Results 76 to 90 of 100
-
18-01-2009, 01:46 #76
- 18-01-2009, 02:39 #77
Originally posted by krino
χμμμ αυτο λεγεται απαγωγη η κανω λαθος?
18-01-2009, 09:17 #78
το ζητουμενο μου ειναι αν γινεται κατι παρα την θεληση του αλλου...
τωρα ειτε ειναι η αρχη ειτε το τελος δεν αλλαζει πολυ την ουσια.
18-01-2009, 10:26 #79
θα αφηνα μεχρι και το τελευταιο μου κυτταρο να χαρη τη ζωη....θα γελουσα περισοτερο ,δεν θα κοιμομουν καθολου..θα ημουν ολη μερα με αυτον που αγαπαω...θα ζητουσα συχωρεση για οσους πληγωσα
18-01-2009, 10:28 #80
Originally posted by SILIA
θα ζητουσα συχωρεση για οσους πληγωσα
αν εχεις λογους για κατι τετοιο, γιατι πρεπει να περιμενεις μεχρι τοτε??
18-01-2009, 10:52 #81
πολυ-πολυ σωστο κρινο αυτο που λες...καμια φορα ο εγωισμος σε εμποδιζει..ο φοβος του θανατου η το τελος του κοσμου ομως σε κανει να βλεπεις τα πραγματα διαφορετικα..το λαθος μας ειναι οτι δεν ζουμε την καθε μερα που περναει σαν να ειναι η τελευταια μας...
Ισως τελικα πρεπει να πατησω γερα στα ποδια μου..μαζι με αυτο λεω να πατησω και τον εγωισμο μου...:)
18-01-2009, 11:26 #82
το καμια φορα που λες μου αρεσε ....
δεν αναφερομαι προσωπικα, αλλα εχω δει ανθρωπους να καταστρεφονται απο τον εγωισμο τους, απο τις φοβιες τους τις ανασφαλειες τους.... μαλλον τα ειπα ολα.
Το λαθος μας ειναι οτι αφηνουμε ολα τα παραπανω να μας κυριαρχουν και μας καταστελουν τα θελω μας.
Δεν με θεωρω καλυτερο απο καποιους αλλους, ομως εκανα μοτο στη ζωη μου πολυ νωρις οτι αν δεν κανεις ενα βημα μπροστα τοτε δεν θα προχωρησεις ποτε σου.
Ο φοβος θα σε καθηλωσει στη στασιμοτητα, η αβεβαιοτητα θα σου δημιουργησει την ανασφαλεια για το αν μια κινηση σου ειναι σωστη η οχι.
Επειδη ο χρονος δεν μας περιμενει να αποκτησουμε θαρρος, τοτε αποφασιζει αυτος για μας.
Δεν μετανιωσα ποτε μου για οτι εκανα στη ζωη μου, χαιρομαι για ολες μου τις επιλογες.
Οι καλες, μου φερνουν ευχαριστες αναμνησεις, οι κακες, μου δειχνουν τα λαθη που εκανα για να μην τα ξανακανω.
Μεσα στις πολλες καθημερινες πιεσεις, ειναι ο μονος τροπος που εχω βρει να επιβιωνω.
Οποτε για να ειμαι ον τοπικ,
Αν την αλλη εβδομαδα θα πεθαινα, απλως θα περιμενα να γινει.
Τις συγνωμες μου οπως και τις ευχαριστιες μου εκει που επρεπε, τις εχω ηδη δωσει και δεν χρωσταω τιποτα σε κανενα.
:cool:
18-01-2009, 12:24 #83
Αν λοιπον την αλλη βδομαδα θα πεθαινα δεν θα περιμενα απλως να γινει θα εκανα οσα δεν προλαβα να κανω.. Και επειδη αγαπητε μου φιλε κρινο κανενας μα κανενας δεν ειναι τελειος.... Θα εκανα και μια ομορφη κουβεντουλα με το εαυτο μου γιατι οντας θνητη εχω και ελαττωματα εχω κανει και λαθη!!!θα εβρισκα λοιπον πολλα πραγματα να διορθωσω μηπως και μπορεσω να γινω καλυτερη τις τελευταιες μερες τις ζωης μου;)
18-01-2009, 17:35 #84
και πιο το νοημα να γινεις καλυτερη της τελευταιες μερες της ζωης σου οταν τις υπολοιπες παραμενεις (ας πουμε εν γνωσει σου) χειροτερη???
χμμ λιγο χριστιανικο μου κανει αυτο.
18-01-2009, 18:42 #85
ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΑΣΙΜΗ.....ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ..(ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΣΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ)
18-01-2009, 19:00 #86
τις τελευταιες μερες τις ζωης μας το κοβω δυσκολο να μπει κανεις σε αυτη την διαδικασια.
Δεν εχεις χρονο οχι τιποτα αλλο.
Οτι δεν εκανες για δεκαετιες, πως μπορεις να το προλαβεις σε μια εβδομαδα???
Σημασια δεν εχει οτι αυριο μπορει να ειναι η τελευταια μας μερα,
αλλα το οτι αυτες που περασαν δεν ηταν οντως οι τελευταιες.
Πιστευεις οτι αυτοι που σε γνωριζουν μπορουν να εχουν ολοκληρωμενη εικονα για το τι εισαι??
Κανεις δεν αφηνει κανενα να γνωριζει τι ακριβως εισαι - ειμαι - ειμαστε.
Για αυτο λεμε οτι γεννιόμαστε μονοι μας - πεθαινουμε μονοι μας....
18-01-2009, 19:17 #87
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..( ΞΕΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΟΝΟΗΤΗ....
18-01-2009, 21:38 #88
Originally posted by krino
το ζητουμενο μου ειναι αν γινεται κατι παρα την θεληση του αλλου...
τωρα ειτε ειναι η αρχη ειτε το τελος δεν αλλαζει πολυ την ουσια.
18-01-2009, 23:01 #89
Originally posted by SILIA
ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..
βασικα ηθελα να εστιασω σε αυτο το κομματι.
18-01-2009, 23:02 #90
εγω θα πηγαινα με ολη μου τη χαρα να αφιερωθω στο Θεο μηπως με συγχωρεσει και με λυπηθει ωστε να χαρω πραγματα απιστευτα μετεπειτα.Θα χαιρομουν κιολας που επιτελους ηρθε το τελος.Ωραιο παραμυθακι παιδια ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ γιατι θα γινονται πραγματα τρομακτικα σκοτωμοι και αλλα πολλα μεταφυσικα.:(
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....