ετοιμη!!!!!! - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 29 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 361 to 375 of 431
    Senior Member
    Σας ευχαριστω πολυ πραγματικα! να ειστε καλα! ανυπομονω να περασουν οι μερες , να βγω , και να τα πουμε ολα!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημερα σας! εγω τωρα φευγω να παω για τον προεγχειρητικο ελεγχο...θα μεινω εκει αποψε..αυριο το πρωι μπαινω χειρουργιο......σας ευχαριστω πολυ ολους και θα σας σκεφτομαι! φιλια πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Έχεις τη σκέψη μας και τη θετική μας ενέργεια, ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου Μαράκι! :thumbup::thumbup:

Junior Member
    Καλή τύχη μαράκι όλα καλά να σου πάνε!!! οι σκέψεις μας μαζί σου:blush::blush::blush:θα περιμένουμε νέα σου:smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    καλη επιτυχια !!!

Senior Member
    Μαράκι μου το σήμερα θα είναι λίγο βαρετό αλλα το αύριο θα ξημερώσει διαφορετικό Όλα θα πάνε καλά και οι σκέψης μας είναι μαζί σου :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love:

Senior Member
    καλησπερα σε ολουςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ειναι πραγματικα βαρετα! ευτυχως που εχει και ιντερνετ!!!!!
    εχω κανει χιλιες εξετασεις!
    μου εχουν δωσει και τα μπαλακια να φυσαω....
    αλλα εχω ηδη βαρεθει...
    ανυπομονω τοσο πολυ να ερθει η αυριανη μερα
    μου ειπαν θα μπω μετα τις 11...καπου εκει περιπου!
    και πραγματικα πιστευω θα ειναι το πρωτο και το τελευταιο χειρουργιο ισως στη ζωη μου που οταν μου ειπε οτι θα μπω στις 11 στεναχωρηθηκα που δεν θα εμπαινα πιο νωρις..χαχαχαχα
    σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου για ολη την υποστηριξη!
    με εχετε βοηθησει πολυ!!!:love::love::love::love::love::love::lo ve::love::love::love::love:

Senior Member
    Μαράκι θα δεις που όλα θα περάσουν γρήγορα και μετά θα είναι μόνο μία ανάμνηση στο μυαλό σου ενώ θα αδυνατίζεις και θα ζεις κι εσύ το θαύμα σου. Καλή επιτυχία, να πάνε όλα καλά αύριο και σύντομα να σε έχουμε πάλι κοντά μας.

Member
    Originally posted by mariakriti
    Καλημερα σας! εγω τωρα φευγω να παω για τον προεγχειρητικο ελεγχο...θα μεινω εκει αποψε..αυριο το πρωι μπαινω χειρουργιο......σας ευχαριστω πολυ ολους και θα σας σκεφτομαι! φιλια πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σε σκεφτομαστε και εμεις,καλη επιτυχια να εχεις και ολα να πανε καλα.Περιμενουμε νεα σου,μολις τα καταφερεις.:thumbup:

Senior Member
    Αγαααααααπη μου!! Λογικα (παντα! χαχαχ) τωρα θα κοιμασαι!!! Αυριο σου το ειπα και στο μηνυμα σε περιμενει η εισοδος για την χωρα των θαυματων!!!!
    Θα ερθω μαλλον Ηρακλειο να σε δω αν μπορω, την Τριτη ομως! Να σε αφησω να ηρεμισεις λιγο αυριο!! χιχιχιχι
    Θα φερω και τα δικα μου μπαλακια που τα κρατησα αναμνηστικα να φυσαμε/ρουφαμε μαζι!!!!!!!!!!!! χαχαχααχχα
    Καλη επιτυχια, ολα θ απανε τελεια θα το δεις!!!!!!!!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Mαράκι μου αυτη την ωρα θα εισαι στο χειρουργειο ακομα ...........Η καρδια μας χτυπαει μαζι σου , ολα να πανε καλα ...........Καλη επιτυχια κοριτσαρα μου ...............

Senior Member
    Μαράκι μου ήθελα να γράψω ακριβώς αυτό που έγραψε η Gogo ...σε σκεφτόμαστε όλες και όλες οι σκέψης μας είναι μαζί σου !!!!:love::love::love:

Senior Member
    θα έχεις βγει τώρα μαράκι μου..ίσος φούσας τα μπαλάκια σου μακάρι κάποιος να είχε νέα να μας έλεγε τι κανεις και πως είσαι :love::love::love:

Senior Member
    κοριτσια μολις μιλησα με τον μπαμπα μαλλον της Μαριας............ Η μαρια δεν ηταν σε θεση να μιλησει , το χειρουργειο δυστυχως κρατησε περισσοτερες ωρες απο το αναμενομενο . εχει βγει βεβαια τωρα αλλα ο μπαμπας της μου φανηκε ακομα αναστατωμενος . αυτα............

Senior Member
    ναι ρε γαμώτο μου το ξέρω αυτό το διάβασα έχω κατά αγχωθεί . γιατί το χειρουργείο κράτησε παραπάνω και αν είναι καλά το Μαράκι μας ...αμάν να ξημερώσει να μάθουμε νέα...

Page 25 of 29 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast