Results 136 to 150 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
14-07-2012, 23:21 #136
Κοριτσι ετοιμη?Ποτε πας Πατρα?Εφτιαξα κ εγω τη βαλιτσα μου.Πηρα κ εκεινα τα γαντια που ειναι σαν να κανεις μπανιο αφου τις πρωτες μερες δεν θα μπορουμε.Θα τα πουμε κ απο κοντα.Καλη επιτυχια κ να μας πεις νεα σου!
- 14-07-2012, 23:43 #137
Originally posted by Γλαύκη
Κοριτσι ετοιμη?Ποτε πας Πατρα?Εφτιαξα κ εγω τη βαλιτσα μου.Πηρα κ εκεινα τα γαντια που ειναι σαν να κανεις μπανιο αφου τις πρωτες μερες δεν θα μπορουμε.Θα τα πουμε κ απο κοντα.Καλη επιτυχια κ να μας πεις νεα σου!
14-07-2012, 23:44 #138
εμ τι γαντια ειναι αυτα τι ενοεις???:question::roll:
14-07-2012, 23:46 #139
Originally posted by Ninap
axx μετράς μέρες σαν τον φαντάρο τώρα e???? axx να την κανεις να μου πεις τα απαντα
Τι να σου πω για μένα γλυκούλα μου? Η καταγωγή μου είναι από το Κιλκίς μα μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στη Λάρισα διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Εκεί ξεκίνησα και να τραγουδάω όταν ήμουν 6o εξάμηνοΈφυγα από Λάρισα και πήγα καρδίτσα ακολουθώντας τον ερωτα μου. Ήταν και αυτός μουσικός ακόμα είναι δηλαδή ο άνθρωπος και δουλεύαμε μαζί για 12 χρονια
Έμεινα στην Καρδίτσα 12 χρονια. Μέχρι που αποφάσισα να χωρίσω διότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Πριν φύγω από την Καρδίτσα γνώρισα τον σημερινό μου σύντροφο μέσω μιας φίλης που έχω στο fb εδώ και 4 χρονια. Ήξερε πως θα ταιριάζαμε και το έφερε έτσι να μας γνωρίσει χωρίς να το πάρουμε για στημένο xaxaxaxa. Δυο μήνες μετά που τον γνώρισα έφυγα από Ελλάδα και ήρθα να μείνω μαζί του στην Ολλανδία
το συζητήσαμε δηλαδή τότε και εγώ ήθελα να κατεβω αθηνα και θα κρατούσαμε την σχέση με ταξίδια αλλα και σχέση κρατάει έτσι? και ποσα χρονια μπορεί να κράτηση μια σχέση έτσι?. μου λέει έλα εδώ και να καταλάβουμε και αν αυτό που νοιώθουμε είναι αληθινό η όχι. έκανα την τρελα λοιπόν και πήγα..είμαι τώρα 2 χρονια εδώ και σκοπεύουμε να κάνουμε την δικη μας οικογένεια κοντά sima
φέτος δυστυχώς δεν θα έρθω Ελλάδα περιμένοντας το τηλεφώνημα από το νοσοκομείο....ελπίζουμε όμως να έρθουμε τέλος σεπτέμβη αρχές οκτώβρηαυτά εν ολίγοις άντε πάλι την έγραψα την ιστορία τις ζωής μου xaxaxxa
aaa ναι!!!!! είμαι 41 χρόνον και Τοξότης
και πολυ καλα εκανες και ακολουθησες την καρδια σου πολυ θα θελαμε να φυγουμε με τον αντρα μου αλλα φοβομαστε γιατι δεν ξερουμε πως θα κανουμε μια νεα αρχη!!!!!!!!!!!! πως ειναι να ξεκινας απο την αρχη???:wink2:
14-07-2012, 23:48 #140
axx μετράς μέρες σαν τον φαντάρο τώρα e???? axx να την κανεις να μου πεις τα απαντα
Τι να σου πω για μένα γλυκούλα μου? Η καταγωγή μου είναι από το Κιλκίς μα μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στη Λάρισα διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Εκεί ξεκίνησα και να τραγουδάω όταν ήμουν 6o εξάμηνοΈφυγα από Λάρισα και πήγα καρδίτσα ακολουθώντας τον ερωτα μου. Ήταν και αυτός μουσικός ακόμα είναι δηλαδή ο άνθρωπος και δουλεύαμε μαζί για 12 χρονια
Έμεινα στην Καρδίτσα 12 χρονια. Μέχρι που αποφάσισα να χωρίσω διότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Πριν φύγω από την Καρδίτσα γνώρισα τον σημερινό μου σύντροφο μέσω μιας φίλης που έχω στο fb εδώ και 4 χρονια. Ήξερε πως θα ταιριάζαμε και το έφερε έτσι να μας γνωρίσει χωρίς να το πάρουμε για στημένο xaxaxaxa. Δυο μήνες μετά που τον γνώρισα έφυγα από Ελλάδα και ήρθα να μείνω μαζί του στην Ολλανδία
το συζητήσαμε δηλαδή τότε και εγώ ήθελα να κατεβω αθηνα και θα κρατούσαμε την σχέση με ταξίδια αλλα και σχέση κρατάει έτσι? και ποσα χρονια μπορεί να κράτηση μια σχέση έτσι?. μου λέει έλα εδώ και να καταλάβουμε και αν αυτό που νοιώθουμε είναι αληθινό η όχι. έκανα την τρελα λοιπόν και πήγα..είμαι τώρα 2 χρονια εδώ και σκοπεύουμε να κάνουμε την δικη μας οικογένεια κοντά sima
φέτος δυστυχώς δεν θα έρθω Ελλάδα περιμένοντας το τηλεφώνημα από το νοσοκομείο....ελπίζουμε όμως να έρθουμε τέλος σεπτέμβη αρχές οκτώβρηαυτά εν ολίγοις άντε πάλι την έγραψα την ιστορία τις ζωής μου xaxaxxa
aaa ναι!!!!! είμαι 41 χρόνον και Τοξότης
14-07-2012, 23:51 #141
Ριο δεν πας η κανω λαθος?Τοτε θα βρεθουμε κ πιο πολλες μερες κ οχι την ημερα που θα φευγεις.Εγω κανω εισαγωγη 23 κ χειρουργειο 24.Ειναι κατι γαντια για να πλενεις το σωμα χωρις νερο ειδικα για ανθρωπους σε νοσοκομεια κ γενικα κλινηρης που δεν μπορουν να κανουν μπανιο.Δεν τα ανοιξα κ εγω αλλα το ειχε πει μια αλλη κοπελλα κ η φιλη μου στο φαρμακειο μου ειπε οτι ειναι πολυ εξυπηρετικα.Πηρα κ τρια πακετα μωρομαντηλα κ ενα κουτι χαρτομαντηλα φυσικα.
15-07-2012, 04:38 #142
Γλαυκή πως τα λένε αυτά τα γάντια? ΚΑΙ ποια εταιρία τα βγάζει? να το ψάξω και εγώ εδώ αν είναι.
mp60 μου, ακολούθησα την καρδια μου δυο φορες στη ζωή μου. και παρότι την πρώτη δεν μου βγήκε εκεί που έπρεπε δεν θα άλλαζα τίποτα από ότι έζησα με τον πρώην μου. ήταν ερωτας που κράτησε μέχρι το τέλος για 10 από τα 12 χρονια και από τις δυο πλευρές.άπρεπε να προχωρήσω στη ζωή μου.
Τώρα το ξανάκανα...θέλει αρετή και τόλμη η ελευθεριααρετή δεν ξέρω αν έχω. έχω όμως τόλμη
Κοίτα να ξεκινήσεις από την αρχή σε μια χωρα που δεν ξέρεις τι γλώσσα και χωρίς γνωστούς είναι δύσκολο. Είναι αλλιώς να πας Αμερική πχ που ξέρεις τι γλώσσα έστω και κουτσα στραβά σε κάνα χρόνο θα τρέχει ροδάνι η γλώσσα σου. Τα ολλανδικά πχ είναι και δύσκολη γλώσσα και φυσικά δεν υπάρχουν φροντιστήρια με την έννοια που ξέρουμε εμείς. η ελληνική κοινότητα φέτος κάνει μαθήματα 1 φορα τι βδομάδα κάθε κυριακή. μας κάνει ένα παιδί έλληνας που είναι εδώ από τα 11 του χρονια και ξέρει και τις δυο γλώσσες. Δεν είναι καθηγητής φυσικά. και αυτό έγινε (τα μαθήματα) διότι ήρθαν πολλοί φοιτητές έλληνες φέτος.
το ευτύχημα με μένα είναι πως εγώ δεν ήρθα σαν οικονομικός μετανάστηςεπίσης εδώ οι άντρες δεν έχουν πρόβλημα με το να μη δουλεύει η γυναικα τους
οι γυναίκες εδώ δουλεύουν για έχουν το χαρτζιλίκι τους (που το 4ορο εδώ αμείβεται με 750 euro το μηνα το λιγότερο). εγώ βεβαια σκάω που δεν δουλεύω γιατί η μαμά μου με έμαθε να είμαι περήφανο "κορτιτσακι" και να μην ζητάω χρήματα. Εγώ θέλω μια κρέμα που κάνει 40 euro για το πρόσωπο μου ρε παιδί μου (αλήθεια) πρέπει να είμαι σαν τον ζήτουλα? δώσε? δεν μπορώ ...άμα μάθω τι γλώσσα ..κάποτε...ίσος..laughing out loud αν και μετά τον χρόνο (μετά την επέμβαση) θέλουμε να κάνουμε παιδάκι οποτε..και είμαι 41 χρόνο οποτε δεν με βλέπω να δουλεύω xaxxaxaxa
αν μπορείτε να φύγετε αμερική η australia να φύγετε...να πάτε...νέοι είστε ακόμα, "σκεκινιστε" από την αρχή..τουλάχιστον θα ζήσετε...
ελπίζω μέσα σε αυτήν την βδομάδα να με πάρουν τηλέφωνο..ανάψτε κανένα καντήλι και για μένα κορίτσια να με πάρουν τηλέφωνο. αν με πάρουν τηλέφωνο , από την μέρα που θα με πάρουν σε 15 μέρες θα μπω για την επέμβαση (είναι στάνταρ αυτό γιατί θα με πάρουν τηλέφωνο να πάω στο νοσοκομείο να μου δώσουν το sake που θα πίνω για 15 μέρες πριν την επέμβαση). :kiss::kiss::kiss::kiss:
15-07-2012, 15:20 #143
ελπίζω μέσα σε αυτήν την βδομάδα να με πάρουν τηλέφωνο..ανάψτε κανένα καντήλι και για μένα κορίτσια να με πάρουν τηλέφωνο. αν με πάρουν τηλέφωνο , από την μέρα που θα με πάρουν σε 15 μέρες θα μπω για την επέμβαση (είναι στάνταρ αυτό γιατί θα με πάρουν τηλέφωνο να πάω στο νοσοκομείο να μου δώσουν το sake που θα πίνω για 15 μέρες πριν την επέμβαση). :kiss::kiss::kiss::kiss:
15-07-2012, 19:06 #144
ninap μου την τριτη ειναι της αγιας μαρινας θα παω στην εκκλησια το πρωι ειναι μια μερα πριν την εισαγωγη μου και ετσι θα σου αναψω σιγουρα κερακι :thumbup::thumbup::thumbup:
15-07-2012, 19:08 #145
-wow-σου ειπα οτι τα πηγαινεις εκπληκτικα με τα κιλα σου??? μπραβο κοριτσακι μου μακαρι κι εγω να εχω την ιδια εξελιξη γιατι sleeve θελω να κανω κι εγω!!!!!!!!:love::love::love:
16-07-2012, 00:30 #146
Originally posted by pm60
ninap μου την τριτη ειναι της αγιας μαρινας θα παω στην εκκλησια το πρωι ειναι μια μερα πριν την εισαγωγη μου και ετσι θα σου αναψω σιγουρα κερακι :thumbup::thumbup::thumbup:
Αχ ας κάνει το θαύμα τις και γω όταν έρθω Ελλάδα θα ανάψω ένα κερί ισα με το μπόι μου!!!!
σε ευχαριστώ τόσο τόσο πολύ γιαβρί μου!!! όσο ποιο σύντομα τα χάσω τα κιλά τόσο ποιο σύντομα θα βάλω μπρός τη μηχανή αναπαραγωγής xixixixxi:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegr in:
16-07-2012, 02:05 #147
Nina μηχανη αναπαραγωγης μου εσυ!!! Χαχαχαχαχαχααχχα
pm60 ευχαριστω!!!!:love::love::love: εχω κανει συνδιασμο σληβ με μπαι πας, σαν μικρο μπαι πας αλλα το κομματι που σου αφηνουν κανονικα και δεν χρησιμοποιειται εμενα μου το εκοψαν τελειως γιατι ειχα προβλημα στο στομαχι (ενα ενδοτοιχοματικο μορφωμα, λιπομα κοινως! Που ακομα να παρω την βιωψια!!!!)
Θα τα χασεις εννοειται και εσυ και ολες σας και μετα θα βγαινουμε παρεα τα μοντελα να τα λεμε!!! χιχιχιχιχιχ
Θελω να σας γνρισω ΟΛΕΣ!!!
16-07-2012, 03:17 #148
Αχ nektu " μου αυτό σκεφτόμουν, να βρεθούμε όλες σε διακοπές να κάψουμε καρδιές βρε
rasi !!!
anticipate σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ άναψε και εσύ ένα κεράκι για μένα εδώ δεν έχω ορθόδοξη εκκλησια δεν μπορώ να ανάψω κεράκι.
16-07-2012, 13:54 #149
πω πω ποσο θα ηθελα να βρεθουμε τι καλα που θα ητανε!!!!!!!!!!! θα μας κοιταει ο κοσμος και θα χαζευει ε? ε? χαχαχα τι ωραια που θα ειναι:roll::roll::roll:
16-07-2012, 13:55 #150
Originally posted by pm60
Αχ ας κάνει το θαύμα τις και γω όταν έρθω Ελλάδα θα ανάψω ένα κερί ισα με το μπόι μου!!!!
σε ευχαριστώ τόσο τόσο πολύ γιαβρί μου!!! όσο ποιο σύντομα τα χάσω τα κιλά τόσο ποιο σύντομα θα βάλω μπρός τη μηχανή αναπαραγωγής xixixixxi:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegr in:
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....