ετοιμη!!!!!! - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 29 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 431
    Senior Member
    Originally posted by Ninap
    Originally posted by pm60
    Maraki poses meres akoma thes gia na bgaleis ta ramata? Ypomoni manari mou...Gia pes? Pos ais8anese?

Natalaki mou pao na diavaso sto allaloum ti ginete... me anusixeis tora ;( steile minuma sto fb
    καθε μερα και καλυτερα ειμαι μωρο μου τα ραμματα ομως θα τα βγαλω στις 14/8 εχουμε ακομα καιρο!!!!!!!! ποναω αρκετα γιατι εχω προβλημα με το δερμα μου εσυ μπορει να μην τα καταλαβαινεις καθολου παρ ολ αυτα ειναι περιεργο μπηκα στο νοσοκομειο 131 και σημερα ειναι 122.600:shocked2: ειναι αστειιο καθε φορα που ανεβαινω στην ζυγαρια....καλα οταν περασω τα 100 παρτυ θα κανω εχω να τα δω πολλα χρονια!!!!!!!!!!!!
    ειναι ωραια μωρο μου θα δεις ειναι περιεργο συναισθημα βεβαια με τις θυσιες του αλλα τωρα χανεις τουλαχιστον!!!!!!!!
    ολσ κσλα θα πανε θα δεις!!!!!!

καλο μου πως μπορω να σε βρω στο fb???
    το μικρο μας με στενοχωρησε λιγακι!!!!!!!!

ψάξε με Nina Panagiotidou στο fb Μαράκι...μετά θα σε ...προωθήσω για την ζουζού μας Αν έχεις την Ιωάννα φιλί στο fb μπορείς να με βρείς εύκολα από τις φίλες τις
    Αν δεν μπορείς να με βρείς πες μου να σου στείλω το link μου:*
    καλο μου εχεις σκουρα μαλακια και γλύκα προσωπακι??? νομιζω οτι σε βρηκα:spin:

Senior Member
    ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ???? ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΣΤΙΣ 19/7 ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ 14/8??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ????:question::question::question::que stion:

Senior Member
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙ ΚΩΝ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? (ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ)

Senior Member
    Pm60 καλημέρα και καλό μήνα. Εγώ έχω κάνει σληβ και μου έβγαλαν τα ράμματα σε 10 μέρες, ξέρω όμως ότι στη δική σου επέμβαση και στο Ρίο βγάζουν τα ράμματα σε ένα μήνα σχεδόν. Αν πας στον πίνακα ελέγχου, στο edit profile, πήγαινε εκεί που είναι η δ/νση στο τικεράκι σου και άλλαξε τα κιλά σου που είναι γραμμένα ανάμεσα σε 2 κάτω παύλες δηλαδή _125_ και μετά πήγαινε κάτω και πάτα το edit profile και τα κιλά σου θα αλλάξουν. Πριν πατήσεις το edit profile μην ξεχάσεις να σβήσεις τον κωδικό, τις μαύρες κουκίδες δηλαδή, που βρίσκονται πάνω πάνω εκεί που λέει password.

Senior Member
    Naiiiiiiiiiiii αυτή είμαι Μαράκι μου!!!! έχω ένα μονο f.r από Μαρία έκανα confirm ελπίζω να είσαι εσύ :love::love::love:

Senior Member
    Naiiiiiiiiiiii αυτή είμαι Μαράκι μου!!!! έχω ένα μονο f.r από Μαρία έκανα confirm ελπίζω να είσαι εσύ :love::love::love:
    χα χα εγω ειμαι και τα λεμε τωρα στο fb:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    wow μου σου εστειλα και εσενα αιτημα στο fb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Pm60 τα κατάφερες τελικά με το τικεράκι σου; Αν ασχοληθείς με ηρεμία θα δεις ότι είναι πολύ εύκολο. Η ημερομηνία που έκανες την επέμβαση είναι κοντά με την ημερομηνία που έκανε την επέμβασή της και η Γλαύκη μας. Μου κάνει εντύπωση που δεν συναντηθήκατε. Είναι μία ψηλή, όμορφη γυναίκα, με ωραία πράσινα μάτια, που φορούσε λουλουδάτα νυχτικά και σουλατσάριζε στους διαδρόμους. Κρίμα, γιατί είναι και πολύ κοινωνικός άνθρωπος και θα τα λέγατε παρεούλα κερνώντας η μία την άλλη ορό χιχιχι.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Pm60 τα κατάφερες τελικά με το τικεράκι σου; Αν ασχοληθείς με ηρεμία θα δεις ότι είναι πολύ εύκολο. Η ημερομηνία που έκανες την επέμβαση είναι κοντά με την ημερομηνία που έκανε την επέμβασή της και η Γλαύκη μας. Μου κάνει εντύπωση που δεν συναντηθήκατε. Είναι μία ψηλή, όμορφη γυναίκα, με ωραία πράσινα μάτια, που φορούσε λουλουδάτα νυχτικά και σουλατσάριζε στους διαδρόμους. Κρίμα, γιατί είναι και πολύ κοινωνικός άνθρωπος και θα τα λέγατε παρεούλα κερνώντας η μία την άλλη ορό χιχιχι.
    εχω μια εντυπωση μπορει και λανθασμενη οτι μολις εφυγα εγω ηρθε εκεινη στο δωματιο μου??? εχει βγει τελικα πως ειναι??? κριμα γιατι μονο αντρες μπορεσα να συναντησω οχι οτι ηταν ασχημα ολα τα παιδια ηταν συμπαθεστατα αλλα αλλιως τα λες με μια γυναικα!!!!!!!

οσο για το τικερακι ολο κατι λαθος κανω ουφ πια, παντως σ ευχαριστω εσυ μια χαρα τα λες εγω μαλλον καπου εχω μπερδευτει!!!!!!

Senior Member
    Eγω ειχα ερθει απο τη Δευτερα στις 23 του μηνα κ ημουν στο δικλινο αριθμος 210 πρωτο δωματιο κατα τη μερια του γραφειου του καθηγητη.Χειρουργηθηκα την Τριτη 24.Κ εγω δεν ειδα καποια γυναικα εκτος απο μια στη μεση του διαδρομου που μολις την κοιτουσα κ πηγαινα να της μιλησω γυρνουσε την πλατης της!Φαντασου κομπλεξ!Πεσασα ομως υπεροχα με τους αλλους!Μεχρι κ μπαρακι ανοιξαμε απ'εξω για να τα λεμε!Καλη αναρρωση κ καλες κατηφορες!Κ εγω καλα ειμαι κ εχω χασει 7 κιλα.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Eγω ειχα ερθει απο τη Δευτερα στις 23 του μηνα κ ημουν στο δικλινο αριθμος 210 πρωτο δωματιο κατα τη μερια του γραφειου του καθηγητη.Χειρουργηθηκα την Τριτη 24.Κ εγω δεν ειδα καποια γυναικα εκτος απο μια στη μεση του διαδρομου που μολις την κοιτουσα κ πηγαινα να της μιλησω γυρνουσε την πλατης της!Φαντασου κομπλεξ!Πεσασα ομως υπεροχα με τους αλλους!Μεχρι κ μπαρακι ανοιξαμε απ'εξω για να τα λεμε!Καλη αναρρωση κ καλες κατηφορες!Κ εγω καλα ειμαι κ εχω χασει 7 κιλα.
    αχ μπραβο μπραβο μπραβοοοοοοο!!!!!!!!!!!! πως εισαι πως πηγαν ολα??? τι κριμα να μην ξερω οτι εισαι εκει:sniff: ποσο πολυ θα ηθελα να τα πουμε αχ τι κριμα δεν το πιστευω οτι ειμασταν καποια δωματια μακρια....πες πες πως εισαι πως ηταν η εμπειρια σου???????
    ελπιζω να μην ημουν εγω που σου γυρνουσα την πλατη χα χα χα απολκλειεται γιατι μιλουσα σε ολα τα παιδια τι βλακας που ειμαι επρεπε να ρωτησω αν και καποιος αλλος εκανε επεμβαση σιγουρα θα τα λεγαμε!!!!!!!!
    πες τα μου ολα θελω να μαθω πως το βιωσες εσυ!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup: τελεια δεν ειναι υπεροχο πως φευγουν τα κιλα??????

Senior Member
    τζινακι κατι εκανα αλλα ειμαι ανεπιδεκτη μαθησεως:dork: (ΜΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ)

πολυ στενοχωρηθηκα που δεν ειδα την Γλαυκη μακαρι να της μιλαγα θα μου εδινε πολυ κουραγιο γιατι υπηρχαν και καποια αλλα προβληματα προσωπικα που δυστηχως μου χαλασαν την διαθεση μεσα στο νοσοκομειο!!!!!!!!!!

Senior Member
    Pm60 δεν πειράζει που δεν τα καταφέρνεις, κάνε ότι κάνεις τώρα, κάθε φορά που θα αλλάζεις τα κιλά σου φτιάχνε νέο τικεράκι, έτσι δεν θα βαριέσαι κιόλας, θα έχεις και ποικιλία. Οντως κρίμα που δεν συναντηθήκατε με την Γλαύκη γιατί σίγουρα θα σου ανέβαζε τη διάθεση, δεν πειράζει όμως θα τα λέτε και από εδώ.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Pm60 δεν πειράζει που δεν τα καταφέρνεις, κάνε ότι κάνεις τώρα, κάθε φορά που θα αλλάζεις τα κιλά σου φτιάχνε νέο τικεράκι, έτσι δεν θα βαριέσαι κιόλας, θα έχεις και ποικιλία. Οντως κρίμα που δεν συναντηθήκατε με την Γλαύκη γιατί σίγουρα θα σου ανέβαζε τη διάθεση, δεν πειράζει όμως θα τα λέτε και από εδώ.
    βρε καταλαβα πως να αλλαζω μονο τα κιλα αλλα δεν ξερω τι πρεπει να σβησω!!!!!!!!!!!

πραγματικα θα ηθελα να την γνωρισω γιατι ηθελα να την ρωτησω και πολλα πραγματα αλλα τι να κανουμε δεν πηραζει θα μας τα πει εδω!!!!!!!

Senior Member
    Pm60 αν αλλάζεις τα κιλά και στα παίρνει ο.κ. στο ίδιο τικεράκι τότε όλα εντάξει. Καμιά φορά για να πάρει τις αλλαγές που κάνουμε πριν πατήσουμε κάτω το edit profile χρειάζεται να πάμε πριν πάνω πάνω εκεί που λέει password και να σβήσουμε τις μαύρες κουκίδες που έχει δίπλα, τον κωδικό μας δηλαδή. Εγώ βλέπω ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και η απώλεια των κιλών σου είναι τέλεια. Καλή συνέχεια.

Page 15 of 29 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast