ετοιμη!!!!!! - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 29 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 431
    Senior Member
    βασικα αρχικος μου στοχος ηταν να την κανω πριν την εξεταστικη.δεν τα καταφερα τελικα αλλα εστω τωρα αν πανε ολα καλα θα προλαβω πριν ξεκινησουν παλι τα μαθηματα τον οκτωμβρη...το μονο αγχος που εχω τωρα ειναι γιατι δεν ξερω ποσες μερες θα κανουν να κατεβουν στα χανια τα χαρτια μου.φοβαμαι παλι μην γινει τιποτα με το ταμειο και μου τα ξαναχασουν γιατι θα ανεβω πανω και θα γινει χαμος...!:P

Senior Member
    Κοριτσάκι μου γλυκό είδες που σου έλεγα πως πολύ πολύ σύντομα θα την πάρεις την έγκριση?

Senior Member
    Νινα μου ναι , ευτυχως με λυπηθηκε μαλλον ο Θεος και μενα....αρκετα ταλαιπωρηθηκα και αρκετα περιμενα...ωρα να γινει το ονειρο μου πραγματικοτητα τωρα....!!!!!

Senior Member
    Originally posted by mariakriti
    Καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι παρα παρα παρα παρα πολυ απιστευτα χαρουμενη!!!! Σημερα μετα απο πολλες ωρες προσπαθειας να πιασω γραμμη στο κεσυ ,και μετα απο παρα πολλες απαντησεις απλα και μονο για να με ξεπεταξουν , εμεθα οτι ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Απο 28-08!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυριο θα στειλουν τα χαρτια μου πισω στο ταμειο μου και μετα θα τα στειλουν αυτοι σε εμενα...Οποτε δεν θα αργησω και εγω να μπω στην παρεα σας και να λεγομαι πλεον σλιβατη.χιχι.!!!!! Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου και ισως η τελευταια που αντι να φοβαμαι να μπω στο χειρουργιο το περιμενω σαν τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μπράβο Μαρία, είδες τελικά, δεν ταλαιπωρήθηκες μακροχρόνια που φοβόσουν! Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Απο τον ιουνη που εστειλα τα χαρτια τελικα θα τα παρω πισω σεπτεμβρη...χαχα τελοσπαντων στο τελος θα λεω τελος καλο ολα καλα...το αποτελεσμα μετραει..!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cul:

Senior Member
    πίστεψε με , υπάρχουν πολύ χειρότερες αναμονές Μαρία μου!

Senior Member
    το πιστευω....:fake sniffle: ευτυχως που δεν ημουν σε αυτες.....!!!!!! για να δουμε τωρα...θα τα παρω τα χαρτια στην ωρα μου η θα τα χασουν παλι..??? πφφ θελω να πιστευω οτι ολα θα γινουν οπως πρεπει απο εδω και στο εξης..!!!

Senior Member
    Μαρακι ΕΠΙΤΕΕΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!! Βουρ στον πατσα τωαρ που λενε!!!!!!!!!!!!! Τρεεελειααα!!!

Senior Member
    Nαι κουκλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια δεν λες τιποτααααααα!!!!!!!!!!

Γίουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Άντε Μαράκι με το καλό τώρα...να σκίσεις στην εξεταστική και να πάν όλα καλά μετά..να τα προλάβεις όλα όπως τα θέλεις!

Εκεί που δεν το περιμένεις έρχονται όλα! :bouncing::bouncing::bouncing:

Senior Member
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin: Ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σαι καλα κοριτσαρα μου!!!!!

Senior Member
    [quote]Originally posted by mariakriti
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin: Ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σαι καλα κοριτσαρα μου!!!!!
    [/sdfquote]

ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! :tumble:
    :tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::t umble::tumble::tumble::tumble:
    αντε με το καλο μετα θα γινεις φωτομοντελο!!!!!!!!!! χαρηκα παρα πολυ ευχομαι να πανε ολα καλα να μας ενημερωνεις!!!!!!!!!!!:smilegrin:

:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Αντε με το καλο Μαρια να μπεις κ εσυ στο κλαμπ!

Senior Member
    Μαρακι μου (pm 60) σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εσενα Γλαυκη μου το ιδιο....
    Επιτελους μετα απο πολλους μηνες , σηημερα νιωθω οτι εφτασα ενα βημα ακομα πιο κοντα στο στοχο μου....
    Σας ευχαριστω πολυ ολους και ολες απο εδω μεσα που οταν αρχισα να πρωτο σκεφτομαι για το τι θα κανω μου λυσατε πολλες αποριες που ειχα και ακουσα και την γνωμη και την εμπειρια του καθενα σας απο εδω μεσα οποτε τωρα νιωθω πανετοιμη γιατι ξερω τις δυσκολιες που μπορει να αντιμετωπισω και τις εχω αποδεχθει...!!!!!

Senior Member
    σήμερα πονάει το στομάχι μου από την ώρα που ξύπνησα..το έχει πάθει καμια άθρο 6 μέρες "ενχιρισμενι"?

Page 21 of 29 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast