Results 211 to 225 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
01-08-2012, 11:16 #211
Originally posted by Ninap
Originally posted by pm60
Maraki poses meres akoma thes gia na bgaleis ta ramata? Ypomoni manari mou...Gia pes? Pos ais8anese?
Natalaki mou pao na diavaso sto allaloum ti ginete...me anusixeis tora ;( steile minuma sto fb
ειναι ωραια μωρο μου θα δεις ειναι περιεργο συναισθημα βεβαια με τις θυσιες του αλλα τωρα χανεις τουλαχιστον!!!!!!!!
ολσ κσλα θα πανε θα δεις!!!!!!
καλο μου πως μπορω να σε βρω στο fb???
το μικρο μας με στενοχωρησε λιγακι!!!!!!!!
ψάξε με Nina Panagiotidou στο fb Μαράκι...μετά θα σε ...προωθήσω για την ζουζού μαςΑν έχεις την Ιωάννα φιλί στο fb μπορείς να με βρείς εύκολα από τις φίλες τις
Αν δεν μπορείς να με βρείς πες μου να σου στείλω το link μου:*
- 01-08-2012, 11:46 #212
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ???? ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΣΤΙΣ 19/7 ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ 14/8??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ????:question::question::question::que stion:
01-08-2012, 11:59 #213
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙ ΚΩΝ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? (ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ)
01-08-2012, 12:07 #214
Pm60 καλημέρα και καλό μήνα. Εγώ έχω κάνει σληβ και μου έβγαλαν τα ράμματα σε 10 μέρες, ξέρω όμως ότι στη δική σου επέμβαση και στο Ρίο βγάζουν τα ράμματα σε ένα μήνα σχεδόν. Αν πας στον πίνακα ελέγχου, στο edit profile, πήγαινε εκεί που είναι η δ/νση στο τικεράκι σου και άλλαξε τα κιλά σου που είναι γραμμένα ανάμεσα σε 2 κάτω παύλες δηλαδή _125_ και μετά πήγαινε κάτω και πάτα το edit profile και τα κιλά σου θα αλλάξουν. Πριν πατήσεις το edit profile μην ξεχάσεις να σβήσεις τον κωδικό, τις μαύρες κουκίδες δηλαδή, που βρίσκονται πάνω πάνω εκεί που λέει password.
01-08-2012, 14:06 #215
Naiiiiiiiiiiii αυτή είμαι Μαράκι μου!!!! έχω ένα μονο f.r από Μαρία έκανα confirm ελπίζω να είσαι εσύ :love::love::love:
01-08-2012, 17:29 #216
Naiiiiiiiiiiii αυτή είμαι Μαράκι μου!!!! έχω ένα μονο f.r από Μαρία έκανα confirm ελπίζω να είσαι εσύ :love::love::love:
01-08-2012, 17:29 #217
wow μου σου εστειλα και εσενα αιτημα στο fb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
02-08-2012, 00:15 #218
Pm60 τα κατάφερες τελικά με το τικεράκι σου; Αν ασχοληθείς με ηρεμία θα δεις ότι είναι πολύ εύκολο. Η ημερομηνία που έκανες την επέμβαση είναι κοντά με την ημερομηνία που έκανε την επέμβασή της και η Γλαύκη μας. Μου κάνει εντύπωση που δεν συναντηθήκατε. Είναι μία ψηλή, όμορφη γυναίκα, με ωραία πράσινα μάτια, που φορούσε λουλουδάτα νυχτικά και σουλατσάριζε στους διαδρόμους. Κρίμα, γιατί είναι και πολύ κοινωνικός άνθρωπος και θα τα λέγατε παρεούλα κερνώντας η μία την άλλη ορό χιχιχι.
02-08-2012, 02:32 #219
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Pm60 τα κατάφερες τελικά με το τικεράκι σου; Αν ασχοληθείς με ηρεμία θα δεις ότι είναι πολύ εύκολο. Η ημερομηνία που έκανες την επέμβαση είναι κοντά με την ημερομηνία που έκανε την επέμβασή της και η Γλαύκη μας. Μου κάνει εντύπωση που δεν συναντηθήκατε. Είναι μία ψηλή, όμορφη γυναίκα, με ωραία πράσινα μάτια, που φορούσε λουλουδάτα νυχτικά και σουλατσάριζε στους διαδρόμους. Κρίμα, γιατί είναι και πολύ κοινωνικός άνθρωπος και θα τα λέγατε παρεούλα κερνώντας η μία την άλλη ορό χιχιχι.
οσο για το τικερακι ολο κατι λαθος κανω ουφ πια, παντως σ ευχαριστω εσυ μια χαρα τα λες εγω μαλλον καπου εχω μπερδευτει!!!!!!
02-08-2012, 10:51 #220
Eγω ειχα ερθει απο τη Δευτερα στις 23 του μηνα κ ημουν στο δικλινο αριθμος 210 πρωτο δωματιο κατα τη μερια του γραφειου του καθηγητη.Χειρουργηθηκα την Τριτη 24.Κ εγω δεν ειδα καποια γυναικα εκτος απο μια στη μεση του διαδρομου που μολις την κοιτουσα κ πηγαινα να της μιλησω γυρνουσε την πλατης της!Φαντασου κομπλεξ!Πεσασα ομως υπεροχα με τους αλλους!Μεχρι κ μπαρακι ανοιξαμε απ'εξω για να τα λεμε!Καλη αναρρωση κ καλες κατηφορες!Κ εγω καλα ειμαι κ εχω χασει 7 κιλα.
02-08-2012, 15:04 #221
Originally posted by Γλαύκη
Eγω ειχα ερθει απο τη Δευτερα στις 23 του μηνα κ ημουν στο δικλινο αριθμος 210 πρωτο δωματιο κατα τη μερια του γραφειου του καθηγητη.Χειρουργηθηκα την Τριτη 24.Κ εγω δεν ειδα καποια γυναικα εκτος απο μια στη μεση του διαδρομου που μολις την κοιτουσα κ πηγαινα να της μιλησω γυρνουσε την πλατης της!Φαντασου κομπλεξ!Πεσασα ομως υπεροχα με τους αλλους!Μεχρι κ μπαρακι ανοιξαμε απ'εξω για να τα λεμε!Καλη αναρρωση κ καλες κατηφορες!Κ εγω καλα ειμαι κ εχω χασει 7 κιλα.
ελπιζω να μην ημουν εγω που σου γυρνουσα την πλατη χα χα χα απολκλειεται γιατι μιλουσα σε ολα τα παιδια τι βλακας που ειμαι επρεπε να ρωτησω αν και καποιος αλλος εκανε επεμβαση σιγουρα θα τα λεγαμε!!!!!!!!
πες τα μου ολα θελω να μαθω πως το βιωσες εσυ!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup: τελεια δεν ειναι υπεροχο πως φευγουν τα κιλα??????
02-08-2012, 15:46 #222
τζινακι κατι εκανα αλλα ειμαι ανεπιδεκτη μαθησεως:dork: (ΜΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ)
πολυ στενοχωρηθηκα που δεν ειδα την Γλαυκη μακαρι να της μιλαγα θα μου εδινε πολυ κουραγιο γιατι υπηρχαν και καποια αλλα προβληματα προσωπικα που δυστηχως μου χαλασαν την διαθεση μεσα στο νοσοκομειο!!!!!!!!!!
02-08-2012, 16:14 #223
Pm60 δεν πειράζει που δεν τα καταφέρνεις, κάνε ότι κάνεις τώρα, κάθε φορά που θα αλλάζεις τα κιλά σου φτιάχνε νέο τικεράκι, έτσι δεν θα βαριέσαι κιόλας, θα έχεις και ποικιλία. Οντως κρίμα που δεν συναντηθήκατε με την Γλαύκη γιατί σίγουρα θα σου ανέβαζε τη διάθεση, δεν πειράζει όμως θα τα λέτε και από εδώ.
02-08-2012, 21:42 #224
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Pm60 δεν πειράζει που δεν τα καταφέρνεις, κάνε ότι κάνεις τώρα, κάθε φορά που θα αλλάζεις τα κιλά σου φτιάχνε νέο τικεράκι, έτσι δεν θα βαριέσαι κιόλας, θα έχεις και ποικιλία. Οντως κρίμα που δεν συναντηθήκατε με την Γλαύκη γιατί σίγουρα θα σου ανέβαζε τη διάθεση, δεν πειράζει όμως θα τα λέτε και από εδώ.
πραγματικα θα ηθελα να την γνωρισω γιατι ηθελα να την ρωτησω και πολλα πραγματα αλλα τι να κανουμε δεν πηραζει θα μας τα πει εδω!!!!!!!
02-08-2012, 21:54 #225
Pm60 αν αλλάζεις τα κιλά και στα παίρνει ο.κ. στο ίδιο τικεράκι τότε όλα εντάξει. Καμιά φορά για να πάρει τις αλλαγές που κάνουμε πριν πατήσουμε κάτω το edit profile χρειάζεται να πάμε πριν πάνω πάνω εκεί που λέει password και να σβήσουμε τις μαύρες κουκίδες που έχει δίπλα, τον κωδικό μας δηλαδή. Εγώ βλέπω ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και η απώλεια των κιλών σου είναι τέλεια. Καλή συνέχεια.
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή