ετοιμη!!!!!! - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 29 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 431
    Senior Member
    Μαρία εγώ έχω κάνει sleeve αλλά πολλά πράγματα μοιάζουν με την επέμβαση που έκανες εσύ. Είναι γεγονός αυτό που λες ότι χωρίς να το θέλεις σου αλλάζει το μυαλό και αρχίζεις να σκέφτεσαι πλέον πριν φας κάτι που δεν επιτρέπεται. Συνήθως τους πρώτους μήνες δεν έχεις τόσο πρόβλημα γιατί μαθαίνεις ακόμα τη διατροφή σου, δεν έχεις μεγάλη πείνα και είσαι και φοβισμένη. Οσο περνάει ο καιρός όλο και θα σου μπαίνουν ιδέες να φας κάτι κι εκεί είναι που πρέπει να είσαι προσεκτική. Εγώ προσπαθώ να είμαι τυπική αλλά δεν στερούμαι τίποτα. Επειδή δεν μπορώ να φάω μεγάλες ποσότητες και να θελήσω να κάνω "γουρουνιά" δεν μπορώ χιχιχι. Τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο, δηλαδή θα φάω μία χούφτα πατατάκια, όχι όλη τη σακούλα ή θα φάω 1 γλυκό και θα φροντίσω τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας να έχουν λιγότερες θερμίδες. Το καλό είναι ότι τώρα που είμαι στη συντήρηση μπορώ να φάω περισσότερο απ'ότι πριν που έχανα ακόμα βάρος. Θα δεις ότι με τον καιρό θα συνηθίσει το μυαλό σου και δεν θα σε νοιάζει να τρως ποσότητες όπως παλιά. Τώρα τρώω ένα κομμάτι πίτσα, χορταίνω και νοιώθω σα να έχω φάει 4-5 κομμάτια πίτσα όπως έκανα παλιά. Θέλει προσοχή να μην τσιμπολογάμε όλη μέρα γιατί τσίμπα τσίμπα μαζεύονται οι θερμίδες. Ευτυχώς όμως έχοντας τώρα για σύμμαχο το στομάχι μου δεν είναι συνέχεια το μυαλό μου στο φαγητό γιατί δεν έχω τη στέρηση και το "μη" που είχα παλιά. Ξέροντας ότι μπορώ π.χ. να φάω ένα παγωτό όποτε θέλω χωρίς πρόβλημα με κάνει να μην το σκέφτομαι συνέχεια και να αναβάλλω να το φάω από μόνη μου ενώ παλιότερα το "μη" με έκανε να θέλω να τρώω παγωτό όλη μέρα! Περνώντας ο καιρός θα καταλάβεις κι εσύ τι σου λέω. Δεν φτάνει μόνο η επέμβαση για να διατηρήσουμε τα κιλά μας, πρέπει να προσέχουμε κι εμείς, όμως τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνουμε χωρίς να στερούμαστε τίποτα, είναι αυτό που λένε δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Με την τουαλέτα δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ακόμα και στην αρχή, στο δεκαήμερο των υγρών. Ελπίζω να στρώσει η τουαλέτα σου γρήγορα και να μην ταλαιπωρείσαι. Περνώντας ο καιρός θα νοιώθεις καλύτερα μέρα με τη μέρα και πολλά πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα και θα σταματήσουν οι ταλαιπωρίες σου. Εγώ πλέον, 13 μήνες μετά, νοιώθω σα να μην έχω κάνει τίποτα, με τη μόνη διαφορά ότι απολαμβάνω το φαγητό χωρίς να φοβάμαι να μην ξαναπαχύνω.

Member
    Pm60,εισαι καταπληκτικη!Δεν εχω λογια,ηταν σα να το βιωσα μαζι σου κοπελα μου γλυκεια.Σε ευχαριστουμε τοσο πολυ για την περιγραφη σου,οσο για τα κερακια σου και του οτι σηκω8ηκες να πας στην εκκλησια .ενω πονουσες λιγο,ενα εχω να σου πω.Τα δακρυα μου δε στεγνωσαν ακομα,με σιγκινησες παρα πολυ.Σου ευχομαι ολοψυχα και απο καρδιας,καλες κατηφορες,να γινεις κορμαρα,να απολαμβανεις την κα8ε σου μερα και να εισαι γερη απο εδω και περα.Και βεβαια πολλα πολλα συγχαρητηρια στο συζυγο-βραχο που σε στηριζει.Αυτα ειναι και ετσι πρεπει να ειναι,γιατι εχω ακουσει και ιστοριες εδω μεσα απο ατομα που δεν τα στηριξε κανεις και ειναι πολυ λυπηρο.
    Καλες κατηφορες λοιπον:wink1::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by mariakriti
    ninap ειμαι η μαρια που μιλουσαμε στο facebook χιχι!!!!! sleeve θα κανω...περιμενω την εγκριση πως και πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επισης, μαρακι (pm60) σου ευχομαι καλες κατηφορες να εισαι παντα καλα!!!!!!
    και πολλα φιλια σε ολα μα ολα τα κοριτσια!!!!!
    ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Pm60, πολύ περιγραφική η ιστορία σου!!!! σε ευχαριστουμε πολύ μας συγκίνησες για τα καλά........καλές κατηφόρες κορίτσι μου!!!! και στα δικά μας κορίτσια!!!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Μαρία εγώ έχω κάνει sleeve αλλά πολλά πράγματα μοιάζουν με την επέμβαση που έκανες εσύ. Είναι γεγονός αυτό που λες ότι χωρίς να το θέλεις σου αλλάζει το μυαλό και αρχίζεις να σκέφτεσαι πλέον πριν φας κάτι που δεν επιτρέπεται. Συνήθως τους πρώτους μήνες δεν έχεις τόσο πρόβλημα γιατί μαθαίνεις ακόμα τη διατροφή σου, δεν έχεις μεγάλη πείνα και είσαι και φοβισμένη. Οσο περνάει ο καιρός όλο και θα σου μπαίνουν ιδέες να φας κάτι κι εκεί είναι που πρέπει να είσαι προσεκτική. Εγώ προσπαθώ να είμαι τυπική αλλά δεν στερούμαι τίποτα. Επειδή δεν μπορώ να φάω μεγάλες ποσότητες και να θελήσω να κάνω "γουρουνιά" δεν μπορώ χιχιχι. Τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο, δηλαδή θα φάω μία χούφτα πατατάκια, όχι όλη τη σακούλα ή θα φάω 1 γλυκό και θα φροντίσω τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας να έχουν λιγότερες θερμίδες. Το καλό είναι ότι τώρα που είμαι στη συντήρηση μπορώ να φάω περισσότερο απ'ότι πριν που έχανα ακόμα βάρος. Θα δεις ότι με τον καιρό θα συνηθίσει το μυαλό σου και δεν θα σε νοιάζει να τρως ποσότητες όπως παλιά. Τώρα τρώω ένα κομμάτι πίτσα, χορταίνω και νοιώθω σα να έχω φάει 4-5 κομμάτια πίτσα όπως έκανα παλιά. Θέλει προσοχή να μην τσιμπολογάμε όλη μέρα γιατί τσίμπα τσίμπα μαζεύονται οι θερμίδες. Ευτυχώς όμως έχοντας τώρα για σύμμαχο το στομάχι μου δεν είναι συνέχεια το μυαλό μου στο φαγητό γιατί δεν έχω τη στέρηση και το "μη" που είχα παλιά. Ξέροντας ότι μπορώ π.χ. να φάω ένα παγωτό όποτε θέλω χωρίς πρόβλημα με κάνει να μην το σκέφτομαι συνέχεια και να αναβάλλω να το φάω από μόνη μου ενώ παλιότερα το "μη" με έκανε να θέλω να τρώω παγωτό όλη μέρα! Περνώντας ο καιρός θα καταλάβεις κι εσύ τι σου λέω. Δεν φτάνει μόνο η επέμβαση για να διατηρήσουμε τα κιλά μας, πρέπει να προσέχουμε κι εμείς, όμως τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνουμε χωρίς να στερούμαστε τίποτα, είναι αυτό που λένε δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Με την τουαλέτα δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ακόμα και στην αρχή, στο δεκαήμερο των υγρών. Ελπίζω να στρώσει η τουαλέτα σου γρήγορα και να μην ταλαιπωρείσαι. Περνώντας ο καιρός θα νοιώθεις καλύτερα μέρα με τη μέρα και πολλά πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα και θα σταματήσουν οι ταλαιπωρίες σου. Εγώ πλέον, 13 μήνες μετά, νοιώθω σα να μην έχω κάνει τίποτα, με τη μόνη διαφορά ότι απολαμβάνω το φαγητό χωρίς να φοβάμαι να μην ξαναπαχύνω.
    αχ σ ευχαριστω τοσο πολυ για τις πληροφοριες μου εδωσες παρα πολυ κουραγιο γιατι ξερεις ακομα ειναι νωρις και ειμαι φοβισμενη...το να φτασω στο σημειο να απολαμβανω το φαγητο χωρις τυψεις ειναι το ονειρο μου πραγματικα...πριν και πολυ ετρωγα μαλλον το πολυ ειναι μικρη λεξη και παντα τυψεις ειχα μετα και ξερεις πως ειναι αυτο η αυτοπεποιθηση μου στο πατωμα...με αυτα που ειπες επιτελους νιωθω οτι θα ξανα γινω φυσιολογικος ανθρωπος!!!!!!!!!!! σ ευχαριστωωωωωω:spin::spin:

Senior Member
    Originally posted by sasaki
    Pm60,εισαι καταπληκτικη!Δεν εχω λογια,ηταν σα να το βιωσα μαζι σου κοπελα μου γλυκεια.Σε ευχαριστουμε τοσο πολυ για την περιγραφη σου,οσο για τα κερακια σου και του οτι σηκω8ηκες να πας στην εκκλησια .ενω πονουσες λιγο,ενα εχω να σου πω.Τα δακρυα μου δε στεγνωσαν ακομα,με σιγκινησες παρα πολυ.Σου ευχομαι ολοψυχα και απο καρδιας,καλες κατηφορες,να γινεις κορμαρα,να απολαμβανεις την κα8ε σου μερα και να εισαι γερη απο εδω και περα.Και βεβαια πολλα πολλα συγχαρητηρια στο συζυγο-βραχο που σε στηριζει.Αυτα ειναι και ετσι πρεπει να ειναι,γιατι εχω ακουσει και ιστοριες εδω μεσα απο ατομα που δεν τα στηριξε κανεις και ειναι πολυ λυπηρο.
    Καλες κατηφορες λοιπον:wink1::thumbup:
    σ ευχαριστω παρα πολυ sasaki μου....εσυ κοπελα μου δεν εχεις κανει ακομα να φανταστω οτι περιμενεις την ημερομηνια??? σε πια φαση εισαι??? πες μας κατι και για σενα ειναι ωραιο να μοιραζομαστε τις ιστοριες μας.....και οσο για τον αντρουλι μου σκεψου οτι ειναι αδυνατος και παρ ολ αυτα με στηριζει....θα προτεινα παντως για ανθρωπους που δεν εχουν καποιον ας παρουν για τις 2 πρωτες μερες μια αποκληστικη....ξερω οτι ειναι σκληρο αλλα θα ειναι καλυτερα να μπορεσει καποιος να τους βοηθησει....λυπαμαι πολυ για τα παιδια που δεν εχουν στηριξη αλλα ο θεος θα τους δωσει δυναμη και θα τα καταφερουν....μακαρι ολοι να μπορουσαν να καταλαβουν τι βιωνουμε αλλα δυστηχως οι ανθρωποι μπορουν να γινουν τοσο αστοργοι οταν δεν ξερουν....

περιμενω με αγωνια την δικη σου ιστορια λοιπον μακια μακια μακια!!!!!!!!!

Senior Member
    Μαράκη έχουμε εδω στο φορουμ, ενα τοπικ, που ειναι για τα πριν και τα μετα , και πολλα κοριτσια ανεβαζουν φωτογραφιες :lol: εννοειτε και μεις θα το κανουμε ε? εγώ μαλιστα ειπα του Αντωνακη μου οτι θελω να βγαζουμε μια φωτογραφια καθε μήνα (οπως οταν 8α ειμαστε εγκυες χαχαχαχα). θα γινουμε κορμαρες εστω και με τα ρουχα (γιατι αρκετο δερμα θα κρεμαση ειναι και η ηλικία βλεπεις) , και ετσι θα φενομαστε κορμαρες οπως τα άλλα κοριτσια εδω στο φορουμ :lol: ερχετε η μερα το ξέρω καθηστερησε λογω διακοπων και μαλιστα υπηρχε και αλλο γκρουπ πριν απο μας να κανει επεμβασεις και τους πιασαν τωρα μετα της διακοπες. κοντος ψαλμος , αλληλουϊα παντος :lol:
    Ευχαριστω για την προσευχή, 8α αρχησω να την λεω καθε μερα, ευτυχως η αδερφουλα μου η μεγαλη μου εδωσε περσυ το καλοκαιρι μια εικονα της Παναγιας που την ειχε παρει απο την Τηνο!!! καντηλακι δεν εχω μα αναβω ενα ρεσο κερακι.

Σοβαρα σε λεεω διαβαζω ξανα και ξανα το κειμενο σου και οσες φορες το διαβαζω με πιανουν τα κλαματα. συντομα και το δικο μου κειμενακι ...ελπιζω :love::love::love::love::love::love::love::love:

Member
    σ ευχαριστω παρα πολυ sasaki μου....εσυ κοπελα μου δεν εχεις κανει ακομα να φανταστω οτι περιμενεις την ημερομηνια??? σε πια φαση εισαι??? πες μας κατι και για σενα ειναι ωραιο να μοιραζομαστε τις ιστοριες μας.....και οσο για τον αντρουλι μου σκεψου οτι ειναι αδυνατος και παρ ολ αυτα με στηριζει....θα προτεινα παντως για ανθρωπους που δεν εχουν καποιον ας παρουν για τις 2 πρωτες μερες μια αποκληστικη....ξερω οτι ειναι σκληρο αλλα θα ειναι καλυτερα να μπορεσει καποιος να τους βοηθησει....λυπαμαι πολυ για τα παιδια που δεν εχουν στηριξη αλλα ο θεος θα τους δωσει δυναμη και θα τα καταφερουν....μακαρι ολοι να μπορουσαν να καταλαβουν τι βιωνουμε αλλα δυστηχως οι ανθρωποι μπορουν να γινουν τοσο αστοργοι οταν δεν ξερουν....

περιμενω με αγωνια την δικη σου ιστορια λοιπον μακια μακια μακια!!!!!!!!! [/quote]

Καλησπερα και απο εμενα λοιπον.Για τους παλιους ειμαι η sasa32,αλλα για καποιο λογο κολλησε και δεν ανοιγε ο λογαριασμος και ετσι, αναγκαστηκα να κανω ενα νεο.
    Η δικη μου ιστορια για τους νεους και οσους δεν ετυχε να με μα8ουν εδω,ξεκινησε περιπου περυσι το Μαιο,που εμα8α για το φορουμ και αρχισα να μελετω τι εγραφαν οι παλιοτεροι.11 Αυγουστου ειχα συναντηση με τον Κλαφαρεντζο και 31 ειχα ηδη στειλει ολες τις εξετασεις μου.Εκτοτε αναμενω να ειδοποιη8ω και δε σας κρυβω πως τελευταια εχω αγχω8ει κιολας,επειδη εχουν αρχισει να καλουνται ηδη φιλοι και γνωστοι,που αλλοι τα παρεδωσαν μαζι μου,αλλοι μετα απο εμενα και εγω περιμενω και περιμενω και φως δε βλεπω στο τουνελ!

Σα να μη μου φτανουν ολα αυτα, η κριση με οδηγησε για περιπου ενα χρονο στο Μοναχο Γερμανιας.Εχω τρια αγγελουδια 10,8 και 2 ετων!Ναι καλα ακουσατε το μικρο μου ειναι 2 ετων!!!!!!!!!!Φανταστειτε ποσο πετρα εχω κανει την καρδια μου,ποια μανα αφηνει τα αγγελουδια της και φευγει να φερει παραπανω εσοδα στο σπιτι της?Αλλη 8α με πειτε τρελη,αλλοι 8α μου βγαλετε το καπελο...ολα καλοδεχουμενα παιδια.Βεβαια τα παιδια μου ειναι με τον συζυγο μου και τις γιαγιαδες-παπουδες.8α μου πειτε η μανα δεν αντικα8ιστατε,ετσι ειναι ,οταν ομως δε γινεται αλλιως,καποιος πρεπει να 8υσιαστει.
    Επισης ειμαι 33 χρονων σα τον Χριστο,με 167 εκατ.υψος και στη συναντηση 122 κιλα και τωρα 113.Εκτος αυτου τρεις γεννες με καισαρικη(τωρα εκλεισε το καταστημα μια για παντα χαχαχα),ζαχαρο κυησης παντα,αλλα οχι μετα και εναν 8υροειδη που ανακαλυψα πριν τρια χρονια οτι εχω,εντελως τυχαια,ο οποιος υπαρχει απο την ημερα που γεννη8ηκα και ποτε(παρολο που το εψαξα πολλες φορες)δεν ανακαλυφτηκε.Ο 8υροειδης ειναι και με κερασακι στην τουρτα που λεμε...Δηλαδη με συνδρομο hassimoto!Oλα τα καλα μαζι βρε,τι αλλο 8ελω απο τη ζωη που λεει και το ασμα:smilegrin:

Senior Member
    test

Senior Member
    Originally posted by koukou1
    Pm60, πολύ περιγραφική η ιστορία σου!!!! σε ευχαριστουμε πολύ μας συγκίνησες για τα καλά........καλές κατηφόρες κορίτσι μου!!!! και στα δικά μας κορίτσια!!!!
    αντε βρε ποτε με το καλο??? ξερεις ποτε θα μπεις??? οπως και να χει σου ευχομαι με το καλο!!!!!

Senior Member
    Originally posted by sasaki

περιμενω με αγωνια την δικη σου ιστορια λοιπον μακια μακια μακια!!!!!!!!!

Καλησπερα και απο εμενα λοιπον.Για τους παλιους ειμαι η sasa32,αλλα για καποιο λογο κολλησε και δεν ανοιγε ο λογαριασμος και ετσι, αναγκαστηκα να κανω ενα νεο.
    Η δικη μου ιστορια για τους νεους και οσους δεν ετυχε να με μα8ουν εδω,ξεκινησε περιπου περυσι το Μαιο,που εμα8α για το φορουμ και αρχισα να μελετω τι εγραφαν οι παλιοτεροι.11 Αυγουστου ειχα συναντηση με τον Κλαφαρεντζο και 31 ειχα ηδη στειλει ολες τις εξετασεις μου.Εκτοτε αναμενω να ειδοποιη8ω και δε σας κρυβω πως τελευταια εχω αγχω8ει κιολας,επειδη εχουν αρχισει να καλουνται ηδη φιλοι και γνωστοι,που αλλοι τα παρεδωσαν μαζι μου,αλλοι μετα απο εμενα και εγω περιμενω και περιμενω και φως δε βλεπω στο τουνελ!

Σα να μη μου φτανουν ολα αυτα, η κριση με οδηγησε για περιπου ενα χρονο στο Μοναχο Γερμανιας.Εχω τρια αγγελουδια 10,8 και 2 ετων!Ναι καλα ακουσατε το μικρο μου ειναι 2 ετων!!!!!!!!!!Φανταστειτε ποσο πετρα εχω κανει την καρδια μου,ποια μανα αφηνει τα αγγελουδια της και φευγει να φερει παραπανω εσοδα στο σπιτι της?Αλλη 8α με πειτε τρελη,αλλοι 8α μου βγαλετε το καπελο...ολα καλοδεχουμενα παιδια.Βεβαια τα παιδια μου ειναι με τον συζυγο μου και τις γιαγιαδες-παπουδες.8α μου πειτε η μανα δεν αντικα8ιστατε,ετσι ειναι ,οταν ομως δε γινεται αλλιως,καποιος πρεπει να 8υσιαστει.
    Επισης ειμαι 33 χρονων σα τον Χριστο,με 167 εκατ.υψος και στη συναντηση 122 κιλα και τωρα 113.Εκτος αυτου τρεις γεννες με καισαρικη(τωρα εκλεισε το καταστημα μια για παντα χαχαχα),ζαχαρο κυησης παντα,αλλα οχι μετα και εναν 8υροειδη που ανακαλυψα πριν τρια χρονια οτι εχω,εντελως τυχαια,ο οποιος υπαρχει απο την ημερα που γεννη8ηκα και ποτε(παρολο που το εψαξα πολλες φορες)δεν ανακαλυφτηκε.Ο 8υροειδης ειναι και με κερασακι στην τουρτα που λεμε...Δηλαδη με συνδρομο hassimoto!Oλα τα καλα μαζι βρε,τι αλλο 8ελω απο τη ζωη που λεει και το ασμα:smilegrin: [/quote]

sasaki μου πρωτα απ ολα να χαιρεσαι τα αγγελουδια σου!!!!!!!! μια μανα θα κανει τα παντα για τα παιδια της και αν εσυ το θεωρεις σωστος δε νομιζω οτι θα πρεπει να υπαρξει κανεις που θα σε κρινει εσυ ξερεις καλυτερα τι ειναι το σωστο!!!!!!!!!
    μπραβο σου που εχεις χασει κιλα μονη σου ειναι παρα πολυ δυσκολο και ειδικα στην συναισθηματικη κατασταση που εισαι!!!
    οσο για την επεμβαση εχεις παρει τηλ να δεις γιατι καθυστερουν??? ή τελος παντων περιπου σε προγραμματιζουν???

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΤΕΡΥΓΕΣ Η Α ΚΑΙ Η Β ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Α ΠΡΑΓΜΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η Α ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ Β...ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ....
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    pm60 σιδερενια ! αντε κοπελα καλες κατηφορες τωρα!
    αν και απο οτι βλεπω μια χαρα ξεκινησανε!

Senior Member
    pm60 μοοοοοουυυυυυ!!!!!!
    Ποτε την εκανες αγαπη μου την επεμβαση? Ουτε ενα καλη επιτυχια δεν σου ειπα ρε αγαπη!!! :sniff:
    Με αυτα που τραβαω τελευταια μονο να ενημερωνω για την κατασταση μου μπαινω και δεν προλαβα να δω οτι μπηκες, πηγαν ολα τελεια, βγηκες και τωρα εισαι και εσυ μια μπαι πασατηηηηηηη!!!!!!!!!
    Αχ αγαπη μου χαιρομαι τοοοοοοοοσοοοοοοο πολυ που επιτελους την εκανες και εισαι μια χαρα!!!!
    Ολα κυλησαν τελεια και να δεις απο εδω και περα τι κατηφορες που εχεις να παρεεεειιιςςςς!!!!!!!!!!!
    ΤΡΕΛΕΙΑ????
    Αχ αγαπη μου δεν φανταζεσαι ποσο πολυ χαρηκα!!!!!
    Σειρα εχει η Νινα μας τωρα που απο στιγμη σε στιγμη ακουω το τηλεφωνο να χτυπα αγαπη μου και να ειναι απο το νοσοκομειο!!!
    Και η Κρητικοπουλα μας η Μαρια που απο οσο ξερω δεν εχει κανει την επεμβαση ακομα ετσι? Η την εχασα και εκεινη??

Senior Member
    Κορίτσια περίμενε περίμενε η ψυχολογία μου έχει πάει στα τάρταρα, και σαν να μην έφτανε αυτό με το βγάζει σε ψυχοσωματικά βγάζω κάτι σαν σπυριά που είναι όμως τεραστια και γύρο γύρο maura / μπλε σκούρα γεμάτα με πύον και αίμα που κάνουν 1 εβδομάδα να ωριμάσουν και δυο βδομάδες να καθαρίσουν .ανοίγει το δέρμα μου τελείως και είναι σε δύσκολα σημεία πχ στο σημείο τις κοιλιας μου που έχει πέσει άρα ακουμπάει σε άλλο σημείο , στον μηρό ψιλά που επίσης ακουμπάει σε άλλο σημείο..πραγματικά πονάω, και οι γιατροί εδώ δεν κάνουν τίποτα για αυτά τα πράγματα. τα νεύρα μου έχουν γίνει σμπαράλια τους δικούς μου δεν μπορώ να παο να τους δω γιατί περιμένω το "σκατοτιλεφονο" θα τους δω του χρόνου δηλαδή. έχω και τα δυο παιδιά του δικού μου εδώ για τις διακοπές τους (αλλα δεν πήγαμε πουθενά όπως καταλαβαίνετε περιμένοντας το τηλέφωνο) και το σπίτι είναι gousouroum...φίλους δεν έχω να βγω έξω μια βόλτα...να βάλω τα κλάματα με έρχεται....

Senior Member
    κουραγιο νινα ειναι ψυχοφθορο να περιμενεις αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο!
    οσο για τις φιλες που δεν εχεις εκει να βγεις μια βολτα εχεις τουλαχιστον εμας να μιλαμε! κατι ειναι και αυτο!!

Page 13 of 29 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast