Επεμβαση Γαστρικου δακτυλίου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81
  1. #61
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    chania , herakleion
    Posts
    207
    εχθες πηγα σε μια γιατρο με τη μαμα μου η οποια ειναι διαβητολογος. και η ηδια η διαβητολογος της προτεινει να βγαλει το δακτυλιο και να κανει σλιβ..!!!!!!!!!!!!!!!! της ειπε οτι εχει δει στο ιατρειο της τουλαχιστον 50 ατομα με σλιβ και το 10 τις εκατο δεν εχουν παει καλα γιατι δεν προσεχουν . της ειπε επισης οτι εχει δει τουλαχιστον 50 ατομα με δακτυλιο και μονο το 10 της εκατο εχει παει καλα.! τα συμπερασματα δικα σας!

  2. #62
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    θεσσαλονικη
    Posts
    3
    Γεια σας ειμαι καινουρια στην παρεα, λεγομαι Αγγελικη. Θα ηθελα να πω κι εγω τη γνωμη μου για τον γαστρικο δαχτυλιο! Εγω τον εβαλα 19/1/10 και μεχρι τωρα εχασα 49 κιλα! Φυσικα με κοπο, γυμναστηριο, εμετους ΑΛΛΑ δεν περιμενα ΜΟΝΟ αποτο δαχτυλιδι να δουλεψει μόνο του! Φυσικα και οταν ετρωγα γλυκα η ζυγαρια ανεβαινε και φυσικα οταν ετρωγα γρηγορα ή πολυ φαγητο ή αργα το βραδυ το εβγαζα. Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενη γιατι με εβαλε στη διαδικασια να προσεχω τι τρωω ετσι ωστε μελλοντικα να μπορω να εχω ενα ισσοροπημενο διατροφολογιο! Με το δαχτυλιδι δεν εχασα μονο τα κλασσικα κιλα που μπορεις να χασεις με οποιαδηποτε επεμβαση , εχασα και λιπος π.χ. εχω 25% λιπος και ειμαι 73 κιλα! Τα κιλα δεν χανονται γρηγορα αλλα αργα και σταματας να τρωως με το μυαλο , με την ψυχολογια και με οτι αλλο ετρωγα παλια ΑΛΛΑ με το καθημερινο μου διατροφολογιο που μονη εφτιαξα βαση συνηθειας αυτα τα 2 χρονια .(συχαθηκα τους διαιτολογος εχω δωσει πολλλλλλααααα λεφτα σε διαιτολογους , διατροφολογους κτλ). Αυτα ηταν τα καλα του δαχτυλιδιου το μονο αρνητικο που μου εμφανιστηκε τωρα και θα παω να το ελενξω στο γιατρο μου στο επομενο ραντεβου ειναι κατι παλυνδρομησεις υγρων οχι τροφης που εχω αμα φαω κατι αργα το βραδυ και ξαπλωσω για να κοιμηθω. Αυτο βεβαια μρ τρομαζει αλλα με τη σωστη καθοδηγηση και παρακολουθηση απο το γιατρο ολα λυνονται.
    Χαρηκα που σας βρηκα , και ειπα να γραψω κι εγω τη γνωμη! Καλη επιτυχια σε ολους!

  3. #63
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    26
    Γεια σου Αγγελικη!!! Ηθελα να σε ρωτησω κατι...
    Κανεις κανονικα γευματα? Η εισαι σε καποια διατροφη?

  4. #64
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    26
    Και κατι ακομα... Τι σου καλυψε το ταμειο σου?

  5. #65
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,157
    Μπορει να μου καποιος ποσο στοιχιζει η εξαγωγη ενος αχρηστου δακτυλιου?Γινεται οπως ακριβως κ οταν τον βαζεις με ναρκωση κλπ φανταζομαι αλλα ποση ωρα θα χρειαστει?Αφηνει καποιες επιπτωσεις στην υγεια κ στην ποιοτητα ζωης οταν τον βγαλεις?

  6. #66
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Θεσσαλονίκη & Αθήνα
    Posts
    447
    ανάλογα το γιατρό οι τιμές και τις γνώσεις.επιπτώσεις,μπορεί να πάρεις κι άλλα κιλά ή να γλυτώσεις από παλινδρομήσεις κτλ προβλήματα

  7. #67
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    WoNdErLaNd
    Posts
    1,422
    Παιδια οτι και να λεμε.. Απο την αρχη ειχε πει ο Γιωργος οτι φοβαται με τις αλλες επεμβασης και με την ναρκωση κτλ κτλ, σε ρωτησα το οτι θα την ΞΑΝΑ ανοιξουν την κοπελα σου δεν φοβασαι? Και δεν απαντησες..
    Δεν το ηξερα οτι πληρωνεις για να στο βγαλουν! Αυτο και αν ειναι τραγικο!
    Τεσπα νομιζω δεν εχει νοημα να το συζηταμε κι αλλο, απο τα λαθοι μαθαινουμε, ελπιζω στην κοπελα σου να πανε ολα τελεια με τον δακτυλιο.. Απλα δεν καταλαβαινω 1ον γιατι εχεις κολλησει τοσο με αυτον και 2ον δεν εχω καταλαβει αν η κοπελα σου ΘΕΛΕΙ να κανει επεμβαση η αν θελεις εσυ να την κανει.. Γιατι απλα δεν μας μιλαει εκεινη? Τεσπα καντε οτι καταλαβαινεται, εγω αυτα που ξερω ειπα τιποτα παραπανο τιποτα παρακατω.. Καλη επιτυχια..

  8. #68
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    θεσσαλονικη
    Posts
    3
    Γεια σου george28 τα γευματα μου δεν τα λες κανονικα ΑΠΛΑ τρωω πολυ μικροτερες μεριδες απο πριν επισης αποφευγω (οσο μπορω) τα γλυκα γιατι μπορω να τρωω ολη μερα γλυκα μιαας και κατεβαινουν πιο ευκολα. Το θεμα ειναι οτι κι αν κανεις να εισαι ετοιμος για αλλαγες στο σωμα σου και στη ζωη σου. π.χ. εγω μπορει να εχασα 50 κιλα και να πηγαινα καθημερινα γυμναστιριο σαν την τρελη , δεν θα αποφυγω ομως τις πλαστικες Οκτωβρη μπαινω για στηθος και χερια! Το κανεις το δαχτυλιδι ειναι ευκολα και τα πρωτα κιλα χανονται στο φτερο η μαγκια ειναι μετα τα 2 χρονια να τα κρατησεις και να παλεψεις για να χασεις το τελευταιο 10κιλο. Μεγαλη προσοχη ομως για εγω τρωω αργα και μικρες μπουκιες ακομα και μετα απο δυο χρονια! Ναι το εκανα μεσο ικα στο διαβαλκανικο.

  9. #69
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    θεσσαλονικη
    Posts
    3
    Επισης για το τι μου καλυψε το ταμειο δεν ξερω να σου πω ακριβως, πληρωσα το νοσοκομειο που εμεινα μια μερα! Δεν θυμαμαι πραγματικα μπορεις να ρωτησεις ομως!

  10. #70
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,157
    Εγω δεν μιλαω για το Γιωργο.Θελει δικο μου ατομο να βγαλει ενα δακτυλιο αχρηστο,δεν δουλεψε ποτε δηλ γιατι ειχε εμετους πονους κλπ οποτε τον εχουν τερμα ανοικτο κ ειναι σαν να μην υπαρχει.Η οικονομικη κατασταση ομως ειναι δυσκολη κ επειδη τον ειχε κανει ιδιωτικα το σκεφτεται να παει να δωσει τοσα λεφτα να τον βγαλει.Απο την αλλη η γυναικα του που ειναι γιατρος τον πιεζει γιατι υπαρχει ενα ξενο σωμα μεσα σου που δεν ξερεις τι μπορει να προκαλεσει κ τα εχουμε δει κατε καιρους.Σε φυσιολογικες καταστασεις ποση διαρκεια αντοχης εχει?Ποτε σας εχουν πει οτι θα πρεπει να τον βγαλετε εσεις?

  11. #71
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    26
    Καλησπέρα παιδια!!!
    Μετα απο μερικες μερες χαλάρωσης ηρθε η ωρα που περιμενουμε...
    Πλησιαζει η μερα της απόφασεις για το αν θα μας χωρηγησει η οχι
    το ταμειο μας την επεμβαση. Τελη ιουλιου θα ξερουμε δηλαδη.
    Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Το χαρτι το δινω στο νοσοκομειο και
    κανονιζει μονο του η εγω πρεπει να τρεξω ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΙΚΑ και
    ΙΚΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, δηλαδη την γνωστή διαδικασία?
    Εσεις πως κανατε τις ενεργειες σας?

  12. #72
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    26
    Καλημερα σας!!!
    Καλο χειμώνα και καλη δύναμη σε ολους σας!!!
    Ολα ετοιμα...
    26 Σεπτεμβριου και ωρα 10 η μεγαλη στιγμη για την αρραβωνιαστικια μου!!!
    Ανοίγει ενα νεο παραθυρο στην ζωη της!!!

  13. #73
    να πανε ολα τελεια !!!!! καλη επιτυχια.....

  14. #74
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,829
    Σε δύο μέρες λοιπόν..
    Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείτε. Αύριο, η αρραβωνιαστικιά σου θα φάει ένα ελαφρύ γεύμα το πολύ μέχρι τις εννέα το βράδυ. Μέχρι τις δώδεκα μπορεί να πιει νερό. Άρα από αύριο αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία.
    Καλή επιτυχία, όλα να σας έρθουν βολικά και περιμένουμε νέα!

  15. #75
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    26
    καλησπέρα σας!!!!
    Ολα πήγανε καλα!!! Την εκανε την επεμβαση και τωρα ειναι σπιτι της.
    Το μονο προβληματακι ειναι οτι νιωθει ενα μικρο σφιξιμο στο στομαχι της.
    Που λογικα ειναι το δακτυλιδι και ειναι πιστευω μεχρι να το συνηθησει.
    Και ακομα νιωθει λιγο κουρασμενη. Λογικο ε?

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •