει στη μηχανη σου χεχεχχε)

Senior Member
    Εγω παιδια το extreme που θα εκανα θα ηταν να παρω ολα τα \"ναρκωτικα\" του κοσμου γιατι ξερω οτι ολα ειναι στο μυαλο:D
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Χμ....προσωπικά μιλώντας ένιωθα την ανάγκη να κάνω οτιδήποτε extreme (που φυσικά συνήθως δεν έκανα σκεπτόμενη το όποιο κόστος...σωματικό, κοινωνικό, εργασιακό κλπ) σε περιόδους της ζωής μου που καταπίεζα τον εαυτό μου.

Τι κάνει τελικά η σκέψη \'έρχεται το τέλος του κόσμου\'; Ενεργοποιεί τη σκέψη \'να κάνω όσα ήθελα και δεν τόλμησα-δεν πρόφτασα ως τώρα να πραγματοποιήσω, να απαλλαγώ από τις αναστολές, να μην έχουν νόημα τα διάφορα πραγματικά ή δυσλειτουργικά μου άγχη\'.

Συχνά είναι ένα σωρό παράλογοι φόβοι και καταστροφολογικά σενάρια που μας εμποδίζουν να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε και να εκπληρώσουμε μερικές από τις επιθυμίες μας στην καθημερινή ζωή. Πιστεύω πως αν αρχίσει κανείς να υλοποιεί μερικά από όσα σκέφτεται και δεν τολμά, διαπιστώνει ότι τελικά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο φανταζόταν. Όντως όλα είναι στο μυαλό keep....

Senior Member
    καλα τωρα μη πας και πεσεις στα ναρκωτικα ..... μεινε στο αλλο με την μηχανη καλυτερα .... χεχε

Senior Member
    Γιατι λες να με κλεισουν φυλακη για μια εβδομαδα ή να καταντησω ναρκομανης?lol
    To κακο ειναι οτι δεν θα φτανουν για ολους:o

Senior Member
    -\"τι θα κανατε αν εμενε μια βδομαδα για το τελος του κοσμου\"
    -Θα ανεβαλα την αυτοκτονια για την αλλη δευτερα
    english humor,μη σας μπαινουν ιδεες ......

Senior Member
    Μια εβδομαδα ειναι θα περασει...lol

Senior Member
    καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο χαχαχαχα

Senior Member
    Παμπάλαια σκέψη η οποία μπήκε σε μότο όταν γνώρισα τον άντρα της ζωής μου. Εκτοτε ζω έτσι....

Senior Member
    liberchild γινε πιο κατανοητη,η σκεψη της αυτοκτονιας?

Junior Member
    Θα ανεβαινα στη ταρατσα με τον καλο μου και θα περιμενα να δω τι γινεται...!!

Member
    Σοβαρα τωρα οπως ειμαι αυτη την στιγμη θα ηταν μια λυτρωση, το εχω ευχηθει αυτο το διαστημα παρα πολλες φορες να συμβει. Αυτο που θα εκανα ηταν να εκλεβα την κοπελα που με χωρισε και να πηγαιναμε να περασουμε μονοι μας τις τελευταιες ωρες μας. Θα ηταν ενδιαφερον να δω και πως θα αντιδρουσε σε ενα τετοιο ενδεχομενο εκεινη. Μακαρι να γινοταν.

Banned
    χμμμ αυτο λεγεται απαγωγη η κανω λαθος?

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast