Results 331 to 345 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
08-09-2012, 13:44 #331
sasaki σε ευχαριστω πολυυυυ!!! παρα πολυ!!!! εγω το πιο πιθανον ειναι οτι 25 του μηνα θα μπω χειρουργιο!!! επιτελους..!!!! οσο για την γαστροσκοπηση , και εγω εκανα....
τωρα το αν θα σε κοψουν η οχι για την γαστροσκοπηση δεν το ξερω..απλα να περιμενεις πολλα απροοπτα δυστηχως με οτι εχει να κανει με ελληνικο δημοσιο, με ταμεια, και παει λεγοντας...εμενα μου εχασαν τα χαρτια μου και μου πηρε 1 μιση μηνα να τα βρουν....
σου ευχομαι εκτος τη γαστροσκοπηση να μην σου συμβει καμια αλλη αναποδια:P
- 08-09-2012, 17:47 #332
κορίτσια η δομινίκη πρέπει να είναι στο νοσοκομείο τώρα e? τις εύχομαι τα καλύτερα axxxx περιμένω με αγωνια ποτε θα γυρίσει να μάθω πως πήγε !!!!!!!
08-09-2012, 23:01 #333
Καλησπερα,κουκλες και κουκλοι μου.
Ειμαι στην αναμονη,δευτερα κανω γαστροσκοπηση καλου κακου,τη μεταφραζω και τη στελνω Ελλαδα στο συζυγο.
Dominiki σου ευχομαι καλη επιτυχια,ολα καλα να σου πανε.ΑΑΑ τα χαρτια μου ειναι ηδη στο ΚΕΣΥ και αρι8μο πρωτοκολλου πηρα.
Αντε να δουμε τι 8α μας ξημερωσει.!:P
08-09-2012, 23:29 #334
Άντε Sasaki μου άντε να πάρεις και σου σειρά με το καλο
09-09-2012, 00:40 #335
Originally posted by Ninap
Άντε Sasaki μου άντε να πάρεις και σου σειρά με το καλο
09-09-2012, 17:28 #336
σασακι αφου εχεις και αριθμο πρωτοκολου εισαι θεα! χιχι! εισαι σιγουρη οτι δεν εχουν χαθει τα χαρτια σου οπως την επαθα εγω.!
09-09-2012, 23:43 #337
Originally posted by mariakriti
σασακι αφου εχεις και αριθμο πρωτοκολου εισαι θεα! χιχι! εισαι σιγουρη οτι δεν εχουν χαθει τα χαρτια σου οπως την επαθα εγω.!
10-09-2012, 11:48 #338
χαχαχαχ δεν θελω να σε αγχωσω απλα να σου πω οτι πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για τυχον αναποδιες.παρολα αυτα εμεις θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!!!!!!:cul:
11-09-2012, 11:49 #339
Originally posted by sasaki
Originally posted by dominiki
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!
-- ε ναι λοιπον, αυριο--:spin::spin:
σου ρχεται και σενα αντε να παρεισ την εγκρισουλα, εμενα δεν μου την δωσαν τοτε, και τα πηγα ολα ιδιωτικα.. αλλα ολοι εσεις να την παρετε την ατιμη ετσι για μενα βρε αδερφε :yes: χε χε χε
11-09-2012, 11:55 #340
Originally posted by Ninap
κορίτσια η δομινίκη πρέπει να είναι στο νοσοκομείο τώρα e? τις εύχομαι τα καλύτερα axxxx περιμένω με αγωνια ποτε θα γυρίσει να μάθω πως πήγε !!!!!!!DDD
εδω θα μαστε και θα περναμε ολα τα σταδια MAZI..
11-09-2012, 12:11 #341
και αυτη ηταν η εμπειρια μου κοριτσαρες,
τα πραγματα πηγαν τελεια, δεν πονεσα καθολου, το πιο δυσκολο κομματι ηταν που επρεπε να μην κοιμηθω καθολου μετα την ναρκωση οταν με μετεφεραν στο δωματιο μετα το χειρουργιο γιατι ο γιατροσ ειπε οτι θα ανεβαζα πυρετο και ενδεχομενως να πηγαινα για πνευμονια, ετσι με το που πηγαινα να κλεισω τα ματια μου, αμεσωσ με ξυπνουσανε με απολεσμα να χω να κοιμηθω πανω απο 12 ωρες και επιπλεον ηταν ενα ενα ''παιχνιδι'' με 3 μπαλακια μεσα που επρεπε να φυσαω και να ρουφαω για να σηκωνονται οι χρωματιστες μπαλιτσες..και αυτο επρεπε να γινεται καθε μιση ωρα.. χριστεεεε μου ποσο εξαντλητικο ηταν, δυναμη να σηκωσω βλεφαρο δεν ειχα, επρεπε να φυσαω εκει μεσα κιολασ
στο νοσοκομειο περασα φανταστηκα , οι φιλοι μου ηταν διαρκως εκει, ειχα πολυυυ μεγαλη παρεα, το δωματιο μου ειχε γινει για τους φιλουσ μου σημειο συναντησησ για καφε
νοσοκομοι γιατροι ηταν υπεροχοι καναμε παρεα, ολο σουλατσες στουσ διαδρομουσ εκανα, γνςρισα ολουσ τους γειτονες.. ο γιατροσ μου ειναι ενα εκπληκτικος ανθρωπος και επιστημων τον ευχαριστω παρα παρα πολυ ηταν και ειναι παντα διπλα μου και ειναι υπεροχος, στο τελος δεν θελαν να φυγω απ το νοσοκομειο
εεεε να σας πω ενα μυστικο?? μην το πειτε πουθενα Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΥΣ:το μονο ''χαζο'' που μου συνεβει ηταν οτι αδιαθετησα ακριβως μετα το χειρουργιο μολις με ανεβασαν στο δωματιο, ηρθαν σε καποια φαση να με ελεγξουν οι νοσοκομεσ και βλεπουν αιματα τρελαθκαν και αρχησαν να με ερευνουν αχαχαχααχαχαχ και τσουπ ανακαλυψαν τον λογο, ενα θα σας πω με καθετηρα και αδιαθετη, το τελειο σκηνικο,χαχαχαχαχααχαχ καθε φορα που πηγαινα τουαλετα μουρμουριζα την τυχη μου..χαχαχαχαχα
11-09-2012, 12:22 #342
χαχαχαχαχαχα εριξα γελιο μολις διαβασα για τις νοσηλευτριες που σε εψαχναν......!!!!
11-09-2012, 12:25 #343
Dominiki, καλές κατηφόρες από δω και πέρα!
Όσο για την αδιαθεσία και τον καθετήρα, πολλές υπήρξαμε σε αυτό το κλαμπ! Απλά είναι το κερασάκι στην τούρτα, και έχεις κάτι παραπάνω να θυμάσαι από το όλο σουρεάλ σκηνικό! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ και χαίρομαι που το ανακάλυψες και συ :bouncy:
11-09-2012, 12:55 #344
Originally posted by dominiki
και αυτη ηταν η εμπειρια μου κοριτσαρες,
τα πραγματα πηγαν τελεια, δεν πονεσα καθολου, το πιο δυσκολο κομματι ηταν που επρεπε να μην κοιμηθω καθολου μετα την ναρκωση οταν με μετεφεραν στο δωματιο μετα το χειρουργιο γιατι ο γιατροσ ειπε οτι θα ανεβαζα πυρετο και ενδεχομενως να πηγαινα για πνευμονια, ετσι με το που πηγαινα να κλεισω τα ματια μου, αμεσωσ με ξυπνουσανε με απολεσμα να χω να κοιμηθω πανω απο 12 ωρες και επιπλεον ηταν ενα ενα ''παιχνιδι'' με 3 μπαλακια μεσα που επρεπε να φυσαω και να ρουφαω για να σηκωνονται οι χρωματιστες μπαλιτσες..και αυτο επρεπε να γινεται καθε μιση ωρα.. χριστεεεε μου ποσο εξαντλητικο ηταν, δυναμη να σηκωσω βλεφαρο δεν ειχα, επρεπε να φυσαω εκει μεσα κιολασ
στο νοσοκομειο περασα φανταστηκα , οι φιλοι μου ηταν διαρκως εκει, ειχα πολυυυ μεγαλη παρεα, το δωματιο μου ειχε γινει για τους φιλουσ μου σημειο συναντησησ για καφε
νοσοκομοι γιατροι ηταν υπεροχοι καναμε παρεα, ολο σουλατσες στουσ διαδρομουσ εκανα, γνςρισα ολουσ τους γειτονες.. ο γιατροσ μου ειναι ενα εκπληκτικος ανθρωπος και επιστημων τον ευχαριστω παρα παρα πολυ ηταν και ειναι παντα διπλα μου και ειναι υπεροχος, στο τελος δεν θελαν να φυγω απ το νοσοκομειο
εεεε να σας πω ενα μυστικο?? μην το πειτε πουθενα Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΥΣ:το μονο ''χαζο'' που μου συνεβει ηταν οτι αδιαθετησα ακριβως μετα το χειρουργιο μολις με ανεβασαν στο δωματιο, ηρθαν σε καποια φαση να με ελεγξουν οι νοσοκομεσ και βλεπουν αιματα τρελαθκαν και αρχησαν να με ερευνουν αχαχαχααχαχαχ και τσουπ ανακαλυψαν τον λογο, ενα θα σας πω με καθετηρα και αδιαθετη, το τελειο σκηνικο,χαχαχαχαχααχαχ καθε φορα που πηγαινα τουαλετα μουρμουριζα την τυχη μου..χαχαχαχαχα
εμενα δεν μου τα είχαν φέρει τα μπαλάκια άμεσος κάναν 2 μέρες ...μπαλάκια δεν φυσούσα από την αρχή xaxaxa :lol:
είσαι τυχερή που είχες φίλους όλη μέρα..εγώ είχα τον antoine να έρχεται δυο φορες τι μέρα αλλα φίλους δεν είχα..να σου πω νύσταζα και τόσο πολύ συνεχεια λόγο αϋπνίας και μορφίνης που δεν με πείραζε ιδιαιτερα!!! μονο όταν ήθελα να κάνω ένα τσιγαράκι hihihihi
σε ποιο νοσοκομείο την έκανες πουλί μου?
άντε καλές κατηφόρες και εσύ από δω και πέρα και παρέα θα πορευτούμε στην δόξααπό τώρα κοιτάω φουστανάκια που θέλω να φορέσω το Πάσχα και σορτσάκια που θέλω να φορέσω το καλοκαίρι :lol:
όσο για την περίοδο..είσαι και tuxeri.se άλλες δεν έρχεται καθόλου για μήνες μετά την επέμβαση...σε άλλες τις κρατάει πολλές μέρες (βλέπε Μαρία mp60) 20 μέρες θαρρώ πως τις κράτησε και πήγε στον γιατρό για να σταματήσει...εγώ περιμένω στις 15 για να δούμε τι θα δούμε!!!!
11-09-2012, 14:44 #345
χαχαχαχαχαχα εριξα γελιο μολις διαβασα για τις νοσηλευτριες που σε εψαχναν......!!!!
Πώς διαχειρίζεστε το «άγχος χωρίς αιτία»; Νιώθω πίεση ακόμα...
17-07-2025, 11:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή