Results 106 to 120 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
09-07-2012, 14:57 #106
Με το καλο Νινα μου!!! Ευχομαι συντομα να σε παρουν!!
Και εννοειτε θελω λεπτομερειες απο τις "διακοπες" σας στο νοσοκομειο!!!
- 09-07-2012, 18:19 #107
Originally posted by -wow-
Με το καλο Νινα μου!!! Ευχομαι συντομα να σε παρουν!!
Και εννοειτε θελω λεπτομερειες απο τις "διακοπες" σας στο νοσοκομειο!!!εδώ είναι μονο 3 μέρες η διαμονή και μονο αν παρουσίασης πρόβλημα σε κρατάνε παραπάνω.
λοιπόν έμαθα πως την εβδομάδα χειρουργούν 8 άτομα. το group το δικό μου είναι 8 άτομα οποτε σε μια βδομάδα θα μας τελειώσουν. όμως έμαθα επίσης πως υπάρχουν άτομα στη λίστα πριν από μας. αλλα δεν είναι πολλά. αν δεν ήταν εποχή τον διακοπών τους πιστεύω θα την είχαμε κάνει την επέμβαση όλες μας μέχρι τώρα. πάντως η Deste, η τράπουλα τις κατίνας, όπως σας είπα με είπε πως μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα έχω χειρουργηθείγια να δούμε τι θα δούμε
09-07-2012, 19:05 #108
Καλε! Αυτη την deste την ειχε παρει η αδερφη μιας φιλης μου οταν ημασταν γυμνασιο και ειχαν βγει οι μαγισσες τις σμυρνης! Αυτη δεν ειναι;
Δεν ξεραμε να την ριχνουμε και νομιζω προσπαθησαμε τον σταυρο νομιζω λεγεται (χαζα παιδια χαρα γεματα!) και βγηκε στην αδερφη μου οτι θα γνωριζε την αδερφη ψυχη της σε μια εβδομαδα! Και γνωρισε τοτε το 1ο της αγορι (15 χρονων ημασταν..)..
Ευρτχως δεν ηταν η αδερφη ψυχη της!! Χαχαχαχαχα
Στην φιλη μου βγηκε οτι θα πεθανει απο μεγαλο οχημα (λεοφορειο λεγαμε!) αλλα δεν την πατησε ευτυχως!!
Την πιστευεις την τραπουλα; Εγω να σου πω την αληθεια δεν ειναι οτι ειμαι καθετη αν την πιστευω η οχι, αλλα δεν ειναι οτι θα την εριχνα για να παρω απαντησεις.. Η επεμβαση θα γινει αγαπη μου οτι και να πει η τραπουλα!!
09-07-2012, 21:03 #109
αντε με το καλο νινα μου να ξερεις οτι θα περασει πολυ πολυ γρηγορα ο καιρος γιου γιουπι γιουπι:spin::spin::spin::spin:
10-07-2012, 02:07 #110
Originally posted by -wow-
Καλε! Αυτη την deste την ειχε παρει η αδερφη μιας φιλης μου οταν ημασταν γυμνασιο και ειχαν βγει οι μαγισσες τις σμυρνης! Αυτη δεν ειναι;
Δεν ξεραμε να την ριχνουμε και νομιζω προσπαθησαμε τον σταυρο νομιζω λεγεται (χαζα παιδια χαρα γεματα!) και βγηκε στην αδερφη μου οτι θα γνωριζε την αδερφη ψυχη της σε μια εβδομαδα! Και γνωρισε τοτε το 1ο της αγορι (15 χρονων ημασταν..)..
Ευρτχως δεν ηταν η αδερφη ψυχη της!! Χαχαχαχαχα
Στην φιλη μου βγηκε οτι θα πεθανει απο μεγαλο οχημα (λεοφορειο λεγαμε!) αλλα δεν την πατησε ευτυχως!!
Την πιστευεις την τραπουλα; Εγω να σου πω την αληθεια δεν ειναι οτι ειμαι καθετη αν την πιστευω η οχι, αλλα δεν ειναι οτι θα την εριχνα για να παρω απαντησεις.. Η επεμβαση θα γινει αγαπη μου οτι και να πει η τραπουλα!!
axaxaxaxa την τράπουλα τις κατίνας (αυτή είναι ναι) πρέεπει αρχικά να την μελετήσεις καλά αλλα μετά πρέπει να την διαβάζει με την ψυχή σου να μάθεις να συνδυάζεις τι βλέπεις . πχ αν σε βγει η Vaalide δεν σημαίνει πως σε έχουν κάνει μαγια "σεχτεκικα" και πως όλα θα σου πάνε στον αγύριστο. Ίσος σημαίνει αυτό που περνάς τώρα τις δυσκολίες σου κλπ. Πριν φύγω από ελλάδα και για τα 3 προηγούμενα χρονια που την έριχνα μου έβγαινε συνεχεια η Vaalideθα σου δώσω ένα παράδειγμα με κάτι που έγινε πριν μερικές μέρες . Ρώτησα λοιπόν αν θα κάνω την επέμβαση μέχρι τα μέσα του Αυγούστου. Εννοείτε ρίχνω τον σταυρο και γω γιατί άμα ρίξω την μεγάλη μου παίρνει όλη την ενέργεια.
μου είπε ναι να θα την κάνω. αλλα στο σπίτι μου μου έβγαλε την παιδούλα ανάποδα που σημαίνει πως θα πάρο στεναχώρια πολύ μεγάλη από μικρό παιδί που αγαπώ και προστατεύω. το άμεσος επόμενο χαρτί ήταν το metzar ανάποδο που σημαίνει πως ναι μεν θάνατος αλλα η ψυχή αναζητά το ζωή και ο θάνατος θα apofthexthi. e δεν εννοούσε πως κάποιος θα πεθάνει βεβαια...άκου λοιπόν τι έγινε την ίδια μέρα το απόγευμα.
μας παίρνει τηλέφωνο η πρώην σύζυγος του συντρόφου μου και μας λέει πως ο μικρός τους γιος ετών 13, ο οποιος κανονικά μένει μαζί μας αλλα τώρα ήταν διακοπές στη μαμά του, είναι στο νοσοκομείο. ο μικρός ούριε 6 energy drinks και δεν κοιμήθηκε όλο το βραδυ και το πρωί έκανε εμετούς τα ματια του γύριζαν το πήγαν στο νοσοκομείο το παιδί. σκεφτείτε στην αρχή οι γιατροί ψάχναν με εξέτασης για ναρκωτικά τόσο χαλια ήταν. ήταν τελικά από τα energy drinks (μάλλιασε η γλώσσα μου να του λέω να μην τα πίνει). 2 μέρες μετά βγήκε από το νοσοκομείο εννοείτε.
την αγόρασα το 1995. την έχω ρίξει 1000φορες. και ποτε δεν με έχει προδώσει μα ποτε. και σας μιλάω σοβαρά..αλλα πρέπει να μάθεις να διαβάζεις πέρα από τις σημειώσεις
εσείς βρε το μεγάλο όχημα που το είδατε? δεν θυμάμαι καμια κάρτα να λέει ότι κάποιος θα πεθάνει από όχημα
επίσης πρέπει να ξέρεις πως την τράπουλα δεν πρέπει να την αγγίζει άλλος παρα μονο αυτός που λέει τα χαρτιά όπως και ότι δεν γίνετε να την διαβάζεις για άλλους..η Deste είναι για μαςδεν είναι σαν την Taro
10-07-2012, 04:43 #111
Το metzar μας ειχε βγαλει και εμας!!!! Αναποδα! Γιαυτο λεγαμε οτι θα πεθανει και επειδη επαιρνε το λεοφορειο καθε πρωι για το σχολειο υποθεσαμε οτι θα ειναι απο μεγαλο οχημα και οτι θα την πατησει το λεοφορειο!!
Σου λεω οτι βλακειες θελαμε λεγαμε!!! 15 χρονων ημασταν και παιζαμε βασικα! Εγω να πω την αληθεια ειχα τρομαξει!! Δεν λεω οτι το ελεγε στα χαρτια, εμεις το λεγαμε το μεγαλο οχημα!! Χαχαχαχαχχαχαχαχα
Εμεις ειχαμε προσπαθησει λεει και την μεγαλη αλλα δεν βγαζαμε νοημα με αυτα που καναμε!!
10-07-2012, 13:16 #112
Το metzar ανάποδο μπορεί να σημαίνει επίσης πως θα αρρωστήσει από γρίπη
σου λέει δηλαδή να προσεχεις...εγώ πάντως έχω πάθει πλακα με αυτήν την τράπουλα..από το 2005 μέχρι σήμερα ότι με είπε βγήκε...και φυσικά σιγά σιγά έμαθα να αναγνωρίζω τα σημάδια
10-07-2012, 17:42 #113
Καλα εμεις τα περναμε ολα τοις μετρητοις!! Χαχαχαχχα
11-07-2012, 02:09 #114
:barfy::no: χθες μου συναιβη κατι τρομερο (δηλαδη τρομερο ειναι για μενα) στην δουλεια μου μου την ειπαν γιατι εμαθαν λεει οτι η επεμβση που θα κανω ειναι αισθητικης και οτι ειναι απαραδεκτο να αφηνω την δουλεια για κατι τετοιο shocked2: οτι δειχνω πολυ κακο παραδειγμα στους υπολοιπους που λειπω συνεχως (λογω των εξετασεων αλλα και προβληματων υγειας που επρεπε να λυθουν πριν την επεμβαση) θεωρουν οτι τους ελεγα ψεματα για την καρδια μου ας πουμε που εχω προβλημα ή για τα πνευμονια μου και πως αν ειχα τετοια προβληματα δεν θα επεβαλα στον εαυτο μου μια τετοια επεμβαση....
Και πειτε μου πραγματικα οταν η διευθυντρια σου σε λεει αναξιοπρεπη γιατι θα κανεις κατι τετοιο και σου ζηταει να αποχωρησεις απο την εργασια σου εσεις τι θα κανατε???
(να μην ξεχασω να πω οτι μεχρι και πριν λιγο καιρο ημουν παραδειγμα υπαλληλου και τωρα να ποια ειναι η συμπεριφορα που λαμβανω)
και σε εσας που εχω πει οτι το θεμα μου ειναι να κανω ενα παιδακι πειτε μου να μην με πληγωνει που μου λενε οτι ειναι θεμα ασιθητικης το οτι εχω τοσα προβληματα υγειας απο τα κιλα το οτι απεκτησα υπερφαγια και καταθλιψη??? και να μου λενε οτι το κανω για θεματα αισθητικης??? το οτι ειμαι 135 κιλα και δεν μπορω να δεσω ουτε τα παπουτσια μου??? μα πειτε μου ειμαι υποχρεωμενη να τους τα πω αυτα τα πραγματα αληθεια ειμαι υποχρεωμενη????
εχω στενοχωρηθει τοσο πολυ γιατι ολοι με κοιτανε κυριολεκτικα στο στομα οταν τρωω κατι και το μονο που μου λενε ειναι μην το κανεις αυτο δεν κανει και τις γνωστες μπουρδες λες και δεν ξερω τι ειναι καλο και τι κακο!!!!!!!!
επισης εχουν ξεκινησει και κατι αλλο οι ''συναδελφοι'' μου οταν με βλεπουν να τρωω αν ειναι δυνατον στελνουν ο ενας στον αλλο ραβασακια και γελανε ρε παιδια!!!!!!!! δεν αντεχω αλλο αυτη τη συμπεριφορα σημερα δεν ηξερα αν μπορεσω να συγκρατηθω και δεν αρχιζω ενα ενα κολοπαιδο να το κοπαναω:grind::thumbdown:
συγνωμη για την οργη βρε παιδια αλλα ειμαστε ενηλικοι ανθρωποι ελεος δηλαδη και οκ ειμαι 135 κιλα so what δηλαδη φτανει πια αυτο το πραγμα
μα αυτο ειναι μια καθημερινη μου ρουτινα να τους βλεπω να χασκογελουν κλπ κλπ να μου λενε ομως οτι θα μπω σε ολη αυτη την διαδικασια μονο για λογους αισθητικης ε δεν το δεχομαι !!!!!!!!!
δεν ειπα οτι δεν παιζει ρολο και αυτο αλλα για μενα υπαρχουν δεκαδες αλλα πραγματα που θα βοηθηθω και ναι θα ερθει και η καλυτερη εμφανιση και ισως ετσι ξεπερασω την παλιοκταθλιψη μου
ΜΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ
ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ
ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΑΣΑ ΠΙΑ!!!!!!!!!:crazy:
11-07-2012, 02:23 #115
έπρεπε να τις πεις, ήρεμα για να την κανεις πύραυλο, πως δεν ξέρει τι λέει και πως οι επεμβάσεις αισθητικής δεν είναι δώραν. Και πως αν θεωρούν πως λες ψέματα να σε πάνε στην επιθεώρηση εργασίας για να μην τους πας εσύ.
γράψε τους όλους στα παλαιότερα των υποδημάτων σου κούκλα μου. ζηλεύουν τα κακόψυχα. εσύ κανε τη δουλειά σου υποδειγματικά όπως την έκανες τόσα χρονια και με το κεφάλι ψηλά. Πιθανόν έχει η κυρα διεθύντρια καμια άλλη για την θέση σου και προσπαθεί να σε αναγκάσει σε ψυχολογική παραίτηση από τη δουλειά σου. Αν οι εποχές ήταν διαφορετικές θα σου έλεγα να φύγεις από αυτήν τη δουλειά...μα οι εποχές στην ελλάδα δεν είναι τέτοιες..κανε υπομονή και σε ένα χρόνο που θα είσαι αδυνατούλα και θα δουλεύεις ποιο άνετα και θα είσαι ακόμα ποιο παραγωγική μπορείς να τους το τρίψεις στα μούτρα
11-07-2012, 02:35 #116
περιττό να σου πω πως έχω θυμώσει παρα πολύ με την συμπεριφορά τους
αλλα είπαμε...κουράγιο η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο
11-07-2012, 03:28 #117
Originally posted by Ninap
περιττό να σου πω πως έχω θυμώσει παρα πολύ με την συμπεριφορά τους
αλλα είπαμε...κουράγιο η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!:thumbup::tumble::starhit::st arhit::starhit::starhit::wink2:
11-07-2012, 09:59 #118
Pm60 στο δημοτικο δουλευεις και τα κωλοπαιδα ειναι οι συναδελφοι σου; Πραγματικα σε αυτη την ηλικια, τελειωσαν το παν/μιο μπορει να εχουν οικογενεια και παιδια οι ιδιοι και βρισκουν να γελασουν με θεματα που εγω ουτε στο νηπιαγωγιο δεν γελαγα;; Βρε αντε στα κομματια!!!
Εξοργιστηκα τωρα!
Και η διευθυντρια σου καλα θα κανει να κατσει στην θεση της γιατι η επεμβαση ΔΕΝ ειναι αισθητικη! Οι αισθητικες επεμβασεις πες της βρε ζωον δεν καλυπτονται απο τα ταμεια! Τι αλλο θα ακουσουμε; Συνφωνω με ολα οσα σου ειπε η Νινα!
Να σου ριξει την διαθεση και να σου χαλασει την αναμονη ηθελε η να μην την χαρακτηρισω!!πωωω εχω βγει απο τα ρουχα μου! Θελω να ερθω απο εκει να μοιραζω χαστουκια τωρα!!
Δυστηχως και εγω ετσι ειμαι, συναισθηματικος τυπος και εμενα καταρακτες θα ετρεχαν τα δακρυα!!!
Εαν συνεχισει ετσι η διευθυντρια σου πες της με πολυ ηρεμο τροπο, χωρις ιχνος φοβου η κατι τετοιο πανω σου οτι οτι δικαιολογιτικα χρειαζεται τα εχεις και οτι καλο θα ηταν να ασχολειτε μονο με τα του γραφειου και οχι της προσωπικης σου ζωης! Και οχι δεν θα δωσεις λογαριασμο σε κανεναν γιατι την κανεις την επεμβαση και γιατι πρεπει να χασεις τα κιλα σου! Πες τους ετοιμαζομαι για μοντελο στη Victoria Secret και πρεπει να χασω 2-3 κιλακια!!
Ακους εκει να σε βλεπουν να τρως και να γελανε! Ανικανοι ανθρωποι που δεν ειστε αξιοι ουτε μια προσωπικη ζωη να εχετε και ασχολειστε με το τι κανουν οι αλλοι!
Εσυ κυρια! Θα εισαι στη δουλεια σου οπως παντα, παραδειγμα προς μιμηση και ασε τους υπολοιπους να κουρευονται! Ακομα και στα δικαστηρια μπορεις να την πας την μαλακω με τις ηλιθιοτητες που σου ελεγε!!
Ποσες μερες απομενουν να κανουμε ενα countdown???
Γερα με τσαμπουκα και ολα θα πανε καλα!!!
11-07-2012, 11:32 #119
Pm60 την επόμενη φορά που θα σου πούνε κάτι να τους εξηγήσεις ότι αυτό που έχεις, τα πολλά παραπάνω κιλά δηλαδή, ονομάζεται νοσογόνος παχυσαρκία και είναι ΑΣΘΕΝΕΙΑ. Γι'αυτό και υπάρχει η οδηγία στην Ευρωπαϊκή Ενωση όλες οι χώρες της Ευρώπης να καλύπτουν τα ασφαλιστικά ταμεία τους δωρεάν αυτές τις επεμβάσεις οι οποίες δεν θεωρούνται επεμβάσεις αισθητικής, οι οποίες επεμβάσεις αισθητικής δεν καλύπτονται κιόλας από κανένα ασφαλιστικό ταμείο. Αυτοί μπορεί να λένε ότι θέλουν αφού είναι άσχετοι, οι γιατροί όμως ξέρουν περισσότερα!! Το καλύτερο είναι να τους κάνεις όλους αυτούς μία on line σύνδεση με Κάϊρο και να επικεντρωθείς στην επέμβασή σου και στη νέα σου ζωή που θα ξεκινήσει σύντομα.
11-07-2012, 13:26 #120
Δε μου χάλασες τι διάθεση μανάρι μου. με αυτούς θύμωσα όμως τόσο πολύ ακριβώς όπως τα λέει η μικρούλα μας παραπάνω...οι συνάδελφοι σου έχουν ψυχολογική νοημοσύνη 7χρόνου.
θυμήθηκα που με ρώτησε η ψυχολόγος εδώ αν συμπεριφέρομαι κανονικά στο φαγητό μου όταν είμαι έξω από το σπίτι και τις είπα ούτε μήλο δεν τρώω στον δρόμο γιατί ο κόσμος είναι ανίδεος και το μονο που κάνει είναι να σε κοιτάει περίεργα..αλλα όχι και άτομα που σε ξέρουν ...τα "γλιματα"!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέλω ή πρέπει;
01-05-2025, 21:29 in Με καφέ και συμπάθεια....