ετοιμη!!!!!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 29 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 431
    Senior Member
    Nina ηρεμισε!!! Εμενα με πιανει το ποδι μου το βραδυ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ και πριζεται και ποναει και μουδιαζει... Και μαλλον ειναι ψυχολογικο με ολα αυτα που αντιμετωπιζω αυτο το διαστημα... Θα παω σε γιατρο, νευρολογο και ελπιζω να μην ειναι τιποτα το σοβαρο.. Περαστηκα και στις 2 μας αγαπη μου!! Παρε ενα τηλ το νοσοκομειο μηπως και σε εχουν ξεχασει!!!! Υπομονη αγαπη μου!!!

Member
    Originally posted by Ninap
    Κορίτσια περίμενε περίμενε η ψυχολογία μου έχει πάει στα τάρταρα, και σαν να μην έφτανε αυτό με το βγάζει σε ψυχοσωματικά βγάζω κάτι σαν σπυριά που είναι όμως τεραστια και γύρο γύρο maura / μπλε σκούρα γεμάτα με πύον και αίμα που κάνουν 1 εβδομάδα να ωριμάσουν και δυο βδομάδες να καθαρίσουν .ανοίγει το δέρμα μου τελείως και είναι σε δύσκολα σημεία πχ στο σημείο τις κοιλιας μου που έχει πέσει άρα ακουμπάει σε άλλο σημείο , στον μηρό ψιλά που επίσης ακουμπάει σε άλλο σημείο..πραγματικά πονάω, και οι γιατροί εδώ δεν κάνουν τίποτα για αυτά τα πράγματα. τα νεύρα μου έχουν γίνει σμπαράλια τους δικούς μου δεν μπορώ να παο να τους δω γιατί περιμένω το "σκατοτιλεφονο" θα τους δω του χρόνου δηλαδή. έχω και τα δυο παιδιά του δικού μου εδώ για τις διακοπές τους (αλλα δεν πήγαμε πουθενά όπως καταλαβαίνετε περιμένοντας το τηλέφωνο) και το σπίτι είναι gousouroum...φίλους δεν έχω να βγω έξω μια βόλτα...να βάλω τα κλάματα με έρχεται....

Ποσο σε καταλαβαινω Ninap!Οτι χρειαστεις ειμαι εδω και το ξερεις.Προσπα8ησε να ηρεμησεις και μην κρεμεσαι τοσο πανω απο το τηλεφωνο,το οποιο 8α γινει ουτως ή αλλως εκει που βρισκεσαι.Μακαρι να ημουν λιγο πιο κοντα σου στην πολη που εμενα παλια(ηταν διπλα στα συνορα) και να πιναμε μαζι το καφεδακι μας,αλλα δυστυχως,ειμαι πολυ πιο κατω!:sniffle:

Member
    Originally posted by pm60
    Originally posted by sasaki
    σ ευχαριστω παρα πολυ sasaki μου....εσυ κοπελα μου δεν εχεις κανει ακομα να φανταστω οτι περιμενεις την ημερομηνια??? σε πια φαση εισαι??? πες μας κατι και για σενα ειναι ωραιο να μοιραζομαστε τις ιστοριες μας.....και οσο για τον αντρουλι μου σκεψου οτι ειναι αδυνατος και παρ ολ αυτα με στηριζει....θα προτεινα παντως για ανθρωπους που δεν εχουν καποιον ας παρουν για τις 2 πρωτες μερες μια αποκληστικη....ξερω οτι ειναι σκληρο αλλα θα ειναι καλυτερα να μπορεσει καποιος να τους βοηθησει....λυπαμαι πολυ για τα παιδια που δεν εχουν στηριξη αλλα ο θεος θα τους δωσει δυναμη και θα τα καταφερουν....μακαρι ολοι να μπορουσαν να καταλαβουν τι βιωνουμε αλλα δυστηχως οι ανθρωποι μπορουν να γινουν τοσο αστοργοι οταν δεν ξερουν....

περιμενω με αγωνια την δικη σου ιστορια λοιπον μακια μακια μακια!!!!!!!!!

Καλησπερα και απο εμενα λοιπον.Για τους παλιους ειμαι η sasa32,αλλα για καποιο λογο κολλησε και δεν ανοιγε ο λογαριασμος και ετσι, αναγκαστηκα να κανω ενα νεο.
    Η δικη μου ιστορια για τους νεους και οσους δεν ετυχε να με μα8ουν εδω,ξεκινησε περιπου περυσι το Μαιο,που εμα8α για το φορουμ και αρχισα να μελετω τι εγραφαν οι παλιοτεροι.11 Αυγουστου ειχα συναντηση με τον Κλαφαρεντζο και 31 ειχα ηδη στειλει ολες τις εξετασεις μου.Εκτοτε αναμενω να ειδοποιη8ω και δε σας κρυβω πως τελευταια εχω αγχω8ει κιολας,επειδη εχουν αρχισει να καλουνται ηδη φιλοι και γνωστοι,που αλλοι τα παρεδωσαν μαζι μου,αλλοι μετα απο εμενα και εγω περιμενω και περιμενω και φως δε βλεπω στο τουνελ!

Σα να μη μου φτανουν ολα αυτα, η κριση με οδηγησε για περιπου ενα χρονο στο Μοναχο Γερμανιας.Εχω τρια αγγελουδια 10,8 και 2 ετων!Ναι καλα ακουσατε το μικρο μου ειναι 2 ετων!!!!!!!!!!Φανταστειτε ποσο πετρα εχω κανει την καρδια μου,ποια μανα αφηνει τα αγγελουδια της και φευγει να φερει παραπανω εσοδα στο σπιτι της?Αλλη 8α με πειτε τρελη,αλλοι 8α μου βγαλετε το καπελο...ολα καλοδεχουμενα παιδια.Βεβαια τα παιδια μου ειναι με τον συζυγο μου και τις γιαγιαδες-παπουδες.8α μου πειτε η μανα δεν αντικα8ιστατε,ετσι ειναι ,οταν ομως δε γινεται αλλιως,καποιος πρεπει να 8υσιαστει.
    Επισης ειμαι 33 χρονων σα τον Χριστο,με 167 εκατ.υψος και στη συναντηση 122 κιλα και τωρα 113.Εκτος αυτου τρεις γεννες με καισαρικη(τωρα εκλεισε το καταστημα μια για παντα χαχαχα),ζαχαρο κυησης παντα,αλλα οχι μετα και εναν 8υροειδη που ανακαλυψα πριν τρια χρονια οτι εχω,εντελως τυχαια,ο οποιος υπαρχει απο την ημερα που γεννη8ηκα και ποτε(παρολο που το εψαξα πολλες φορες)δεν ανακαλυφτηκε.Ο 8υροειδης ειναι και με κερασακι στην τουρτα που λεμε...Δηλαδη με συνδρομο hassimoto!Oλα τα καλα μαζι βρε,τι αλλο 8ελω απο τη ζωη που λεει και το ασμα:smilegrin:

sasaki μου πρωτα απ ολα να χαιρεσαι τα αγγελουδια σου!!!!!!!! μια μανα θα κανει τα παντα για τα παιδια της και αν εσυ το θεωρεις σωστος δε νομιζω οτι θα πρεπει να υπαρξει κανεις που θα σε κρινει εσυ ξερεις καλυτερα τι ειναι το σωστο!!!!!!!!!
    μπραβο σου που εχεις χασει κιλα μονη σου ειναι παρα πολυ δυσκολο και ειδικα στην συναισθηματικη κατασταση που εισαι!!!
    οσο για την επεμβαση εχεις παρει τηλ να δεις γιατι καθυστερουν??? ή τελος παντων περιπου σε προγραμματιζουν???

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΤΕΡΥΓΕΣ Η Α ΚΑΙ Η Β ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Α ΠΡΑΓΜΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η Α ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ Β...ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ....
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]

Ευχαριστω για την ενημερωση και τα καλα σου λογια,βαλσαμο ειναι αυτην την στιγμη,για εμενα.Απο τη μια 8ελω να τους ζαλιζω και απο την αλλη λεω ΄8α τα ακουσεις τωρα΄.8α τους αφησω λιγο και σε καμια δεκαρια μερες 8α ξανάρωτησω ή λιγο μετα τον δεκαπενταυγουστο,να τελειωνουν και με τις αδειες.

Senior Member
    σας ευχάριστο πολύ κορίτσια, η αλήθεια είναι πως μονο εσάς έχω αυτή τι στιγμή!

στο νοσοκομείο δεν μπορώ να πάρο γιατί δεν μας δίνουν πληροφορίες ρώτησα τον δικό μου να το κάνουμε και είπε δεν θα μας πουν τίποτα απλά ότι δεν είρηται η σειρά μου. Εννοείτε τα πόδια μου είναι σαν ελεφάντινα πρησμένα παρα πολύ και τώρα έφτασε και στο μέρος πριν τα δάχτυλα τον ποντιων ενώ πριν σταματούσε χαμηλά στον αστράγαλο,τα χερια μου είναι τόσο πρησμένα τα δάχτυλα τον χεριών μου που κρατάω κάτι με μεγάλη δυσκολία στα χερια μου για πρώτη φορα στη ζωή μου έσπασα πιάτα επειδή δεν μπορούσα να τα κρατήσω δεν κατάλαβα ποτε έφυγε από το χέρι μου ρώτησα τον ρευματολόγο στο νοσοκομείο να μου δόση κάτι κάτι να ξεπρηστούν τα πόδια μου και τα χερια μου και με είπε απλά όχι Αχ οι έλληνες γιατροί..axx και πάλι axxx!!!!

Πονάω και όλας με αυτά τα σπυριά που είναι 3 το δυο σε κατάσταση κλεισίματος αλλα είναι ανοιχτές πληγές. και πάλι ρώτησα τον οικογενεικό γιατρό να μου δόση κάτι και με έδωσε "φουσιδιν" που απλά τα ωρίμασε γρήγορα ...όταν είχα το ίδιο πρόβλημα όταν ήμουν φοιτήτρια από το άγχος μου, ο δερματολόγος τότε με τα άνοιξε με τα καθάρισε και με έδωσε ειδική αντιβίωση για τέτοια προβλήματα. εδώ σε λένε αστο να γιατρευτεί μονο του. άμα γίνει κανένα συρίγγιο θα τρέχουμε χωρίς λόγο.

ρώτησα τον δικό μου σήμερα αν έχουμε κανένα πάρκο κοντά τελικά υπάρχει ένα με μια μικρή λίμνη πάει κόσμος και ψαρεύει εκεί . θα κάνω καμια 30tsigara αύριο θα κάνω μια φραπεδιά τεραστια και kourverta και θα παο να την αράξω εκεί όλη μέρα αύριο ..σαν φυλακισμένοι νιώθω αυτή τι στιγμή.θέλω να δω τι μαμά μου τις αδερφές μου τις φίλες μου....και να τελειώνω με την επέμβαση...όσο ποιο γρήγορα τελειώσει τόσο ποιο κοντά είναι το να προσπαθήσω για το μωρό...είμαι σε μαύρη απελπισία..

Senior Member
    είμαι καλύτερα τώρα να ξέρετε...

Junior Member
    Καλημέρα (ή καλύτερα καλησπέρα) σε όλους και σε όλες. Είμαι καινούριο μέλος, ονομάζομαι Νίκος και ο λόγος της εγγραφής μου είναι για να σας καταθέσω τη δική μου ιστορία. Διαβάζοντας τις δικές σας ιστορίες, αντιλήφθηκα ότι βρήκα το κατάλληλο ακροατήριο για να μιλήσω.

Είμαι 31 ετών, έχω ύψος 1,73 και είμαι 106 κιλά (ζυγισμένος πριν 10 ημέρες). Είμαι στη μέση μιας ακόμα δίαιτας (από τις πολλές). Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι ποτέ έτσι όπως ήθελε. Με άλλα λόγια, ήμουνα πάντα μπαμπάτσικος, που λένε και στο χωρίο μου. Εν τούτοις, δεν είχα ποτέ θέμα με την εμφάνισή μου, πέρα από την εποχή του καλοκαιριού. Τα τελευταία 6 χρόνια (και ειδικότερα τα τελευταία 3), ήμουνα σε μια σχέση που πήγαινε για γάμο. Για να είμαι ειλικρινής, αφέθηκα στην ασφάλεια της σχέσης μου και βρέθηκα από τα 93 κιλά στα 125. Προσπάθησα να χάσω τα κιλά αυτά και μέχρι στιγμής έχω χάσει 19. Δυστυχώς, για λόγους που έχουν να κάνουν και με τα κιλά, η σχέση αυτή δεν υπάρχει πια. Και λέω ότι τα κιλά έχουν παίξει ρόλο, γιατί ένας από τους λόγους που χώρισα ήταν η ανακάλυψη ύπαρξης τρίτου προσώπου. Δεδομένου ότι δεν είχαμε κάποιο θέμα στην κοινή μας συμβίωση ή στην επικοινωνία, αποδίδω το τρίτο πρόσωπο καθαρά στη σεξουαλική ευχαρίστηση ή στην ποικιλία που εγώ, σε σχέση με τον πρώτο καιρό, δεν μπορούσα να προσφέρω.

Η αλήθεια είναι ότι, παρά το γεγονός ότι εγώ ήμουν εκείνος που έφυγε, η ψυχολογία μου δεν βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση. Εν τούτοις, συνεχίζω τη δίαιτα προσηλωμένος στην απώλεια των κιλών. Παρά ταύτα, έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο της επεμβατικής λύσης και πιο συγκεκριμένα της μεθόδου sleeve. Ένας στενός μου συνεργάτης μου πρότεινε τη συγκεκριμένη μέθοδο και συγκεκριμένο γιατρό, στον οποίο έκανε και εκείνος το ίδιο.

Θέλοντας να είμαι ειλικρινέστατος απέναντί σας, από τη μία ενθουσιάζομαι με την προοπτική της απώλειας κιλών (θέλω να χάσω άλλα 26), ώστε να προλάβω το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς ιδιαίτερο κόπο (γυμναστική εννοώ, μιας και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος λόγω επαγγελματικού ωραρίου που υπερβαίνει τις 14 ώρες ημερησίως στο γραφείο). Από την άλλη, έχω αρκετούς φόβους, ανασφάλειες και ενδοιασμούς, τους οποίους και σας παραθέτω και για τους οποίους θα ήθελα τη γνώμη σας (όσοι δεν ζαλιστήκατε ή κουραστήκατε ήδη):

1) Καπνίζω και δεν ξέρω κατά πόσο αποτελεί το κάπνισμα ανασταλτικό παράγοντα στην ανάνηψη από την ολική αναισθησία.
    2) Αντιμετωπίζω το χειρουργείο με έναν γενικότερο φόβο μιας και μέχρι τώρα ποτέ δεν έχει χρειαστεί να κάνω κάτι επεμβατικό.
    3) Δεν έχω αποσαφηνίσει εντελώς τα μετεγχειρητικά στάδια και κυρίως πόσο γρήγορα θα μπορώ να επανέλθω σε κανονικούς ρυθμούς εργασίας.
    4) Το κάπνισμα αποτελεί απαγορευμένη συνήθεια μετά την επέμβαση;
    5) Ο ενδοιασμός μου είναι περισσότερο ηθικός και έχει να κάνει με το κατά πόσο αξίζει να συνεχίσω να το παλεύω με ίδιες δυνάμεις (το να χάσω κιλά) ή να διαλέξω την εύκολη λύση της επέμβασης.
    6) Η αναπόφευκτη χαλάρωση του δέρματος πώς αντιμετωπίζεται;
    7) Τέλος, το ρίσκο...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα διαθέσετε για να διαβάσετε και να απαντήσετε.

Καλή συνέχεια στη ημέρα σας.

Senior Member
    νικο καλως ηρθες.το bmi σου ειναι 35.1 και αν δεν εχεις συνοδα προβληματα υγειας το ταμειο σου δεν σου καλυπτει την επεμβαση.αυτο για αρχη.το καπνισμα θα πρεπει να το σταματησεις για καποιο διαστημα αν αποφασισεις τελικα με καποιο τροπο να κανεις την επεμβαση και θα κανεις και τοσες πολλες εξετασεις τουλαχιστον στα δημοσια νοσοκομεια σε περνανε απο κοσκινο πριν μπεις χειρουργειο οποτε αν εισαι υγειης δεν εχεις καποιο λογο να φοβασε τη ναρκωση.καθε οργανισμος επανερχεται διαφορετικα ομως αν κανεις δουλεια γραφειου με 2 εβδομαδες αδεια θα εισαι οκ πιστευω.η επεμβαση δεν ειναι η ευκολη λυση αν την ειχες κανει θα ηξερες οτι μονο ευκολη δεν ειναι αυτη η διαδικασια.τα κιλα μπορει να χανονται χωρις κοπο οπως λες ομως υπαρχουν δυσκολιες που αντιμετωπιζουμε μετα την επεμβαση τοσο σωματικες οσο και ψυχολογικες.ναι ειναι μεγαλη βοηθεια η εγχειρηση ομως αν δεν αλλαξεις συνηθειες μην κανεις ενα τοσο σημαντικο βημα αδικα.

Senior Member
    Νίκο καλός ήρθες και από μένα. Συγχαρητήρια για την απώλεια τον κιλών που έχεις χάσει μέχρι τώρα.

Εγώ Νίκο έχω κάνει τόσες δίαιτες που θα μπορούσα να γράψω βιβλίο έχω χάσει έως και 35 κιλά...

τώρα αποφάσισα να κάνω γαστρικό bypass (γαστρική παράκαμψη δηλαδή) η οποια εγώ τουλάχιστον θεωρώ καλύτερη από το sleeve διότι αν πχ "τρος" "γλυκακια" με το sleeve μπορείς να πάρεις τα κιλά σου πίσω. το γαστρικό bypass δεν σε αφήνει

Εγώ, είμαι 162 και όταν πρωτοπήγα για τις εξέτασης ήμουν 127 κιλά και τώρα είμαι 119 και έχω πάρει το ok για την επέμβαση απλά περιμένω το τηλεφώνημα. Λοιπόν, όπως τα κορίτσια ξέρουν, δεν θα κάνω την επέμβαση στην Ελλάδα αλλα στην Ολλανδία γιατί εδώ μένω τώρα. Εδώ για το τσιγάρο μου είπαν να το ελαττώσω πριν και μετά την επέμβαση (αν δεν μπορώ να το κόψω) όχι για το θέμα τις νάρκωσης αλλα γιατί θα ανάνηψη το σώμα καλύτερα μετά την επέμβαση.

Έχω κάνει δυο χειρουργεία μέχρι τώρα άσχετα με την απώλεια κιλών, Το ένα έβγαλα αμυγδαλές και διαφράγματα σε ηλικία 22 χρόνον, και ένα χειρουργείο έκανα στις φωνητικές μου χορδές διότι είχα 2 πολύποδες και δυο καλους (ήμουν τραγουδίστρια) και μάλιστα για να καταλάβεις στην τελευταία επέμβαση αφαιρούν τους καλους και τους πολύποδες απλά με απόξεση..δηλαδή λίγο να ξέφευγε του γιατρού το μαχαιράκι του εγώ θα έχανα τις φωνητικές μου χορδές δεν φοβήθηκα. Κάτι το οποιο θα με κάνει καλά δεν το φοβάμαι Δεν είναι εύκολη δίαιτα το να κανεις επέμβαση Νικόλα, το στομάχι το χειρουργείς το μυαλό όμως όχι επίσης δεν θα έχεις το πρόβλημα να πάρεις τα κιλά πίσω όπως συμβαίνει με όλες τις δίαιτες (αφού δεν θα μπορείς να φας πολύ για το υπόλοιπο τις ζωής σου )

Αν μπορείς να την κανεις την επέμβαση σου λέω να την κανεις.
    :kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    Originally posted by mermaid
    pm60 σιδερενια ! αντε κοπελα καλες κατηφορες τωρα!
    αν και απο οτι βλεπω μια χαρα ξεκινησανε!
    ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!!!!!!!! ποτε θα περασουν οι παλιοπονοι οταν βγαλω τα ραμματα!!!!!!!!!!!??????:shocked2:

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    pm60 μοοοοοουυυυυυ!!!!!!
    Ποτε την εκανες αγαπη μου την επεμβαση? Ουτε ενα καλη επιτυχια δεν σου ειπα ρε αγαπη!!! :sniff:
    Με αυτα που τραβαω τελευταια μονο να ενημερωνω για την κατασταση μου μπαινω και δεν προλαβα να δω οτι μπηκες, πηγαν ολα τελεια, βγηκες και τωρα εισαι και εσυ μια μπαι πασατηηηηηηη!!!!!!!!!
    Αχ αγαπη μου χαιρομαι τοοοοοοοοσοοοοοοο πολυ που επιτελους την εκανες και εισαι μια χαρα!!!!
    Ολα κυλησαν τελεια και να δεις απο εδω και περα τι κατηφορες που εχεις να παρεεεειιιςςςς!!!!!!!!!!!
    ΤΡΕΛΕΙΑ????
    Αχ αγαπη μου δεν φανταζεσαι ποσο πολυ χαρηκα!!!!!
    Σειρα εχει η Νινα μας τωρα που απο στιγμη σε στιγμη ακουω το τηλεφωνο να χτυπα αγαπη μου και να ειναι απο το νοσοκομειο!!!
    Και η Κρητικοπουλα μας η Μαρια που απο οσο ξερω δεν εχει κανει την επεμβαση ακομα ετσι? Η την εχασα και εκεινη??
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ???? ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ???

ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ...ΙΣΧΥΕΙ???

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ????

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Νικο καλως ηρθες!!! :bouncy:
    Συνφωνω σε ολα οσα ειπε η Λιλα!!! Κοιτα απο την μια εχεις σχετικα λιγα κιλα να χασεις και αν ξερεις απο τον εαυτο σου οτι μπορεις να τα χασεις και να μην τα ξαναβαλεις, εγω θα σου ελεγα να κανεις διαιτα!
    Μια επεμβαση δεν ειναι οτι αν δεν προσεξεις οτι δεν θα παρεις πισω τα κιλα σου! Υπαρχουν ατομα που εκαναν επεμβαση και πηραν πισω ολα τα κιλα τους και μπορει παραπανο! Ειναι μια διαιτα που απλα σε περιοριζει σε ποσοτητα και αν εισαι οπως εγω, απλα δεν πειναω! Ελπιζω αν βρεις τον τροπο σου αν χασεις τα παραπανισια κιλα σου και να τα κρατησεις μακρυα!!
    Νινα μουυυυυυ!!!!!! Εγω δεν ποσουσα με τα ραμματα αλλα με τραβουσαν!! Καλα ποσες μερες θα τα κρατησεις? Εγω στις 10 μερες τα ειχα βγαλει!!! Αχ αγαπη μου αν πας στο τοπικ Αλαλουμ θ ακαταλαβεις τι εχω... Αστα να πανε! Οτι χειροτερο θ αμπορουσε να μου βγει στην βιοψια.. Θα την παλεψουμε ομως!!! Ευχομαι οι αξονικες μου να βγουν καθαρες για τωρα τουλαχιστον!!!!

Senior Member
    Maraki poses meres akoma thes gia na bgaleis ta ramata? Ypomoni manari mou...Gia pes? Pos ais8anese?

Natalaki mou pao na diavaso sto allaloum ti ginete... me anusixeis tora ;( steile minuma sto fb

Senior Member
    στο αλαλούμ γίνετε τις Πόπης γιαβρί μου πήγα 4 σελίδες πίσω και δεν το βρήκα το μήνυμα σου ..στείλε μου μήνυμα στο fb η επιτέλους μπες skype να τα πούμε αύριο ζουζού ok?

Senior Member
    Maraki poses meres akoma thes gia na bgaleis ta ramata? Ypomoni manari mou...Gia pes? Pos ais8anese?

Natalaki mou pao na diavaso sto allaloum ti ginete... me anusixeis tora ;( steile minuma sto fb
    καθε μερα και καλυτερα ειμαι μωρο μου τα ραμματα ομως θα τα βγαλω στις 14/8 εχουμε ακομα καιρο!!!!!!!! ποναω αρκετα γιατι εχω προβλημα με το δερμα μου εσυ μπορει να μην τα καταλαβαινεις καθολου παρ ολ αυτα ειναι περιεργο μπηκα στο νοσοκομειο 131 και σημερα ειναι 122.600:shocked2: ειναι αστειιο καθε φορα που ανεβαινω στην ζυγαρια....καλα οταν περασω τα 100 παρτυ θα κανω εχω να τα δω πολλα χρονια!!!!!!!!!!!!
    ειναι ωραια μωρο μου θα δεις ειναι περιεργο συναισθημα βεβαια με τις θυσιες του αλλα τωρα χανεις τουλαχιστον!!!!!!!!
    ολσ κσλα θα πανε θα δεις!!!!!!

καλο μου πως μπορω να σε βρω στο fb???
    το μικρο μας με στενοχωρησε λιγακι!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by pm60

καθε μερα και καλυτερα ειμαι μωρο μου τα ραμματα ομως θα τα βγαλω στις 14/8 εχουμε ακομα καιρο!!!!!!!! ποναω αρκετα γιατι εχω προβλημα με το δερμα μου εσυ μπορει να μην τα καταλαβαινεις καθολου παρ ολ αυτα ειναι περιεργο μπηκα στο νοσοκομειο 131 και σημερα ειναι 122.600:shocked2: ειναι αστειιο καθε φορα που ανεβαινω στην ζυγαρια....καλα οταν περασω τα 100 παρτυ θα κανω εχω να τα δω πολλα χρονια!!!!!!!!!!!!
    ειναι ωραια μωρο μου θα δεις ειναι περιεργο συναισθημα βεβαια με τις θυσιες του αλλα τωρα χανεις τουλαχιστον!!!!!!!!
    ολσ κσλα θα πανε θα δεις!!!!!!

καλο μου πως μπορω να σε βρω στο fb???
    το μικρο μας με στενοχωρησε λιγακι!!!!!!!!

ψάξε με Nina Panagiotidou στο fb Μαράκι...μετά θα σε ...προωθήσω για την ζουζού μας Αν έχεις την Ιωάννα φιλί στο fb μπορείς να με βρείς εύκολα από τις φίλες τις
    Αν δεν μπορείς να με βρείς πες μου να σου στείλω το link μου:*

Page 14 of 29 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast