Results 406 to 420 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
27-09-2012, 08:12 #406
Originally posted by Alma libre
Mak αυτη ηταν μια πηροφορια που εγω δεν την ηξερα και δεν την ειχα διαβασει σε κανενα post .....τελικα καθε μερα μαθαινουμε και κατι .
Υ.Σ. να σε ρωτησω αν η διατροφολος σου ειναι Αθηνα ;;;; και αν ναι ειναι ειδικευμενη σε sleeve;;;;
Η διατροφολόγος μου , η οποία είναι ειδικευμένη στη σληβ, ειναι από τα πιο αξιόλογα άτομα που έχω γνωρίσει, με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Όμως δυστυχώς, δουλεύει μόνιμα στη Γαλλία, ο γιατρός την έχει αντικαταστήσει με άλλη η οποία φαντάζομαι πως είναι και αυτή ειδικευμένη. Σήμερα θα τον δω και θα τον ρωτήσω.
- 27-09-2012, 10:29 #407
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα θα βγω μαλλον!!!!!!!!! περιμενω να ερθουν οι γονεις μου να μου πει μερικα πραγματα ο γιατρος , την αντιβιωση που θα παιρνω και τις ενεσεις στην κοιλια αλλα πιο μετα θα βγω επιτελους!!!!!!!
ηθελα να σας ρωτησω, πανω στα σημαδια βαζατε καποιοα αλοιφη? εμενα μου ειπε οτι η καλυτερη ειναι η βαζελινη........
27-09-2012, 10:55 #408
Παιδιά καλημέρα !!!! τελικά πέρασα επιτροπή μου έδωσαν το οκ αφού πρώτα με «ξεσκόνισαν» στις ερωτήσεις . Με βαριά καρδιά μου έδωσαν το οκ αλλά μου το έδωσαν . το θέμα είναι ότι δεν θα κάνω σήμερα εισαγωγή γιατί για το τυπικό της υπόθεσης πρέπει να περάσει και από το συμβούλιο της τράπεζας . όποτε υπολογίζω γύρω στις 10 μέρες καθυστέρηση ………….. τι να γίνει υπομονή . αφού πέρασα μου έφυγε ένα άγχος …………..αυτα …………….
27-09-2012, 12:18 #409
Originally posted by kelly80
πήγαν και οι μικρές μου πρώτη φορά παιδικό και είμαστε συνέχεια άρρωστες.που χρόνος για Internet
Για τις ουλές, η βαζελίνη τις κρατάει μαλακές και λείες και είναι όντως από τις καλύτερες λύσεις. Καλή είναι και η κρέμα με σιλικόνη, που βοηθάει στην γρηγορότερη επούλωση και ανάπλαση.
27-09-2012, 12:45 #410
σε λιγακι θα βγω!!!!! μου κανανε και ενεσεις β12, μου εδωσε και ολες τις συμβουλες που επρεπε....και θα ερθω την δευτερα να μου βγαλει την παροχετευση....
27-09-2012, 14:01 #411
Μπράβο Μαράκι, χαίρομαι που είσαι καλά, άντε να πας με το καλό σπιτάκι σου να ηρεμήσεις λίγο και να πάρεις τα πάνω σου.
27-09-2012, 14:10 #412
maraki μου με το καλοοοοοο, ειδες που ηρθε ο καιροσ?? καινουρια ζωη ξεκιναει τωρα...
παιδακιαα??? εδω και 7 μερες καιγοταν το στηθος μου και ο οισοφαγος μου, σε καποιες στιγμεσ μεσ τη μερα, ελεγα τυχαιο ειναι θα περασει, ελα ομως που δεν περνουσε αλλα γινοταν ολο και ποιο εντονο και παρα πολυ συχνα μεσ τη μερα.. τελικα χτεσ πηρα τον γιατρο μου, και αφου με εκραξε που δεν τον πηρα απ την αρχη (και δικιο ειχε, εδω που τα λεμε) μου ειπε πως εχω γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση, δλδ τα γαστρικα υγρα ανεβαινουν απ τον οισοφαγο και με καινε.. πααααρα πολυ ενοχλητικο εχω να σας πω..μου δωσε φαρμακευτικη αγωγη για 40 μερεσ και μετα θα δουμε αν θα το συνεχισουμε και επισης μου πε απο οσο ετρωγα να τρωω λιγοτερο.. θα σκασωωω.. φοβαμαι μην ειναι μονιμο γτ ξερω οτι η γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση δεν ειναι κατι που φευγει και εγω δεν το χα πριν απ το χειρουργιο, τωρα εμφανιστηκε, ελπιζω να μην ειμαι μόνιμα με χαπια.. :'(
27-09-2012, 14:54 #413
dominiki mou,και εγώ 16 μήνες μετά ακόμη παίρνω λαπραζολ καθε μερα για την καούρα, άρχισε περίπου στις 20 μέρες μετά το χειρουργείο, και δεν έχει σταματησει ακομη, αν και αλλα κορίτσια μονο για λιγο καιρο είχαν και τους εφυγε, ελπίζω να συμβει και σε σενα το ιδιο!
27-09-2012, 18:57 #414
Originally posted by Alma libre
Παιδιά καλημέρα !!!! τελικά πέρασα επιτροπή μου έδωσαν το οκ αφού πρώτα με «ξεσκόνισαν» στις ερωτήσεις . Με βαριά καρδιά μου έδωσαν το οκ αλλά μου το έδωσαν . το θέμα είναι ότι δεν θα κάνω σήμερα εισαγωγή γιατί για το τυπικό της υπόθεσης πρέπει να περάσει και από το συμβούλιο της τράπεζας . όποτε υπολογίζω γύρω στις 10 μέρες καθυστέρηση ………….. τι να γίνει υπομονή . αφού πέρασα μου έφυγε ένα άγχος …………..αυτα …………….τελειωσαν τα βάσανα :*Τι σας ρωτάνε? γιατί εγώ εδώ δεν πέρασα επιτροπή τα κανονίζει όλα το νοσοκομείο..
27-09-2012, 18:59 #415
Originally posted by mariakriti
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα θα βγω μαλλον!!!!!!!!! περιμενω να ερθουν οι γονεις μου να μου πει μερικα πραγματα ο γιατρος , την αντιβιωση που θα παιρνω και τις ενεσεις στην κοιλια αλλα πιο μετα θα βγω επιτελους!!!!!!!
ηθελα να σας ρωτησω, πανω στα σημαδια βαζατε καποιοα αλοιφη? εμενα μου ειπε οτι η καλυτερη ειναι η βαζελινη........
εμενα μου δώσαν ένα σπρέι από το νοσοκομείο που προστατεύει το δέρμα, μου το χάρισαν
27-09-2012, 19:01 #416
Originally posted by dominiki
maraki μου με το καλοοοοοο, ειδες που ηρθε ο καιροσ?? καινουρια ζωη ξεκιναει τωρα...
παιδακιαα??? εδω και 7 μερες καιγοταν το στηθος μου και ο οισοφαγος μου, σε καποιες στιγμεσ μεσ τη μερα, ελεγα τυχαιο ειναι θα περασει, ελα ομως που δεν περνουσε αλλα γινοταν ολο και ποιο εντονο και παρα πολυ συχνα μεσ τη μερα.. τελικα χτεσ πηρα τον γιατρο μου, και αφου με εκραξε που δεν τον πηρα απ την αρχη (και δικιο ειχε, εδω που τα λεμε) μου ειπε πως εχω γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση, δλδ τα γαστρικα υγρα ανεβαινουν απ τον οισοφαγο και με καινε.. πααααρα πολυ ενοχλητικο εχω να σας πω..μου δωσε φαρμακευτικη αγωγη για 40 μερεσ και μετα θα δουμε αν θα το συνεχισουμε και επισης μου πε απο οσο ετρωγα να τρωω λιγοτερο.. θα σκασωωω.. φοβαμαι μην ειναι μονιμο γτ ξερω οτι η γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση δεν ειναι κατι που φευγει και εγω δεν το χα πριν απ το χειρουργιο, τωρα εμφανιστηκε, ελπιζω να μην ειμαι μόνιμα με χαπια.. :'(
Δομινίκη μου εμείς τα έχουμε πει και αλλουΑν προσέξεις και πάρεις την θεραπεία σου δεν θα σε ενοχλεί η παλινδρόμηση και σταδιακά θα υποχώρηση ..μονο αν φας πολύ η κάτι πολύ βαρύ η pieis κλπ θα σε αναλάβει πάλι
28-09-2012, 16:33 #417
καλημερουδια σας.ελπιζω να ειστε πολυ καλα..εμενα σημερα ηταν η πρωτη μου ημερα στο σπιτι. ειμαι ακομα πολυ αδυναμη, ποναω ακομα και το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα...αλλα με απασχολει κατι και με προβληματιζει.εκτος απο τον πονο στις τομες και στο στομαχι και εννοειται στο σημειο οπου ηταν η σπλινα μου εχω ενα απιστευτο πονο στην πλατη και στη μεση απο την ημερα της επεμβασης επειδη εκατσα 5 ωρες στο χειρουργιο. επισης και στο δεξι μου χερι εχω πονο και δεν μπορω να το τεντοσω. στην δεξια πλευρα μου λοιπον χαμηλα στην μεση εχω κανει μια μεγαλη μελανια αλλα απο την ημερα που βγηκα απο το χειρουργιο δεν ποναω απλα , νιωθω ολη εκεινη την περιοχη συνεχως μουδιασμενη αλλα τοσο πολυ σαν νεκρωμενη. βαζω το χερι μου πανω και με τσιμπαω και σχεδον δεν το νιωθω...εχω καμπουριασει απο τον πονο και το βραδυ δεν μπορω να γυρισω ουτε στο κρεβατι. σε εσας εχει συμβει ποτε αυτο? και αν ναι σε ποσες μερες περασε?
28-09-2012, 21:08 #418
Μαράκι μου γλυκό επιτέλους είσαι στο σπιτάκι σου.
για τον πόνο στην πλάτη άκου γιατί υποφέρεις : ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΦΤΑΕΙ ΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ
είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε άλλους το οξυγόνο geugei από τους ωμους σε άλλους από την πλάτη. το οξυγόνο που σε βάζου πριν να σε ναρκώσουν ??? e!! αυτός είναι ο ένοχος. Αφού για να καταλάβεις όταν βγήκα από το χειρουργείο έλεγα πονάω πονάω και με λένε: που? και λέω : η πλάτη μου !!!!!!!!!!!
εμενα περίπου 10 μέρες έκανε να περάσει ο πόνος αυτός..και δεν έπιαναν τα παυσίπονα..αλλα δεν ήταν ο ίδιος πόνος όλες αυτές τις 10 μέρες..μετά τις 5 ήταν ποιο ελαφρύς
29-09-2012, 18:43 #419
και περναει μονος του δηλαδη????? με εχει τρελανει .! το βραδυ υποφερω δεν μπορω να κοιμηθω και πιο πολυ ποναει η πλατη μου και η μεση μου παρα οι τομες μου!!!!
ναι νινα μου επιτελους σπιτι μου! εχασα ηδη και 5 κιλακια...βεβεαια , το μυαλο μου ακομα δεν εχει προσαρμοστει στη νεα μου ζωη για να ειμαι ειλικρινης αλλα καθως χανω και τα υπολοιπα κιλα πιστευω θα το συνηθισω......:P
29-09-2012, 18:45 #420
εφτιαξα και το δικο μου τικερακι χιχιχι!!!!!
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια