Results 61 to 75 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
04-07-2012, 15:00 #61
Γλαυκη μου ΕΕ ΕΕ ΕΕΕΡΧΕΤΕ!! Ερχετε η μερα!! Ανυπομωνω αγαπη μου! Τα πηρες ολα, ξεχασαμε τιποτα;
Μπιστολακι για τα μαλλια αν θελετε παρτε, αν και εχει ζεστη τωρα και δεν νομιζω να το χρειαστειτε..
Ετοιμη η βαλιτσουλα! Ποσες μερες εμειναν; Εχω μια αγωνια λες και θα κανω εγω την επεμβαση τωρα! Αγωνια να ερθει η μερα οχι τιποτα αλλο, ολα τελεια θα πανε!!!!!!
- 04-07-2012, 15:01 #62
Originally posted by lila198621
nina ποιο δυσκολο ειναι να βαλεις καθετηρα σε αντρα και κανονικα τον βαζει ο γιατρος.το ουρογεννοποιητικο ειναι ενιαιο στους αντρες ενω στις γυναικες η ουρηθρα ειναι ξεχωριστα.ειναι ευκολο αν σφιχτεις δεν ποναει ουτε οταν βγαινει.εμενα μου τον εβαλαν στο χειρουργειο.επισης ουτε το κλυσμα ειναι τιποτα.
04-07-2012, 15:16 #63
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
asteraki Γιατί πανικοβλήθηκες καλέ???τον καθετήρα στον βάζουν ενώ κοιμάσαι (δεν βάζουν όλοι οι γιατροί δεν ξέρω αν ο δικός σου βάζει ) και για να στον βγάλουν δεν είναι τίποτα,ένα μικρό τραβηγματάκι,εγώ ούτε πόνο ένιωσα ούτε τίποτα,πιο άβολα ένιωσα με το κλύσμα που βασικά ούτε αυτό πονάει απλά είναι παράξενη η αίσθηση!
04-07-2012, 15:26 #64
Ουτε εγω ηθελα καθετηρα και τελικα ο γιατρος μου δεν βαζει! Αλλα και να εβαζε οπως ειπε και η Ιωαννα στον βαζουν ενω εισαι ηδη κοιμησμενη αρα δεν καταλαβαινεις τιποτα! Ε μετα απλα θα ανυπομωνεις να τον βγαλεις! Ρωτα τον γιατρο σου αν βαζει η οχι..
04-07-2012, 15:27 #65
ιωαννα εγω τι να πω που οταν ειχα παθει κολικο του εντερου επειδη ειχα κανει κοπροσταση πριν χρονια τα ειχα φαει απανωτα τα κλυσματα???
04-07-2012, 15:29 #66
εμενα δεν με ενοχλουσε ο καθετηρας.την τριτη μερα τον εβγαλα.και να σκεφτειτε οτι την επομενη της επεμβασης μου ηρθε και περιοδος και μαζι με τον καθετηρα ειχα και τη σερβιετα
04-07-2012, 16:21 #67
Ωραιος συνδιασμος Λιλα μου!! Πολλα μαζεμενα εκει κατω!!!χαχαχαχαχα
04-07-2012, 20:51 #68
Originally posted by aggeloydaki
asteraki Γιατί πανικοβλήθηκες καλέ???
ειμαι λιγακι περιεργη με αυτα τα θεμα..δεν μ αρεσει να με αγκιζουν...
αλλα συγουρα οσα θα κερδισω μετα απ αυτα ειναι πολυ περισσοτερα
04-07-2012, 20:56 #69
Originally posted by lila198621και να σκεφτειτε οτι την επομενη της επεμβασης μου ηρθε και περιοδος και μαζι με τον καθετηρα ειχα και τη σερβιετα
04-07-2012, 20:56 #70
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
αχαχχαχαχαα αστεράκι σόρρυ που θα στο χαλάσω αλλά στο χειρουργείο όχι απλά θα σε αγγίξουν αλλά θα σε δει τσίτσιδι πολύς κόσμος
Λοιπόν ο καθετήρας αφενός σε βοηθάει ώστε φρεσκοχειρουργημένη να μην τρέχεις συνέχεια στην τουαλέτα,γιατί με όλα αυτά τα φάρμακα κ τους ορούς μία συχνοουρία υπάρχει κ επίσης ελέγχουν πόσα υγρά σου χορηγούν και πόσα βγαίνουν από τον οργανισμό σου,σκέψου να σου βάζουν ας πούμε 3 λίτρα και να αποβάλλεις μόνο 1,τα άλλα 2 που πάνε οεο??? Το κλύσμα το χρησιμοποιούν την παραμονή της επέμβασης για να καθαρίσει το έντερο από ότι έχει μέσα,το κάνουν συνήθως το απογευματάκι,που ούτως ή άλλως πλέον μόνο νερό επιτρέπεται να πίνουμε (αυτά τουλάχιστον κάνει ο γιατρός στο Ρίο,όπως ξαναείπα ο κάθε γιατρός έχει δική του τακτική κ μέθοδο )
Μην αγχώνεσαι,ούτε πονάει ούτε τίποτα και σίγουρα τα οφέλη είναι πολύυυυυυυυυυυυυ περισσότερα από οποιαδήποτε άβολη στιγμή ή σκέψη και αν έχεις
04-07-2012, 21:08 #71
εγω στο ιππο ουτε καθετηρα ουτε κλυσμα ειχα
για καθετηρα τον ειχα ρωτισει το γιατρο και μου ειπε μονο αν χρειαστει
ουτε κλυσμα απλα απο το προηγουμενο βραδυ γυρω στις 8 δεν επρεπε να φαω
μια και δεν ειμουν στο νοσοκομειο αλλα σπιτι!
πηγα το πρωι κατευθειαν για το χειρουργειο
04-07-2012, 21:24 #72
αχαχχαχαχαα αστεράκι σόρρυ που θα στο χαλάσω αλλά στο χειρουργείο όχι απλά θα σε αγγίξουν αλλά θα σε δει τσίτσιδι πολύς κόσμος
Μην αγχώνεσαι,ούτε πονάει ούτε τίποτα και σίγουρα τα οφέλη είναι πολύυυυυυυυυυυυυ περισσότερα από οποιαδήποτε άβολη στιγμή ή σκέψη και αν έχεις
Για τον καθετηρα και το κλυσμα το πιασα το θεμα..εχει λογικη εξηγηση..αν και ο γιατρος μου ειναι απ το ιππο οποτε ελπιζω να τα γλιτωσω :-):-)
Ειμαι αρκετα ανχωδης ατομο αλλα οταν μπουν ολα σε μια σειρα ελπιζω να ηρεμισω
05-07-2012, 00:21 #73
Originally posted by Fwtino_Asteraki
Για τον καθετηρα και το κλυσμα το πιασα το θεμα..εχει λογικη εξηγηση..αν και ο γιατρος μου ειναι απ το ιππο οποτε ελπιζω να τα γλιτωσω :-):-)
Ειμαι αρκετα ανχωδης ατομο αλλα οταν μπουν ολα σε μια σειρα ελπιζω να ηρεμισω
05-07-2012, 00:50 #74
δεν ξέρω αν παίζει ρολο το poses ώρες είναι η επέμβαση, γιατί έκανα δυο φορες επέμβαση στο λαιμό μου , μια αφαίρεσα τις αμυγδαλές μου και τα κρεατάκια μου και μια αφαίρεσα δυο καλους και δυο πολύποδες από τις φωνητικές μου χορδές. αλλα ήταν μονο 1 ώρα η μια επέμβαση και 1.5 ώρα η άλλη , δεν μου βάλαν τίποτα από αυτά.
για την ελλάδα μιλάω πάντα e? εδώ δεν ξέρω τι θα κάνουν klaps!!!
05-07-2012, 00:53 #75
φωτεινό μου αστεράκι μάλλον μπερδεύτηκα με κάποια άλλη φίλη εδώ στο φόρουμ που κάνει την επέμβαση και θα ξεκινήσει προσπάθειες να γίνει μανούλα από του χρόνου γιατί θέλει να περιμένουμε 1 χρόνο μετά την επέμβαση για να μείνουμε έγκυες !!! είσαι τυχερή κοριτσάκι μου. μακάρι και εγώ όταν ήμουν 23 να κάνανε την επέμβαση αυτή και μάλιστα δωρεάν. θα είχε άλλη τροπή η ζωή μου ειλικρινά. (κύριος επαγγελματικά)
Μήπως 'παλεύουμε' για ανακούφιση και όχι για αποτέλεσμα;
26-06-2025, 17:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή