Results 16 to 19 of 19
Thread: Βουλιμια τελος!
-
03-07-2012, 18:04 #16
Δεν νιωθω οτι μου επιτηθεστε νιωθω οτι δεν καταλαβαινετε τι σας λεω... καθε τι που λεω εσεις το πατε στο ακραιο... δεν ειπα ουτε να μην τρωμε ουτε να μην ευχαριστιομαστε το φαγητο... απλα το θεμα ειναι τι ειναι ευχαριστηση για τον καθενα... το σωστο και υγειες ειναι να νιωθεις ευχαριστημενος με 1 μεριδα φαγητου οχι με 3-4... εγω αυτη την στιγμη νιωθω ευχαριστηση με 3 μεριδες? τι εννοεις ρια? οτι οφειλω στον εαυτο μου να του προσφερω την ευχαριστηση των τριων μεριδων? Σορρυ αλλα πιστευω οτι κανεις λαθος τοτε και δεν ειπα να παμε σε ελλειψη φαγητου μακ.. τρωω ενα μικρο γευμα καθε 3 ωρες... αυτο δεν ειναι ελλειψη σωματικη αλλα ψυχολογικη για τα ατομα που εχουν συνηθισει να τρωνε πολυ... και επισης ειμαι ατομο που δεν παρεξηγουμε απο κατι οπως το "μην τρως γιατι θα γινεις βοδι" δεν το θεωρω καν κακο... ακομη και αν μου το ελεγε αλλος δεν θα στεναχωριομουν καν... δεν με ειπα ουτε ασχημη ουτε χαζη ουτε τιποτα κακο.... ειπα απλα την αληθεια... οτι εχω βαλει κιλα ειναι ΦΑΚΤ εκτος και αν η ζυγαρια μου κανει καμια φαρσα... και το οτι αν συνεχισω να τρωω ετσι θα γινω σαν βοδι επισης ειναι φακτ! δεν βλεπω κατι κακο η προσβλητικο σε αυτην την προταση...σιγα τι ειπα δηλαδη... μαλλον πρεπει να χαλαρωσετε λιγο.. και στην τελικη μια ζωη προσπαθω να χασω βαρος με τον λαθος τροπο (με εμετους)... τωρα που προσπαθω να χασω με τον σωστο μου λετε οτι παλι κανω λαθος και οτι το σκεπτικο μου δεν ειναι σωστο... το σκεπτικο αυτο με οδηγησε σε σωστες αποφασεις... νομιζω οτι αυτο ειναι που μετραει...
- 03-07-2012, 18:55 #17
agaph χαλάρωσε...
επισης επειδη με ρωτησες... οταν λεω ευχαριστηση , δεν εννοω σε καμια περιπτωση αυτο που περιεγραψες. Το φαγητο το ευχαριστιομαστε οταν τρωμε ηρεμοι, σε ενα ομορφα στολισμένο τραπέζι, με καθαρο τραπεζομαντιλο κ γιατι οχι καλη παρεα... το ευχαριστιομαστε οταν εχουμε φτιαξει με αγνα υλικα οσο το δυνατον πιο προσεκτικα επιλεγμενα κ το εχουμε μαγειρεψει με αγαπη κ σκοπο τη θρεψη. Τελος το φαγητο το ευχαριστιομαστε οταν το μασαμε αρκετες φορες... καταλαβαινουμε ολες τις γευσεις τρωγοντας αργα , απολαμβανοντας το... τη μια μεριδα φυσικα ....αυτο εννοω Αγάπη!
03-07-2012, 19:04 #18
οσο για το ''βοδι''... εγω νιωθω ανθρωπος κ οχι ζωο.... αν εσυ παλι νιωθεις αλλιως τι να σου πω.... ειναι προφανες οτι πισω απο τη διατροφικη διαταραχή κρυβονται πολλα αλλα που θελουν δουλεια.... κ οχι μονο η διατροφη.
25-07-2012, 02:35 #19
Για αυτο το λογο εβαλα το "ΣΑΝ" μεσα στην προταση....
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)