Results 76 to 90 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
05-07-2012, 01:02 #76
Originally posted by Ninap
φωτεινό μου αστεράκι μάλλον μπερδεύτηκα με κάποια άλλη φίλη εδώ στο φόρουμ που κάνει την επέμβαση και θα ξεκινήσει προσπάθειες να γίνει μανούλα από του χρόνου γιατί θέλει να περιμένουμε 1 χρόνο μετά την επέμβαση για να μείνουμε έγκυες !!! είσαι τυχερή κοριτσάκι μου. μακάρι και εγώ όταν ήμουν 23 να κάνανε την επέμβαση αυτή και μάλιστα δωρεάν. θα είχε άλλη τροπή η ζωή μου ειλικρινά. (κύριος επαγγελματικά)
σου ευχομαι καθε επιτυχια σε ολες σου τις προσπαθειες!!!!
- 05-07-2012, 01:11 #77
pm60 καλή μας επιτυχία.
εγώ πριν δυο περίπου χρονια έμεινα έγκυος αλλα το έχασα λόγο του ότι έπαιρνα χάπια για το ζάχαρο και αυτά τα χάπια δεν αφήνουν το έμβρυο να αναπτυχθεί. έτσι ξεκίνησα ινσουλίνη και έβαλα 30 κιλά σε 7 μήνες.
έτσι η γιατρός μου αποφάσισε να προώθηση το θέμα τις επέμβασης
και τώρα που δεν βάζο κιλά και και έχασα τα 7 από τα 127 που έγινα είναι γιατί είπα τις γιατρού μου πως εγώ θα κατεβάσω τις μονάδες που βάζο γιατί δεν θέλω να φτάσω 500 κιλά μέχρι την μέρα τις επέμβασης ...και έτσι έχασα 7 κιλά αλλα το ζάχαρο μου είναι στα χάι του
δεν πειράζει κοντός ψαλμός αλληλούια είμαι και go από μέρα σε μέρα θα με πάρουν τηλέφωνο..
εμενα ο γυναικολόγος που είδαμε μου είπε πως θα με αφήσει 6 μήνες να προσπαθήσουμε μονοι μας και άμα δεν μείνω θα με βοηθήσουνε γιατί είμαι 41 χρόνο και δεν έχω χρόνο για χάσιμο
άντε βρε κούκλα μου να τα λέμε και τότε και να χαιρόμαστε το σωματάκι που θα έχουμε και κύριος τα παιδάκια μας:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
05-07-2012, 01:33 #78
Pm60 & Nina ευχομαι να χασετε ολα σας τα κιλακια, να μεινετε εγκυος και να αποκτησετε απο οσα υγιη μωρακια θελετε!!!
05-07-2012, 02:18 #79
Originally posted by pm60
καλο θα ηταν παντως χωρις να ντρεπεσαι να ενημερωσεις τον γιατρο σου για το τι σου εχει σημβει ετσι ωστε να σε βοηθησει αλλιως θα στρεσαριστεις χειροτερα και δεν θελεις κατι τετοιο την ημερα της επεμασης σου!!!!!! αυτο που αποφασισες ειναι για καλο σου οχι για να σε κανει να λυπασαι!!!!!!!! μπορει να σου ειναι δυσκολο να εκμυστηρευτεις καποια πραγματα στο γιατρο σου αλλα θα σε βοηθησει να ηρεμησεις:yes:
05-07-2012, 02:24 #80
φωτεινό μου αστεράκι μάλλον μπερδεύτηκα με κάποια άλλη φίλη εδώ στο φόρουμ που κάνει την επέμβαση και θα ξεκινήσει προσπάθειες να γίνει μανούλα από του χρόνου γιατί θέλει να περιμένουμε 1 χρόνο μετά την επέμβαση για να μείνουμε έγκυες !!! είσαι τυχερή κοριτσάκι μου. μακάρι και εγώ όταν ήμουν 23 να κάνανε την επέμβαση αυτή και μάλιστα δωρεάν. θα είχε άλλη τροπή η ζωή μου ειλικρινά. (κύριος επαγγελματικά)
Εχω παρει ηδη καλυ γευση απ την τροπη που ηδη εχει παρει η ζωη μου γενικα και επαγγελματικα,δυστηχως ο κοσμος μενει την επιφανεια... Δεν εχω τα τραγικα κιλα αλλα ειναι ζητημα ζωης και θανατου εκει που εφτασε η ψυχολογια μου....
05-07-2012, 02:30 #81
pm60 καλή μας επιτυχία.
άντε βρε κούκλα μου να τα λέμε και τότε και να χαιρόμαστε το σωματάκι που θα έχουμε και κύριος τα παιδάκια μας:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
και επειδη με βαλατε στο "τζογο" εγω νονα! :-P:-P:-P:-P:-) χιχι!!!
Ολα να σας παν καλα! :-):-):-):-)
05-07-2012, 06:05 #82
Originally posted by Fwtino_Asteraki
pm60 καλή μας επιτυχία.
και επειδη με βαλατε στο "τζογο" εγω νονα! :-P:-P:-P:-P:-) χιχι!!!
Ολα να σας παν καλα! :-):-):-):-)
05-07-2012, 06:41 #83
pm60 καλή μας επιτυχία.εγώ πριν δυο περίπου χρονια έμεινα έγκυος αλλα το έχασα λόγο του ότι έπαιρνα χάπια για το ζάχαρο και αυτά τα χάπια δεν αφήνουν το έμβρυο να αναπτυχθεί. έτσι ξεκίνησα ινσουλίνη και έβαλα 30 κιλά σε 7 μήνες.
έτσι η γιατρός μου αποφάσισε να προώθηση το θέμα τις επέμβασης
και τώρα που δεν βάζο κιλά και και έχασα τα 7 από τα 127 που έγινα είναι γιατί είπα τις γιατρού μου πως εγώ θα κατεβάσω τις μονάδες που βάζο γιατί δεν θέλω να φτάσω 500 κιλά μέχρι την μέρα τις επέμβασης ...και έτσι έχασα 7 κιλά αλλα το ζάχαρο μου είναι στα χάι του
δεν πειράζει κοντός ψαλμός αλληλούια είμαι και go από μέρα σε μέρα θα με πάρουν τηλέφωνο..
εμενα ο γυναικολόγος που είδαμε μου είπε πως θα με αφήσει 6 μήνες να προσπαθήσουμε μονοι μας και άμα δεν μείνω θα με βοηθήσουνε γιατί είμαι 41 χρόνο και δεν έχω χρόνο για χάσιμο
τελος παντων πριν 11 μηνες πηγαμε ξανα στον γυναικολο μου και μας απεκλεισε το ενδεχομενο να κανουμε φυσιολογικα παρ οτι μας ειπε να μην εγκαταλειπουμε!!!!
ομως η εντολη του ηταν να κοψω το τσιγαρο και να χασω ολα τα παρα πανω κιλα μου γιατι με τα φαρμακα της εξωσωματικης φουσκωνεις και οσο περισσοτερα κιλα εχεις σου δινουν μεγαλυτερη δοση και φυσικα παντα εχεις τον κινδυνο μιας νεας αποβολης:wow:
Ετσι λοιπον συνειδητοποιησα οτι ηταν αδυνατο να χασω γρηγορα κιλα και μονη μου σκεψου οτι πριν 11 μηνες ημουν 110 κιλα και τωρα 133 αρα δεν παει αλλο κι ετσι ολα εχουν παρει το δρομο του απο τοτε!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ αλλα ο θεος μου λεει να κανω υπομονη με δοκιμαζει καθημερινα να δει τις αντοχες μου αλλοτε τα καταφερνω και αλλοτε οχι:thumbup:
Σημερα πηγα και στον ψυχολογο μου γιατι με διαφορες καταστασεις που περασα στο παρελθον τσιμπησα και χρονια καταθλιψη και μου ειπε λοιπον οτι καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησω να κανω κακο στον εαυτο μου :yes: κι ετσι εχω αποφασισει να με αγαπω επιτελους πιο πολυ και να σταματησω να δινω σημασια πρωτα στα προβληματα των αλλων:thumbdown:
τωρα αποφασισα πως για πρωτη φορα στην ζωη μου θα κοιταξω επιτελους την Μαρια:yes:
σορι αν σε κουρασα αλλα ετσι λιγο για την ιστορια να ξερεις παντως οτι ολα θα πανε καλα να προσευχεσε να πιστευεις να εισαι δεμενη με ταν αγαπημενο σου και να αγαπας και τον εαυτο σου πολυ να τον κανακευεις να τον φροντιζεις ε???
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
05-07-2012, 06:45 #84
Originally posted by -wow-
Pm60 & Nina ευχομαι να χασετε ολα σας τα κιλακια, να μεινετε εγκυος και να αποκτησετε απο οσα υγιη μωρακια θελετε!!!
05-07-2012, 14:58 #85
pm60 και εγω λογω κιλων ειχα προβλημα να μεινω εγκυος αλλα τελικα τα καταφερα!
εκανα μια υπεροχη κορη !
περνωντας τα χρονια αρχισε να ζηταει αδερφακι!
εγω ειχα φτασει 120 αλλα αν και στη μεγαλη εκανα θεραπιες για να μεινω εγκυος στο γιο μου εκεινα χωρις τιποτα αν και ο γιατρος το ειχε αποκλεισει!
τελικα γεννησα και ειχα μεινει 110 απο τοτε ολο επανω πηγαινα!
τωρα πια κατεβαινω ανετα!
σου ευχομαι να κανεις την επεμβαση σου και να αποχτησεις οχι ενα αλλα οσα παιδακια θες γερα και ευτιχισμενα!
05-07-2012, 19:40 #86
Originally posted by mermaid
εκανα μια υπεροχη κορη !
εγω ειχα φτασει 120 αλλα αν και στη μεγαλη εκανα θεραπιες για να μεινω εγκυος στο γιο μου εκεινα χωρις τιποτα αν και ο γιατρος το ειχε αποκλεισει!
σου ευχομαι να κανεις την επεμβαση σου και να αποχτησεις οχι ενα αλλα οσα παιδακια θες γερα και ευτιχισμενα!
οταν εμεινες εγγυος με θεραπεια τι ενοεις αυτο σε εκανε να βαλεις κι αλλα κιλα????
παντως λενε οτι οταν καταφερεις να κανεις την πρωτη εγγυμοσυνη μετα τα πραγματα ειναι πιο ευκολα για δευτερο παιδακι....
αν και με την εξωσωματικη με βλεπω με δυδιμακια:shocked2:
05-07-2012, 19:48 #87
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
μαρία,πέρσι που έκανα την επέμβαση είχα ακριβώς την δική σου ηλικία...και παρόμοια προβλήματα γονιμότητας,φέτος 50 κιλά λιγότερο έχω πλέον το ελεύθερο να προσπαθήσω ξανά και ελπίζω να τα καταφέρω,πολλές μελέτες έχουν δείξει πως μετά από μεγάλη απώλεια κιλών είναι πιο εύκολο να μείνουμε έγγυες .
05-07-2012, 20:54 #88
Originally posted by pm60
Originally posted by mermaid
εκανα μια υπεροχη κορη !
τι να πω μακαρι παναγια μου να χεραισε τα αγγελουδια σου και ευχομαι να μπορεσω να κανω κι εγω παιδακι...ειλικρινα ο γυναικολογος μου με εχει φοβισει παρα πολυ για τον συνδυασμο κιλων εγγυμοσυνης !!! εσυ ποσω χρονων εισαι??? παιζει ρολο και αυτο γιατι οσο μεγαλωνουμε τα πραγματα δυσκολευουν!!!!!
οταν εμεινες εγγυος με θεραπεια τι ενοεις αυτο σε εκανε να βαλεις κι αλλα κιλα????
παντως λενε οτι οταν καταφερεις να κανεις την πρωτη εγγυμοσυνη μετα τα πραγματα ειναι πιο ευκολα για δευτερο παιδακι....
αν και με την εξωσωματικη με βλεπω με δυδιμακια:shocked2:
06-07-2012, 14:57 #89
Αχ βρε κορίτσια σας ευχάριστο τόσο πολύ όλες !!!
εγώ 12 χρονια με τον πρώην μου δεν έμεινα ποτε έγκυος..3 μήνες με τον nun είχε το super σπέρμα μου φαίνεται xaxaxaxa. Πιστεύω πως όταν χάσω τα κιλά δεν θα χρειαστώ καν θεραπεία
δεν είναι πως δεν θα μπορούσα τώρα να μείνω έγκυος αλλα
1) θα μείνω ποιο εύκολα αν είμαι λιγότερα κιλά
2) θα μπορώ να κάνω πράγματα ποιο εύκολα χωρίς τα κιλά
3) πολλά από τα προβλήματα υγείας μου ίσος φύγουν εντελώς (βλέπε ζάχαρο, χοληστερίνη, "οστεοαρθιτιδα")
ειδικά με την "αρθιτιδα" πονάω τόσο πολύ όλη μέρα κάθε μέρα 24 ώρες το 24 ορο...ελπίζω να φύγει (έτσι μου είπαν πως μπορεί να φύγει μετά την επέμβαση) θέλω να μπορώ να κανακεύω το μωράκι μου όσο θέλω και όχι να το αφήνω κάτω γιατί τα χερια μου δεν έχουν αντοχές ...ακόμα και τώρα που γράφω τα χεράκια μου πονάνε tosooo πολύ , τα δάχτυλα μου είναι πρησμένα σαν σαλάμια είναι (να γελάσω η να κλάψω?) τα γόνατα μου πονάνε. τα δάχτυλα τον ποντιων πονάνε η πλάτη μου πονάει η μέση μου πονάει και ο αριστερός γοφός μου από τον γοφό μέχρι κάτω τα δάχτυλα.
όμως όλα αυτά θα γίνουν παρελθόν σύντομα και του χρόνου τέτοιο καιρό θα πιάσουμε δουλειά (ευχάριστη ευτυχώς xaxaxa) και άντε στα 42 να κάνω το παιδάκι μου.
σε όλες όσες προσπαθούν όλες μου οι ευχές. και άντε να "κουμπαριασουμε" ρε κορίτσια έτσι δεν θα χαθούμε και ποτεθέλω Ορθόδοξη nona γιατί ο δικός μου είναι καθολικός αλλα εγώ το μωρό μου Ορθόδοξο θα το βαφτίσω
(ευτυχώς δεν είναι κανένας θρήσκος xaxaxa)
06-07-2012, 14:59 #90
τα δάχτυλα τον ποντιων πονάνε axaxaxaxa:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:: bigsmile::bigsmile: fusika ennoo ta daxtula ton podion
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή