ετοιμη!!!!!! - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 29 FirstFirst ... 172526272829 LastLast
Results 391 to 405 of 431
    Senior Member
    μαρακι μου μη σε πιανει το παραπονο κ να λες απλα ειμαι δυνατη! κ το περασα κ αυτο... ηταν μαι μεγαλη ατυχια αλλα αυτο που μετραει ειναι οτι τωρα εισαι καλα! φανταζομαι τι θα τραβηξε η μανουλα σου κ νιωθω ασχημα που δε καταφερα να ερθω κοντα σας εκεινη την ωρα. τωρα να κοιτας να ξαναβρεις τις δυναμεις σου κγια τη σταση του γιατρου λογικο να μη σου αρεσει. σιγουρα ομως κ αυτος θα στεναχωρηθηκε,δε νομιζω οτι θελει ποτε κανεις να παει κατι στραβα. αληθεια εισαι ακομα στη κλινικη η μεταφερθηκες στο νοσοκομειο? τι σου λενε για την ανναρωση? θα πρεπει να κανεις και παραπανω τωρα η κανονικα

Senior Member
    μαράκι, γλυκό κοριτσάκι, λυπάμαι που το πέρασες όλο αυτό και δυσκολεύεσαι περισσότερο τώρα, σύντομα όλα θα είναι μια άσχημη ανάμνηση και θα συζητάμε μόνο την απώλεια βάρους και τις χαρές του. Όμως η Αννα έχει δίκιο, πρέπει να μιλάμε για ό,τι αρνητικό βιώνουμε για να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται αλλά και όσοι κατα καιρούς έχουν αμφισβητήσει ότι είναι ένας δύσκολος δρόμος να τον διαβείς.. Καλή και γρηγορη ανάρρωση! Δεν ξέρω αν σε ωφελεί να σου πω ότι όντως συμβαίνουν ατυχήματα στα χειρουργεία, καμια φορά τόσο απρόβλεπτα όπως αυτό που συνέβη σε φίλος μας εδω στο φόρουμ που βιώσε το απίστευτο να σπάσει ο κοπτοράπτης την ώρα της επεμβασης και ο γιατρός να χρειαστεί να τον ανοίξει επιτοπου για να συνεχίσει την κοπτοραπτικη του στομαχιού!

Senior Member
    Originally posted by mariakriti
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ! βγηκα απο το χειρουργιο εχθες. δυστηχως εγινε ενα τραγικο λαθος. μου χτυπησαν την σπληνα με καποιο εργαλειο μαλλον επαθα ριξη σπληνας και μου αφαιρεθηκε η σπληνα τελικα γιατι αλλιως θα πεθαινα. το χειρουργιο κρατησε 5 ωρες.μου εκαναν 2 χειρουργια σε 1..ποναω παρα πολυ , εχθες περασα μαρτυρικα το λιγοτερο που μπορω να πω...
    κοπελαρα μου, σιδερενια αγαπη μου...ειναι αληθεια οτι μπορει να συμβει αυτο σε επεμβαση, προσαπθησε να εχεις οσο πιο θετικη ενεργεια γινεται...ξερω οτι πονας και εισαι παραπονεμενη...αν χρειαστει να ζητησεις να σε δει κι αλλος γιατρος πουλακι μου....κουραγιο μωρο μου...το πιο δυσκολο το εχεις περασει....ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!! κουραγιο και καλη δυναμη εισαι κρητικια εσυ δεν σε φοβαμαι....ειμαστε ολοι μαζι σου κοριτσακι μου να το πεις αυτο και στους γονεις σου...οτι χρειαστεις ειμαστε εδω!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα περιμενουμε νεακια σου!!!!!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    καλησπερα σε ολους..ειμαι ακομα στην κλινικη..δεν εχω παει σε νοσοκομειο...σημερα ειμαι λιγουλακι καλυτερα σε σχεση με εχθες.εχθες περασα τοσο δυσκολα το βραδυ που ειλικρινα δεν θελω να σας πω τι ευχομουν το βραδυ..ημουν σε πολυ χαλια κατασταση και ψυχολογικη αλλα και σωματικη καθως ηταν μια απο τις χειροτερες νυχτες της ζωης μου... σημερα ειχα μια συζητηση και με την μητερα μου και με τον γιατρο μου..αυτος μου ειπε οτι η αφαισεση της σπληνας δεν θα επηρεασει καθολου τη ζωη μου απλα θα πρεπει καθε 4 χρονιια να κανω καποια εμβολια πχ πνευμονιοκοκου , μηνιγγιτιδοκοκου και γριπης.. θελω να παω και σε ενα λοιμωξιολογο να συζητησω μαζι του διοτι επειδη σπουδαζω νοσηλευτικη και θα ειμαι συνεχεια μεσα στα μικροβια θελω να σιγουρευτω οτι δεν θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα στην μετεπειτα ζωη μου. οι πονες του σλιβ δεν με πονανε τοσο..με πονανε παρα πολυ τα σωθικα μου ομως και το σημειο που ηταν η σπλινα μου. επισης με το να ειμαι 5 ωρες στο χειρουργικο κρεβατι , εχει πιαστει ολη μου η μεση και το χερι μου και δεν τα νιωθω. νιωθω σαν να εχουν νεκρωθει.. σηκωθηκα σημερα και περπατησα....και προσπαθω σιγα σιγα να ξεπερασω αυτο που μου συνεβη...σκεφτομαι οτι αν ειχαν καθυστερησει μιση ωρα παραπανω θα ειχε συμβει το χειροτερο.... εστειλα τη μαμα μου και μου πηρε μια ζυγαρια ωστε να αρχισω να βλεπω σιγα σιγα την απωλεια των κιλων και να μεινω στα θετικα...
    σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου! μου εχετε σειξει τεραστια συμπαρασταση και ευχομαι να μπορουσατε ολοι να εισασταν εδω μαζι μου! χιλια ευχαριστω και παλι! σας αγαπω ολους πολυ!

Senior Member
    Μαράκι σιδερένια και πάλι !!!! σε ευχαριστουμε που παρολο την ταλαιπωρια σου μας ενημερωσες . Ανηαυχουσαμε ...........προσπαθησε τωρα να τα ξεχασεις ολα και να ξεκουραστεις οσο μπορεις ................. σε καταλαβαινω οτι αγανακτεις γιατι πριν 5 χρονια εκανα μια επεμβαση που ηταν να κρατησει το πολυ 4 ωρες και κρατησε 16 ωρες απο μαλακια του νοσοκομειου που δεν ειχε αιμα .............. Μην σε προβληματισουν και μην σε στεναχωρουν οι ωρες που εμεινες στο νοσοκομειο . Σε λοιμωξιολογο βεβαια να πας και να κανεις οποια απαραιτητη εξεταση και κινηση ειναι απαραιτητη ............. Ο γιατρος τουλαχιστον ειναι διπλα σου αυτες τις ωρες ;;; σε προσεχει ;;;;

Senior Member
    εχθες ημουν πολυ τσατισμενη που δεν ειχε ερθει να μου πει κατι αλλα τελικα η μητερα μου του ειχε πει να μην μου τα πει εχθες επειδη ημουν πολυ χαλια απο το χειρουργιο. σημερα ευτυχως μου τα εξηγησε και μου ελυσε αρκετες αποριες που ειχα..

Senior Member
    Ελπιζω να εισαι πιο ηρεμη τωρα Μαράκι ........

Senior Member
    Μαράκι λυπάμαι για ότι συνέβη....ευχόμαι να είναι όλα καλά κ να τα ξεπεράσεις γρήγορα!!!

Senior Member
    καλησπερα σε ολους..ειμαι ακομα στην κλινικη..δεν εχω παει σε νοσοκομειο...σημερα ειμαι λιγουλακι καλυτερα σε σχεση με εχθες.εχθες περασα τοσο δυσκολα το βραδυ που ειλικρινα δεν θελω να σας πω τι ευχομουν το βραδυ..ημουν σε πολυ χαλια κατασταση και ψυχολογικη αλλα και σωματικη καθως ηταν μια απο τις χειροτερες νυχτες της ζωης μου... σημερα ειχα μια συζητηση και με την μητερα μου και με τον γιατρο μου..αυτος μου ειπε οτι η αφαισεση της σπληνας δεν θα επηρεασει καθολου τη ζωη μου απλα θα πρεπει καθε 4 χρονιια να κανω καποια εμβολια πχ πνευμονιοκοκου , μηνιγγιτιδοκοκου και γριπης.. θελω να παω και σε ενα λοιμωξιολογο να συζητησω μαζι του διοτι επειδη σπουδαζω νοσηλευτικη και θα ειμαι συνεχεια μεσα στα μικροβια θελω να σιγουρευτω οτι δεν θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα στην μετεπειτα ζωη μου. οι πονες του σλιβ δεν με πονανε τοσο..με πονανε παρα πολυ τα σωθικα μου ομως και το σημειο που ηταν η σπλινα μου. επισης με το να ειμαι 5 ωρες στο χειρουργικο κρεβατι , εχει πιαστει ολη μου η μεση και το χερι μου και δεν τα νιωθω. νιωθω σαν να εχουν νεκρωθει.. σηκωθηκα σημερα και περπατησα....και προσπαθω σιγα σιγα να ξεπερασω αυτο που μου συνεβη...σκεφτομαι οτι αν ειχαν καθυστερησει μιση ωρα παραπανω θα ειχε συμβει το χειροτερο.... εστειλα τη μαμα μου και μου πηρε μια ζυγαρια ωστε να αρχισω να βλεπω σιγα σιγα την απωλεια των κιλων και να μεινω στα θετικα...
    σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου! μου εχετε σειξει τεραστια συμπαρασταση και ευχομαι να μπορουσατε ολοι να εισασταν εδω μαζι μου! χιλια ευχαριστω και παλι! σας αγαπω ολους πολυ!
    ολα θα γινουν οπως τα θελεις μονο να εχεις υπομονη και δυναμη...κανε και υπομονη με τους πονους...ευχομαι να σου δινουν παυσιπονα ε??? μπραβο μωρο μου που περπατησες οσο πιο πολυ περπατας τοσο πιο γρηγορη αναρρωση θα εχεις...μην σε κουραζω αλλο και να μην αισθανεσαι υποχρεωμενη να απαντας σιγουρα εχεις τρελαθει απο τα τοσα μνμ...εσυ να εισαι καλα κοριτσακι μου ετσι κι αλλιως εμεις θα ειμαστε διπλα σου με την καρδια και το μυαλο μας!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup:

Senior Member
    γεια σας κοριτσαρες μου!!! αυτη τη στιγμη νιωθω λιγακι καλυτερα! σημερα ημουν γενικα λιγακι καλυτερα! μου εκαναν εξετασεις αιματος ο αιματοκριτης μου ηταν πολυ χαμηλος και σημερα μου εκαναν μεταγγιση αιματος..μου εβαλαν 2 φιαλες αιμα...μου εδωσαν να πιω και σκιαγραφικο και μου εβγαλαν ακτινογραφια...
    αυριο το πρωι θα μου κανουν παλι εξετασεις και εαν αυριο ειναι καλες, αυριο το μεσημερακι θα βγω μαλλον! και θα γυρισω με τους δικους μου στα χανια...μεχρι την δευτερα..
    την δευτερα θα γυρισω ηρακλειο για να μου βγαλει την παροχετευση την οποια θα μου την αφησει αυριο και δεν θα μου την βγαλει.
    σημερα ξεκινησα επιτελους να πινω λιγο νερακι..ειπια μισο ποτηρακι απο το πρωι μεχρι τωρα , και μου εχει βαλει αλλο μισο ποτηρακι να το πιω μεχρι το πρωι...αυριο μου ειπε οτι θα μου φερουν και τσαι και θα μπορω να πινω 1-2 γουλιτσες σιγα σιγα αλλα οχι πιο πριν απο το 10 λεπτο...μου ειπε οτι μεχρι την δευτερα θα πινω μονο υγρα νερο χυμο γαλα τσαι , μικρες μικρες γουλιτσες, και απο την δευτερα μεχρι την πεμπτη εαν θυμαμαι καλα ζωμο , ζελε γιαουρτι..και μετα σιγα σιγα θα μπορω να αρχισω με τροφη ...με μαλακες τροφες....απλα μου ειπε για ενα διμηνο απαγορευμενα τα ανθρακουχα το ψωμι και τα μακρια μακαρονια!

Senior Member
    Μαράκι πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα, θα δεις ότι μέρα με την ημέρα θα νοιώθεις όλο και πιο καλά. Κι εγώ είχα φύγει με την παροχέτευση και μου την έβγαλαν δύο μέρες αργότερα, δεν με πείραξε όμως γιατί ένοιωθα σιγουριά έτσι αφού με την παροχέτευση έχεις εικόνα του τι γίνεται έξω από το στομάχι. Αν ακολουθείς τις οδηγίες που σου έδωσαν θα δεις ότι θα πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα. Με το καλό να πάρεις εξιτήριο και να τα πούμε και από το σπιτάκι σου.

Senior Member
    maraki, ωραία ! αναρρώνεις όπως πρέπει! αργά και σταθερά θα τα συνηθίσεις όλα που αφορούν το νέο σου στομαχάκι! Προσοχή μόνο να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού, ο δικός μου γιατρός και η συνεργαζόμενη διατροφολόγος που με παρακολουθεί, μου έχουν απαγορεύσει τα ανθρακούχα και ό,τι γενικά περιέχει φυσαλίδα, όπως μπύρα, σαμπάνια, σόδα και φυσικά αναψυκτικά γιατί το ανθρακικό και η φυσαλίδα μεγαλώνουν το κομμένο στομάχι και αυτό δεν το θέλουμε!

Senior Member
    Mak αυτη ηταν μια πηροφορια που εγω δεν την ηξερα και δεν την ειχα διαβασει σε κανενα post .....τελικα καθε μερα μαθαινουμε και κατι .

Υ.Σ. να σε ρωτησω αν η διατροφολος σου ειναι Αθηνα ;;;; και αν ναι ειναι ειδικευμενη σε sleeve;;;;

Senior Member
    Απο οταν πρωτοξεκινησα να κανω διαδικασιες για το σλιβ μονο αναποδιες μου τυχεναν. και συνεχιστηκε και μεχρι τελους αυτο...εν μερει το μετανιωσα που εκανα την επεμβαση στην κρητη, οχι οτι δεν μπορει να συμβει και αλλου αυτο, απλα εδω ισως ειχα καποιοες πιθανοτητες παραπανω. ακομα περισσοτερο ομως με εχει εκνευρισει η σταση του γιατρου μου μετα απο ολα αυτα.....
    καλησπέρα και απο μένα (συγνώμη που χάθηκα αλλά τρέχω-πήγαν και οι μικρές μου πρώτη φορά παιδικό και είμαστε συνέχεια άρρωστες.που χρόνος για Internet).
    Maria περαστικά σου και σιδερένια εύχομαι!!!!!!!! πέρασα και εγώ πολύ ζόρι μετά την επέμβαση (βέβαια οχι αφαίρεση σπλήνας) με υγρό στους πνεύμονες, απόστημα στο συκώτι (απο εργαλείο που με χτύπησε). 2 φορές 15ενθήμερες νοσηλείες με υπέροχες στιγμές κλπ κλπ αλλά τελικά όλα καλά. (ακόμα βέβαια πρέπει να με δουν κι άλλοι γιατροί).
    η στάση του γιατρού μου.....για κλωτσιές και καντήλια αλλά το προσπέρασα και αυτό. τώρα κοιτάω μπροστά με τα -27 κιλά μου και ανυπομονώ για τη συνέχεια.
    στη δεύτερη νοσηλεία είμαστε όλοι στο θάλαμο απο ιατρικά λάθη στο χειρουργείο.δεν φαντάζεσαι τι γίνεται....αρκεί στο τέλος να γίνεις καλά.όπως λέει και η Άννα (γεια σου φιλενάδα) είμαστε στο 5% των επιπλοκών και αυτό είναι κάτι πολύ πιθανό για όλους. οι βρωμογιατροί είναι το γαμώτο.
    το μόνο που εύχομαι είναι να το ξεπεράσεις γρήγορα και να έχεις καλές κατηφόρες!
    (Κρήτη απο ποιό μέρος? ο άντρας μου είναι Χανιώτης. Σουδιανός).

Senior Member
    απο χανια ειμαι και εγω .μεσα απο κεντρο..την επεμβαση την εκανα ομως ηρακλειο.....(βεβαια μπορω να πω οτι το εχω ψιλομετανιωσει ) αλλα αυτο δεν αλλαζει τωρα...τελοσπαντων....ο γιατρος μου ειπε οτι ηταν και η ανατομια του σωματος μου τετοια και η σπλινα μου ηταν κολλημενη με το στομαχι...λεω να το σκεφτομαι αυτο που να μπορεσω να το αποδεχτω καλυτερα και να μην βασανιζομαι μια ζωη επειδη θα σκεφτομαι οτι εγινε ιατρικο λαθος.....
    σημερα ηπια πρωτη μερα λιγο νερακι και πραγματικα στις 2 γουλιες νιωθω το στομαχι μου φουσκωμενο.....
    ανυπομονω να ερθει η αλλη βδομαδα και να βγαλω και την παροχετευση να αρχισω να βλεπω τα κιλα να φευγουν εστω και να ασχολουμε πλεον με αυτο μετα!!!!!!

Page 27 of 29 FirstFirst ... 172526272829 LastLast