Results 46 to 60 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
03-07-2012, 15:44 #46
Pm60 εγώ τώρα νοιώθω τέλεια! Κάνω εδώ και 20 χρόνια δίαιτες (είμαι 42 χρονών) κι έχω χάσει αρκετές φορές 30 έως 50 κιλά μόνη μου, δεν μπορούσα όμως με τίποτα να σταθεροποιηθώ και τα ξανάπαιρνα. Τώρα λοιπόν είναι η πρώτη φορά που ούτε κατάλαβα το πως αδυνάτισα, γιατί όταν αδυνάτιζα με δίαιτες στο τέλος ένοιωθα κούραση και στέρηση φυσικά και μετά αγωνιούσα πάλι για να μην τα ξαναπάρω τα κιλά και αγχωνόμουνα για τι θα φάω κάθε μέρα και τελικά ξαναπάχαινα. Τώρα αδυνάτισα χωρίς καθόλου πείνα και στέρηση, ζούσα κανονικά κάθε μέρα και κάθε τόσο ανέβαινα στη ζυγαριά και έβλεπα ότι είχα χάσει κι άλλο βάρος! Αγάπησα με λίγα λόγια τη ζυγαριά μου. Δεν καταλαβαίνω ότι έχω κάνει κάτι παρά μόνο επειδή μπορώ να φάω λιγότερο από πριν κι επειδή ακόμα δεν νοιώθω πείνα. Θέλει βέβαια προσοχή και από μέρους μας γιατί τρώμε λίγη ποσότητα αν όμως τρώμε κάθε λίγο γλυκά αρθροιστικά μέσα στην ημέρα μαζεύονται πολλές θερμίδες. Εχουμε σαν σύμμαχο το μικρό στομάχι μας και βοηθάμε κι εμείς κάνοντας όσο πιο καλή διατροφή μπορούμε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τρώμε τα πάντα. Εγώ τρώω και γλυκά και πατατάκια και χάμπουγκερ κι απ'όλα όχι όμως συνέχεια και π.χ. όταν θέλω να φάω γλυκό προσέχω τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας να είναι πιο διαιτητικά ή τρώω μία χούφτα πατατάκια και σταματάω, δεν τρώω όλη τη σακούλα. Θέλει προσοχή στη διατροφή μας αλλά τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να το πετύχεις αυτό. Δεν έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή που το έκανα και μακάρι να το είχα κάνει πολύ νωρίτερα.
- 03-07-2012, 16:15 #47
pm60 σου ευχομαι καλη επιτυχια...να προσπαθησεις να μην εχεις αγχος και να σκεφτεσαι απο τωρα τον νεο σου εαυτο!!!!! εγω περιμενω ακομα την εγκριση! και ανυπομονω και εγω πολυ!!!!!!:smilegrin:
03-07-2012, 16:31 #48
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Pm60 εγώ τώρα νοιώθω τέλεια! Κάνω εδώ και 20 χρόνια δίαιτες (είμαι 42 χρονών) κι έχω χάσει αρκετές φορές 30 έως 50 κιλά μόνη μου, δεν μπορούσα όμως με τίποτα να σταθεροποιηθώ και τα ξανάπαιρνα. Τώρα λοιπόν είναι η πρώτη φορά που ούτε κατάλαβα το πως αδυνάτισα, γιατί όταν αδυνάτιζα με δίαιτες στο τέλος ένοιωθα κούραση και στέρηση φυσικά και μετά αγωνιούσα πάλι για να μην τα ξαναπάρω τα κιλά και αγχωνόμουνα για τι θα φάω κάθε μέρα και τελικά ξαναπάχαινα. Τώρα αδυνάτισα χωρίς καθόλου πείνα και στέρηση, ζούσα κανονικά κάθε μέρα και κάθε τόσο ανέβαινα στη ζυγαριά και έβλεπα ότι είχα χάσει κι άλλο βάρος! Αγάπησα με λίγα λόγια τη ζυγαριά μου. Δεν καταλαβαίνω ότι έχω κάνει κάτι παρά μόνο επειδή μπορώ να φάω λιγότερο από πριν κι επειδή ακόμα δεν νοιώθω πείνα. Θέλει βέβαια προσοχή και από μέρους μας γιατί τρώμε λίγη ποσότητα αν όμως τρώμε κάθε λίγο γλυκά αρθροιστικά μέσα στην ημέρα μαζεύονται πολλές θερμίδες. Εχουμε σαν σύμμαχο το μικρό στομάχι μας και βοηθάμε κι εμείς κάνοντας όσο πιο καλή διατροφή μπορούμε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τρώμε τα πάντα. Εγώ τρώω και γλυκά και πατατάκια και χάμπουγκερ κι απ'όλα όχι όμως συνέχεια και π.χ. όταν θέλω να φάω γλυκό προσέχω τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας να είναι πιο διαιτητικά ή τρώω μία χούφτα πατατάκια και σταματάω, δεν τρώω όλη τη σακούλα. Θέλει προσοχή στη διατροφή μας αλλά τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να το πετύχεις αυτό. Δεν έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή που το έκανα και μακάρι να το είχα κάνει πολύ νωρίτερα.
Εται οπως τα λεει το Τζινακιον ειναι;; Καλα Holmes μου, 42 εισαι; Για 32 μοιαζεις και αυτο με το ζορι!! Πες μας το μυστικο σου!! Οχι οτι τα 42 ειναι πολλα αλλα τεσπα!
Εγω ειχα και δυστηχως εχω ακομα θεμα με την περιοδο μου.. Πιστευω οταν χαθουν ολα τα κιλα θα σταθεροποιηθει και αυτη αλλα και η μαμα μου που ποτε δεν ηταν παχουλη, η περιοδος της σταθεροποιηθηκε αφοτου με γεννησε! Και δεν ειχε ουτε πολυκηστικες ουτε κανενα προβλημα.. Βεβαια της ερχοταν καθε μηνα, εμενα οποτε το θυμηθει.. Θα κανω υπερηχο και εξετασεις και ελπιζω να μην ειναι τιποτα το σοβαρο..
Οπως τα ειπατε! Προσεχουμε για να εχουμε! Οι θαλασσα και οι πισινες εκει ειναι δεν φευγουν!! Τα κιλα ομως;;; Στον αγυριστο!! Χαχεχχχαχαχαχαχ!!
Α με τον Αλμπ. θα την κανεις; Ειναι καλος γιατρος και η ομαδα του (τουλαχιστον του Ιπποκρατειου που πηγα εγω) ηταν καταπληκτικη!! Με το καλο οι επεμβασεις σας και σε λιγο καιρο θα ζησετε και εσεις το θαυμα χανω κιλα-δεν πειναω-δεν καταβαλω προσπαθεια-πρεπει να μου υπενθυμιζουν να τρωω!!! Χαχεχαχαχαχα !!!!!
03-07-2012, 23:40 #49
< < και σε λιγο καιρο θα ζησετε και εσεις το θαυμα χανω κιλα-δεν πειναω-δεν καταβαλω προσπαθεια-πρεπει να μου υπενθυμιζουν να τρωω!!> >
ποσο μα ποσο μου αρεσε αυτη σου η προταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
03-07-2012, 23:54 #50
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Μαρία μην αγχώνεσαι με την Θάλασσα,ο Καλφ μετά τον πρώτο μήνα την επιτρέπει !αρκεί να είναι νωρίς το πρωί ή πιο αργά το σπόγευμα γιατί αλλιώς αφυδατώνεται ο οργανισμός κ καταπονείται.Εμένα στο τρίμηνο μου είχαν πει πως η κολύμβηση είναι η καλύτερη άσκηση καθώς λόγω της άνωσης δεν πιέζονται τα εσωτερικά όργανα και δεν θα μου δημουργήσει κανένα πρόβλημα.Εγώ πέρσι έκοψα τα ράμματα τέλη Ιουνίου και έκανα πάρα πολλά μπάνια μέχρι τα μέσα του Σεμπτέβρη!!Δεν μπορούσα να κολυμπήσω ώρα γιατί κουραζόμουν πολύ εύκολα αλλά άνετα επί μία ώρα έκανα πηδηματάκια κ ασκήσεις για τα χέρια μέσα στο νερό ( κάθε φορά έκανα 1 ώρα χ 2 ),πίεση δεν ένιωσα σε κάτι ή να με πονάει!
04-07-2012, 05:00 #51
αχ κοριτσια! μου δινεται μεγαλη χαρα με οτι μου λετε και οσες την εχετε κανει την επεμβαση και τα κοριτσια που ακομα περιμενουν...ξερω οτι μπορει να γινομαι κουραστικη λεγοντας οτι ποτε μεχρι και πριν λιγες μερες δεν μπορουσα με κανενα να μοιραστω τις αγωνιες μου την χαρα μου την λυπη που τις φοβιες μου...ειναι φανταστικο το ποση δυναμη εχω παρει απο ολες σας!!!!!! ειμαι πολυ συγκινημενη γιατι αν καποιος δεν εχει βιωσει την παχυσαρκια δεν μπορει να καταλαβει πληρως το προβλημα μας!!!!
επισης κανενας αν δεν το εχει δεν μπορει να κατανοησει τις διαταραχες στην διατροφη (βουλιμια ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ ανορεξια) αν δεν το εχει περασει καποιος δεν μπορει να καταλαβει και ολοι πολυ απλα σου λενε οποιος θελει να χασει πραγματικα μπορει να τα χασει και οταν καποιος θελει κατι μπορει να το καταφερει!!!!!! ναι σαφως μπορουμε να καταφερουμε τα παντα αλλα ο καθενας μας εχει την ιδιαιτεροτητα του δεν μπορουμε ολους να τους βαζουμε σε ενα σακι!!!!!!!!!!!
τελος παντων συνηθως ειμαι χαρουμενος ανθρωπος απλα με εκνευριζουν που μου κανουν κυρηγμα για τα κιλα μου λες και δεν ξερω το προβλημα μου ή παλι αλλοι θα σε κοιταξουν μειονεκτηκτα εστω και αν τρως φρουτο (ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΙ ΜΕΤΡΑΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΟΥ??? ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΕΚΛΕΨΑ GET A LIFE ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ)!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!
Τελος παντων εγω σας ευχομαι σε καθε μια ξεχωριστα να ειστε ολες τυχερες γεματες απο αγαπη και ευτυχια και να ξερετε οτι ειστε ευλογημενες γιατι καποιοι αλλοι ανθρωποι δεν εχουν την επιλογη να αλλαξουν κατι που δεν τους αρεσει εμεις ομως την εχουμε και γι αυτο θα πρεπει να ξυπναμε καθε πρωι και να λεμε ευχαριστω
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!!!!!!!:thumbup:
04-07-2012, 05:42 #52
Κοριτσάρες μου, πιστεύω στο theo και πολύ μάλιστα χωρίς και go να είμαι καμια θεούσα. Η Χάρη του με βοηθησε σε πολύ σημαντικά ζητήματα. Προστάτης μου ʼγιος είναι ο ʼγιος Μαμ ας που όταν τον είδα στον ύπνο μου ένα καλοκαίρι άρχισα να ρωτάω ποιος είναι αυτός ο ʼγιος διότι δεν τον γνώριζα. Το καλοκαίρι εκείνο πέρασα και στο ΤΕΙ τις Λάρισας. Είχα μεγάλο άγχος τότε για το αν θα περάσω η για το αν θα καταλήξω σε καμια βιοτεχνία.
Η αρχή με μένα έγινε τον περασμένο Αύγουστο όταν η γιατρός μου στο νοσοκομείο έστειλε την γνωμάτευση τις για την epmevasi. Μετά όλα τα αλλα τα αναλαμβάνει το νοσοκομείο δεν έτρεξα δηλαδή για τίποτα εγώ παρα μονο για εξέτασης και "ψουλογικες" εξετάσεις κλπ. θα την είχα κάνει ήδη την επέμβαση αλλα η πρώτη ψυχολόγος που με είδε δεν καταλάβαινε πολύ καλά τι συζητούσαμε και δεν έβγαλε νόημα και για αυτό αναγκαστικά να μιλήσω με άλλες δυο ψυχολόγους για να με δώσουν το ok. αυτό φυσικά με πήγε πίσω...κοντός ψαλμός αλληλούια πάντως. θα παο του χρόνου στη μαμά μου και θα τις κάνω πλακα. θα χτυπήσω την πόρτα και θα τις πω : έχετε ένα δέμα
φωτεινό μου αστεράκι πρώτα ο θεός και του χρόνου τέτοιο καιρό περίπου θα ξεκινήσουμε μαζί τις προσπάθειες για να γίνουμε μανούλες . για αυτό τα κάνω όλα άλλωστε. να βελτιωθεί η υγεία μου και να γίνω μανούλα.
θα κάνω γαστρικό bypass εγώ . εσύ τι θα κανεις?
τελικά κορίτσια τι να πάρω μαζί μου στο νοσομείο? τα κλασικά?
04-07-2012, 08:43 #53
Ο Αγιος Μαμας!!! Γιορταζει αρχες Σεπτεμβριου αν δεν κανω λαθος!! Ειχε πανυγηρια και χαρες ολη η Μακεδονια (και ακομα εχει!) με αυτον τον αγιο! Πηγαινα καθε καλοκαιρι στο πανυγηρι του Αγιου Μαμα κοντα στη Θεσσαλονικη! Σταματησα να πηγαινω γιατι πολυ απλα σταματησα να πηγαινω να επισκεφτομαι συγγενεις μετα τα 14! Δεν ημουν παχουλη, μονο τσουποτο παιδακι και ΠΑΝΤΑ ειχαν κατι να πουν! Οχι ολοι αλλα οσοι ελεγαν ηταν τελειως αδιακριτοι και το μονο που καταφερναν ηταν να κανουν ενα κοριτσι στην αρχη της εφηβειας της να νιωθει ασχημα!!
Τεσπα περασμενα ξεχασμενα! Θα ξαναπαω μολις εχω χασει ολα μου τα κιλα οχι για να τους την μπω, απλα μου ελειψε η Θεσσαλονικη το καλοκαιρι μαζι με την γιαγιακουλα μου!!!
Μαρακι ειναι αληθεια αυτο που σου λεω!! Ολοι θα σου λενε εφαγες; Τι εφαγες; Ποτε το εφαγες; Μα φαε αλλη μια κουταλιτσααααα!!! Χαχαχαχ ο μπαμπας μου την πρωτη φορα που "εφαγα" στο τραπεζι μαζι τους μετα την επεμβαση με κοιταει να τρωω 2 κουταλιες σουπας σουπα και μετα πηγα το πιατο μου πιο περα! Και μου λεει τι αυτο ηταν; Μα προσπαθησε να φας κι αλλο θα παθεις τιποτα!!! Χαχαχαχαχχα
Ακομα και τωρα 3 μηνες μετα με "κοροιδευουν" για το ποσο πολυ τρωω!! Εχει πολυ πλακα!!!
Χμμμ στο νοσοκομειο παρε μαζι σου:
Εσωρουχα
Σερβιετες, ακομα και αν εχετε σταθερο κυκλο και δεν ειναι οι μερες σας, σε πολλες απο εμας ερχετε περιοδος ειτε κανονικη ειτε λιγη μετα την επεμβαση, ειναι μου ειπαν κατι το φυσιολογικο.. Εμενα μου ηρθε λιγο για μια μερα αλλα ευτυχως ειχα σερβιετακια μαζι μου..
Μωρομαντηλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Πετσετες σωματος-προσωπου
Οδοντοβουρτσα/παστα
Πιτζαμες η νυχτηκες οτι σε βολευουν και αναλογα αν βαζει ο γιατρος σου κλισμα, εμενα δεν εβαζει και πηρα 7 πιτζαμες μαζι, τις 3 χρησιμοποιησα!
Βουρτζα για τα μαλλια
Λαστιχακια για τα μαλλια
Βατονετες για τα αυτια
Παντοφλες
Σαμπουαν αν κανετε εκει μπανιο (εγω εκανα σπιτι μου δαν μπορουσα να κανω εκει, δεν ειχα αντοχες..)
Χαρτομαντηλα (εβγαζε για 3 μερες ακαθαρισιες η μυτη απο το σωληνακι που ειχα την 1η μερα και μετα μου ανοιξε κι ολας!)
Χαρτι υγειας (ειχα παρει προερετηκα μηπως και δεν εχει το νοσοκομειο αλλα μας εφερναν καθε μερα αρα ολα οκ!)
Κανενα περιοδικο η βιβλιο αν θελετε
Εγω ειχα παρει μαζι και λαπτοπ και ταινιες μηπως και βαριομουνα αλλα δεν ειδα ουτε μια!
Ενυδατικη η οτι αλλα καλλυντικα χρησιμοποιητε/ αν χρησιμοποιητε
Αυτα! Τι αλλα; Μια κοπελα ειχε παρει το μαξιλαρι της μαζι γιατι δεν την βολευαν του νοσοκομειου, εμενα μια χαρα με βολεψαν...
Αν θυμηθω κατι αλλο θα το γραψω...
04-07-2012, 09:01 #54
Wowκοριτσακι μου τι θησαυρος εισαι εσυ!Εχτες αρχισα να μαζευω τα πραγματα που θα παρω μαζι μου στο νοσοκομειο.
04-07-2012, 10:19 #55
Originally posted by aggeloydaki
λεπόν σχετικά με το τι πήρα εγώ μαζί μου
πυτζάμες,νυχτικά ,παντόφλες,πετσέτες,καλτσά� �ια (τα οποία φόρεσα μόνο για λίγο την 5η μέρα που μου έβγαλαν τις αντιθρομβωτικές κάλτσες και έτρεμα σαν το ψάρι από το κρύο),βιβλία (μπορεσα να διαβάσω επίσης από την 5η μέρα κ μετά,πρίν δεν με βόλευαν όλα αυτά τα σωληνάκια και εκτός αυτού τα χέρια μου κουράζονταν πολύ εύκολα) είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσα,οδοντόκρεμα ,σαμπουάν,αφρόλουτρο,σερβι� �τάκια,μωρομάντηλα),κοκκαλά κια-κορδέλες για τα μαλλιά(δεν βολεύει να τα έχεις κάτω αφενός μπερδεύονται, αφετέρου εγώ καιγόμουν!!!).ΜΜμμμ αυτά δεν θυμάμαι κάτι άλλο
εγώ όσες μέρες (3) είχα καθετήρα φόρεσα νυχτικά,δεν βολεύει η πυτζάμα,φοβόμουν πως θα τραβηχτεί και θα βγει ο καθετ και έτρεμα πως θα έπρεπε να μου το ξαναβάλουν,απαπαπαπα!τις υπόλοιπες φόραγα πυτζαμούλα κάτω και επάνω ένα t-shirt στο οποίο είχα κόψει και την λαιμόκοψη και τα μανίκια για να μην νιώθω ότι με πνίγει.
04-07-2012, 13:43 #56
κλύσμαaaaa? θα αρχίσω να τραγουδάω εκεί "τώρα αρχίζουν τα δύσκολαaaaa" ...:crazy:
και για τον "καθεριρα" που έχω φίλες από το τει που ήταν νοσηλευτική" μου έλεγαν πως είναι ποιο δύσκολο να το περάσουν στις γυναίκες και πονάει περισσότερο επίσης στις γυναίκες από ότι στους άντρες
ʼρα να πάρο και νυχτικιά μαζί μου...γενικά επειδή κοιμάμαι ανώμαλα φοβάμαι με τις "νουχτικες" μην δώσω φωτογραφίες γύρο μου
Ο ʼγιος Μαμάς είναι ο προστάτης μου. στο όνειρο μου τον φώναξα πατέρα μαμά και όταν μαρτύρησε ήταν παιδάκι 8 χρόνο. Πήγα εκκλησια την επομενη μέρα (ήταν Κυριακή και ταραγμένη από το όνειρο μου πήγα) και ο pater του χωριου μου είπε πως θα έρθει η καρα του Αγίου Rafahl το απόγευμα εκείνης τις μέρας. Ήρθαν λοιπόν από το μοναστήρι τις Γρίβας δυο μοναχοι ο ένας πολιτικός μηχανικός ο άλλος αρχιτέκτονας που φτιάχναν το μοναστήρι τότε. και ο Μητροπολίτης κλπ κλπ. είπα στους μοναχους το όνειρο μου..μου λένε..τον φώναξες πατέρα? λέω ναι και δυνατά και μάλιστα το φώναζα και κανονικά και ξύπνησα την αδερφή μου και ξύπνησα και εγώ. μου λέει ..περίεργο..λέω γιατί? λέει γιατί ήταν 8 χρόνο όταν μαρτύρησε...είναι προστάτης σου!!! έτσι έμαθα (μου το είπε ο μητροπολίτης) ότι ο άγιος μαμάς είναι προστάτης τις σπουδής αλλα και προστάτης τον άλλον πλασμάτων (πχ ζώα)
Γιορτάζεται η μνήμη του στις 2 Σεπτεμβρίου και γίνετε μεγάλο πανηγύρι στο χωριο ʼγιος Μαμας στη Χαλκιδική. Είναι τυχαίο που η Αγια Nina γιορτάζεται την ίδια μέρα? Η αγια nina γιορτάζεται δυο φορες μια στις 2 Σερ. και μια στις 16 Ιανουαρίου.
wow μου....οι συγγενής αχ αυτοί οι συγγενής...όλες μας νομίζω τα έχουμε τραβήξει αυτά..εγώ από τα 8 τα ίδια ακούω ...να σου μετράνε τις μπουκιές..άστα...
04-07-2012, 13:53 #57
nina ποιο δυσκολο ειναι να βαλεις καθετηρα σε αντρα και κανονικα τον βαζει ο γιατρος.το ουρογεννοποιητικο ειναι ενιαιο στους αντρες ενω στις γυναικες η ουρηθρα ειναι ξεχωριστα.ειναι ευκολο αν σφιχτεις δεν ποναει ουτε οταν βγαινει.εμενα μου τον εβαλαν στο χειρουργειο.επισης ουτε το κλυσμα ειναι τιποτα.
04-07-2012, 14:28 #58
Originally posted by -wow-
Α με τον Αλμπ. θα την κανεις; Ειναι καλος γιατρος και η ομαδα του (τουλαχιστον του Ιπποκρατειου που πηγα εγω) ηταν καταπληκτικη!!
04-07-2012, 14:36 #59
Originally posted by Ninap
φωτεινό μου αστεράκι πρώτα ο θεός και του χρόνου τέτοιο καιρό περίπου θα ξεκινήσουμε μαζί τις προσπάθειες για να γίνουμε μανούλες . για αυτό τα κάνω όλα άλλωστε. να βελτιωθεί η υγεία μου και να γίνω μανούλα.
θα κάνω γαστρικό bypass εγώ . εσύ τι θα κανεις?
τελικά κορίτσια τι να πάρω μαζί μου στο νοσομείο? τα κλασικά?
εγω θα κανω σλιβ :-)
χα μεσα στο μυαλο μου εισαι εκανες την μαγικη ερωτηση!
04-07-2012, 14:59 #60
λεπόν σχετικά με το τι πήρα εγώ μαζί μου
πυτζάμες,νυχτικά ,παντόφλες,πετσέτες,καλτσά� �ια (τα οποία φόρεσα μόνο για λίγο την 5η μέρα που μου έβγαλαν τις αντιθρομβωτικές κάλτσες και έτρεμα σαν το ψάρι από το κρύο),βιβλία (μπορεσα να διαβάσω επίσης από την 5η μέρα κ μετά,πρίν δεν με βόλευαν όλα αυτά τα σωληνάκια και εκτός αυτού τα χέρια μου κουράζονταν πολύ εύκολα) είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσα,οδοντόκρεμα ,σαμπουάν,αφρόλουτρο,σερβι� �τάκια,μωρομάντηλα),κοκκαλά κια-κορδέλες για τα μαλλιά(δεν βολεύει να τα έχεις κάτω αφενός μπερδεύονται, αφετέρου εγώ καιγόμουν!!!).ΜΜμμμ αυτά δεν θυμάμαι κάτι άλλο
εγώ όσες μέρες (3) είχα καθετήρα φόρεσα νυχτικά,δεν βολεύει η πυτζάμα,φοβόμουν πως θα τραβηχτεί και θα βγει ο καθετ και έτρεμα πως θα έπρεπε να μου το ξαναβάλουν,απαπαπαπα!τις υπόλοιπες φόραγα πυτζαμούλα κάτω και επάνω ένα t-shirt στο οποίο είχα κόψει και την λαιμόκοψη και τα μανίκια για να μην νιώθω ότι με πνίγει.
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια