Results 226 to 240 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
05-08-2012, 00:41 #226
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Pm60 αν αλλάζεις τα κιλά και στα παίρνει ο.κ. στο ίδιο τικεράκι τότε όλα εντάξει. Καμιά φορά για να πάρει τις αλλαγές που κάνουμε πριν πατήσουμε κάτω το edit profile χρειάζεται να πάμε πριν πάνω πάνω εκεί που λέει password και να σβήσουμε τις μαύρες κουκίδες που έχει δίπλα, τον κωδικό μας δηλαδή. Εγώ βλέπω ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και η απώλεια των κιλών σου είναι τέλεια. Καλή συνέχεια.
- 06-08-2012, 17:51 #227
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΧΩ
μόλις με πήρανε τηλέφωνο 5 λεπτά πριν.
29 Αυγούστου κάνω το χειρουργείο
αυτήν την τεταρτη αρχίζω τα sake
Παναγίτσα μου ήρθε και η δικη μου ώρα ποσο απίστευτο μου φαίνεται..μπορώ τώρα να αρχίσω να μετράω μέρες
06-08-2012, 22:31 #228
Originally posted by Ninap
Παναγίτσα μου ήρθε και η δικη μου ώρα ποσο απίστευτο μου φαίνεται..μπορώ τώρα να αρχίσω να μετράω μέρες
γιουπι γιουπι γιουπι γιουπι γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! !!!!!!!!!!!!!! παναγιτσα μου ειδες που εφτασε η ωρα μπραβο κοριτσακι μου καλη δυναμη και κουραγιο ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!! αχ ειμαι τοσο χαρουμενη για σενα εφτασε η ωρα λιγες μερες μονο ακομα κανε υπομονη θα περασουν χωρις να το καταλαβεις........περιμενω με μεγαλη αγωνια την δικη σου ιστορια:wink1::wink1::wink1::wink1::wink1:: starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::starh it::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::s tarhit::starhit::starhit::starhit::thumbup::thumbu p::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
11-08-2012, 13:59 #229
Mariakriti τι έχει γίνει με την έγκριση σου? δεν είχαμε νέα σου !!!
11-08-2012, 14:41 #230
Ninap το εχω γραψει σε αλλο τοπικ...στο < αγωνια > αλλα θα το ποσταρω και εδω!!!!!!!!!!!!
καλησπερα σε ολα τα παιδια...τα δικα μου νεα δεν ειναι και τοσο καλα..καθως απο χανια οπου βρισκομαι εστειλα τα χαρτια μου στο ταμειο μου στην αθηνα 29 ιουνιου και αυτοι με τη σειρα τους θα τα εστελναν στο κεσυ για την εγκριση..περασε ενα μισης μηνας και τιποτα. αρχισα να παιρνω τηλεφωνα στο κεσυ , και μου ειπαν οτι το ονομα μου δεν υπαρχει καν στα αρχεια τους!!!!! ναι καλα το ακουσατε!!!
αρχισα μετα να παιρνω το ταμειο μου οπου μιλουσα 1 μιση βδομαδα με εναν παρα πολυ καλο κυριο απο εκει που ειχε ολη την καλη διαθεση να με βοηθησει ευτυχως!!!!!!
το προβλημα ποιο ηταν.? οτι τα χαρτια δεν τα εβρισκε κανεις...προφανως οποιος παρελαβε τον φακελο μου τον πεταξε πουθενα μεσα στα γραφεια του ταμειο και χαθηκε...λοιπον....μετα απο 1 ολοκληρο μηνα και παραπανω λοιπον , μονο προχθες τα χαρτια μου βρεθηκαν και τα εστειλαν στο κεσυ (μετα που ειχα μπει στην διαδικασια βεβαια να τα ξαναβγαλω ολα απο την αρχη γιατι ειχα σκοπο να τα ξαναστειλω)
σημερα μετα απο 40 τηλεφωνα , καταφερα να επικοινωνησω με το κεσυ οπου βρηκαν τελικα το ονομα μου! τα χαρτια μου εφτασαν λεει σε αυτους μολις προχθες~ και η επιτροπη θα συνεδριασει μεσα σεπτεμβρη!!! αρα δεν προλαβα να την κανω την επεμβαση πριν την εξεταστικη! αλλα το παλευω εστω να την κανω μετα που εχω ενα κενο 10 ημερων..ο θεος να με βοηθησει...
πολλα φιλια σε ολους σας!:saint2:
11-08-2012, 14:43 #231
επισης οποιος θελει ας με κανει αντ στο fb :P
https://www.facebook.com/mariavlazakichania
11-08-2012, 15:27 #232
ναι κούκλα μου το διάβασα εκεί αλλα είπα μήπως είχες τίποτα νέα σε αυτές τις λίγες μέρες...
και εγώ έτσι απελπισμένη και ξαφνικά τσούρ με πήρανε τηλέφωνο
επειδή την έχω πατήσει πολύ με αυτές τις δημόσιες υπηρεσίες..πάντα κρατούσα αντίγραφα (εννοείτε και τον αριθμό πρωτοκόλλου) και πάντα πήγαινα στα κεπ και τα έκανα επίσημα αντίγραφα να τα έχω και εγώ..εννοείτε και την βεβαίωση του ταχυδρομείου (την απόδειξη που πλήρωνα να τα στείλω δηλαδή). σε ότι και να έστελνα σε δημοσια υπηρεσία..γιατί ανεγκέφαλοι υπάρχουν πολλοί σε τέτοια μέρη
11-08-2012, 15:40 #233
αστα, εγω μεχρι στιγμης ειμαι παρα πολυ ατυχη στο θεμα της επεμβασης..μου εχουν τυχει παρα πολλες αναποδιες...ευχομαι παρολα αυτα να καταφερω να την κανω και να πανε ολα καλα....
11-08-2012, 17:05 #234
θα τα καταφέρεις κούκλα μου όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις σύντομα θα λάβεις το πολυπόθητο τηλεφώνημα και θα είναι όλα ok
11-08-2012, 17:29 #235
αντε να δουμε ..απο τον μαιο, το παλευω και εχει παει αυγουστος...
11-08-2012, 20:23 #236
Originally posted by mariakriti
επισης οποιος θελει ας με κανει αντ στο fb :P
https://www.facebook.com/mariavlazakichania
Μαρία μπήκα στο τόπικ σήμερα τυχαία και είδα το ποστ σου. Από περιέργεια μπήκα στο προφίλ σου στο facebook. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι, χωρίς παρεξήγηση και με όλο το θάρρος που μας δίνει η ανωνυμία του ίντερνετ.
Γιατί προχωράς σε ένα χειρουργείο τη στιγμή που δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα πάνω σου? Πόσα κιλά είσαι αν επιτρέπεται? Στις φωτογραφίες είδα απλά μια "παχουλούλα" κοπελίτσα.... μήπως να το πάλευες λίγο πρώτα με άλλους τρόπους?
(φιλικά στα λέω :starhit: )
11-08-2012, 23:59 #237
Originally posted by mariakriti
Ninap το εχω γραψει σε αλλο τοπικ...στο < αγωνια > αλλα θα το ποσταρω και εδω!!!!!!!!!!!!
καλησπερα σε ολα τα παιδια...τα δικα μου νεα δεν ειναι και τοσο καλα..καθως απο χανια οπου βρισκομαι εστειλα τα χαρτια μου στο ταμειο μου στην αθηνα 29 ιουνιου και αυτοι με τη σειρα τους θα τα εστελναν στο κεσυ για την εγκριση..περασε ενα μισης μηνας και τιποτα. αρχισα να παιρνω τηλεφωνα στο κεσυ , και μου ειπαν οτι το ονομα μου δεν υπαρχει καν στα αρχεια τους!!!!! ναι καλα το ακουσατε!!!
αρχισα μετα να παιρνω το ταμειο μου οπου μιλουσα 1 μιση βδομαδα με εναν παρα πολυ καλο κυριο απο εκει που ειχε ολη την καλη διαθεση να με βοηθησει ευτυχως!!!!!!
το προβλημα ποιο ηταν.? οτι τα χαρτια δεν τα εβρισκε κανεις...προφανως οποιος παρελαβε τον φακελο μου τον πεταξε πουθενα μεσα στα γραφεια του ταμειο και χαθηκε...λοιπον....μετα απο 1 ολοκληρο μηνα και παραπανω λοιπον , μονο προχθες τα χαρτια μου βρεθηκαν και τα εστειλαν στο κεσυ (μετα που ειχα μπει στην διαδικασια βεβαια να τα ξαναβγαλω ολα απο την αρχη γιατι ειχα σκοπο να τα ξαναστειλω)
σημερα μετα απο 40 τηλεφωνα , καταφερα να επικοινωνησω με το κεσυ οπου βρηκαν τελικα το ονομα μου! τα χαρτια μου εφτασαν λεει σε αυτους μολις προχθες~ και η επιτροπη θα συνεδριασει μεσα σεπτεμβρη!!! αρα δεν προλαβα να την κανω την επεμβαση πριν την εξεταστικη! αλλα το παλευω εστω να την κανω μετα που εχω ενα κενο 10 ημερων..ο θεος να με βοηθησει...
πολλα φιλια σε ολους σας!:saint2:
πω πω Μαρια μου τι επα8ες!Αδυνατον να συμβαινουν αυτα και να παιζουν με την αγωνια μας,ελεος.Ευχομαι να πανε ολα καλα ,ετσι οπως σε βολευουν για Σεπτεμβρη.:thumbup:
12-08-2012, 00:04 #238
Originally posted by Ninap
Αντε ηρ8ε και η δικη σου η σειρα,ξαλαφρωσες.Με το καλο ολα να γινουν κοριτσαρα μου.Εγω σε λιγο 8α αρχισω να λεω αντι για 'εγω ποτε 8α γινω μανα?εγω ποτε 8α κανω την επεμβαση?
12-08-2012, 01:39 #239
le.κα μου τι προσπαθήσει? να χάσει 60 κιλά? και να παλεύει μια ζωή να τα κράτηση έστω και αν τα χάσει? και go στα ίδια είμαι..ποσο να το παλέψουμε πια? μια ζωή παλεύουμε και χαίρει δεν είδαμε..
12-08-2012, 01:41 #240
sasaki μου σύντομα και η δικη σου η σειρά μην μου στεναχωριέσαι...εγώ με τις καθυστέρησης κόντεψα να πάθω κατάθλιψη ...όμως ήρθε η πολυπόθητη μέρα
θα έρθει και δικη σου σύντομα !!!
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια