Τι θα κανατε αν ξερατε πως την αλλη βδομαδα ερχεται το τελος του κοσμου .... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 100 of 100
    Senior Member
    Το έχω σκεφτει αυτο το ενδεχόμενο αλλα παντα σκονταπτα στο ερωτημα αν υπαρχει κατι μετα οποτε:

Άν άνηκα σε κάποια θρησκεια τοτε μαλλον θα εκανα την τελευταια εβδομαδα οτι γινονταν για να σωθώ (λιγο εβραικο αυτο)

Αν όχι μαλλον θα πέθαινα την ίδια μέρα απο τα γέλια για την ματαιότητα της ύπαρξης μας..Τόσα χρόνια πολιτισμού, τεχνολογίας, φιλοσοφίας για την ζωή, σχέσεων ανθρώπων για να σβήσουν όλα αυτα στην λησμονιά.

Τώρα γιατι όλα αυτα που θα κάνουμε τοτε δεν τα κάνουμε τώρα -αλλωστε κάθε μέρα της ζωής μας μπορεί να ειναι η τελευταια για τον καθένα- μάλλον οφείλεται στους μηχανισμούς άμυνας της ύπαρξης μας που αποφεύγει τέτοιες σκέψεις για να μπορέσει να προχωρήσει..
    Οποτε..πάω για κανά ποτάκι να ξεχαστω :)

Banned
    Originally posted by mike1978

Παντως εγω αυτο θα εκανα γιατι σε μια τετοια περιπτωση πιστευω η ηθικη και η νομιμοτητα πανε περιπατο και κοιτας να εχεις και κανεις αυτο που θελεις πιο πολυ εκεινη την στιγμη ανεξαρτητα του τι θα ειναι.

τοτε θα μου επιτρεψεις σε ενα τετοιο ενδεχωμενο να αμφιβαλλω σχετικα για τα περι αγαπης που λες.

Η αγαπη εμπεριεχει κατα βαση σεβασμο του ανθρωπου που σκεπτομαστε οσον αφορα τα θελω του.
    Δεν ειμαι ηθικος με την κλασικη εννοια αλλα με ενα δικο μου τυπου αλτρουισμο, ο οποιος σε αυτη την περιπτωση λεει:

Μην κανεις στον αλλον οτι δεν θες να σου κανουν υπο τις ιδιες συνθηκες.
    Τα bold τα εβαλα γιατι δινουν σημασια στη διαφορα στα οσα ειπα πιο πανω.

Banned
    Originally posted by Andy

θα πέθαινα την ίδια μέρα απο τα γέλια για την ματαιότητα της ύπαρξης μας..Τόσα χρόνια πολιτισμού, τεχνολογίας, φιλοσοφίας για την ζωή, σχέσεων ανθρώπων για να σβήσουν όλα αυτα στην λησμονιά.

Πολυ σωστο αυτο.
    Τους τελευταιους αιωνες ο πλανητης αυτος εχει βρωμισει ανθρωπιλα.....
    Ο ανθρωπος εχει καταντησει το χειροτερο ζωο που αναπνεει στο πλανητη.
    Δεν υπαρχει τιποτα αλλο γυρω μας παρα 90% δολοπλοκιες, μιση, φθονος. ψυχωσεις, φοβιες, ανασφαλειες και 10% ευτυχια. αγαπη και αρμονια.

Αν δεν δημιουργει αυτο μια ματαιοτητα τι αλλο θα μπορουσε να σημαινει?

Junior Member
    θα ζητούσα μια αγκαλιά (πραγματική) από αυτόν που αγαπώ. Τίποτα άλλο.

Member
    Originally posted by krino

Παντως εγω αυτο θα εκανα γιατι σε μια τετοια περιπτωση πιστευω η ηθικη και η νομιμοτητα πανε περιπατο και κοιτας να εχεις και κανεις αυτο που θελεις πιο πολυ εκεινη την στιγμη ανεξαρτητα του τι θα ειναι.

τοτε θα μου επιτρεψεις σε ενα τετοιο ενδεχωμενο να αμφιβαλλω σχετικα για τα περι αγαπης που λες.

Η αγαπη εμπεριεχει κατα βαση σεβασμο του ανθρωπου που σκεπτομαστε οσον αφορα τα θελω του.
    Δεν ειμαι ηθικος με την κλασικη εννοια αλλα με ενα δικο μου τυπου αλτρουισμο, ο οποιος σε αυτη την περιπτωση λεει:

Μην κανεις στον αλλον οτι δεν θες να σου κανουν υπο τις ιδιες συνθηκες.
    Τα bold τα εβαλα γιατι δινουν σημασια στη διαφορα στα οσα ειπα πιο πανω.
    Καλα δεν σου λεω οτι θα την τραβουσα και απο τα μαλλια, απλα πιστευω οτι σε μια τετοια κατασταση θα ηθελε ο καθε ανθρωπος να περασει τις τελευταιες του στιγμες με ανθρωπους που αγαπαει ή αγαπησε και περασε μαζι τους καποια χρονια απο την ζωη του. Πιστευω δηλαδη και οτι και εκεινη θα ηθελε να ειναι μαζι μου. Σε παρακαλω μην αμφιβαλεις για την αγαπη μου, η καρδουλα μου το ξερει.

Banned

Πιστευω δηλαδη και οτι και εκεινη θα ηθελε να ειναι μαζι μου. Σε παρακαλω μην αμφιβαλεις για την αγαπη μου, η καρδουλα μου το ξερει.
    αυτο ειαι το ζητουμενο, οτι εχω αμφιβολιες για το αν θα ηθελε.
    Για αυτο εαπαντησα ετσι πριν, για την δικη σου αγαπη δεν αμφιβαλλω...

Member
    Originally posted by krino

Πιστευω δηλαδη και οτι και εκεινη θα ηθελε να ειναι μαζι μου. Σε παρακαλω μην αμφιβαλεις για την αγαπη μου, η καρδουλα μου το ξερει.
    αυτο ειαι το ζητουμενο, οτι εχω αμφιβολιες για το αν θα ηθελε.
    Για αυτο εαπαντησα ετσι πριν, για την δικη σου αγαπη δεν αμφιβαλλω...
    Δεν ξερω τι να πω, ισως να ηταν η μεγαλυτερη δοκιμη για να δεις αν ενας ανθρωπος σ\'αγαπαει περα απο εγωισμους ή οτιδηποτε αλλο.

Banned
    μιχαλη,
    αν δεν υπηρχαν εγωισμοι, φοβοι, ανασφαλειες κλπ....

1. ο κοσμος θα ηταν αλλιωτικος.
    2. ουτε το φορουμ αυτο θα υπηρχε, ουτε θα ειχε τυχει εμεις οι δυο να τα λεμε....

Και αν θες,
    και εγω ειμαι εγωιστης και εγω εχω ανασφαλειες.
    Φυσικα και δεν ειμαι τελειος.
    Φυσικα και κανω λαθη.

Απλα προσπαθω να μην φορτωνω τις ανασφαλειες μου στους αλλους και να προσπαθω να ανουω τον αλλον καθως μου δειχνει τα λαθη μου και τελος να μαθαινω απο αυτα.
    Αλλα βλεπεις εχουμε γεμισει σε αυτο το πλανητη απο εξυπνακηδες και ξερολες...

Member
    θα ζουσα την καθε μου στιγμη

Senior Member
    Θα ελεγα σε οσους νιωθω κοντα μου οτι τους αγαπω, και το κυριοτερο θα τους ελεγα γιατι πραγματικα τους αγαπω.Θα προσπαθουσα να να τους δω για μια τελευταια φορα και να τους αγκαλιασω, γιατι η αγκαλια για μενα εχει πολυ μεγαλη αξια.Επισης σε οσους δεν ειχα πει οτι ημουν-ειμαι ερωτευμενη μαζι τους θα τους το ελεγα και θα τους ζητουσα ενα φιλι και μια αγκαλια διαρκειας...προλαβαινω δεν προλαβαινω σε μια βδομαδα να τους δω ολους:)???!!!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567