Results 1 to 15 of 20
Thread: Πως ανεβαίνεις πάλι...
-
14-06-2012, 22:08 #1
Πως ανεβαίνεις πάλι...
στη ζυγαριά?????έχω να ανέβω τόσο καιρό, ώστε να μη ξέρω που είμαι και τι έχω κάνει...έφτασα τα 99 και μετά τσουπ σταμάτησα.Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.Ούτε αφέθηκα να πω,αλλά ούτε και πρόσεξα φουλ που λέμε.Έχω ένα άγχος.Πως το αντέχετε αυτό το πράγμα,αυτό το συναίσθημα?Γιατί το χάσιμο των κιλών καταλήγει ως κάτι αγχωτικό και που καθορίζει την ψυχολογία μας?
- 14-06-2012, 22:45 #2
Αρχικα ειναι λαθος που σταματησες να ανεβαινεις.Πρεπει να ανεβεις να δεις που βρισκεσαι ωστε να μην αφεθεις περισσοτερο.Ολοι εδω μεσα ξερουμε πως ειναι να αντιμετωπιζεις την ατιμη τη ζυγαρια.
Πλεον εγω ζυγιζομαι καθε 2-3 μερες,βλεπω μια μερα πανω μισο κιλο ,την αλλη κομμενα τα πολλα πολλα και ετσι μενω σταθερη.
14-06-2012, 23:29 #3
αστεροπη! θεαματικη η απωλεια σου!!!
ειμαι σε φαση να αρχισω διαιτα και ψαχνομαι...
μπορεις να μου πεις τη διατροφη ακολουθησες?
επισης αν γυμναζοσουνα?
θανο μου!!! σου λεω το ιδιο με την αστεροπη!!
δες το χαλαρα και ανεβα μαεσα στη ζυγαρια!!!
οτι και να δειξει ειναι καλυτερα να το ξερεις και να φερθεις αναλογως παρα να το αγνοεις!!!
15-06-2012, 00:41 #4
Θεωρώ κι εγώ ότι πρέπει να ανέβεις, να ξεπεράσεις τον φόβο σου ως προς το νούμερο γιατί έτσι κι αλλιώς η αλλαγή στη μείωση ή την αύξηση θα φανεί και με άλλους τρόπους (ρούχα).
15-06-2012, 01:53 #5
Originally posted by koritsaki
αστεροπη! θεαματικη η απωλεια σου!!!
ειμαι σε φαση να αρχισω διαιτα και ψαχνομαι...
μπορεις να μου πεις τη διατροφη ακολουθησες?
επισης αν γυμναζοσουνα?
θανο μου!!! σου λεω το ιδιο με την αστεροπη!!
δες το χαλαρα και ανεβα μαεσα στη ζυγαρια!!!
οτι και να δειξει ειναι καλυτερα να το ξερεις και να φερθεις αναλογως παρα να το αγνοεις!!!
15-06-2012, 03:31 #6
Originally posted by thanos
στη ζυγαριά?????έχω να ανέβω τόσο καιρό, ώστε να μη ξέρω που είμαι και τι έχω κάνει...έφτασα τα 99 και μετά τσουπ σταμάτησα.Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.Ούτε αφέθηκα να πω,αλλά ούτε και πρόσεξα φουλ που λέμε.Έχω ένα άγχος.Πως το αντέχετε αυτό το πράγμα,αυτό το συναίσθημα?Γιατί το χάσιμο των κιλών καταλήγει ως κάτι αγχωτικό και που καθορίζει την ψυχολογία μας?
Φαντάσου εάν έπρεπε να σταματήσεις το σεξ για να αδυνατίσεις, εκεί κι αν θα σου δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα. :tumble:
Πείθουμε τον εαυτό μας ότι πάνω απ'όλα είναι η υγεία και ότι πρέπει να χάσουμε βάρος αλλά στην τελική δεν μετράμε την υγεία μας (π.χ. με εξετάσεις αίματος) αλλά το βάρος που είναι εντελώς επιφανειακό και ρηχό μέτρο. Και ως ρηχό μέτρο μας έχει πληγώσει στο παρελθόν :sniff:
Και ενώ έχεις μείνει άσπιλος ( :tumble: ), στερημένος σε σημείο αυτολύπησης για ένα δέλεαρ το οποίο ΘΑ έρθει, στο τέλος ζητάς από την Πυθία να σου δώσει χρησμό, ο οποίος είναι εξ' αρχής κάλπικος (δεν σου λέει πόσο λίπος έχασες ή ʼΝ έχασες λίπος, ή ʼΝ το βάρος που πήρες είναι μύες ή υγρά).
