Έχω Πρόβλημα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    καλη μερα και σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! καλα εκανες και το αφησες το κρουασαν!!!!

Senior Member
    benvenuto

Senior Member
    Το σώμα μας είναι μαθημένο στο να ζητάει σάκχαρα. Γι αυτό πάει το μυαλό στο κρουασάν. Που δυστυχώς έχει 500 θερμίδες κι ευτυχώς που το άφησες. Εναλλακτικά κάνουμε λίγο γλυκό τον καφέ 3 κουταλίες μικρές - που θα μας δώσει 80 θερμίδες περίπου και θα ικανοποιήσει την ανάγκη μας για σάκχαρα. Ή φρούτο.
    Δέιξε πειθαρχία και χαρακτήρα τώρα, είναι δύσκολη η αρχή, και θα αποζημιωθείς.

Senior Member
    γεια σου αθανασια!!
    καλως ορισες και καλη σου επιτυχια,αν δεις στα τικερ μου-εχω πολλα γιατι ειμαι φαν!!!-και γω περιπου στα ιδια κιλα με σενα ειμαι
    εγω θα σε δωσω μια συμβουλη: βαζε μικρους στοχους,πχ ανα 5 κιλα να χανεις και αργοτερα αλλα 5.
    εγω εχω ας πουμε στοχο καθε 10 κιλα.
    οτι αλλο θες εδω ειμαστε ολοι,να σαι καλα και καλη συνεχεια!!!

πως τα πάς Αθανασία??Η αρχή είναι δύσκολη αλλά σύντομα θα το βλέπεις σαν παιχνίδι!!!

Junior Member
    Καλησπέρα σας. Εδώ και εγώ. Χτες δεν κατάφερα να μπω γιατί δεν ήμουν καθόλου στο σπιτι..
    Λοιπόν χτες το φαγητό μου ήταν : Πρωινό : 1 κουλούρι θεσ/νίκης
    Μεσημεριανό : 1 τόστ
    Βραδινό : 1 σουβλάκι χοιρινό & σαλάτα
    ενδιάμεσα ήπια χυμό και έφαγα μία μπάρα δημητριακών.

Αν και όλη μέρα εκτός σπιτιού νομίζω τα κατάφερα καλά..
    Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Senior Member
    Είναι πολύ λίγα Αθανασία, από ποιότητα τπτ δεν είναι ανω του μετρίου αλλά ΟΚ αφού ήσουν έξω...

Junior Member
    αθανασια μου δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω... τωρα διαβασα ολα τα σχολια και ειμαι κ εγω στην ιδια φαση! θα ηθελα να σου πω οτι σπουδαζω γιαννενα και προσφατα εμαθα για εναν γιατρο εδω που σου κανει μια εξεταση και τελος παντων λεγοντας σου τι να μην τρως χανεις πολλα κιλα μεσα σε ενα εξαμηνο. Ετσι λοιπον εκλεισα ενα ραντεβου, παρολο που ηταν ολα κλεισμενα μεχρι τον ιανουριο!!!!! καταφερα και βρηκα ενα για την τριτη!!!! ειμαι πολυ αγχωμενη και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας γιατι ειμαι 100 κιλα περιπου και μολις 20 χρονων. οταν ημουν 78κιλα το σωμα μου ηταν σε πολυ καλη κατασταση γτ εκανα εντατικη γυμναστικη! δηλαδη εβαζα και την φουστιτσα μου! πλεον με 25 κιλα παραπανω η ψυχολογια μου ειναι χαλια.... καλη επιτυχια για την προσπαθεια σου!!!! θα μπαινω να μαθαινω νεα σου και αν θελετε να σας πω τι γινεται με τον γιατρο 2 μερες εμειναν!!! περιμενω σαν τρεληηη την τριτη!!! <3

Junior Member
    Αθανασια σου ευχομαι καλη αρχη λοιπον!! Ευχομαι να τη βρεις τη δυναμη και να τα καταφερεις!!! Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. Ολο λεω οτι θα ξεκινησω αλλα η επιθυμια μου για φαγητο αναβαλλει την αυτη την προσπαθεια της διαιτας.. Πολλες φορες ξεκινω και μολις χασω κανα-δυο κιλα μετα κατρακυλω παλι.. Ελπιζω κι εγω αυτη τη φορα να τα καταφερω. θελω μεχρι το Σεπτεβρη να χασω 10 η εστω 7 κιλα... καλη επιτυχια σε ολους μας..!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12