ετοιμη!!!!!! - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 29 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 431
    Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ! βγηκα απο το χειρουργιο εχθες. δυστηχως εγινε ενα τραγικο λαθος. μου χτυπησαν την σπληνα με καποιο εργαλειο μαλλον επαθα ριξη σπληνας και μου αφαιρεθηκε η σπληνα τελικα γιατι αλλιως θα πεθαινα. το χειρουργιο κρατησε 5 ωρες.μου εκαναν 2 χειρουργια σε 1..ποναω παρα πολυ , εχθες περασα μαρτυρικα το λιγοτερο που μπορω να πω...

Senior Member
    σας παρακαλω μην βγει αυτο προς τα εξω. θαλω να μεινει μεταξυ μας εδω στα παιδια του φορουμ

Senior Member
    Περαστικά σου Μαρία.
    Δυστυχώς η ρήξη σπλήνας συμβαίνει και σε άλλους - γνώρισα κοπέλα που έμεινε 17 μέρες στην εντατική, γιατί μετά τη δεύτερη επέμβαση για την αφαίρεση της σπλήνας διαπίστωσαν ότι είχε ΚΑΙ διαφυγή... Συμβαίνουν και αυτά, και οι σκληροί αριθμοί της στατιστικής ορίζουν τις επιπλοκές στο 5%, για να μην αναφέρω και το 1% που δεν επιβιώνει από καμία επέμβαση. Δεν πρέπει να τα κρατάμε κρυφά αυτά, αλλά να τα εξηγούμε σε κάθε άτομο που σκέφτεται την επέμβαση σαν την "εύκολη λύση" Έχει τους κινδύνους τους, και την επιλέγουμε αφού τους σταθμίσουμε και αποφασίσουμε ότι αξίζει να ρισκάρουμε, γιατί έχουμε ήδη χάσει πολλά.
    Η ταλαιπωρία σου να είναι η τελευταία που περνάς και γρήγορα να επιστρέψεις στο σπιτάκι σου και να μας πεις ευχάριστα νέα!

Senior Member
    Αννα μου καλημερα...γνωριζω ατομο που να εχει ζησει με ριξη σπληνας , αλλα θεωρω απαραδεκτο να παθω ριξη σπληνας απο ιατρικο λαθος επειδη καποιος με χτυπησε με καποιο εργαλειο....εχθες η αιμοραγια στο χειρουργιο ηταν τοσο μεγαλη που λιγο ελειψε να πεθανω. η μαμα μου με περιμενε απο τις 3 η ωρα και με ανεβασαν πανω 6 μιση....κοντεψε να τρελαθει...
    δεν φανταζομουν να πανε ετσι τα πραγματα δυστηχως....τωρα δεν διορθωνονται......αλλα μου μενει το παραπονο......

Καλημέρααααα!
    Μαράκι περαστικά...καλό κουράγιο και υπομονούλα...όλα θα παν καλύτερα απ δω και πέρα!
    (με συγχωρείς αλλά είμαι στο τρέξιμο και δεν προλαβαίνω να σου γράψω περισσότερα...θα τα πούμε όμως εν καιρό πάλι...να προσέχεις)

Senior Member
    Σε οποιοδήποτε λαπαροσκοπική επέμβαση, η ρήξη σπλήνας αναφέρεται σαν μια από τις πιθανές επιπλοκές. Εργαλεία είναι αυτά, που μπαίνουν σε ευαίσθητες περιοχές. Μπορεί να το θεωρείς απαράδεκτό, δυστυχώς όμως έχει ξανασυμβεί και θα ξανασυμβεί, όσο κι αν προσπαθούν να τελειοποιήσουν τις τεχνικές. Αυτό που μπορούν να κάνουν, είναι να ελαχιστοποιούν τις συνέπειες και να τα αντιμετωπίζουν. Μην σου μείνει το παράπονο, αλλά το ότι είσαι από το 5% των "τυχερών" με τις επιπλοκές.

Senior Member
    Μαράκι καλημερα και σιδερένια !!!! Ευχομαι απο καρδιας να ειναι το τελευταιο χειρουργειο που κανεις ..............μην στεναχωριεσαι για την σπληνα σου , δεν ξερω βεβαια σε τι χρησιμευει αλλα προσθετει βαρος !!!!! (για να γελασεις λιγο ).............καλη αναρωση και παλι και σε λιγο τα κιλα θα ειναι παρελθον!!!!

Senior Member
    Απο οταν πρωτοξεκινησα να κανω διαδικασιες για το σλιβ μονο αναποδιες μου τυχεναν. και συνεχιστηκε και μεχρι τελους αυτο...εν μερει το μετανιωσα που εκανα την επεμβαση στην κρητη, οχι οτι δεν μπορει να συμβει και αλλου αυτο, απλα εδω ισως ειχα καποιοες πιθανοτητες παραπανω. ακομα περισσοτερο ομως με εχει εκνευρισει η σταση του γιατρου μου μετα απο ολα αυτα.....

Senior Member
    Μαράκι ξεχασε τα ολα τωρα , πες οτι ηταν ενα κακο όνειρο . Οτι εγινε , εγινε . Κοιτα μονο μπροστα ..............τα καλυτερα ερχονται ...........

Senior Member
    σε λιγο θα στειλω τη μαμα μου να μου παρει μια ζυγαρια , να βλεπω τα κιλα που θα χανω να χαρω εστω λιγο....

Senior Member
    :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing:

Senior Member
    Μαράκι μου γλυκό πάρε μονο τα καλά από αυτήν την επέμβαση και τα κακά "προσπεραστα". ξέρω πως είναι νωρίς ακόμα και πως πονάς και είναι φυσικό να σε πιάνει το παράπονο...όταν άκουσα εχθές πως το χειρουργείο σου κράτησε παραπάνω αγχώθηκα...κατάλαβα πως κάτι δεν πήγε καλά και δεν ήσουν σε νοσοκομείο αυτό με άγχωνε περισσότερο. Οι προσευχές όλον μας και οι δικες μου φυσικά είναι να έχεις μια γρηγορη ανάρρωση και γρήγορα να αισθανθείς καλά και να βλέπεις τα κιλάκια σου να χάνονται σαν νεράκι στην ξηρασία.

σου στέλνω την αγάπη μου και δυο γλυκα φιλια :love::love::love::love::love::love:

Senior Member
    Μαράκι λυπάμαι για όσα έγιναν και για την ταλαιπωρία που πέρασες, επειδή όμως υπάρχουν πάντα και χειρότερα, χαίρομαι που τώρα είσαι καλά, θετική σκέψη λοιπόν, άφησε ότι έγινε πίσω σου και επικεντρώσου στην ανάρρωσή σου. Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και τώρα που θα πάρεις και ζυγαριά να βάλεις και ένα όμορφο τικεράκι για να μετράμε μαζί τις κατηφόρες σου. Καλή δύναμη.

Senior Member
    καλημερα Μαρια μου,περαστικα κ σιδερενια.Ολοι μας ανησυχησαμε χτες κοπελα μου. Ευτυχως που εισαι καλα,τα αλλα ξεχασε τα.Σκεψου οτι ερχονται τα καλυτερα κ οτι θα το θυμασαι σαν ενα ονειρο..

Senior Member
    Originally posted by mariakriti
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ! βγηκα απο το χειρουργιο εχθες. δυστηχως εγινε ενα τραγικο λαθος. μου χτυπησαν την σπληνα με καποιο εργαλειο μαλλον επαθα ριξη σπληνας και μου αφαιρεθηκε η σπληνα τελικα γιατι αλλιως θα πεθαινα. το χειρουργιο κρατησε 5 ωρες.μου εκαναν 2 χειρουργια σε 1..ποναω παρα πολυ , εχθες περασα μαρτυρικα το λιγοτερο που μπορω να πω...
    μαρακι μου, εμεις τα παμε κατ ιδιαν.. το μονο που εχω να πω εδω ειναι Εύχομαι η δοκιμασία που περνάς να είναι η τελευταία και το μέλλον να σου χαρίσει υγεία και ευτυχία και πολλεσ και μεγαλες κατηφορες, αυτος να είναι ο τελευταίος πόνος που πέρασε από πάνω σου. Καλή ανάρρωση κουκλαρα μου... :*

Page 26 of 29 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast