ετοιμη!!!!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 29 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 431
    Senior Member
    Γλαυκη μου ΕΕ ΕΕ ΕΕΕΡΧΕΤΕ!! Ερχετε η μερα!! Ανυπομωνω αγαπη μου! Τα πηρες ολα, ξεχασαμε τιποτα;
    Μπιστολακι για τα μαλλια αν θελετε παρτε, αν και εχει ζεστη τωρα και δεν νομιζω να το χρειαστειτε..
    Ετοιμη η βαλιτσουλα! Ποσες μερες εμειναν; Εχω μια αγωνια λες και θα κανω εγω την επεμβαση τωρα! Αγωνια να ερθει η μερα οχι τιποτα αλλο, ολα τελεια θα πανε!!!!!!

Originally posted by lila198621
    nina ποιο δυσκολο ειναι να βαλεις καθετηρα σε αντρα και κανονικα τον βαζει ο γιατρος.το ουρογεννοποιητικο ειναι ενιαιο στους αντρες ενω στις γυναικες η ουρηθρα ειναι ξεχωριστα.ειναι ευκολο αν σφιχτεις δεν ποναει ουτε οταν βγαινει.εμενα μου τον εβαλαν στο χειρουργειο.επισης ουτε το κλυσμα ειναι τιποτα.
    αχ με πανικοβαλετε με αυτα τωρα..,

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    asteraki Γιατί πανικοβλήθηκες καλέ???τον καθετήρα στον βάζουν ενώ κοιμάσαι (δεν βάζουν όλοι οι γιατροί δεν ξέρω αν ο δικός σου βάζει ) και για να στον βγάλουν δεν είναι τίποτα,ένα μικρό τραβηγματάκι,εγώ ούτε πόνο ένιωσα ούτε τίποτα,πιο άβολα ένιωσα με το κλύσμα που βασικά ούτε αυτό πονάει απλά είναι παράξενη η αίσθηση!

Senior Member
    Ουτε εγω ηθελα καθετηρα και τελικα ο γιατρος μου δεν βαζει! Αλλα και να εβαζε οπως ειπε και η Ιωαννα στον βαζουν ενω εισαι ηδη κοιμησμενη αρα δεν καταλαβαινεις τιποτα! Ε μετα απλα θα ανυπομωνεις να τον βγαλεις! Ρωτα τον γιατρο σου αν βαζει η οχι..

Senior Member
    ιωαννα εγω τι να πω που οταν ειχα παθει κολικο του εντερου επειδη ειχα κανει κοπροσταση πριν χρονια τα ειχα φαει απανωτα τα κλυσματα???

Senior Member
    εμενα δεν με ενοχλουσε ο καθετηρας.την τριτη μερα τον εβγαλα.και να σκεφτειτε οτι την επομενη της επεμβασης μου ηρθε και περιοδος και μαζι με τον καθετηρα ειχα και τη σερβιετα

Senior Member
    Ωραιος συνδιασμος Λιλα μου!! Πολλα μαζεμενα εκει κατω!!!χαχαχαχαχα

Originally posted by aggeloydaki
    asteraki Γιατί πανικοβλήθηκες καλέ???
    ε με το θεμα του καθετιρα εκεινο τ αλλο...δεν εχω περασει ουτε απ εξω απ νοσοκομειο και νιωθω λιγακι περιεργα.. τι χρησιμοτητα εχει ο καθετηρας σε κατι τετοιο?? το κλυσμα???

ειμαι λιγακι περιεργη με αυτα τα θεμα..δεν μ αρεσει να με αγκιζουν...

αλλα συγουρα οσα θα κερδισω μετα απ αυτα ειναι πολυ περισσοτερα

Originally posted by lila198621και να σκεφτειτε οτι την επομενη της επεμβασης μου ηρθε και περιοδος και μαζι με τον καθετηρα ειχα και τη σερβιετα
    πωπω απ τους χειροτερους συνδιασμους νομιζω.... εγω προσωπικα εχω πολυ γκρινια τοτε που να ποναω κιολας θα μετικησουν σ αλλη χωρα οι γιατροι :-P

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    αχαχχαχαχαα αστεράκι σόρρυ που θα στο χαλάσω αλλά στο χειρουργείο όχι απλά θα σε αγγίξουν αλλά θα σε δει τσίτσιδι πολύς κόσμος
    Λοιπόν ο καθετήρας αφενός σε βοηθάει ώστε φρεσκοχειρουργημένη να μην τρέχεις συνέχεια στην τουαλέτα,γιατί με όλα αυτά τα φάρμακα κ τους ορούς μία συχνοουρία υπάρχει κ επίσης ελέγχουν πόσα υγρά σου χορηγούν και πόσα βγαίνουν από τον οργανισμό σου,σκέψου να σου βάζουν ας πούμε 3 λίτρα και να αποβάλλεις μόνο 1,τα άλλα 2 που πάνε οεο??? Το κλύσμα το χρησιμοποιούν την παραμονή της επέμβασης για να καθαρίσει το έντερο από ότι έχει μέσα,το κάνουν συνήθως το απογευματάκι,που ούτως ή άλλως πλέον μόνο νερό επιτρέπεται να πίνουμε (αυτά τουλάχιστον κάνει ο γιατρός στο Ρίο,όπως ξαναείπα ο κάθε γιατρός έχει δική του τακτική κ μέθοδο )

Μην αγχώνεσαι,ούτε πονάει ούτε τίποτα και σίγουρα τα οφέλη είναι πολύυυυυυυυυυυυυ περισσότερα από οποιαδήποτε άβολη στιγμή ή σκέψη και αν έχεις

Senior Member
    εγω στο ιππο ουτε καθετηρα ουτε κλυσμα ειχα
    για καθετηρα τον ειχα ρωτισει το γιατρο και μου ειπε μονο αν χρειαστει
    ουτε κλυσμα απλα απο το προηγουμενο βραδυ γυρω στις 8 δεν επρεπε να φαω
    μια και δεν ειμουν στο νοσοκομειο αλλα σπιτι!
    πηγα το πρωι κατευθειαν για το χειρουργειο

αχαχχαχαχαα αστεράκι σόρρυ που θα στο χαλάσω αλλά στο χειρουργείο όχι απλά θα σε αγγίξουν αλλά θα σε δει τσίτσιδι πολύς κόσμος

Μην αγχώνεσαι,ούτε πονάει ούτε τίποτα και σίγουρα τα οφέλη είναι πολύυυυυυυυυυυυυ περισσότερα από οποιαδήποτε άβολη στιγμή ή σκέψη και αν έχεις
    Δεν μου το χαλας καθολου..αλλα αλλο να δουν την κιλια σου για την επεμβαση και λειπα ιατρικος και αλλο τ αλλα.... εχω περασει καποια πραγματα στη ζωη μου(δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη) και με πιανει ολιγον πανικος στην ιδεα....(ακομα και στο γυναικολογο εχω θεμα)

Για τον καθετηρα και το κλυσμα το πιασα το θεμα..εχει λογικη εξηγηση..αν και ο γιατρος μου ειναι απ το ιππο οποτε ελπιζω να τα γλιτωσω :-):-)

Ειμαι αρκετα ανχωδης ατομο αλλα οταν μπουν ολα σε μια σειρα ελπιζω να ηρεμισω

Senior Member
    Originally posted by Fwtino_Asteraki

Δεν μου το χαλας καθολου..αλλα αλλο να δουν την κιλια σου για την επεμβαση και λειπα ιατρικος και αλλο τ αλλα.... εχω περασει καποια πραγματα στη ζωη μου(δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη) και με πιανει ολιγον πανικος στην ιδεα....(ακομα και στο γυναικολογο εχω θεμα)

Για τον καθετηρα και το κλυσμα το πιασα το θεμα..εχει λογικη εξηγηση..αν και ο γιατρος μου ειναι απ το ιππο οποτε ελπιζω να τα γλιτωσω :-):-)

Ειμαι αρκετα ανχωδης ατομο αλλα οταν μπουν ολα σε μια σειρα ελπιζω να ηρεμισω
    καλο θα ηταν παντως χωρις να ντρεπεσαι να ενημερωσεις τον γιατρο σου για το τι σου εχει σημβει ετσι ωστε να σε βοηθησει αλλιως θα στρεσαριστεις χειροτερα και δεν θελεις κατι τετοιο την ημερα της επεμασης σου!!!!!! αυτο που αποφασισες ειναι για καλο σου οχι για να σε κανει να λυπασαι!!!!!!!! μπορει να σου ειναι δυσκολο να εκμυστηρευτεις καποια πραγματα στο γιατρο σου αλλα θα σε βοηθησει να ηρεμησεις:yes:

Senior Member
    δεν ξέρω αν παίζει ρολο το poses ώρες είναι η επέμβαση, γιατί έκανα δυο φορες επέμβαση στο λαιμό μου , μια αφαίρεσα τις αμυγδαλές μου και τα κρεατάκια μου και μια αφαίρεσα δυο καλους και δυο πολύποδες από τις φωνητικές μου χορδές. αλλα ήταν μονο 1 ώρα η μια επέμβαση και 1.5 ώρα η άλλη , δεν μου βάλαν τίποτα από αυτά.
    για την ελλάδα μιλάω πάντα e? εδώ δεν ξέρω τι θα κάνουν klaps!!!

Senior Member
    φωτεινό μου αστεράκι μάλλον μπερδεύτηκα με κάποια άλλη φίλη εδώ στο φόρουμ που κάνει την επέμβαση και θα ξεκινήσει προσπάθειες να γίνει μανούλα από του χρόνου γιατί θέλει να περιμένουμε 1 χρόνο μετά την επέμβαση για να μείνουμε έγκυες !!! είσαι τυχερή κοριτσάκι μου. μακάρι και εγώ όταν ήμουν 23 να κάνανε την επέμβαση αυτή και μάλιστα δωρεάν. θα είχε άλλη τροπή η ζωή μου ειλικρινά. (κύριος επαγγελματικά)

Page 5 of 29 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast