Πως ανεβαίνεις πάλι...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Πως ανεβαίνεις πάλι...

στη ζυγαριά?????έχω να ανέβω τόσο καιρό, ώστε να μη ξέρω που είμαι και τι έχω κάνει...έφτασα τα 99 και μετά τσουπ σταμάτησα.Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.Ούτε αφέθηκα να πω,αλλά ούτε και πρόσεξα φουλ που λέμε.Έχω ένα άγχος.Πως το αντέχετε αυτό το πράγμα,αυτό το συναίσθημα?Γιατί το χάσιμο των κιλών καταλήγει ως κάτι αγχωτικό και που καθορίζει την ψυχολογία μας?

Senior Member
    Αρχικα ειναι λαθος που σταματησες να ανεβαινεις.Πρεπει να ανεβεις να δεις που βρισκεσαι ωστε να μην αφεθεις περισσοτερο.Ολοι εδω μεσα ξερουμε πως ειναι να αντιμετωπιζεις την ατιμη τη ζυγαρια.
    Πλεον εγω ζυγιζομαι καθε 2-3 μερες,βλεπω μια μερα πανω μισο κιλο ,την αλλη κομμενα τα πολλα πολλα και ετσι μενω σταθερη.

Senior Member
    αστεροπη! θεαματικη η απωλεια σου!!!
    ειμαι σε φαση να αρχισω διαιτα και ψαχνομαι...
    μπορεις να μου πεις τη διατροφη ακολουθησες?
    επισης αν γυμναζοσουνα?

θανο μου!!! σου λεω το ιδιο με την αστεροπη!!
    δες το χαλαρα και ανεβα μαεσα στη ζυγαρια!!!
    οτι και να δειξει ειναι καλυτερα να το ξερεις και να φερθεις αναλογως παρα να το αγνοεις!!!

Member
    Θεωρώ κι εγώ ότι πρέπει να ανέβεις, να ξεπεράσεις τον φόβο σου ως προς το νούμερο γιατί έτσι κι αλλιώς η αλλαγή στη μείωση ή την αύξηση θα φανεί και με άλλους τρόπους (ρούχα).

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    αστεροπη! θεαματικη η απωλεια σου!!!
    ειμαι σε φαση να αρχισω διαιτα και ψαχνομαι...
    μπορεις να μου πεις τη διατροφη ακολουθησες?
    επισης αν γυμναζοσουνα?

θανο μου!!! σου λεω το ιδιο με την αστεροπη!!
    δες το χαλαρα και ανεβα μαεσα στη ζυγαρια!!!
    οτι και να δειξει ειναι καλυτερα να το ξερεις και να φερθεις αναλογως παρα να το αγνοεις!!!
    Κοριτσακι κανω διατροφη χαμηλων υδατανθρακων.Συγκεκριμενα Ατκινς.Πλεον επειδη ειμαι στην τριτη φαση,δηλαδη την προσυντηρηση εχω προσθεσει σχεδον τα παντα στη διατροφη μου.Αν θες ψαξ'το γενικα για τις lowcarb διαιτες,κοιτα και την ducan μηπως σου ταιριαζει.Εγω ταλαιπωριομουν χρονια με αυτα τα κ@λοκιλα,αλλα επιτελους βρηκα μια διατροφη να μου ταιριαζει και τα εχασα:smilegrin:!Μου εχουν μεινει λιγα βεβαια ακομα,αλλα και τωρα μια χαρα ειμαι(μην ειμαστε και πλεονεκτες:spin: ).

Senior Member
    Originally posted by thanos
    στη ζυγαριά?????έχω να ανέβω τόσο καιρό, ώστε να μη ξέρω που είμαι και τι έχω κάνει...έφτασα τα 99 και μετά τσουπ σταμάτησα.Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.Ούτε αφέθηκα να πω,αλλά ούτε και πρόσεξα φουλ που λέμε.Έχω ένα άγχος.Πως το αντέχετε αυτό το πράγμα,αυτό το συναίσθημα?Γιατί το χάσιμο των κιλών καταλήγει ως κάτι αγχωτικό και που καθορίζει την ψυχολογία μας?
    Νομίζω αυτή η φοβία δημιουργείται γιατί στερούμε το σώμα μας από κάτι που είναι βιολογική ανάγκη, δημιουργούμε μια ψυχολογική ανισορροπία κατά κάποιον τρόπο και μετά προσπαθούμε να ελέγξουμε την έκβαση με ένα αναξιόπιστο εργαλείο.

Φαντάσου εάν έπρεπε να σταματήσεις το σεξ για να αδυνατίσεις, εκεί κι αν θα σου δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα. :tumble:
    Πείθουμε τον εαυτό μας ότι πάνω απ'όλα είναι η υγεία και ότι πρέπει να χάσουμε βάρος αλλά στην τελική δεν μετράμε την υγεία μας (π.χ. με εξετάσεις αίματος) αλλά το βάρος που είναι εντελώς επιφανειακό και ρηχό μέτρο. Και ως ρηχό μέτρο μας έχει πληγώσει στο παρελθόν :sniff:

Και ενώ έχεις μείνει άσπιλος ( :tumble: ), στερημένος σε σημείο αυτολύπησης για ένα δέλεαρ το οποίο ΘΑ έρθει, στο τέλος ζητάς από την Πυθία να σου δώσει χρησμό, ο οποίος είναι εξ' αρχής κάλπικος (δεν σου λέει πόσο λίπος έχασες ή ʼΝ έχασες λίπος, ή ʼΝ το βάρος που πήρες είναι μύες ή υγρά).

Μόλις διάβασα τι έγραψα και τρόμαξα, ΦΑΝΤʼΣΟΥ σε ένα παράλληλο σύμπαν να έπρεπε να κόψεις το σεξ για να αδυνατίσεις, θα μπορούσε να γίνει ταινία θρίλερ...

Senior Member
    θανο
    οταν εχεις χασει την επαφη με την ζυγαρια, η πρωτη φορα ειναι οντως εφιαλτικη και θελει πολυ κουραγιο, αλλα ΜΟΝΟ Η ΠΡΩΤΗ.
    μολις βρεις το κουραγιο και αντιμετωπισεις την πραγματικοτητα, μετα ολα ηρεμουν και ξερεις τι σου γινεται πλεον.
    κι αν δεν σου αρεσει αυτο που ειδες, βαζεις το προγραμματακι σου και τσουκου- τσουκου, αρχιζεις να το δουλευεις.
    το θεωρω πολυ βασικο να αντιστεκομαστε στο να χασουμε επαφη με την ζυγαρια. ειναι το πρωτο μεγαλο λαθος στην κατρακυλα.
    ακομα κι αν τρωμε λαθος, πρεπει παντα να ζυγιζομαστε απο μια φορα τη βδομαδα μεχρι το αργοτερο 1 φορα τον μηνα,για να βλεπουμε τι κανουμε.

Senior Member
    Καλημέρα! και εγώ είμαι της γνώμης να ανέβεις στην ζυγαριά..
    Σκέψου κάτι θετικό..οτι νούμερο και να δεις θα προσπαθήσεις να το μειώσεις και την επόμενη εβδόμαδα που θα ανέβεις θα είναι λίγότερο..

Senior Member
    εγω παλι εχω το αντιθετο !!! πως κατεβαινεις επρεπε να κανω τοπικ χαχα

Senior Member
    Πρώτα το δεξί και μετά το αριστερό Θάνο:smilegrin:

Σοβαρά τώρα όπως τα περιγράφεις αποκλείεται να δεις κάτι τραγικό, γιατί δισταζεις;

Senior Member
    Originally posted by otiosa
    Φαντάσου εάν έπρεπε να σταματήσεις το σεξ για να αδυνατίσεις, εκεί κι αν θα σου δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα. :tumble:

Μόλις διάβασα τι έγραψα και τρόμαξα, ΦΑΝΤʼΣΟΥ σε ένα παράλληλο σύμπαν να έπρεπε να κόψεις το σεξ για να αδυνατίσεις, θα μπορούσε να γίνει ταινία θρίλερ...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ Φαντάσου τους καλόγερους και τους ιερωμένους.... 300κιλά έκαστος.... Μα που το σκέφτηκες ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!

--------------------------------------------------------------------------

thano την αλήθεια την κοιτάμε κατάματα! ανέβα. καλύτερα να ξέρεις.

Senior Member
    απο τη στιγμη που φοβασαι να ανεβεις... κατι ξερεις... εγω θα προτεινα κατι διαφορετικό απο αυτα που ηδη ακουστηκαν...

μην ανεβεις!

ξεκινα ΤΩΡΑ σωστη διατροφή ....προσεχε οχι στερητικη διαιτα!! διατροφη!
    και ασε το σωμα σου να σου δειξει ποσο καλα ΑΝΤΙΔΡΑ.

:starhit: η γνωμη μου....

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις..έχω αποφασίσει να ανέβω την επόμενη παρασκευή για να δω τι γίνεται.Τώρα τι θα δω ....και πως θα αντιδράσω,εδώ θα είμαστε για να σας τα πω και από ''κοντά''...πάντως αυτή η ζυγαριά είναι νομίζω ένα από τα πιο τρομακτικά αντικείμενα.ένας άνθρωπος στην όψη της μπορεί άνετα να ''χεστεί'' επάνω του,συγγνώμη και για την έκφραση..Πως να καταφέρεις να την κάνεις φίλη δε ξέρω..και δεν το κόβω να το μαθαίνω και ποτέ..

Senior Member
    «Υπάρχει ένας βασικός κανόνας που λέει: "Μην ασχολείσαι με το βάρος σου, να ασχολείσαι με το τι τρως".

http://www.womenonly.gr/article.asp?...pubid=99686664

Senior Member
    Originally posted by ria
    «Υπάρχει ένας βασικός κανόνας που λέει: "Μην ασχολείσαι με το βάρος σου, να ασχολείσαι με το τι τρως".

http://www.womenonly.gr/article.asp?...pubid=99686664
    :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Page 1 of 2 12 LastLast