Μόλις διάβασα τι έγραψα και τρόμαξα, ΦΑΝΤʼΣΟΥ σε ένα παράλληλο σύμπαν να έπρεπε να κόψεις το σεξ για να αδυνατίσεις, θα μπορούσε να γίνει ταινία θρίλερ...
15-06-2012, 12:01 #7
θανο
οταν εχεις χασει την επαφη με την ζυγαρια, η πρωτη φορα ειναι οντως εφιαλτικη και θελει πολυ κουραγιο, αλλα ΜΟΝΟ Η ΠΡΩΤΗ.
μολις βρεις το κουραγιο και αντιμετωπισεις την πραγματικοτητα, μετα ολα ηρεμουν και ξερεις τι σου γινεται πλεον.
κι αν δεν σου αρεσει αυτο που ειδες, βαζεις το προγραμματακι σου και τσουκου- τσουκου, αρχιζεις να το δουλευεις.
το θεωρω πολυ βασικο να αντιστεκομαστε στο να χασουμε επαφη με την ζυγαρια. ειναι το πρωτο μεγαλο λαθος στην κατρακυλα.
ακομα κι αν τρωμε λαθος, πρεπει παντα να ζυγιζομαστε απο μια φορα τη βδομαδα μεχρι το αργοτερο 1 φορα τον μηνα,για να βλεπουμε τι κανουμε.
15-06-2012, 12:53 #8
Καλημέρα! και εγώ είμαι της γνώμης να ανέβεις στην ζυγαριά..
Σκέψου κάτι θετικό..οτι νούμερο και να δεις θα προσπαθήσεις να το μειώσεις και την επόμενη εβδόμαδα που θα ανέβεις θα είναι λίγότερο..
15-06-2012, 15:37 #9
εγω παλι εχω το αντιθετο !!! πως κατεβαινεις επρεπε να κανω τοπικ χαχα
15-06-2012, 15:42 #10
Πρώτα το δεξί και μετά το αριστερό Θάνο:smilegrin:
Σοβαρά τώρα όπως τα περιγράφεις αποκλείεται να δεις κάτι τραγικό, γιατί δισταζεις;
15-06-2012, 16:04 #11
Originally posted by otiosa
Φαντάσου εάν έπρεπε να σταματήσεις το σεξ για να αδυνατίσεις, εκεί κι αν θα σου δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα. :tumble:
Μόλις διάβασα τι έγραψα και τρόμαξα, ΦΑΝΤʼΣΟΥ σε ένα παράλληλο σύμπαν να έπρεπε να κόψεις το σεξ για να αδυνατίσεις, θα μπορούσε να γίνει ταινία θρίλερ...
--------------------------------------------------------------------------
thano την αλήθεια την κοιτάμε κατάματα! ανέβα. καλύτερα να ξέρεις.
15-06-2012, 16:12 #12
απο τη στιγμη που φοβασαι να ανεβεις... κατι ξερεις... εγω θα προτεινα κατι διαφορετικό απο αυτα που ηδη ακουστηκαν...
μην ανεβεις!
ξεκινα ΤΩΡΑ σωστη διατροφή ....προσεχε οχι στερητικη διαιτα!! διατροφη!
και ασε το σωμα σου να σου δειξει ποσο καλα ΑΝΤΙΔΡΑ.
:starhit: η γνωμη μου....
16-06-2012, 02:37 #13
σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις..έχω αποφασίσει να ανέβω την επόμενη παρασκευή για να δω τι γίνεται.Τώρα τι θα δω ....και πως θα αντιδράσω,εδώ θα είμαστε για να σας τα πω και από ''κοντά''...πάντως αυτή η ζυγαριά είναι νομίζω ένα από τα πιο τρομακτικά αντικείμενα.ένας άνθρωπος στην όψη της μπορεί άνετα να ''χεστεί'' επάνω του,συγγνώμη και για την έκφραση..Πως να καταφέρεις να την κάνεις φίλη δε ξέρω..και δεν το κόβω να το μαθαίνω και ποτέ..
17-06-2012, 18:16 #14
«Υπάρχει ένας βασικός κανόνας που λέει: "Μην ασχολείσαι με το βάρος σου, να ασχολείσαι με το τι τρως".
http://www.womenonly.gr/article.asp?...pubid=99686664
20-06-2012, 21:34 #15
Originally posted by ria
«Υπάρχει ένας βασικός κανόνας που λέει: "Μην ασχολείσαι με το βάρος σου, να ασχολείσαι με το τι τρως".
http://www.womenonly.gr/article.asp?...pubid=99686664
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....